17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus Se rejsetid

Enterprise Architect

Can you boost the digital agenda and data transformation of our clients by translating their business vision and strategy into effective technology plans? We offer an attractive position as Enterprise Architect in our strategic Enterprise Architecture Advisory team, as part of the Digital Transformation Services (DTS) unit in KMD.

Continia Software A/S
Aalborg, Copenhagen or Vilnius (Lithuania) Se rejsetid

Experienced Frontend Developers

If you are enthusiastic, naturally curious and have a passion for new technology, and if you aspire to contribute to one of the most important projects within Continia, you may be one of our two new Frontend Developers. You can be based in one of our three development locations (Aalborg and Copenhagen in Denmark or Vilnius in Lithuania).

Rohde & Schwarz Technology Center A/S
Aalborg Se rejsetid

Softwareudvikler – udvid din viden om 5G/LTE

Er du en erfaren udvikler? Eller måske nyuddannet men kender til 5G/LTE? Så bliv en del af et teknologicenter i Danmark, hvor du arbejder sammen med nogle af de dygtigste software- og hardware-folk. Og bliv samtidig en del af en global virksomhed med et væld af udviklingsmuligheder.

Specsavers
Copenhagen, Aalborg, Gothenburg, Oslo, Vantaa, or Maarssen Se rejsetid

Agile Scrum Master (Retail)

Be a part of driving technology change in Northern Europe! IT complexity? Are you motivated to take accountability for managing the outcome? This position comes with the guarantee of growth and reward as an essential member of an energetic, demanding, and supportive team.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI- og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur? Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses- og IT-faglige kompetencer.

Netcompany A/S
Aalborg eller København Se rejsetid

Linux Operations Engineer

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

XCI A/S
Aalborg Se rejsetid

Shape the Future of Cybersecurity as XCI's Technical Solution Expert

Are you excited about being a driving force behind distilling customer requests and suggestions into an agile development team in a high-performing, rapidly growing company? Can you envision yourself playing a pivotal role in an organization dedicated to safeguarding nations by supporting government agencies? If so, keep reading!

Netcompany A/S
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Consulting

Som studentermedhjælper hos os får du ansvar fra start og vil indgå som en vigtig ressource på et af vores teams. Du vil opleve, hvordan dit arbejde påvirker og skaber værdi i de løsninger, vi skaber for vores kunder. Et studiejob hos os et er en chance for at få ansvaret for udfordrende opgaver på lige fod med vores fuldtidsansatte konsulenter.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Har du erfaring med udvikleropgaver? Og kan du se dig selv i en afgørende rolle, hvor du er med til at sikre fremdriften for et større og komplekst projekt? Vil du være med til at sikre, at vi leverer en løsning af høj kvalitet til kunden? Så er du måske vores nye Senior IT Consultant i Netcompany.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder. Det er vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye og varierende områder og teknologier.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent. Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Dezide ApS
Aalborg Se rejsetid

Juniorsælger

Motiveres du af at rådgive kunder, og har du flair for salg? Du får her muligheden for at få en spændende og udfordrende stilling med en bred vifte af opgaver. Du får fingeren på pulsen med rig mulighed for at opnå en stor ekspertise indenfor et attraktivt og højteknologisk marked præget af kraftig vækst.

Unik System Design A/S
Aalborg SV Se rejsetid

Scrum Master

Er du en dygtig Scrum Master, og er du klar til at understøtte både dine teams og virksomheden i deres agile arbejde?

Dine opgaver vil være mangeartede, men du vil hovedsageligt fokusere på at facilitere Scrum-events og sikre, at teamet følger principperne i Scrum, og du vil holde styr på risici og forhindringer og sikre, at disse håndteres.

IT Relation A/S
Herning, Viby J, Kolding, Aalborg SØ eller København Ø Se rejsetid

Cyber Security Advisor

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan sætte dit personlige præg i dialogen med vores kunder. Som Cyber Security Advisor vil du hjælpe IT Relation's kunder med deres sikkerhedsbehov ved at skabe en service på verdensklasseniveau, der vil hjælpe virksomheder med at højne deres compliance- og sikkerhedsniveau.

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.