5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AK Techotel A/S
Brøndby Se rejsetid

Systemadministrator/Systemarkitekt med motiverende ledelsesstil

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftsupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Solution Manager med styr på Salesforce og gode brugeroplevelser

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på Salesforce og elsker at levere god service? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, Vendor Management, som Solution Manager med fokus på Salesforce.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Analytisk stærk studentermedhjælper til BI & Analytics

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og spændende opgaver? Har du stærke analytiske kompetencer, og er du samtidig en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i BI & Analytics.

Orange Cyberdefense Denmark A/S
Brøndby or Aarhus Se rejsetid

We are looking for a worldclass Service Delivery Manager in Brøndby or Aarhus

The Service Delivery Manager from Orange Cyberdefense are responsible for maintaining strong customer relationships and for improving our services to maintain high customer satisfaction.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.