6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hejdoktor
København Ø eller remote Se rejsetid

Senior frontend-udvikler

Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online? Så kan du blive vores næste frontend-udvikler og få lov til at arbejde end-to-end med Hejdoktors løsninger.

Du vil blive en integreret del af et erfarent, internationalt udviklingsteam bestående af 10 dedikerede kollegaer.

Jobindex søger for kunde

IT-pro­jekt­le­der – form et job, du med garanti vokser i

Vil du være med til at sætte standarderne for, hvordan vi arbejder med projektledelse og samtidig være medforfatter til din egen stillingsbeskrivelse? Og vil du samle trådene i både danske og internationale IT-projekter?

Så kom og arbejd med klassisk projektledelse, samtidig med at du selv indgår hands-on i opgaveløsningen.

Collectia A/S
Brøndby Se rejsetid

Vil du være med til at skabe innovation? Så kom og bliv en del af vores Team som Senior Software Developer!

Er du en erfaren C# backend-udvikler på udkig efter en dynamisk arbejdsplads, hvor innovation værdsættes og prioriteres? Trives du med at tage ansvar og finde effektive løsninger med et teamorienteret mindset? Så er vores IT-afdeling med over 30 IT-specialister, det rette sted for dig.

OFS Fitel Denmark ApS
Brøndby Se rejsetid

Studentermedhjælper til udvikling i et højteknologisk produktions- og udviklingsmiljø

Brænder du for at arbejde et sted, hvor den enkeltes indsats gør en forskel, og vil du gerne bidrage til den samlede succes? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og dygtig til at samarbejde med dine kolleger – så er det måske dig, vi leder efter.

Greenwood Engineering A/S
Brøndby Se rejsetid

Elektronikingeniør (embedded softwareudvikling)

Som en del af vores team vil du være medansvarlig for design, udvikling og implementering af elektroniske systemer til vores kunders unikke behov. Du får stor fleksibilitet og selvstændighed i den måde, du organiserer dit arbejde på, men altid i tæt samarbejde med ledelsen og teamet omkring dig.

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

Studentermedhjælper til branchens førende team indenfor Retail Media og e-commerce i Norden

Retail media og e-commerce er i eksplosiv vækst i et skiftende medielandskab! Har du interesse og flair for salgstal og medieanalyser, så er her en unik for mulighed for at blive studentermedhjælper i et team sammen med branchens førende indenfor Retail Media og e-commerce i Norden.