41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Capgemini Danmark A/S
Viby J Se rejsetid

Studentermedhjælpere - Java-udviklere til produktudvikling inden for sundheds-IT

Vil du gerne kickstarte din IT-udviklerkarriere med et forspring hos en af verdens førende it-konsulentvirksomheder? Er du en af de skarpeste kandidatstuderende på datalogi eller et IT-ingeniørstudie? Hos Capgemini søger vi lige nu studentermedhjælpere, der drømmer om at blive softwareudviklere i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Har du et startup-mindset og lyst til at være en del af et agilt team, der har en central rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter!

Spillehallen.dk ApS
Viby J Se rejsetid

QA/Spiltester

Kan du teste, så test de bedste. Din opgave er at definere testopgaven og derigennem efterprøve, at alle funktioner virker på alle målplatforme, herunder tablet, desktop, pc’er og mobiltelefoner samt landbaserede automater.

Capgemini Danmark A/S
Viby Se rejsetid

IT System Administrator

Opgaverne består i analyse, fejlfinding, SLA monitorering, i driftsættelse og opfølgning på supportsager baseret på ITIL. Du kommer til at indgå i vores AMS team, som består af dygtige supportmedarbejdere indenfor forskellige teknologier.

Ørskov Gruppen
Skjern eller Aarhus Se rejsetid

Vi søger dygtig webudvikler til udvikling af websites og e-handelsløsninger

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med masser af indflydelse på opgaver samt faglig udvikling. Har du lyst til at blive en del af et dynamisk web- og kommunikationsbureau, som udvikler skræddersyede løsninger? Så har du mulighed for at blive webudvikler i Ørskov Web, som er et webbureau under Ørskov Gruppen.

Familieretshuset
Aabenraa, Aarhus eller København Se rejsetid

Leverandørstyringsspecialist

Vi har sat ekstra fokus på arbejdet med leverandørstyring og håndtering af it-leverandørydelser, derfor har vi brug for en specialist, der kan skrive procedurerne og styre leverandør-aftalerne ift. aftalt serviceniveau. Dine opgaver, er en vigtig del i Familieretshusets arbejde med at højne sikkerhed og compliance.

Per Aarsleff A/S
Viby J. Se rejsetid

Product Owner til interne IT-systemer

Elsker du at sætte dig ind i forretningens behov og lære dens udfordringer at kende? Har du en udpræget trang til kontinuerligt at udforme digitale løsninger, der kan optimere forretningen og give brugerne en bedre oplevelse? Din opgave bliver at udvikle nye løsninger/funktioner og sikre, at de bliver taget i anvendelse.

Dynamicweb Software A/S
Viby J. Se rejsetid

Developer Experience Manager

Do you want to make create, engage, and excite a large software community and make the Dynamicweb Platform the preferred toolbox for developers? Would you like to work directly with the customer, partner and do you love to start the conversation on modern software technology? Then here is one for you.

Fujitsu A/S
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

Head of eDoc Development

Brænder du for at skabe en stærk teknisk platform, der giver dine udviklere de bedst mulige betingelser for at udvikle et markedsførende produkt til vores e-Doc kunder i kommuner og regioner? Så er det dig vi leder efter som ansvarlig udviklingschef til vores softwareudviklere for eDoc forretningen i Fujitsu.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Senior Systems Consultant/Senior systemkonsulent – Avanceret IT-infrastruktur

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner? Så har vi jobbet til dig!

Det Kgl. Bibliotek
København, Aarhus Se rejsetid

Frontendudvikler

Er du frontendudvikler og har du lyst til at komme med på et hold, hvor vi hver dag har fokus på at give brugerne gode oplevelser og optimere Det Kgl. Biblioteks digitale tilstedeværelse? Vi leder efter en udvikler, der kan gøre en forskel og producere solid kode til et konsekvent og unikt servicedesign.

OK a.m.b.a.
Viby J. Se rejsetid

Senior BI-specialist – byg broer med forretningskritisk BI

Vil du være tovholder på BI i OK, så vi bliver bedre til at se mulighederne i data og sikrer effektivisering af processer og videndeling på tværs af forretningsområder? Vi har øget fokus på BI – og lige nu mangler vi en kollega, som kan være med til at sikre endnu bedre forankring af processer og governance. Er det dig?

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Software developers

Danske Commodities (DC) is on a mission. We want to pave the way for the green transition by making renewable energy a profitable business – and we need skilled software developers like you to do it!

Nuuday
Tranbjerg J Se rejsetid

Backend Developer

Har du erfaring med C# og .NET? Vil du gerne udvikle i et Azure og Kubernetes miljø? Er du interesseret i backend-teknologier? Trives du med at tage ejerskab over det produkt, du udvikler? Så behøver du ikke lede længere, for så er du måske vores nye kollega.

Nuuday
Tranbjerg J Se rejsetid

System- og netværksadministrator

Er du interesseret i netværk og kan du godt lide at fordybe dig i komplekse miljøer? Er du klar på at få fingrene både i legacy servere og de mest moderne Cloud løsninger? Kan du kommunikere med hosting partners og stakeholders, og er du parat til at tage ansvar? Så er dette job rigtigt for dig!

Erhvervsakademi Aarhus
Viby J. Se rejsetid

Underviser til professionsbachelor i økonomi og it

Har du lyst at uddanne fremtidens it-professionelle, så de får kompetencer til at arbejde i spændingsfeltet mellem it og forretning? Erhvervsakademi Aarhus søger 1-2 dygtige undervisere til vores professionsbacheloruddannelse i økonomi og it.

IT Forum Gruppen
Aarhus, Odense eller Ballerup Se rejsetid

IT-systemkonsulenter

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske vores nye kollega.

KMD A/S
Aalborg / Aarhus Se rejsetid

EDI Consultant

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere de bedste integrationsløsninger til vores kunder, og har du erfaring med support og drift af EDI integrationer, kan du meget vel være den, vi søger!

Jobindex søger for RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Vil du udfordres med IT-support på højt niveau, mens du udvikler dig?

Er du helt hjemme i Microsoft 365? Og vil du sætte din ekspertise i spil, samtidig med at du tilegner dig nye kompetencer? Så har vi jobbet til dig her. Du får mulighed for selvstændigt at varetage og løse supportopgaver for vores mange forskellige kunder.

Bloom søger for HLTV.org ApS
Aarhus Se rejsetid

Softwareudvikler til verdens førende esportsmedie HLTV.org

HLTV.org’s udviklingsteam i Aarhus udvikler og driver HLTV.org (+ regionale sites) med større bagvedliggende system af services til bl.a. indsamling af real time kampdata og statistik af samme. Både virksomheden og branchen vokser hurtigt, og derfor søger vi softwareudviklere til deres team.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Analyst for Power Market Analysis

Are you looking for a professional opportunity to develop, implement and maintain fundamental and statistical models for forecasting power prices? And are you interested in getting to impact strategic decisions? Then you might be the new analyst we are looking to welcome for in our Power Markets Analysis team.