79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Geo
Kgs. Lyngby eller Brabrand Se rejsetid

Full Stack-udviklere

Har du lyst til at arbejde med systemudvikling af førende platforme inden for visualisering, databehandling og digitalisering af Danmarks undergrund? Så kan vi bruge dig i Geo’s data- og modelleringsafdelinger i København og Aarhus.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Supporter med interesse for opfølgning og koordinering

Er du drevet af at skabe overblik og koordinere i et komplekst organisatorisk landskab, som en del af det team, der understøtter telemedicinske løsninger til medarbejdere og borgere i hele landet, og har du flair for at koordinere og kommunikere imellem service desks og leverandører - så læs videre her.

SCALES A/S
Søborg, Aarhus, Odense or Aalborg Se rejsetid

Graduate Program for Software Developers – Microsoft Dynamics 365 F&O

Kick-start your career as a software developer today! Join one of the most attractive Microsoft Dynamics 365 F&O partners in Denmark and grow your skills to become a key part in implementing cloud-based business critical ERP systems at large and global enterprise customers.

Bloom recruiting on behalf of WhiteAway Group A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Software Engineer for state-of-the-art tech environment

At WhiteAway Group you will be given the opportunity to build microservices in a cloud environment and use new technologies in an agile set-up. For our client WhiteAway Group, we are searching for experienced Senior Software Engineers for their highly valuable and prioritized tech team in Aarhus.

Komponent - Kommunernes Udviklingscenter
Aarhus

Udadvendt og erfaren it-manager til drift og udvikling af Komponents it-setup og forretningssystemer

Vores it-manager har fået nyt job som chef i en anden virksomhed. Derfor leder vi nu efter en ny kollega, som kan stå i spidsen for den fortsatte drift og udvikling af vores it-setup og vores forretningssystemer.

SWIRE ENERGY SERVICES
Lystrup Se rejsetid

Student Assistant, IT

Har du interesse for IT, og har du lyst til at hjælpe os med at holde styr på stort og småt? Så er du muligvis Swire Energy Services’ nye studentermedhjælper.

Per Aarsleff A/S
Viby J Se rejsetid

Big Data Engineer/BI-udvikler til international entreprenørvirksomhed

Brænder du for at arbejde med nye teknologier og sammenstille og præsentere data, der kan gøre en forskel i forretningen?

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Back End Software Developer

Kan du kode i .Net og C#? Vil du være med til at udvikle nogle af Europas mest moderne Ecommerce, CMS PIM og online marketing løsninger? Vil du indgå i et team, hvor vi ikke bare bruger tid bag skærmen, men har et stærkt socialt sammenhold?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Lead Database Administrator

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med Microsoft SQL? Trives du med at være teknisk lead, hvor du vil blive ansvarlig for performance optimering og tuning? Så har vi stillingen til dig!

Barona IT ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Frontend Developer (UX/UI) til succesrig dansk finansiel virksomhed

Barona søger på vegne af Solitwork A/S en frontend udvikler (UX=UI) til nyoprettet stilling i enten København eller Århus! Solitwork arbejder med at løse de komplekse behov i finansielle virksomheder ved at levere State-of-the-art digitale finansielle løsninger til CFO'en.

Barona IT ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler til succesrig dansk finansiel virksomhed

Barona søger på vegne af Solitwork A/S en backend-udvikler til enten København eller Århus! Solitwork arbejder med at løse de komplekse behov i finansielle virksomheder ved at levere State-of-the-art digitale finansielle løsninger til CFO'en.

Barona IT ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Junior backend-udvikler til succesrig dansk finansiel virksomhed

Barona søger på vegne af Solitwork A/S en junior backend-udvikler til enten København eller Århus! Solitwork arbejder med at løse de komplekse behov i finansielle virksomheder ved at levere State-of-the-art digitale finansielle løsninger til CFO'en.
PATRADE A/S
Aarhus Se rejsetid

Systemudvikler med stor forretningsmæssig forståelse

Vil du spille en central rolle i den digitale udvikling hos et af Danmarks førende konsulenthuse inden for IP (Intellectual Property)? Så har du muligheden nu. Vi har en ledig stilling som systemudvikler på vores kontor i Aarhus.

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Key account executive til IT-virksomhed i vækst

Søg nu – og kom i betragtning til Danmarks mest interessante salgsjob indenfor IT-branchen! Vi er i rivende udvikling, og søger derfor en stærk profil, der kan være med til at understøtte og styrke vores fortsatte vækstrejse med målrettet rådgivning og salg til både nye og eksisterende kunder.

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Systemkonsulent til RIT Akademiet

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid? Så har vi jobbet til dig!

NOVAX A/S
Lystrup eller Taastrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Vil du spille en central rolle i at implementere vitale IT-systemer til de danske almen praktiserende læger, speciallæger og privathospitaler? Har du lyst til at være en del af vores product-team, der er kendetegnet af stor ansvarsfølelse, energi, fællesskab og et større formål?

Bloom søger for Elisa
Aarhus

Backend-udvikler til softwarevirksomhed

Vil du være med til at videreudvikle på ELISA - softwarerobotten, der gør det nemt for fysiske og digitale retailers at sælge på de sociale medier? Her har de fundet nøglen til fremtiden, og nu kan du komme med på rejsen.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus or Odense Se rejsetid

KMD Architecture Academy

The road to become an architect can be confusing at times. The options are many, and there is rarely a direct or obvious path into IT architecture. However, that is all about to change! In KMD, we have launched our Architecture Academy, offering talented candidates a fast-track program to become an IT architect.

Clearhaus A/S
Aarhus Se rejsetid

Full Stack Student Developer

We are looking for a new Full Stack Student Developer to join our Tech Skunk team. On our Tech Skunk team, you will be working 15-20 hours per week as a Full Stack Student Developer and get to work hands-on with a variety of different technologies and projects.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden. Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior IT Consultant i Netcompany.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Brænder du for automatisering, og søger du et job med mulighed for at få indflydelse på en ny proces?

Brænder du for automatisering? Og har du lyst til at være en del af et stærkt team, der er med til at udbrede anvendelsen af automatiseret test til Region Midtjyllands kritiske kliniske og administrative systemer? Så har du muligheden nu.

Systemate
Aarhus Se rejsetid

Erfaren projektleder med stærk teknisk indsigt

Har du overblikket til at styre projekterne i mål til tiden? Vi søger en projektleder med stærke kommunikationsevner, der både har lysten og evnen til at skabe god og konstruktiv fremdrift i projekter i et tæt samarbejde med kunden og teamkollegaerne.

Synergyxr ApS
Aarhus Se rejsetid

Backend/Full stack Developer

We are looking for a backend or full stack developer for our backend team. Our ideal candidate is passionate about XR technologies and already has a few years’ experience from a similar position. We expect you to be comfortable within technologies like: C#/.NET, NoSQL databases, RESTful APIs, and similar backend technologies.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-produktforvalter til stort økonomisystem

Bringer orden i tallene og økonomistyring dit smil frem? Kan du leve dig ind i dine kollegers forretningsgange og understøtte dem? Og drømmer du om at komme ind i en organisation med fokus på den enkelte medarbejder? Så læs videre her.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Inspirerende IT-konsulent som vil ”forkæle” faste kunder

Er du vores nye kollega, som kunderne har svært ved at slippe, når du er på visit hos dem, som altid er smilende og ved, hvor meget kunderne værdsætter dine faglige inputs og magiske touch, når du løser dagligdagen problemer for dem? Så er du vores nye holdspiller.