39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Softwareudvikler til continuous integration og automatisering

Hvis du er softwareudvikler, og elsker at arbejde med continuous integration, automatisering og intern tooling, har du her mulighed for at folde dig ud, og tage ejerskab for udviklernes fælles værktøjskasse. Cryptomathic søger en erfaren softwareudvikler, der skal arbejde med at videreudvikle deres continuous integration (CI) miljø.

Bunker Holding A/S
Middelfart or Aarhus Se rejsetid

IT Infrastructure Architect with basic Cloud capabilities – Group IT

Do you strive for driving an ambitious Infrastructure on prem journey across a truly global organisation? Are you able to see holistically at problems and provide the tangible solution to solve problems, and do you want to play an important part of the future success of our infrastructure and operation platform?

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

IT-sikkerhedsspecialist til Operationel Sikkerhed i Region Midtjylland

Er du en threat-hunter, brænder du for it-forensics og sårbarhedsscanninger, og har du lyst til at have et job, der gør en forskel på hospitalerne og for patienterne? Hvis du sidder og nikker lige nu, så er det her det perfekte job til dig: en nyoprettet stilling i området Operationel Sikkerhed.

Capgemini Danmark A/S
Viby J Se rejsetid

Studentermedhjælpere - Java-udviklere til produktudvikling inden for sundheds-IT

Vil du gerne kickstarte din IT-udviklerkarriere med et forspring hos en af verdens førende it-konsulentvirksomheder? Er du en af de skarpeste kandidatstuderende på datalogi eller et IT-ingeniørstudie? Hos Capgemini søger vi lige nu studentermedhjælpere, der drømmer om at blive softwareudviklere i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø.

Statens IT
Ballerup, Aarhus eller Sønderborg Se rejsetid

Netværksspecialist med gåpåmod og godt humør

Trives du i en omskiftelig hverdag, og har du erfaring med etablering og drift af LAN og Wifi netværk? Så kan du meget vel være vores kommende kollega. Statens It er i hastig vækst, og vi søger derfor passionerede LAN og Wifi specialister til vores drifts- og projektteams i enten Ballerup, Aarhus eller Sønderborg.

Volue Technology Denmark AS
Aarhus

Developer

I Volue Market Services skal vi styrke vores udvikling yderligere, i takt med at vi udvider vores tilstedeværelse på nye markeder og tilpasser os de store ændringer på markederne for vedvarende energi. Vi søger flere udviklere til Market Services interne systemer for at kunne levere vores services til vores kunder.

Silverbullet A/S
Aarhus og København Se rejsetid

IT-arkitekter til Silverbullet A/S

Det går godt i Silverbullet. Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel på IT-arkitekter. Vi tilbyder et attraktivt professionelt miljø med fokus på faglig udvikling og herunder gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

airteam a/s
Viby Se rejsetid

IT-ansvarlig med supportfunktion

Brænder du for at arbejde i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor du får en række spændende driftsorienterede IT-opgaver? For at kunne videreudvikle vores forretning og højne IT-niveauet, har vi behov for en teamplayer til at samarbejde med vores tekniske softwareplatform.

Capgemini Danmark A/S
Viby J Se rejsetid

Domæneekspert til vagtplanlægning

Vi søger en specialist på vagtplanlægningsområdet, som sammen med vores team og vores internationale samarbejdspartner kan stå for implementeringen af vores løsning på regionernes hospitaler. Du vil fungere som specialist i vagtplanlægning/arbejdstidsplanlægning på hospitaler.

Dynamicweb Software A/S
Aarhus Se rejsetid

Backend Web Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af Europas mest moderne ecommerce løsninger i .Net? Har du lyst til at arbejde direkte sammen med kunden og får du et kick ud af at hjælpe folk med at lave nogle fede websites? Her er chancen for at indgå i et team, hvor vi ikke bare bruger tid bag skærmen, men har et stærkt socialt sammenhold.

Nordic Tours A/S
Åbyhøj Se rejsetid

IT-administrator / studiejob - gerne ansøgning ASAP

Vi har brug for en deltids IT-supporter/administrator. Opgaverne er eksempelvis: Oprettelse af nye brugere, klargøring og opdatering af arbejdsstationer, telefoni, opsætning af bærbare, løbende vedligehold samt mere praktiske ting som indkøb af headsets, mus, nye bærbare, printertoner m.m.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Java-udviklere til Healthcare

Vi søger erfarne full-stack Java-udviklere til Bookplan teamet i Aarhus, som vil være med til at udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler. På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på 3 ud af 5 af landets hospitaler.

Bloom recruiting on behalf of WhiteAway Group A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Frontend Engineer to great innovative environment

For our client WhiteAway Group, we are searching for an experienced Senior Frontend Engineer for their tech team in Aarhus. They are converting the ageing systems to a stack based on React, NextJS and NodeJS. All of which are hosted in AWS.

Bloom recruiting on behalf of WhiteAway Group A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Software Engineer for state-of-the-art tech environment

At WhiteAway Group you will be given the opportunity to build microservices in a cloud environment and use new technologies in an agile set-up. For our client WhiteAway Group, we are searching for experienced Senior Software Engineers for their highly valuable and prioritized tech team in Aarhus.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Security Specialist with developer focus

Significant global growth, accelerating requirements and constant new security developments, this, together with a large IT focus in JYSK's strategy, leads to more tasks for our Network and Security team. To be on top of it all our team is looking for highly motivated colleagues – are you ready to join us?

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Java Developer – new backend e-commerce platform

Do you want to be a part of the development of our new Unified Commerce platform with more than 3.000 stores and 28 web shops? In that case, come and join our 50 Java Developers in the IT department at JYSK.

Capgemini Danmark A/S
Viby Se rejsetid

Teknisk konsulent

Opgaverne består i analyse, fejlfinding, SLA monitorering, i driftsættelse og opfølgning på supportsager baseret på ITIL. Du kommer til at indgå i vores AMS team, som består af dygtige supportmedarbejdere indenfor forskellige teknologier.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-teknisk specialist med fokus på telefoni til Unified Communication i stort driftmiljø

Har ud lysten til at springe ind i vores team, som har ansvaret for forvaltning og drift af regionens samlede telefoniplatform? Synes du, at det kunne være spændende med en stilling med et tæt samarbejde med medarbejderne på hospitalerne? Og bliver du motiveret af en travl, varieret og uforudsigelig hverdag? Så er vores stilling måske lige dig.

Region Midtjylland
Aarhus eller Holstebro Se rejsetid

Linux systemadministrator, der er brænder for sikker og stabil drift

Vil du være en del af et team, der brænder for Linux, i en organisation, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for både hospitaler og patienter? Vi søger en engageret systemadministrator, der vil bidrage aktivt til hverdagen i Region Midtjyllands it-afdeling.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Passioneret Presales Architect

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Evner du at gennemskue kunders forretnings-udfordringer og skabe holdbare løsninger baseret på de nyeste Cloud-teknologier? Så har vi stilling til dig!

Statens IT
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

It-medarbejder til Client Management i Statens It

Statens It søger 2 IT-medarbejder til Client Management Asset-teamet. Teamet har ansvar for udstyr til brugernes It arbejdspladser hos vores kunder. Du skal sammen med fire entusiastiske kolleger i Ballerup og Århus arbejde med installation og klargøring at de godt 35.000 PC’ere, vi drifter.

Statens IT
Ballerup, Sønderborg eller Aarhus Se rejsetid

Kundepartner til Statens It

Vil du være med helt i front, når Statens It skaber relationer til og kommunikerer med vores kunder i departementer, styrelser og andre statslige institutioner? Som kundepartner vil du være et centralt bindeled mellem et eller flere ministerier og de IT-driftsleverancer, Statens It hver dag arbejder for at tilbyde vores kunder.

Knowit
Aarhus

Senior Backend Developer

Do you want to be part of creating industry-leading customer experiences? If you just nodded your head, you might want to read a bit further. We are looking for a Senior Backend Developer, who can take on the responsibility of ensuring top-notch backend delivery and is motivated by helping other developers succeed.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

Experienced Management Consultants (f/m/x)

Do you have what it takes to help shape Capgemini Denmark’s management consulting practice? And are you passionate about future-proofing your clients’ businesses – turning disruption into opportunities and allowing them to succeed in a market increasingly shaped by digital technologies?

InCommodities
Aarhus Se rejsetid

Software Developer

Do you miss working in a diverse, vibrant environment filled with fun, transparency, and honesty? If so, we should talk. Anyone can do a job, but we want you, because you're exceptional (like us!). We want you because you share our values, our sense of community and want to join our exciting growth journey!