29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energinet
Ballerup Se rejsetid

Erfaren fullstack-udvikler

Vil du gerne arbejde med de nyeste cloud-teknologier og have stor indflydelse på teknologivalg samt arbejdsmetoder og -udførelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af et godt sammentømret team med højt til loftet og plads til humor.

KMD A/S
Ballerup eller Aalborg Se rejsetid

Business Developer

Brænder du for en alsidig rolle med opgaver inden for produktudvikling, pre-sales, marketing, bid management, cloud transition planning, markedsanalyse, systemarkitektur? Og brænder du for at sikre glade kunder? Så er det måske dig, vi søger til KMD’s SAP Løn- og tidsløsninger.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Områdechef til Center for Service Delivery

Har du lysten og evnerne til at stå i spidsen for Center for Service Delivery i Statens It? Og vil du være med til at videreudvikle et velfungerende område, så vi fortsat kan måle os med de bedste i branchen inden for de services, vi leverer til vores kunder?

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

DevOps engineer

Vil du være en del Adoxa produkt-teamet, og arbejde helt tæt sammen med udviklere, arkitekter, sælgere og produktledelse? Teamet varetager alle aspekter af produktet, fra idé til support. Er du en teknisk dygtig DevOps engineer eller softwareudvikler og har du lyst til at arbejde med vores markedsførende data- og filanalyseprodukt Adoxa?

CGI Danmark A/S
København/Ballerup Se rejsetid

Er du professionel og agil Java-troldmand?

…og har du lyst til at bruge dine evner til at udvikle både dig selv, dit team og vores kunder? Hvis du kan kode og trives i en kultur båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold, så er du den vi leder efter!

TEC – Technical Education Copenhagen
Ballerup eller Frederiksberg Se rejsetid

Netværks- og infrastrukturspecialister der vil være en del af noget større

Har du rygsækken fuld af viden og erfaring om netværk og infrastruktur? Kan du lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde og dele din viden med andre? Og vil du være med til at sikre, at der også i fremtiden findes kompetencer inden for dit felt? Så har vi jobbet til dig.

Nets.as
Ballerup

Cloud engineer - join an ambitious PayTech company (relocation offered)

As the Cloud Engineer in the team, you will primarily work with the Azure PaaS as well as the associated technologies and processes. You will work in an exciting international and environment with experienced colleagues and stakeholders throughout Europe.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Kundepartner til Statens Its Kundeområde

Som It Kundepartner har du ansvaret for, at der fortsat udvikles og vedligeholdes professionelle og tillidsfulde relationer til de kunder, du får ansvaret for, og at Statens It yder proaktiv kundehåndtering samt rådgivning til kunderne i forhold til deres digitaliserings- og it-mæssige ønsker og behov.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Softwaretester med teknisk flair til DevOps team

Brænder du for at levere kvalitetssoftware, finde den bedste testtilgang for nye teknologier og få dem velintegreret og automatiseret i vores hverdag? Vil du være med til at flytte til en Cloud platform? Og er teamwork vigtigt for dig! Så skal du læse videre her, for så er dit næste job nok hos Formpipe.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus or Odense Se rejsetid

KMD Architecture Academy

The road to become an architect can be confusing at times. The options are many, and there is rarely a direct or obvious path into IT architecture. However, that is all about to change! In KMD, we have launched our Architecture Academy, offering talented candidates a fast-track program to become an IT architect.

ABB A/S
Odense, Fredericia or Skovlunde Se rejsetid

Information Systems Functional Analyst

You will be helping to create business value, contributing to the delivery of Information Systems services within our Finance department, located in Fredericia. You will use your detailed knowledge of business processes to shape and align Information Systems solution/services in building and delivery activities.

Energinet
Fredericia eller Ballerup Se rejsetid

Bliv Graduate hos Energinet

Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du har turnus i tre forskellige afdelinger - du er selv med til at sammensætte dit helt eget forløb på baggrund af dine interesser og udviklingsønsker. Du får derfor rig mulighed for at prøve dig selv af i forskellige roller og arbejdsopgaver.

Thales Denmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Thales søger kollega til Service Desk (SPOC)

Ønsker du at arbejde med brugeradministration eller har du erfaring med arbejdet i en Service Desk – og kunne du tænke dig at kombinere det med brugeradministration - så er det nu, at du skal læse videre.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Build- & configuration manager

Du har rig mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen som build- & configuration manager på Acadre. Du skal skabe en effektiv og automatiseret håndtering af udrulning -og konfigurationsændringer af software på en sikker og struktureret måde.Vi bruger Azure Devops til Build og Release processen.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Erfaren og initiativrig AD-profil til Statens It’s Team Identity & Access Management

Vil du være en af vores nøgleressourcer, der skal være med til at udvikle vores Active Directory og kommende IDM system, som begge er blandt Danmarks største? Og vil du være med til at løfte nogle af vores mange spændende infrastrukturprojekter? Så er du måske vores nye kollega i Statens It’s Team Identity & Access Management.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

SAP GRC Consultant

Er du optaget af GRC (governance, risk, and compliance) som faglig disciplin? Motiveres du af at skabe reel værdi hos spændende kunder? Så er du måske vores nye SAP GRC-konsulent.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

IT Architect

Har du lyst til at bruge dit talent og din erfaring med it-arkitektur til at designe næste generation af løsninger inden for Human Capital Management (HCM)? Vil du bidrage til at løse KMDs kunders behov for en sikker og stabil leverance fra KMD? Vil du være med til at hjælpe dem, der hjælper os alle? Så er dette et job for dig!

Formpipe Software A/S
Copenhagen Se rejsetid

Teknisk konsulent/technical consultant

We are seeking a Technical Consultant who will be able to scope and implement document management projects for our Dynamics ISV solutions.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Softwareudvikler (DevOps) – gerne nyuddannet

Brænder du efter at komme ud og få hænderne på tasterne og gøre en forskel for dine kunder – så skal du til Formpipe! Har du afsluttet en it-uddannelse (det kunne være datamatiker, bachelor i it-science, it-ingeniør - men også andet) og har du ambitioner om at komme i gang med en karriere i krydsfeltet mellem udvikling og forretning?

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande, Skovlunde, Aalborg Se rejsetid

SW Data Scientist

For our System Integration team within the SW Solutions Department we are looking for a SW Data Scientist for a newly established, and dedicated team to create metrics, visualizations and KPI’s for our SW development.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg og Aarhus Se rejsetid

Support Consultant

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere de bedste integrationsløsninger til vores kunder, og har du erfaring med support og drift af integrationer, kan du meget vel være den, vi søger!

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

It-konsulent med fokus på arkivaflevering

Vil du være med til at dokumentere og bevare kommunernes arbejde for eftertiden? Vi søger en dygtig og vedholdende it-konsulent som har sans for (og lyst til) dataanalyse, konvertering, test og kundedialog med henblik på at lave arkivafleveringer til Rigsarkivet eller andre lokale arkiver.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Ballerup

Category Manager til Forsvarets IT-Kategorier

Kunne du tænke dig, at være Category Manager inden for landets mest interessante IT-kategorier? Vil du være med til at styrke det danske Forsvar gennem gode aftaler på både civilt og militært IT til vores soldater? Så er du måske vores nye kollega, i Danmarks største og nok mest spændende offentlige indkøbsorganisation!

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Test Specialist

Har du lyst til at sikre IT med indsigt i vores løsninger til kunderne? Har du lyst til at få fingrene godt ned i ”muldet”? Så kan du meget vel være den kvalitetsbevidste testspecialist, vi søger til KMD Workzone.