15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Er du vores nye PaaS-Cloud specialist hos Statens It?

Vi leder efter en erfaren og kompetent tekniker til at styrke vores Cloud-team, der aktivt bidrager til udbygning og vedligeholdelse af vores eksisterende private Cloud-løsning. Hvis du har en passion for arbejdet med Cloud-tjenester, så kan Statens IT være den rette arbejdsplads for dig.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Statens It søger Linux/Windows server-specialist

Statens IT søger en erfaren og dedikeret serverspecialist, der brænder for at udvide og vedligeholde vores eksisterende driftsmiljø. Hvis du finder glæde i tanken om at være en aktiv deltager i en spændende og dynamisk driftsorganisation, kan Statens IT meget vel være den næste skridt i din karriere.

CGI Danmark A/S
Tranbjerg, Ballerup Se rejsetid

Project management assistant - Studentermedhjælper til globalt it-konsulenthus

Drømmer du om at arbejde med projektledelse, og vil du være en del af Nordens førende team inden for procesoptimering og digital transformation? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere hos CGI på vores lokation i Ballerup, hvor vi leverer Microsoft Cloud ERP & CRM-løsninger til virksomheder i ind- og udland.

Forenede
Ballerup Se rejsetid

Data Warehouse Developer

We are looking for a Data Warehouse Developer who can help us further develop our brand new data warehouse. You will be in charge of further development and will have a pivotal role in integrating data sources into our data warehouse, such as financial data, operational systems including workforce- and healthcare data.

GoLearn Aps
Ballerup Se rejsetid

IT-projektleder til succesfuld "Netflix for online kurser" Scaleup

Er du en knivskarp IT-projektleder, der gerne vil være en central del af GoLearns forsatte vækst, og tage styring på vores mange udviklingsprojekter, både de store og mindre?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Oracle Database Administrator til Statens It

Er du en erfaren og teknisk stærk DBA på Oracle, og er du en analytisk og dygtig holdspiller, der kan yde professionel service til kunder, leverandører og kolleger? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende og samfundskritiske løsninger.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

ESG Pioneer wanted - Senior ESG Business Analyst (Reporting)

Are you ready to pioneer the future of sustainable banking? We are seeking a dynamic individual to take on the role of Senior ESG Business Analyst (Reporting) and lead our change towards a more sustainable future.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Application Architect

Som Application Architect vil du blive en del af vores Ballerup team, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med nogle af de løsninger vi leverer til Skatteforvaltningen, herunder Forskudsskat og Ejendomsværdiskat.

TOPdesk Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Teknisk ITSM-supporter til TOPdesks serviceteam

Sætter du en ære i at yde verdensklasse support - og ønsker du at blive specialiseret i ét af Danmarks mest implementerede IT Service Management-systemer? Så er du måske vores nye tekniske ITSM-supporter!

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Developer

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye Seniorudvikler.

Du vil komme til at arbejde med nogle af de løsninger vi leverer til Udviklings og Forenklingsstyrelsen under Skatteforvaltningen.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Maineframe Developer

Vil du være en del af et spændende team, hvor samarbejde og løsninger er i fokus? Trives du i selvstændigt arbejde men er samtidig en naturlig holdspiller? Så er du måske vores nye Mainframe Developer.

Som Mainframe-udvikler vil du blive en del af vores team i Ballerup, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Datateknikerelev med speciale i programmering

Kunne du tænke dig at blive elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og samtidigt udvikle dig? Vi søger en datateknikerelev med speciale i programmering, som vil være en del af en dynamisk og professionel it-virksomhed, som sætter it-support og it-service i første række.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Datateknikerelev med speciale i IT-infrastruktur

Har du gennemført it-supporter forløbet på teknisk skole eller ved at være færdig og er klar til at specialisere dig i infrastruktur? Kunne du tænke dig at blive elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og samtidigt udvikle dig og lære mere?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

IT-supportelev

Er du i gang med IT-supporter forløbet på teknisk skole, eller skal du i gang som IT-supporter? Kunne du tænke dig at blive elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og samtidigt udvikle dig?

Så er Statens It måske arbejdspladsen for dig.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Software Developer for KMD Arbejdsmarked

I KMD Føniks søger vi dygtige Angular- og .NET-udviklere. Du kan forvente et arbejdsliv med fokus på samarbejde, tid til fordybelse og et højt fagligt niveau. Dine fremtidige kollegaer besidder dyb viden på vores område og er klar til at oplære dig både på det tekniske og forretningsmæssige.