318 job matcher din søgning 318 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Agile Coach

Can you align the usage of Agile within our global enterprise? Do you want to develop a scalable agile framework and make sure our IT and business knows how to work within it? Joining the Lean-Agile Center of Excellence you will gain 2 new colleagues in our global team.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Er du vores nye datastærke konsulent til sundhedsøkonomi?

Du bliver en del af en afdeling med 10 engagerede kolleger, hvis primære opgave er at fastholde og videreudvikle økonomistyringen, så vi sikrer det bedst mulige økonomiske grundlag for, at Region Syddanmarks sygehuse m.v. kan levere sundhedsydelser af høj kvalitet til den enkelte patient og borger.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Erfaren Udviklingschef til virksomhed i vækst

Vil du være med til at sætte retningen for et hold af specialister, der laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark? Som teknisk ansvarlig kommer du til at definere og eje de interne produkt roadmaps. Ud fra disse, vil du være den der prioriterer ressourcer og opgaver.

Jobindex søger for Senmatic A/S
Søndersø Se rejsetid

Automationsingeniør med flair for udvikling

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for klimaet, når du udvikler softwaren til vores automationsløsninger, der bruges i gartnerier verden over? Du bliver specialisten på dit område. Og så får du gode kolleger, der arbejder tæt sammen i hverdagen, og som altid lytter til dine gode idéer og ønsker til udvikling.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Business analyst for Financial Crime Prevention, team Know Your Costumer

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. In the position as business analyst, you will work closely with the product owner and the SPOC / Frontrunners, which is representatives from your costumers that are enrolled in the team.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Tekniske talenter til Erhvervsstyrelsens IT-område - DevOps

Vi søger tekniske talenter til vores tekniske team i Erhvervsstyrelsen. Interesserer du dig for drift, automatisering og DevOps og vil gerne lære mere, så er det måske dig vi søger! Du kommer til at indgå i et team, hvor du vil få sparring med en mere erfaren kollega, som også vil fungere som en form for mentor.

AK Techotel A/S
Brøndby Se rejsetid

Systemadministrator/Systemarkitekt med motiverende ledelsesstil

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftsupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Familieretshuset
Aabenraa, Aarhus eller København Se rejsetid

Leverandørstyringsspecialist

Vi har sat ekstra fokus på arbejdet med leverandørstyring og håndtering af it-leverandørydelser, derfor har vi brug for en specialist, der kan skrive procedurerne og styre leverandør-aftalerne ift. aftalt serviceniveau. Dine opgaver, er en vigtig del i Familieretshusets arbejde med at højne sikkerhed og compliance.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

Customer Success Manager with SaaS experience

As a SaaS Customer Success team member, you will guide and advise a wide variety of customers, ensure they launch FSS successfully, and are continually driving business value from FSS. Working from our office in Hillerød, you'll work closely with customers to discover their business needs and challenges.

BEC
Roskilde Se rejsetid

System engineer

Do you want to work with critical and central payment infrastructure in the Danish financial sector, where high quality and stable operations are in focus? We are responsible for the operations and management of the infrastructure platform for the National Bank of Denmark's central banking systems.

Per Aarsleff A/S
Viby J. Se rejsetid

Product Owner til interne IT-systemer

Elsker du at sætte dig ind i forretningens behov og lære dens udfordringer at kende? Har du en udpræget trang til kontinuerligt at udforme digitale løsninger, der kan optimere forretningen og give brugerne en bedre oplevelse? Din opgave bliver at udvikle nye løsninger/funktioner og sikre, at de bliver taget i anvendelse.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Ambitiøs teamleder til IT Projektledelse

Motiveres du af at levere fremragende IT-løsninger til det danske sundhedssystem? Og er du en erfaren personaleleder? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT. Vi har brug for en ny teamleder for vores projektledere og testmanagere.

Banedanmark
København Se rejsetid

Power BI-udvikler til de nye signaler, vær med til at skabe overblik

Vi søger en forretningsorienteret Power-BI udvikler til sektionen Signalsystemer Drift, der står med driftsansvar i tæt samarbejde med eksterne leverandører på S-banen og Fjernbanen. Du vil blive afgørende for udviklingen af den indsigt og det overblik, der kommer til at drive performance af de nye signalsystemer.

KOMiT a.m.b.a
Odense Se rejsetid

Full Stack-udvikler til KOMiT

Er du løsningsorienteret, og brænder du for at kode og udvikle nye systemer? Er du klar til at gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så læs endelig videre!

Comby Denmark A/S
Slagelse eller Nuuk Se rejsetid

Netværksspecialist

Vi søger en struktureret og servicemindet netværksspecialist til at håndtere alt fra Incident Management, til meget alsidige kundeprojekter. Du vil som alle vores andre konsulenter være medansvarlig for opgaveløsning hos alle vores kunder, hvor der på grund af vores vidtspændende opgaver vil være stor mulighed for udvikling.

Comby Denmark A/S
Slagelse eller Nuuk Se rejsetid

2nd line IT specialist

Vi søger en struktureret og servicemindet 2nd line IT specialist til at håndtere alt fra Incident Management, til meget alsidige kundeprojekter. Du vil som alle vores andre konsulenter være medansvarlig for opgaveløsning hos alle vores kunder, hvor der på grund af vores vidtspændende opgaver vil være stor mulighed for udvikling.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Outsourcing Compliance Advisor

Would you like to join our excellent team as outsourcing compliance advisor? Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

IT-arkitekt – skab fundamentet for digitaliseringen af fremtidens metro

Kunne du tænke dig at bygge videre på din tekniske forståelse for IT-systemer og bruge dit talent til at blive en skarp solution architect? Og vil du være med til at lave det IT-setup, der i sidste ende sikrer, at metroen kører døgnet rundt, så vores passagerer hurtigt kommer videre?

Dynamicweb Software A/S
Viby J. Se rejsetid

Developer Experience Manager

Do you want to make create, engage, and excite a large software community and make the Dynamicweb Platform the preferred toolbox for developers? Would you like to work directly with the customer, partner and do you love to start the conversation on modern software technology? Then here is one for you.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Udbudskoordinator med teknisk forståelse

Vi har travlt - og vi har derfor brug for en udbudskoordinator, der kan være med til at sikre at vores nye projekter og applikationer kommer sikkert igennem fra udvikling til drift og dermed understøtter Skatteforvaltningens samfundskritiske arbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

DevOps-ambassadør med gode evner inden for coaching og forandringsledelse

Vil du være med til at transformere offentlig it-udvikling? Er du solgt på DevOps – og kan du forklare det, så selv cheferne uden teknisk baggrund kan se gevinsten? Så er du måske den kollega vi søger som “DevOps-ambassadør/SDM” i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens DevOps-kontor.

Jyske Bank
Silkeborg eller Lyngby Se rejsetid

Modeludvikler til Kreditrisikoområdet

Som modeludvikler vil du komme til at arbejde i et af i alt seks squads i Kreditmodeller og Datawarehouse. Tre af disse squads udvikler koncernens kreditmodeller, der bidrager med viden til en bred vifte af formål i bankens forretning.

Nextway Software Denmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

Junior Business Consultant (IT)

At Nextway, we’re a super team of 70 people who appreciate working in a manageable and transparent organization. Our digitalization solutions with Next® software sell like hotcakes, and if you're passionate about making the world just a little bit easier and more paperless to live in, we have a spot for you.

BetterBoard
Kolding Se rejsetid

Full-stack .net-udvikler

Er du full-stack .net-udvikler som ønsker at arbejde med cloudbaseret løsninger? Ønsker du at være med i hele udviklingsprocessen i tæt samarbejde med CTO’en i en ung succesfuld virksomhed med flad struktur og passionerede kollegaer?

Fujitsu A/S
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

Head of eDoc Development

Brænder du for at skabe en stærk teknisk platform, der giver dine udviklere de bedst mulige betingelser for at udvikle et markedsførende produkt til vores e-Doc kunder i kommuner og regioner? Så er det dig vi leder efter som ansvarlig udviklingschef til vores softwareudviklere for eDoc forretningen i Fujitsu.