11 job matcher din søgning 11 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

9altitudes Denmark
Kolding, Odense, Hinnerup eller Aalborg Se rejsetid

Infrastrukturkonsulent

På baggrund af kraftig vækst og tilgang af flere nye kunder, søger vi lige nu en konsulent mere, til vores Infrastrukturteam.

Du arbejder måske med infrastrukturen omkring Microsoft Dynamics, eller måske er du en allround Dynamic AX/D365FO-udvikler, med lyst til at beskæftige dig med Dynamics’ infrastruktur fremadrettet.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

Senior Technology Architect

Cognizant is one of the world's leading professional services companies, transforming clients' business, operating and technology models for the digital era. Our unique industry-based, consultative approach helps clients envision, build and run more innovative and efficient businesses. Read more about our job offer here.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Security Architect

As our new Security Architect, you will be responsible for transforming customer security and IT security network requirements into deliverable solutions. You will be the network and security expert in projects and document the solution in close cooperation with other security architects and system engineers.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

IT System Administrator

I Capgemini Danmark vokser vores AMS-forretning og vi søger derfor flere tekniske konsulenter indenfor drift og support. For at understøtte vores spændende rejse har vi brug for dig, som kan levere fantastisk service, drift og support til vores kunder indenfor forskellige platforme og teknologier.

Køge Kommune

Netværksspecialist

Sammen med dine kolleger i IT-drift og netværksgruppen, hjælper du til med, at den daglige drift af netværket resulterer i en velfungerende og fleksibel infrastruktur, som understøtter forretningens behov nu og i fremtiden.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Vil du bruge dine knivskarpe kommunikationsevner til at skabe indsigt og transparens på direktionsniveau?

Du skal være med til at udarbejde ledelsesinformation om IT-infrastrukturdriften i UFST og ved hjælp af tekst og understøttende grafer, diagrammer og dataudtræk, fortælle den gode og relevante historie om hvordan IT-driften skaber værdi for forretningen.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Erhvervsstyrelsen søger cyber- og informationssikkerhedsmedarbejder

Vil du være med til at sikre et højt sikkerhedsniveau i Erhvervsstyrelsen? Har du lyst til at udvikle dig fagligt og personligt i en spændende hverdag, hvor fokus vil være på at vedligeholde og forbedre informationssikkerheden på tværs af styrelsen? Så er du måske vores nye kollega i Erhvervsstyrelsens interne it-afdeling.

Københavns Kommune
København Se rejsetid

It-arkitekt til Koncern IT med Danmarks største it-landskab

Vil du udvikle digitale løsninger til Danmarks største it-landskab? Så er du måske den it-arkitekt, vi leder efter.

Som it-arkitekt har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

IT Relation A/S
Herning, Viby J., Kolding, Aalborg og København Se rejsetid

IT-infrastrukturkonsulent– få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Så hører vi gerne fra dig, uanset om du er i starten af karrieren eller har solid erfaring. Vi kan nemlig garantere, at du bliver udfordret på den gode måde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Løsningsarkitekt til samfundskritisk IT-infrastruktur og drift

Vil du være med til at understøtte stabil og sikker drift af systemer, der understøtter finansieringen af det danske samfund? Motiveres du af at muligheden for at være med til at udvikle den digitale understøttelse af fremtidens skattevæsen?

Så er du måske vores nye kollega.

Egmont
Copenhagen Se rejsetid

Platform Engineer at Egmont

Are you ready to join Egmont's cloud journey as a key player, where new solutions are built using cloud-native architecture in Azure or AWS? We have recently migrated to modern cloud architecture and are now undergoing an exciting transformation.