9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

9 jobannoncer

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Partner Solution Architect

As a Partner Solution Architect, you’ll be the bridge between our partners and our technology stack.

Your mission? To empower developers, foster innovation, and elevate our ecosystem.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense SØ Se rejsetid

Embedded Softwareudvikler

Vil du være med til at udvikle software til nogle af Danmarks mest innovative og kendte selvbetjente betalingsløsninger?

Du kommer til at arbejde pragmatisk og fleksibelt med design og udvikling af embedded software. Det er fordel hvis du har arbejdet med design og arkitektur af distribuerede systemer.

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Senior software developer

Are you passionate about your craft and do you see yourself working with business-critical systems? Would you like to join a team that develops solutions for our global offices and supports our green transition journey?

Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Product Manager

Vil du være med til at skabe hurtig sagsbehandling for alle – herhjemme og i resten af verden? Vil du være den nye Product Manager, der bidrager til, at kunder anvender vores løsningen til hurtig, effektiv og konsistent sagsbehandling? Så skal du læse videre.

UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole
Vejle Se rejsetid

Adjunkt/lektor til undervisning af fremtidens datamatiker

Vi søger en underviser, som brænder for sit fag og arbejdet med de studerendes læring samt medvirke og tage initiativ til pædagogisk og faglig fornyelse.

Dine primære opgaver er at varetage undervisning og vejledning på Datamatikeruddannelsens 2. studieår, hvor du vil blive ansvarlig for teknologi-området.

Jobindex søger for PJM A/S
Fårevejle Se rejsetid

Brænder du for automatik?

Vil du arbejde med den allernyeste teknologi i en af Danmarks førende virksomheder inden for specialfremstillede maskiner? Og har du lyst til at programmere og udvikle maskiner til store danske virksomheder i bl.a. legetøjs- og medico-branchen?

Så læs mere om jobbet her.

TV2
Odense C Se rejsetid

Staff Software Engineer til Audience Interactions

I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Audience Interactions, hvor TV 2 Play, tv2.dk samt vores apps udvikles og vedligeholdes. Vores digitale services bruges på daglig basis af flere millioner danske brugere.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Technical Architect, der kan afprøve og implementere nye teknologier hos en af Danmarks største investorer

Vil du være med til at sætte retningen for valget af teknologier, metoder og processer hos en af Danmarks største investorer? Betragter du dig selv som en generalist? Og kunne du tænke dig et job, hvor du kommer til at arbejde hands-on med tværgående teknologier? Så er det dig, vi søger.

TV2
Odense C eller København SV Se rejsetid

Staff Software Engineer til Content Creation

Trives du med at sparre med gode kollegaer om softwareudvikling og løst koblet arkitektur? I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Content Creation, hvor der udvikles og vedligeholdes applikationer til hundredvis af redaktionelle medarbejdere.