5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Data Management Specialist

Brænder du for data og vil du være med til at forme Sydbanks tilgang til en disciplin med øget bevågenhed? Vil du være med til at sikre data som et strategisk aktiv via et effektivt Data Management-setup i en af Danmarks største finans-it virksomheder? Så har vi måske jobbet til dig i Team Fælles Datagrundlag.

Familieretshuset
Aabenraa, Aarhus eller København Se rejsetid

Leverandørstyringsspecialist

Vi har sat ekstra fokus på arbejdet med leverandørstyring og håndtering af it-leverandørydelser, derfor har vi brug for en specialist, der kan skrive procedurerne og styre leverandør-aftalerne ift. aftalt serviceniveau. Dine opgaver, er en vigtig del i Familieretshusets arbejde med at højne sikkerhed og compliance.

Region Syddanmark
Aabenraa Se rejsetid

IT søger ny kollega til brugersupportteam

En af vores dygtige brugersupportere har søgt nye udfordringer, og det giver DIG muligheden for at blive en del af et fantastisk team, hvor tonen er uformel og arbejdsopgaverne er både spændende og udfordrende.

Familieretshuset
Aabenraa, Aarhus eller København Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent

Vil du være fagansvarlig for informationssikkerhed i en organisation i rivende udvikling? Ønsker du at stå i spidsen for at løfte modenheden indenfor informationssikkerhed til et endnu højre niveau i Familieretshuset? Hvis svaret er ja, så læs med her!

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.