4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for Tier1 Asset A/S
Allerød Se rejsetid

Account Manager - sælg bæredygtigt IT-udstyr, der mindsker CO2-aftrykket

Er du en hunter, der elsker at få nye kunder i hus – og efterfølgende opbygge relationer til dem? Og vil du have chancen for at skabe dig en god salgskarriere?

Bidrag til en grønnere fremtid i en international virksomhed, der reducerer elektronisk spild og gør en forskel for miljøet.

Bloom søger for Lattec
Allerød Se rejsetid

IT-ansvarlig

Vores kunde Lattec i Allerød har brug for en alsidig IT-ansvarlig, som sørger for at løse interne IT-drifts- og netværksproblemer i samarbejde med deres IT-supporter. Du bliver en del af en virksomhed med glade og dedikerede medarbejdere i en flad organisation med en uformel atmosfære og med fokus på team-sammenhold.

Jobindex søger for Tier1 Asset A/S
Allerød Se rejsetid

Tag ansvaret for drift og support af vores IT-udstyr i en bæredygtig virksomhed

Er du klar til at supportere IT-udstyr sammen med de bedste kolleger? Og vil du bidrage til en grønnere fremtid i en international virksomhed, der reducerer elektronisk spild og gør en forskel for miljøet?

Bliv en del af Europas førende virksomhed inden for køb og salg af brugt IT-udstyr med fokus på bæredygtighed.

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.