326 job matcher din søgning 326 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SCALES A/S
Søborg Se rejsetid

Graduate Program for IT Business Consultants within ERP

Kick-start your career as an IT Business Consultant within ERP! Join one of the most attractive Microsoft Dynamics 365 F&O partners in Denmark and grow your skills to become a key role in implementing, complex business-critical ERP systems at large and global enterprise customers.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Integrationsspecialist til IT

To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP, og på den måde står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav til udvikling, vedligehold og support af vores integrationskomponenter. Det er her, at du kommer du ind i billedet.

SAM International søger for M&J Recycling
Horsens Se rejsetid

Control System Owner

Vil du være ansvarlig for at sætte retningen for fremtidens styringsløsninger til en global green-tech virksomhed? Har du erfaring med softwareudvikling og PLC-programmering, og kan du samtidig omsætte det til at fremtidssikre styringsløsningerne på det samlede produktprogram? Så er det lige netop dig vi leder efter.

InCommodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Scrum Master with a practical approach

Would you like to take part in building the energy trading company of tomorrow? Are you motivated by pushing development forward? If so, you might be our new Scrum Master to join our IT team. Your main target is to ensure we deliver on our most business-critical IT initiatives.

Softværket
Kolding Se rejsetid

Product Owner til forsyningsbranchen

Vi søger en ny kollega der vil være med til at designe og bygge vores fremtidige ERP og forbrugsafregningsløsning til forsyningsbranchen. Du vil i tæt samarbejde med udviklingsteamet, produktansvarlige, domain eksperter, brugere og leverandører, opbygge en værdiskabende backlog.

Fit A/S
Sorø Se rejsetid

IT-infrastruktur projektleder

Vi har løbende IT-infrastrukturprojekter, hvor vi sammen med forsyningsselskaberne og vores outsourcingspartner gennemfører projekter. Det kan være opgraderinger af operativsystemer, applikationer, store AD-ændringer eller netværk, men også implementering af nye produkter eks. MS Intune, VPN-løsninger eller MFA.

Region Syddanmark
Esbjerg

Web-koordinator til Esbjerg og Grindsted Sygehus

Vil du være en del af en spændende og dynamisk hverdag, på en af områdets mest markante arbejdspladser? Og vil du sætte dit præg på Esbjerg og Grindsted sygehus' digitale universer – med patienten i centrum? Det har du mulighed for nu! Sygehusets kommunikationsafdelingen søger en ny kollega.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudvikler til PrivatProdukter

Du vil indgå i Squad PrivatProdukter, som har ansvaret for løbende at udvikle og optimere produkter, koncepter og løsninger til koncernens kunder og brugere. Vores primære målgruppe er privatkundesegmentet, og vores mål er at tilbyde kunderne markedets bedste produkter.

Region Syddanmark
Vejle

Regional IT søger Product Manager til digital modern workplace

Vil du være med til at sikre Region Syddanmarks ansatte det bedste grundlag for at de har en velfungerende it-arbejdsplads? Så kan du blive en del af det team, der vedligeholder og udvikler mere end 30.000 it-arbejdspladser i Region Syddanmark i tæt samarbejde med kollegaer fra Regional IT og it-funktionerne på sygehusene.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

Azure Architect & Azure Developer

Are you ready to step into a key role on a series of ongoing large-scale projects? Capgemini is looking for senior architects and developers within specific technology areas and with experience in digital transformation, preferably from multi-national/global organizations.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

AWS Architect & AWS Developer

By Joining us you become part of a company where we value a healthy work-life balance and where great colleagues are ready to welcome you to the team. At the same time, you step into a global network of skilled architects and developers where your work will have a real impact.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Development manager for Static & Market Data team

We are looking for a development manager ready to share and grow. In the Wealth Management & Trading (WMT) area, we are building and delivering to our customers – Danish banks – solutions in the field of investment advisory, trading of bonds and equities and related investment services.

Me’ning
Aarhus eller København Se rejsetid

Salgschef til Me'ning

Vi søger en erfaren salgschef, der nyder at skabe relationer og som gennem en løsningorienteret tilgang brænder for at lukke en ordre. Så har du det der ægte huntergén, kan du trives i en fremadstormende og ambitiøs IT-vækstvirksomhed samt kunne du tænke dig at få et lille salgsteam under dig? Så er du måske vores nye salgschef.

Me’ning
København Se rejsetid

.Net-udvikler til Me’ning

Til en stilling hos me'ning søges en .Net-udvikler. Din hverdag vil være præget af mange forskellige opgaver. Vi har store som små udviklingsopgaver for vores kunder. Opgaverne kan være alt imellem optimering og kvalitetssikring af eksisterende it-systemer samt udvikling og design af helt nye systemer til.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Kan du holde på en hemmelighed? Bliv IT-graduate i PET

Vil du være med til at sætte fart på både din og vores digitale udvikling? Som IT-graduate i PET skræddersyr vi et unikt program, der passer til netop dig. Forløbet vil klæde dig på til at kunne yde et væsentligt bidrag ift. at passe på Danmark.

Topsil GlobalWafers A/S
Frederikssund Se rejsetid

Software (SW) Koordinator – automatisk produktion

Holder du af en dagligdag med mennesker i centrum, kan du lide en arbejdsplads og fabrik, hvor dine kollegaer og dermed SW-brugerne er helt tæt på dit arbejde, og hvor der ikke er langt fra ide til handling? Så er den nye rolle som SW Koordinator noget for dig!

Me’ning
Aarhus Se rejsetid

Backend BI-udvikler med indgående viden om Microsoft BI søges

Brænder du for at arbejde med data og for at hjælpe vores kunder med at skabe ny viden og indsigt i deres forretning? Er du klædt fagligt godt på inden for Microsofts BI-teknologi, og har du lyst til at følge med udviklingen og blive udfordret af ny teknologi?

Vivant ApS
København Se rejsetid

IT-supporter

Vil du arbejde med de nyeste cloud-teknologier som Microsoft Office 365 og Azure? Og falder det dig naturligt at yde en super service til dem, der har brug for hjælp? Så er det dig, vi søger som ny it-konsulent til vores supportteam på Vesterbro.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

Account Executive

Do you thrive working in an international, dynamic and fast paced environment? Capgemini Denmark’s Life Science sector is seeking an Account Executive to help drive new sales within the life sciences industry. As an account executive, you will become part of a dynamic and fast-growing Life Sciences team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-generalist til rollen som systemejer/application manager til udbytteområdet

Er du en engageret IT-generalist, der brænder for at sikre og vedligeholde optimal IT-understøttelse af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kolleger? Vi har brug for en dedikeret systemejer, som skal medvirke ved support og vedligehold af to af Skatteforvaltningens IT-systemer, nemlig 3S og DURO.

Bloom søger for EazyProject A/S
Roskilde Se rejsetid

Senior Frontend-udvikler

Hos vores kunde EazyProject i Roskilde søger vi en erfaren Frontend-udvikler. De har virkelig mange ideer til videreudvikling og forbedring af deres SaaS-platform til projektstyring, tidsregistrering og mange andre features til glæde for forskellige kunder og brancher.

Recruit IT ApS søger for Arbit Cyber Defence Systems
Hvidovre Se rejsetid

DevOps Engineer Cybersecurity

På vegne af Arbit Cyber Defence Systems ApS søger vi en erfaren DevOps med fokus på sikkerhed til at blive en del af vores voksende team. Den ideelle kandidat vil have minimum 5 års erfaring og en dyb forståelse indenfor højsikkerhedsnetværk.

Banedanmark
København, Aarhus eller Fredericia Se rejsetid

CAD- og BIM-koordinator til digitale jernbaneprojekter

Vi står overfor den praktiske realisering af den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, som binder Danmark bedre sammen. Har du lyst og mod på at arbejde med CAD og BIM i en praktisk virkelighed?

MAN Energy Solutions
Copenhagen or Augsburg, Deutschland Se rejsetid

SAP Business One In-house Consultant (m/f/d)

How about working in an agile organization with a great international team? You expect development opportunities and regular training? Your family wants a work-life balance back? Then you have come to the right place in IT! Apply now and become part of our IT team that drives innovation and digitalization in line with our sustainable goals!

Computer Camp A/S
Frederikssund Se rejsetid

Konsulent til implementering af digitale medlemsløsninger

Banker dit hjerte for IT? Og får du energi af at være i dialog med kunderne og give dem medspil såvel som modspil, og har du lyst til at levere softwareløsninger? - Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af vores fantastiske team!