254 jobannoncer matcher din søgning 254 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Optum Computational Engineering ApS
Copenhagen Se rejsetid

SW developer

We are looking for a highly motivated and experienced C++ software developer with good experience in developing applications for Windows. You will start by taking part in a very exciting and ambitious project in the area of next-generation FE tools for geotechnology and structural engineering.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Erfaren softwareudvikler til markedsledende branchesoftware

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med teknologier som Microsoft .NET, Microsoft Azure, Cloud m.v., og som er blandt Danmarks bedste arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere? Så har du nu chancen!

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Do you get a kick out of translating customer needs into practical solutions? Do you go the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you! ORTEC Nordic is growing fast and now offering an exiting role as Implementation Consultant for our Workforce Optimization Solutions for our Swedish customers.

Region Hovedstaden
København Ø Se rejsetid

IT-systemkonsulenter til Center for IT og Medicoteknologi (CIMT)

Har du lyst til at arbejde med it-systemer til forskning og det kliniske område på vores hospitaler? Har du lyst til at være en del af den største offentlige medicoteknologiske organisation i Danmark med omkring 1.000 kollegaer? Motiveres du af at gøre en forskel og skabe værdi for samfundet via læger, sundhedspersonalet og patienterne?

Systematic A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Software Test Engineer – be the driver of quality for our team in Copenhagen

New year, new job? Look no further! We have a great opportunity for you if you are not afraid to take the driver's seat in quality assurance, run new initiatives and ensure that testing is essential to every step in the development process. As our new Test Engineer colleague, you will create test designs, test cases and focus on risk assessment.

Midt Factoring A/S
Ikast Se rejsetid

IT-konsulent til bred rolle i stærkt team

Er du en nysgerrig og engageret IT-medarbejder med erfaring med ERP-systemer og Microsoft-produkter? Har du interesse i teknologi og processer, og er du nysgerrig på kunstig intelligens?

Så er du måske vores nye medarbejder til vores IT-afdeling.

JMA A/S
Randers Se rejsetid

Spændende jobmulighed som sælger i markedsledende konsulent- og softwarevirksomhed

Er du klar til at tage din karriere til nye højder?

Har du erfaring med projektsalg, og brænder du for at rådgive kunder og sælge unikke specialiserede løsninger? Så er denne stilling, som sælger hos JMA, måske noget for dig.

Fagligt Fælles Forbund
København V Se rejsetid

3F søger Applikationsarkitekt til specialist-rolle

Er du erfaren applikationsarkitekt og har du lyst til en drivende rolle ift. at skabe 3F’s fremtidige applikationsarkitektur? Har du et godt overblik og solid erfaring i udvikling af servicebaserede applikationer på Microsoft-platformen?

Så er du måske vores nye kollega.

Sund & Bælt Holding A/S
Korsør eller København Se rejsetid

IT System Manager

Har du erfaring med at kvalitetssikre den daglige applikationsdrift? Vil du levere driftssikkerhed og sikre høj system performance? Får du energi af at samarbejde og kommunikerer med interne og eksterne samarbejdspartnere? Så har vi jobbet til dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist med skarp pen til strategisk HR-kontor

Vil du være med til at gøre en forskel for medarbejderne i en offentlig styrelse, der varetager en vigtig samfundsmæssig opgave? Trives du med sagsbehandling i en stabsfunktion, eller vil du gerne lære, hvordan man arbejder med strategisk HR i en stor statslig organisation? Så er det måske dig, vi søger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejer til TastSelv Erhverv

Har du erfaring med IT-systemer og leverandørstyring? Og brænder du for at arbejde med teknologier, processer og kultur og løbende bidrage til optimering af vores skattesystemer? Så er det dig, vi har brug for til en spændende stilling med store faglige udviklingsmuligheder.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Spring ud i dit drømmestudiejob – bliv en del af vores Business Intelligence familie

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i BI & Data Science.

InCommodities A/S
Aarhus N Se rejsetid

Senior Portfolio Manager

Are you passionate about portfolio optimization and quantitative modeling? Are you ready to contribute to the growth of one of the world's fastest-growing energy trading companies? Look no further; we have an exciting opportunity for you at InCommodities!

Mobilplan ApS
Randers C Se rejsetid

Senior PHP Developer

Vil du se resultaterne af dit kodearbejde manifestere sig i brugerens hverdag?

Hos Mobilplan får du stor indflydelse på, hvordan vores platform og kode udvikler sig. Du kommer helt tæt på brugerne, der hver dag har glæde af de kodelinjer du skaber, og som hjælper dem til at drive og forbedre deres forretningsgange.

Bloom recruiting on behalf of Cryptomathic A/S
Aarhus C Se rejsetid

Software Developer at Security Solutions Company

For our client, Cryptomathic, we are looking for a skilled C/C++ software developer to join their team working on the development of Cryptomathic’s security solution for mobile apps – Cryptomathic Mobile App Security Core (MASC). Experience with iOS and Android is a plus.

Frederiksberg Kommune
Frederiksberg Se rejsetid

IT-supporter med interesse for brugeradministration til Frederiksberg Kommunes IT-afdeling

Vær med til at skabe IT-service i topklasse. Frederiksberg Kommune søger en dygtig og serviceminded IT-supporter til at løse opgaver indenfor 1st level og 2nd level support samt brugeradministration.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Experienced portfolio manager

Do you have experience with physical power trading in short term markets? Are you skilled in pricing and balancing risk for renewables assets? And are you motivated to challenge the status quo in a leading energy company? Then you could have a truly rewarding future as portfolio manager in our Renewables Asset Management team!

Andel Holding A/S
Svinninge Se rejsetid

SAP ABAP Output management - sæt din erfaring med SAP S/4 HANA i spil

Du kommer til Andel på et spændende tidspunkt. Vi er vokset massivt gennem opkøb, så integration samt opbygning af nye platforme fylder meget. Og du kommer til at deltage i en række udviklingsprojekter inden for leveranceområdet output management.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælp til moms domæne arkitekturteam

Har du lyst til at arbejde med koordinering og kommunikation inden for IT i Skatteministeriets koncern? Er du skrap til at koordinere, planlægge og formidle? Så er det dig, vi søger til det helt nye momsdomæne arkitekturteam.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Data Engineers til databehandling i et spændende udviklingsmiljø

Vi søger dygtige kollegaer til at bistå med opgaver indenfor databehandling, datavarehusudvikling og visualisering. Hvad enten du har gjort dig erfaringer med data engineering og er på kig efter nye udfordringer, eller du er ny på arbejdsmarkedet med lyst til at specialisere dig i data engineering, så kan vi bruge dig.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper til Juridisk - Privat, IT og insolvens

Vi tilbyder dig et spændende job i Silkeborg, hvor du vil assistere erfarne kolleger i den daglige juridiske sagsbehandling og i relevante projekter.

Som studentermedhjælper hos os får du et særligt indblik i store dele af koncernens forretningsområder, og dine fremadrettede udviklingsmuligheder vil derfor være tilsvarende brede.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Erfaren embedded udvikler med C++ erfaring

Du kommer til at arbejde pragmatisk og fleksibelt med design og udvikling af software til indlejrede systemer. Du kommer til at deltage som holdspiller i mindre teams på 4 mand under hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test, release og dokumentation til du kan se ”dit” produkt i brug ude i virkeligheden.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Forretningsarkitekt med faglig tyngde og fokus på bindingen mellem forretning og IT

Mener du også at IT-løsninger skal udarbejdes i tæt samarbejde med forretningen? Er dit speciale at være lige netop det bindeled, der sikrer det? Så er det dig vi søger til det helt nye Moms Domæne Arkitekturteam (MDA).

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Join Our Journey: Unleash Your Potential as a Solution Architect

Are you poised for the next leap in your career? Imagine a role where your passion for innovation in technology—spanning Large Business Transformation Programs, Agility, DevOps, Cloud, and Automation—becomes your daily playground.

Politi
Ejby Se rejsetid

IT-supporter med højt servicegen til Koncern IT i Ejby

Brænder du for at løse brugernes it-udfordringer og samtidig opretholde et højt serviceniveau? Vil du være med til at gøre en forskel for politiets ansatte og derved bidrage til at politiet kan løse sin kerneopgave? Så er det måske dig vi leder efter.