16 job matcher din søgning 16 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for Perfion ApS
Aalborg Se rejsetid

IT-systemadministrator med kendskab til cloudløsninger

Er du til SaaS? Nye teknologier? Og vil du dygtiggøre dig sammen med et fagligt stærkt supportteam i Aalborg, som du kan dele dine succeshistorier med? Så bliv en del af en global virksomhed med vokseværk – samt hovedkvarter i Danmark og kontorer i USA, Tyskland, Holland og Storbritannien.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus, Odense Se rejsetid

Implementeringskonsulent KMD Opus Økonomi

Du vil arbejde inden for produktområdet KMD Opus Økonomi og som konsulent vil du – udover at servicere og vedligeholde – få mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på videreudviklingen af de eksisterende konsulentydelser samt på udviklingen af helt nye produkter og ydelser.

TD SYNNEX Denmark ApS
Nørresundby, Birkerød, Oslo, Solna or Espoo Se rejsetid

Inside Sales Specialist -GCC

TD SYNNEX is looking for two Inside Sales Specialist join our Nordic GCC (Global Computing Components) Business Unit. This is a fantastic opportunity to join an exciting, fast-paced industry in a developing, encouraging, and motivational organization with a fantastic culture.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses- og IT-faglige kompetencer.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur? Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen, Aalborg Se rejsetid

Data Architect

Your role is delivering high quality and innovative data driven solution to our client’s needs. This will include, working within a team on the clients site: understanding the client’s pain, designing an analytical approach, implementing a solution, ensuring it is of high quality, and leading and mentoring team member.

KMD A/S
Aalborg, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Product Owner - Cloud Security and Compliance

Har du lyst til at blive en del af et agilt team der udvikler og driver Azure-platform på tværs ad KMD? Kan du se dig selv arbejde med datasikkerhed og compliance? Så er du måske vores nye Product Owner.

Netcompany
Aalborg eller København Se rejsetid

Linux Systemadministrator

Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Systemadministrator (Linux) i vores Operations afdeling i København eller Aalborg.

Netcompany
København, Århus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Er du en erfaren udvikler, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle i udviklingen og løbende kvalitetssikring af forretnings- og samfundskritiske løsninger? Så er du måske vores nye Senior Developer i vores Netcompanys Application Services afdeling.

IT Relation A/S
Herning, Viby, Kolding, Aalborg eller København Se rejsetid

Senior IT Implementation Specialist

Ønsker du at arbejde helt tæt på kunderne og se hvordan dit arbejde har en positiv effekt? Har du et solidt kendskab til IT? Og vil du være med til at udvikle og implementere IT-produkter af høj kvalitet? Så er du måske vores nye kollega i Implementation!

SCR Rekruttering A/S søger for SCALES A/S
Aarhus, Aalborg, Odense Se rejsetid

D365 Senior Projektkonsulent

Som Senior Konsulent kommer du til at arbejde med at definere, analysere og implementere Dynamics 365 F&O løsninger, som understøtter kundernes behov.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg Se rejsetid

Senior Front End Developer

As a Senior Front End Software Developer, you have a natural drive and love to take lead of complex design and delivery initiatives. Moreover, you are technically very skilled and love learning new technology, to name but a few from the last year at Centrica: AWS, Angular v12, Humio, MongoDB and K8S. All supporting our Cloud first agenda.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg Se rejsetid

Software Developer

The Algo Platform team at Centrica Energy Trading in Aalborg is looking for a skilled software developer to help build a leading-edge, cloud-based, ML Execution Platform. Are you ready take on the challenge and grow both personally and professionally as part of our team of highly qualified software developers? Then you might be our new team member!

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Unik System Design A/S
København, Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent

Dine primære opgaver bliver at finde løsninger sammen med vores kunder. Det er både vores eksterne kunder, der bruger vores to produkter Unik Bolig og Unik Advosys og dine kolleger internt i huset. Det er vigtigt for os, at du ser IT i den verden kunderne befinder sig i, og du vil i samarbejde med kunderne finde ud af hvad deres behov er.