28 job matcher din søgning 28 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

Vi søger endnu en kollega til vores Cloud Operations, hvor du vil blive en del af et team af erfarne kollegaer. Her arbejder vi med kundernes cloudløsninger og har fokus på at levere en høj kvalitet af services gennem automatisering og dyb forståelse af, hvad der er kundernes behov.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler med styr på kernesystemer og Data Migration

Det faglige fundament er forudsætningen for succes i jobbet – dvs. solid erfaring med bank processer og anvendelse af understøttende it-systemer. Når vi siger kernesystem og tilhørende konfiguration/kernesnedkeri, så ved du lige præcis hvad vi taler om.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Chief Technical Officer i Statens It

Statens It søger en selvstændig kollega, som kan stå i spidsen for den teknologiske udvikling og nye teknologier i Statens It, der udgør fundamentet for den fortsatte digitalisering i staten, så Statens It fortsat kan måle sig med de bedste i branchen inden for de it-services, Statens It leverer.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Ka’ du BPM og vil du være med til at bygge et CoE op?

Ka’ du BPM - har du forretningsforståelse - og vil du være med til at bygge et CoE op? Hos SDC er vi først med det sidste – og vi er godt i gang med at implementere BPM værktøj i form af et open-source arbejdsgange og en ny beslutningsautomatiseringsplatform.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Bankkyndig Forretningsudvikler, der ved noget om Data Migration

Hvor tit har du ikke hørt ” Kan du bygge bro mellem IT og forretningen”. Men altså! Det er jo lige præcis det, du kommer til at lave. Så den er god nok, for hverdagen byder på masser af dialog med vores kunder og analyse og faglig sparring i SDC’s maskinrum, hvor tingene også skal passe ind og fungere i den store sammenhæng.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Løsningsarkitekt til udvikling af fremtidens finansielle løsninger på Investeringsområdet

Dine arbejdsopgaver vil være at deltage i den løbende modernisering af investeringssystemerne men også i tæt samarbejde med kunder, projekter og udviklere, at omsætte kundernes krav til den rette forretningsmæssige løsningsarkitektur. Du skal derfor både have sans for både den forretningsmæssige side og den tekniske side af arkitekturudvikling.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Product Manager for KMD Nexus

Vil du bruge din passion inden for digital produktudvikling og dine stærke faglige kompetencer inden for social-, hjælpemiddel- og/eller økonomiområdet til at gøre hverdagen nemmere for dem, der hjælper de mest udsatte borgere i Danmark? Nexus er en markedsledende, digital platform i konstant vækst – og vi leder lige nu efter flere ildsjæle.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

IT Arkitekt i SDC’s BI & Decision Support

Du bliver go-to-person for BI & Decision Support og eksperten for områdets overordnede arkitektur. Du har fuldt overblik over den tekniske side af vores løsninger, når der skal kunne svares på specifikke spørgsmål om interfaces, servere, databaser og adgangsstyring - naturligvis i tæt dialog med vores infrastrukturafdeling.

Bone Consult A/S
Aalborg og Ballerup Se rejsetid

IT-Supporter

Til vores kontor i Aalborg og Ballerup, søger vi en udadvendt, ambitiøs og tillidsskabende IT-Supporter, som har flair for at forstå forretning og yde support til vores kunder, i et højt fagligt niveau. Vi søger en person som har erfaring med både 1. og 2. line support, eller lignede.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Engagerede og it-interesserede studentermedhjælpere til Statens It Servicedesk i Ballerup

Vil du være med til at gøre en forskel ved at hjælpe ca. 35.000 ansatte, under 19 ministerområder, med af løse små og store it-problemer? Samt få deres daglige arbejde til at glide? Så læs endelig videre. Vi søger studentermedhjælpere til vores servicedesk-team, der vil være med til at yde førsteklasses support til de mange ansatte i staten.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Studentermedhjælper med interesse for investeringer

Som studentermedhjælper hos investeringsteamet garanterer vi dig en grundig oplæring, så du bliver klar til at understøtte mange afdelingens snitflader og processer fra A-Z. Opgaverne spænder bredt fra afstemning, rapporter, prognoser og diverse analyser og power point præsentationer.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Cloud Architect

Do you want to be part of one of Denmark's largest IT companies? Do you want to develop both personally and professionally? And do you have previous experience as a Cloud Architect? Then it might be you we are looking for!

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Agil Team Coach

SDC søger Agil Team Coach, som forstår at facilitere samt træne teams i Scrum og agile praktikker. Har du empati og solid erfaring i at coache agile teams? Så er det dig, vi søger.

Jobindex søger for TracInnovations A/S
Ballerup Se rejsetid

Vær med til at opbygge og udvikle en stærk hardware/R&D afdeling i en nyoprettet rolle

Er du klar til nye udfordringer i en rolle, hvor du får indflydelse på fremtidens muligheder inden for MR-scanning, der gør det lettere at lave brugbare scanninger af børn og patienter med Parkinson? Så kom og sæt dit præg på denne nyoprettede stilling, hvor du er med til at bygge en stærk hardware/R&D-afdeling op.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Account Security Manager - focusing on Advisory

We are offering a job with challenges and potential to make an impact. You will act as KMD security SPOC and Trusted advisor to chosen Customers, providing security advice or bridge with subject matter experts where appropriate, from both within and outside KMD.

Jobindex A/S søger for TracInnovations A/S
Ballerup Se rejsetid

IT-systemadministrator – få faglig udvikling i en hverdag med mening

Vil du sørge for, at systemerne spiller i en virksomhed, der arbejder for at gøre MR-scanninger til en bedre oplevelse for børn? Og vil du have faglig opbakning i hverdagen? Så kom og sæt dit præg på en nyoprettet stilling og bliv en del af en virksomhed, der gør en stor forskel.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Project Portfolio Manager

Vil du arbejde med porteføljestyring og metoder til værdiskabende (agil) projektledelse i en varieret hverdag samt udfordre og forbedre vores måder at arbejde på, så har vi brug for dig som kollega i Project Management Office (PMO) i SDC.

C2IT
Ballerup Se rejsetid

Er du ERP-konsulent med stort S som i Specialist?

Er du passioneret omkring Business Central og elsker en varieret hverdag fyldt med faglighed, spændende kunder og dygtige kollegaer? Vi vil så gerne have flere kollegaer! Hvis du trives i en kultur båret af ansvarlighed, professionalisme, frihed og et stærkt kollegialt sammenhold, så er C2IT i Ballerup noget for dig!

Fujitsu A/S
Ballerup or Hasselager Se rejsetid

Head of ERP Business Unit

Do you thrive in heading a large business unit with full end-to-end accountability for developing and delivering a market leading standard ERP solution to Danish municipalities? Then we have an interesting opportunity for you to join our team in Fujitsu Denmark as Head of ERP Business Unit.

Fujitsu A/S
Ballerup or Hasselager Se rejsetid

Senior Delivery Executive

If you have significant experience from the ICT business on the vendor side handling service delivery to large customers, then this could be an exciting opportunity for you to develop yourself in a big global ICT vendor as Fujitsu.

Nets A/S
Ballerup Se rejsetid

Hardware Quality Manager within Supply Chain (Danish speaking)

You will be part of a small team consisting of five highly skilled technical specialists, taking care of all technical aspects of terminal production within Supply Chain. You will be overall responsible for Hardware Quality tasks & take active part of the Production Technical Assistance (PTA) work in cooperation with the PTA lead.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Banking og IT savvy Junior Business Area Specialist med ambitioner

Selvom det kun er 5-10 år siden du blev færdig med din uddannelse, så ved du, at du hører hjemme i spændingsfeltet mellem IT, banking, strategisk analyse, formidling og kommercielt salg. Du forstår markedstendenser, kan afkode reelle kundebehov og formidle strategisk kommercielle budskaber på C-level.

TOPdesk Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Technical Product Consultant til internationalt SaaS supportteam

Kunne du tænke dig at blive en del af en international it-virksomhed, hvor du har ansvaret for at løse tekniske udfordringer for kunder over hele verden? Så er du måske vores nye Technical Product Consultant!

Nets A/S
Ballerup Se rejsetid

System Architect for eSecurity (Danish speaking)

We are looking for a skilled Architect, with the ability to understand and explain complex technical issues to developers and product owners, and also participate and drive in dialogue with our customer Digitaliseringsstyrelsen.