31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Datamodellør i Enterprise Datawarehouse teamet

Dataingeniør, Dataarkitekt, Datamodellør, BI-udvikler… Kært barn har mange navne, så lad os tale om titlen, når vi mødes til en samtale. Vigtigt er, at du kan få data til at makke ret, både på felt- og på nøgleniveau. Der er tale om en nyoprettet stilling, som kan skræddersys præcis til dig.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Tech savvy Finance Business Partner

Do you want to join a leading fintech company? This is your chance to join a highly professional work environment at SDC and get closer to the backbone of one of the most successful core banking platforms in the Nordic region.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Erfaren teamleder til vores projektledere

Vi søger en teamleder til vores projektcenter. Projektcenteret har 50 projektledere og to teamledere. Du får personaleansvar for dit eget team og har også fælles ansvar for at drive området sammen med din lederkollega. Som leder skaber du rammer og inspirerer projektlederne til at kunne levere projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Statens IT
Ballerup, Aarhus eller Sønderborg Se rejsetid

Netværksspecialist med gåpåmod og godt humør

Trives du i en omskiftelig hverdag, og har du erfaring med etablering og drift af LAN og Wifi netværk? Så kan du meget vel være vores kommende kollega. Statens It er i hastig vækst, og vi søger derfor passionerede LAN og Wifi specialister til vores drifts- og projektteams i enten Ballerup, Aarhus eller Sønderborg.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler til Adoxa - vores GDPR compliance-software

Formpipe ønsker at skabe fremtidens digitale samfund med mennesket i centrum. Vi udvikler blå-briller-og-blød-hat-software, som bekæmper risikoen for at vi oplever store persondatalæk i Danmark. Hvis du vil være med til at gøre dig selv og alle dine medborgere en kæmpe tjeneste, så læs trygt videre.

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Jabra
Ballerup Se rejsetid

Technical Product Owner

Do you have the ability to understand requirements from the organization, make alignment across all functions and to facilitate solutions? Then come join us at GN Audio - we are on a strong growth journey and need talented colleagues to help support and drive this journey to continue being on the absolute technological forefront of our industry.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Erfaren C#-udvikler med solidt kendskab til .Net Core og de nyeste teknologier på Microsoft Azure platformen

I vores ESB-team vil du, sammen vores øvrige udviklere, være den tunge profil, som støtter vores nuværende senior udviklere således at I kan sætte retning på udviklingen. Du skal være knivskarp på C# og en udpræget senior-profil, som kan støtte vores junior-profiler i deres arbejde.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

It-konsulent til aflevering

Vi søger en dygtig og vedholdende it-konsulent som har sans for (og lyst til) dataanalyse, konvertering, test og kundedialog med henblik på at lave arkivafleveringer til Rigsarkivet eller andre lokale arkiver.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Er du C#-udvikler med kendskab til Camunda og vil du være med til at etablere platformen hos SDC?

C#-udvikler har du helt sikkert været i din karriere, så du ved hvordan man bygger IT-strukturer op, så de fungerer. Hvis du også kender til Java, er det et plus. Værktøjskassen er således på plads – men du har ambitioner om en karriere, der ikke kun handler om udvikling.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Afdelingsleder til Middleware Services

Vi har i SDC stor succes med at være en full-service leverandør af IT-services for en lang række pengeinstitutter i Norden. Vi har potentialet og engagementet til at hæve barren yderligere.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-konsulenter til netværksdrift – Vær med til at sikre Udenrigsministeriet it-drift i verdensklasse

Udenrigsministeriets it-drift og -service er på vej til Statens It. Til at løfte opgaverne og understøtte ministeriets it-drift søger vi lige nu et antal dygtige specialister, der skal hjælpe til med at indfri målet om at give Udenrigsministeriet it i verdensklasse.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-konsulenter til serverdrift – Vær med til at sikre Udenrigsministeriet it-drift er i verdensklasse

Vi søger it-konsulenter, der sammen med dygtige og entusiastiske kolleger kan varetage drift af servere for vores mange kunder – herunder Udenrigsministeriet.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-konsulenter til brugeradministration – Vær med til at sikre at Udenrigsministeriets it-drift er i verdensklasse

Udenrigsministeriets it-drift og -service er på vej til Statens It. Til at løfte opgaverne og understøtte ministeriets it-drift søger vi lige nu dygtige specialister, der skal hjælpe med at indfri målet om at give Udenrigsministeriet it i verdensklasse.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-supportere – Vær med til at sikre at Udenrigsministeriets it-drift er i verdensklasse

Vi søger it-supportere, der vil yde en førsteklasses support til medarbejderne i Udenrigsministeriet og ansatte i staten i øvrigt. Som it-supporter hos Statens It’s servicedesk bliver du en del af et stærkt hold på 85 dygtige og hjælpsomme kolleger, der er fordelt på fire teams.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Implementation Manager, der brænder for organisatorisk implementering, kommunikation og forandringsledelse

Vi leder efter en Implementation Manager til vores team, Organisatorisk Implementering, som kan hjælpe med at sikre, at SDC’s løsninger altid understøtter gode kundeoplevelser og bliver succesfuldt implementeret.

KMD A/S
Odense eller Ballerup Se rejsetid

Sustainability Sales Specialist til KMD EnergyKey

Er du en stærk salgs- og kundeprofil, og brænder du for energiområdet? Så er du måske vores nye domænefaglige Sales Specialist! Vi søger en ambitiøs salgs- og kundeprofil, som skal videreudvikle vores eksisterende kunder inden for energistyring, bidrage til høj kundetilfredshed samt sælge løsninger til nye kunder.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Completely Hooked by Project Management - come join our agile journey

For nogle er projektledelse en livsstil. Det mister aldrig charmen, for hvert nyt projekt byder på fokus, facilitering, gruppedynamikker, forandringsledelse og kommunikation. What’s not to like. Kompleksitet og tidshorisont kan der også skrues på, så der er noget for enhver smag.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Studentermedhjælper til systemrevisionen

Vi har rygende travlt, arbejder tæt med forretningen og har en sjov hverdag – og vi vil have dig med. Hos SDC kommer du ind i en stærkt innovativ virksomhed, som lever i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Skarpe koordinatorer til Statens It’s Service Request Management-team

Service Delivery området i Statens It søger koordinatorer, som skal arbejde med koordinering og analyse af komplekse bestillinger fra vores kunder i ministerier og styrelser. Du bliver del af et ambitiøst team, som sætter en ære i at styre opgaverne sikkert i mål til vores kunders tilfredshed.

Statens IT
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

It-medarbejder til Client Management i Statens It

Statens It søger 2 IT-medarbejder til Client Management Asset-teamet. Teamet har ansvar for udstyr til brugernes It arbejdspladser hos vores kunder. Du skal sammen med fire entusiastiske kolleger i Ballerup og Århus arbejde med installation og klargøring at de godt 35.000 PC’ere, vi drifter.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningskonsulent med interesse for og kendskab til pengeinstitutternes IT-systemer

Hjælp vores kunder til en optimal opsætning og dermed brugeroplevelse, når de anvender SDC’s systemløsninger. Stillingen er skræddersyet til dig, som er selvstændig og dedikeret med en (virtuel) teamspirit.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

SCRUM Master med interesse for budget- og opgavestyring

Vil du være med til at styre design, udvikling og support af den Microsoft C# .NET-platform som understøtter vores vigtigste banksystem, så kan du blive en central person i dette område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Transition Manager, der vil styrke driftsstabilitet og informationssikkerhed i staten gennem konsolidering i Statens It

Vil du bidrage til at konsolidere den statslige it-drift ved at sikre nye kunder en succesfuld transition af it-drift til Statens It? Som Transition Manager i Center for Analyse og Transition har du ansvaret for relationen til den nye kunde, det vil sige alle kunderelaterede aktiviteter og kommunikation gennem transitionsforløbet.

Thales Rcs Denmark ApS
Ballerup Se rejsetid

Incident and Problem Manager

Brænder du for at fixe ting, der ikke virker? Er du kreativ og løsningsorienteret? Så er du måske vores nye kollega, da vores Incident & Problem Manager leder efter en ny makker.

iHeadHunt ApS søger for idpeople A/S
Skovlunde Se rejsetid

Nyuddannet systemadministrator

Brænder du for at arbejde med systemadministration, support og drift (MS)? Vil du arbejde med samfundskritisk software, som berører stort set alle borgere i Danmark som fx pas, sundhedskort og kørekort? Stillingen indeholder et mix af drift, administration, IT-support, hvor du naturligvis får en god introduktion til hele vores systemlandskab.