8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV-kon­su­len­ter til Allerød eller Vejle

Du får mulighed for at tage ansvar for projekter og indgå tæt samarbejde med kunderne. Vi arbejder i teams i forbindelse med Dynamics 365 Business Central implementeringer, og du vil derigennem få den rolle, der passer bedst muligt ind i dit speciale.

MailCore ApS
Allerød Se rejsetid

Systemudvikler med flair for e-mail hosting

Vi on-boarder i øjeblikket mange nye kunder, og fokus på den daglige drift og spam-bekæmpelse halter efter som konsekvens af dette. Vi søger derfor en systemudvikler (eller lignende profil) som kan varetage udvikling og drift og være med til at løfte vores virksomhed til næste niveau.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

IT Operations Specialist

Jobbet spænder over mange forskellige kompetencer og ansvarsområder både på server platforme, men også på andre Microsoft infrastruktur komponenter. Dine primære opgaver vil være at drifte servere - herunder fejlsøgning, patching, monitorering, automatisering, optimering, opgradering, sikkerhed og dokumentation.

Bloom søger for Lattec
Allerød Se rejsetid

Mekanik/Elektronik/Softwaretester

Vores kunde Lattec har brug for en Mekanik/Elektronik/Software Tester til at sikre kvalitet og velfungerende funktionaliteter af deres produkter – en nyoprettet stilling af stor vigtighed for virksomheden.

Bloom søger for Lattec
Allerød Se rejsetid

Data Scientist/Data Analyst

Her får du mulighed for at forske og analysere fra en kæmpestor database af mangeårige analyseresultater på dyrs helbredsdata. Hvis det lyder fristende, så læs videre her.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Head of Digital Development and User Experience

Som Head of Digital Development and User Experience arbejder du på tværs af forretningen og bliver en ledestjerne for hele virksomhedens digitale rejse. Du indgår i vores digitale ledergruppe og bliver ansvarlig for både at drive udviklingen af nye funktioner og services samt optimere eksisterende flows.

Bloom søger for Lattec
Allerød Se rejsetid

Frontend-udvikler

Har du lyst til at videreudvikle avanceret platform med ambitiøse forventninger til content-visninger, visualisering, testautomatisering? – og vil du være med til at forbedre dyrevelfærd – så læs videre her.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.