8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

IT-supporter med fokus på Microsoft platformen til Semler IT

Er du en passioneret og smilende IT-supporter med erfaring indenfor Microsofts platform? Og brænder du for at levere kundeservice på højeste niveau? Så er det netop dig vi leder efter! Du bliver en del af vores Servicedesk team på 7 kolleger, som til daglig har ansvaret for 1st level support til vores ca. 5.000 kolleger og kunder.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Studentermedhjælper med interesse for udvikling af apps og med sans for den gode kundeoplevelse

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Digitalt Salg.

Dustin A/S
Brøndby, Aarhus Se rejsetid

Network Specialist

Do you have the passion and the right competence to lead Dustin's internal network infrastructure? We are looking for a Network Specialist lead. In this role you will be responsible for Dustin´s internal Network structure, including setting the vision, coordinating work tasks, and maintaining the existing platform.

Dustin A/S
Aarhus, Brøndby Se rejsetid

CloudOps Engineer

Do you want to support Dustin’s journey into Azure Cloud? Do you want an opportunity to manage our infrastructure and platform workloads in an Infrastructure as Code setup? As our CloudOps Engineer, you will be an important part of our expansion in new markets.

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

IT-infrastrukturspecialist til drift og udvikling

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde et Microsoft-miljø med spændende integrationer og teknologier? Og kan du tage ejerskab for vores IT-infrastruktur? Så står vi klar med gode kollegaer og en virksomhed i vækst!

AK Techotel A/S
Brøndby Se rejsetid

Systemudvikler søges til innovativt firma med godt arbejdsmiljø og mulighed for hjemmearbejde

Vi er en dynamisk IT-virksomhed på 38 år og med 40 ansatte, der udvikler, sælger og servicerer store reservations-, kasse- og CRM-systemer til hoteller og kursuscentre i Danmark, Sverige, Norge, Island og Irland. Vi søger til denne afdeling endnu en dygtig og dynamisk systemudvikler.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Cloud Solution specialist med fokus på Microsoft Cloud til Semler IT

Du bliver en del af vores Infrastruktur team, der bl.a. har ansvaret for driften af vores cloud platform, samt en sikker understøttelse af vores forretningsområder. Dine arbejdsopgaver vil primært være at sikre drift og udvikling af vores løsninger i Microsoft Cloud, herunder Azure og Microsoft 365.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.