8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Deloitte
Copenhagen Se rejsetid

Solution Architect for Deloitte

When joining Systems Engineering, you join a community of talents focused on, and passionate about leading complex IT projects, programmes and transformations – be that as taking part of application development, designing and setting up system architecture, agile or traditional project management or Quality Assurance.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Løsningsarkitekt til samfundskritisk IT-infrastruktur og drift

Vil du være med til at understøtte stabil og sikker drift af systemer, der understøtter finansieringen af det danske samfund? Motiveres du af at muligheden for at være med til at udvikle den digitale understøttelse af fremtidens skattevæsen?

Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Løsningsarkitekt søges til udvikling af samfundsrelevante IT-systemer, med en national og international berøringsflade

Vil du være med til at sætte rammerne for udviklingen af samfundsrelevante systemer? Vil du arbejde i et automatiseret og moderne DevSecOps-miljø, hvor du indgår i tæt samarbejde med faglige specialister?

Så er stillingen som løsningsarkitekt måske det rette for dig.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur?

Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark?

Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Solution Architect Strategy & Special Projects (Group Applications)

As our Solution Architect, you will play a key role in supporting and assisting the shaping of DSV´s Group Applications of tomorrow, enabling them to handle the challenges of an increasingly complex and automated global setup.

Your responsibilities require that you will act as both a technical problem-solver as well as a high-level architect.

SOS International A/S
Frederiksberg el. Aarhus Se rejsetid

Enterprise Architect

Har du erfaring som Enterprise eller Løsningsarkitekt, og vil du være en del af et team med erfarne kolleger? så har du muligheden for at blive en del af en fantastisk nordisk virksomhed, som lever af at assistere og hjælpe kunder i nød.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Solution Architect til Digital Solutions

Lige nu er vi på udkig efter dig, der vil være med til at bygge bro mellem IT og forretningen. Dig, der kan levere solide løsninger i en koncern, hvor vi står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer og administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.