5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

5 jobannoncer

KMD A/S
Ballerup, Aalborg eller Aarhus N Se rejsetid

Application Architect

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til den offentlige sektor i Danmark?

Vi søger en engageret og visionær Applikationsarkitekt til produktteamet omkring løsningerne KMD LetBetaling og MomsTjek, samt vores tværgående team for AI i KMD.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Information Security Officer

As an Information Security Officer you will work closely with stakeholders across BEC, but primarily 1st line of defense and stakeholders from the two other teams in Risk & Security.

Together with colleagues you will ensure that a sufficient and effective level of information security is upheld across projects and systems in BEC.

Devoteam A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfaren Power Platform Consultant til næste skridt som Solution Architect

Vil du hjælpe med at modernisere spændende virksomheders IT Landskab med Power Platformen som strategisk værktøj? Er du klar på at tage ansvar for løsningsarkitektur og udvikling af applikationer? Så læs videre, og bliv vores kommende kollega i Devoteam Digital Impulse.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Løsningsarkitekt med analytisk sans og stærke kommunikationsevner

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Er du dygtig til at håndtere komplekse forretningsbehov og omsætte dem til IT-løsninger?

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Partner Solution Architect

As a Partner Solution Architect, you’ll be the bridge between our partners and our technology stack.

Your mission? To empower developers, foster innovation, and elevate our ecosystem.