300 job matcher din søgning 300 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halberg A/S
Svendborg Se rejsetid

ERP-konsulent med solid forståelse for forretningssystemer søges til IT-afdelingen

Trives du i en hverdag, hvor varierende opgaver og kommunikation er en naturlig del af jobbet? Og trives du med frihed under ansvar? Hos Halberg Group har vi ambitiøse vækstmål, og derfor søger vi lige nu en ERP- og forretningssystemkonsulent til en nyoprettet stilling i vores IT-afdeling.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med skarpe Delphi-kompetencer til Unik Bolig

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan kode i Delphi. Vil du bruge din Delphi-viden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Apple AB
Copenhagen Se rejsetid

Apple Media Products (AMP) - Office Manager (1 year - Maternity Cover)

Do you love helping people and acting as a trusted resource to others? Do you enjoy building deep expertise as well as navigating new and different tasks every day? As a part of our Administration group, you’ll serve as the center hub of your department, coordinating between Apple’s employees and the outside world.

Knowledge Cube A/S
København Se rejsetid

Agil Tester til Knowledge Cube

Knowledge Cube søger en selvstændig og grundig Agil Tester, der vil være med til at inkorporere en endnu højere kvalitet til vores leverancer og sikre en kontinuerlig forbedring af vores løsninger.

Banedanmark
København Se rejsetid

Enterprise-sikkerhedsarkitekt

Som Enterprise-sikkerhedsarkitekt bliver du del at et team med ansvar for Informationssikkerhed Banedanmark. Vores mission er at udvikle organisationens IT-sikkerhed, så den er et sikkert fundament for de mange nye teknologier, vi implementerer nu og i fremtiden.

Banedanmark
København Se rejsetid

IT-systemarkitekt til at styrke og optimere IT-driften

Du skal sammen med dine kolleger i arkitektgruppen være med som teknisk ressource på projekter ved indkøb og udbud af software og bidrage til kravspecifikationer. Det er dit ansvar at bestille test- og produktionsmiljøer samt adgange hos vores driftsleverandør.

Intempus
Copenhagen Se rejsetid

Senior Frontend Developer (React)

Do you thrive in an environment where idea sharing and creative problem solving is in focus? Does the thought about developing a product that helps thousands of people in their everyday work life make you all warm and fuzzy? Then you might be the one we are looking for!

Banedanmark
København Se rejsetid

Cyber Risk Manager

Er du erfaren i risikostyring af cybersikkerhed? Så er det dig vi søger, som Cyber Risk Manager til vores sektion for Cyber- og Informationssikkerhed. Du bliver ansvarlig for at vores dokumenter, politikker og processer for området er nemme at forstå og anvende for alle i organisationen.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

IT systems engineer

Would you like to work with a broad array of IT infrastructure tasks, spanning from the 1st to the 3rd level? Are you curious about IT infrastructure and cloud technologies? And do you like the thought of having a job where no two days are the same? Then you might be the colleague we are looking for to join our IT Endpoint & Client Services team!

Volkswagen Financial Services
Brøndby Se rejsetid

IT-konsulent til Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Vil du være med til at sætte dit præg på vores IT-afdeling og bidrage med din løsningsorienterede og kundemindede tilgang i et ambitiøst finansierings- og leasingselskab? Kunne du tænke dig at arbejde med opgaver inden for IT Governance, Risk og Compliance samt kvalitetssikring? Så er du måske vores nye kollega!

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Teknisk systemejer med kendskab til SAP

Rigspolitiets Koncern IT søger en teknisk systemejer til politiets administrative applikationer, som har et solidt kendskab til SAP og de moduler der relaterer sig til HR og Logistik. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at deres arbejdsredskaber fungerer og bedst muligt understøtter deres arbejde.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Teknisk systemejer med solidt kendskab til tjenesteplanlægning

Drift, udvikling og vedligehold af politiets applikationer er af stor betydning for udførelsen af alle vores samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at deres arbejdsredskaber fungerer og bedst muligt understøtter deres arbejde.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Serviceminded mobil it-supporter

Er du super god til at levere it-support? Og har du lyst til at være en vigtig del af at sikre, at pc’ere, mobile enheder, printere, it-systemer og netværk kører problemfrit hos vores mange brugere på Aarhus Universitetshospital i Region Midtjylland?

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Engageret Systemsspecialist til drift af Politiets operative systemer

Dine primære arbejdsopgaver består af driftsopgaver, hvor du som Systemansvarlig får det overordnede ansvar for forvaltningen af en eller flere operative systemer. Dit arbejde består bl.a. i releasestyring, vedligehold og fejlsøgning på systemerne.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Senior netværksadministrator med flair for it-sikkerhed

Vil du sikre stabil drift af politiets systemer og netværk, og ønsker du en spændende og varieret arbejdsdag med opgaver, der spænder bredt fra forebyggende drift, life-cycle management til planlægning og rådgivning om netværksarkitektur? Vi søger flere netværksadministratorer til Sektionen for Netværk.

Fredensborg Kommune
Kokkedal Se rejsetid

Vi søger en IT-driftsmedarbejder med fokus på AD og sikkerhed

Fredensborg Kommunes IT-afdeling søger en engageret og dygtig tekniker med vægt på AD og sikkerhed, da vi udvider indenfor IT-sikkerhedsområdet. Det er lige nu, at vi udvikler de nye services og sikkerhedstiltag, så du vil få indflydelse på, hvordan it-sikkerhed og rettighedsområdet skal udformes nu og i fremtiden.

Recruit IT ApS søger for Verdo
Randers Se rejsetid

IT-chef

Som Verdos nye IT-chef skal du have kompetencerne, erfaringerne og frem for alt lysten til at stå i spidsen for IT i en virksomhed, der anser teknologi som fundamentet for både at sikre virksomheden og virksomhedens kunder de bedste energiløsninger, også i fremtiden.

Region Sjælland
Ringsted

Driftsteknikere til backend søges til Koncern IT

Brænder du for VMware, storage og/eller backup? Er du selvkørende og drevet af at bringe IT sikkert til næste niveau, og trives du med at gøre en forskel, så er du den kollega vi leder efter. I dagligdagen kommer du til at indgå i og samarbejde med flere teams, hvor der er stort fokus på stabil drift og kvalitet.

Intempus
Copenhagen Se rejsetid

Frontend Team Lead at Intempus

Join an ambitious team as Frontend Teamlead at Intempus! We are on a journey of growth and all we need is you - a competent and experienced programmer who can take our frontend team to the next level!

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Agil Team Coach

SDC søger Agil Team Coach, som forstår at facilitere samt træne teams i Scrum og agile praktikker. Har du empati og solid erfaring i at coache agile teams? Så er det dig, vi søger.

Education Esbjerg
Esbjerg Se rejsetid

Programleder for digitalisering

Programlederen bliver ansvarlig for etableringen af den digitale platform. Strategi og udkast til målarkitektur for platformen er udarbejdet – nu venter opstart, ansættelse af team, udvikling og senere drift. Det forventes, at første version af platformen idriftsættes til september 2023.

Comby Denmark A/S
Slagelse eller Nuuk Se rejsetid

Driftskonsulent til Event-teamet

Vil du være med til at skabe vækst i et firma, som er i en rivende udvikling? Er komplicerede opgaver noget, der motiverer dig? Kunne du tænke dig at være helten bag kulisserne, som holder liv i 3.000 arbejdsstationer og hele 750 servere? Så har vi en plads ledig til dig.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Aarhus Se rejsetid

IT-systemkonsulent

Trives du med direkte brugersupport, og vil du være med til at gøre en forskel for vores medarbejdere i hverdagen? Så er det måske dig, vi mangler til vores kontor i Aarhus. Din primære opgave vil være at hjælpe firmaets brugere, så de får en ukompliceret hverdag i brugen af vores IT-systemer og udstyr.

Sentia Denmark A/S
Odense Se rejsetid

Service Delivery Manager

Er du i stand til at yde verdens bedste service og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og kundesupport i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunder. Så har vi stillingen til dig!

Det Danske Filminstitut
København og Glostrup Se rejsetid

IT-Systemadministrator

Det Danske Filminstitut søger en løsningsorienteret systemadministrator til udvikling og drift af husets IT-systemer. Et væsentligt ansvar vil være it-driften på filmarkivet i Glostrup, hvor Filminstituttet arbejder med digitalisering, bevaring og formidling af Danmarks filmarv.