16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg, Vilnius Se rejsetid

Software Engineer - Frontend

Continia is looking for a versatile and ambitious Frontend Software Engineer who will join our Platform Team to design and develop a state-of-the-art and highly scalable web frontend. You will be empowered to make product-wide technical decisions and directly impact the outcomes of one of the most important projects within Continia.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

UX-writer til Unik Bolig i Vejle eller Aalborg

Vil du stå i spidsen for vores sproglige retning på tværs af vores produkter i Unik Bolig? Sætter du brugerens oplevelse i centrum og ved at ord har en afgørende betydning for brugerens oplevelse? Går du i dybden med teksten og stopper ikke før du har fundet de helt rigtige udtryk? Så har vi jobbet til dig!

FieldService
Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent/Systemudvikler

FieldService er en fokuseret softwarevirksomhed, der er i gang men en spændende vækstrejse. Vil du være med på rejsen til at skabe en digital transformation af virksomhedernes servicevirksomhed, så er FieldService virksomheden for dig.

CEGO A/S
Aalborg Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du have en nøglerolle i at give tusindvis af brugere en god oplevelse, når de besøger Spilnu.dk? Brænder du for at skabe resultater i et miljø, hvor vi tror på “fail fast” og iterativ produktudvikling, så tag fat i os! Vi søger en softwareudvikler til et af vores teams i Platform-afdelingen.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Aalborg Se rejsetid

IT-supportere til Skatteforvaltningen i Aalborg

Brænder du for at give en professionel brugersupport til dine kollegaer? Vi søger nye IT-supportere til en spændende arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver og gode kollegaer.

KMD A/S
Aalborg / Aarhus Se rejsetid

EDI Consultant

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere de bedste integrationsløsninger til vores kunder, og har du erfaring med support og drift af EDI integrationer, kan du meget vel være den, vi søger!

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

App-designer

Vil du være med til at designe fremtidens bolig apps og kender du Human Interface Guidelines og Material Design ud og ind? Så har vi stillingen til dig!

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen? Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg Se rejsetid

Senior Infrastructure Engineer

Are you a seasoned infrastructure engineer? Are you passionate about technology? Are you motivated by always pursuing the very best technical solutions? Do you like responsibility and teamwork? Are you a person who is not content by maintaining status quo, but is always pushing to improve?

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg or Copenhagen Se rejsetid

Technical IT Supporter Specialist

Are you passionate about making a difference? Do you see good service as the most natural thing? Do you enjoy helping colleagues with IT problems? Then we believe we have the job for you.

Unik System Design A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren Product Owner

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Formår du at sætte dig ind i og forstå kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart! Som Product Owner er din primære opgave at være bindeled mellem stakeholders og udviklingsteamet.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.