219 jobannoncer matcher din søgning 219 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Solution Architect Strategy & Special Projects (Group Applications)

Are you ready to start your career within IT in one of the very best performing companies in the Transport and Logistics industry in the world? As our Solution Architect, you will play a key role in supporting and assisting the shaping of DSV´s Group Applications of tomorrow.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Kompetent kontorchef med udsyn til tværgående digitaliseringskontor

Har du ledelsesmæssigt et bredt udsyn, har erfaring med personaleledelse og mod på at få et stort ansvar for drift og udvikling af digitale løsninger som alle danskere og danske virksomheder benytter - Så er det måske dig, som vi søger til kontoret Digitale Kanaler og Design.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Senior Functional Consultant

You’ll play back the requirements and prepare functional documentation to exceed client expectations using your deep functional Salesforce product knowledge and understanding of core Salesforce configuration (Sales/Service) and software features.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Senior Technical Consultant

You’ll be working across a wide spectrum of industry sectors. You’ll experience variety, one day you could be working with the client to understand their business requirements, the next day you may start building a proof of concept with a development team moving onto developing the final solution that may be used by thousands of end users.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Medarbejder til digital formidling (tidsbegrænset ansættelse)

Som udvikler af digitale læringsmaterialer, arbejder du tæt sammen med andre medlemmer af onboarding teamet. Du har et særligt fokus på digital formidling. Du har sammen med dit team et medansvar for at skabe dialog og koordinering med det øvrige implementeringsprogram, særligt de teams med ansvar for systemudvikling.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Developer

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye Seniorudvikler.
Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Security Advisor til Sydbank

Vi søger profiler, der kan være med til at løfte vores store ambitioner på området. Som vores Security Advisor, kommer du til at drive store og små projekter samt rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til cyber- og informationssikkerhed.

Timengo DPG
Ballerup Se rejsetid

Teknisk supporter til Timengo DPG - Sikker Post

Vi søger en serviceminded kollega med viden inden for Microsoft Exchange og generel Microsoft-infrastruktur. Du vil blive en del af vores DPG team, og din hovedopgave er at yde suveræn support til vores mange kunder.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Engagerede og forandringsparate systemejere til Forskudsopgørelsen med fokus på udvikling og implementering af nye lovtiltag

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave – at levere Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatning til 5 mio. skatteydere i Danmark? Har du lyst til at arbejde med at koble forretningen med IT i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så er du måske en af vores nye kolleger i Forskud og Bolig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren Android-udvikler til ambitiøst kontor

Er du en Android-nørd og brænder du for app-udvikling? Ønsker du at arbejde med nye teknologier i et agilt og tværfagligt team? Vi leder efter en erfaren specialist, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen.
ATP
Hillerød Se rejsetid

Leder, der også kan være spillende træner i arbejdet med informationssikkerhed i IT Security

Vi søger en leder til IT Security (din titel bliver sektionschef), som kan stå i spidsen for et team bestående af dygtige specialister, der hele tiden stræber efter at levere sikre løsninger til gavn for det danske samfund. Du sikrer den rette forankring og et højt kompetenceniveau indenfor IT-sikkerhed i organisationens første forsvarslinje.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Leder til team af IT-supportere, der sikrer effektiv ServiceDesk og onsite support

Kan du sørge for, at vores systemer spiller?

Som en del af Operations sørger du for, at en lang række af landets velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Afdelingschef til Operations, der kan levere sikker, compliant og effektiv IT-kapacitet til hele ATP

Som en del af Operations sørger du for, at en lang række af landets velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst. Det er fundamentet for alt digital udvikling i ATP.

K.W. Bruun Import A/S
Glostrup Se rejsetid

Join our digital journey as an IT Backend Developer

Are you a tech enthusiast whose dreams are coded in C# .NET? Do you aspire to join a remarkable team who is driving change in the automotive industry across Denmark and Sweden? If you are seeking a thrilling ride with a dynamic company and are eager to play an important role in this journey, then read more here.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IAM-medarbejder til spændende sikkerhedsorganisation

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med adgangsstyring og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så har vi et spændende job til dig!

DR
København Se rejsetid

DR søger dataspecialist

DR Analyse søger en datakildespecialist, der skal arbejde med data og analyser, som knytter sig til seere, lyttere og brugere af DR’s indhold på tv, lyd, web og app. Som datakildespecialist kommer du helt ind i hjertet af det analytiske og strategiske arbejde, der understøtter DR’s udvikling og digitale transformation.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Data Architect - influence our future data architecture setup

Want to take the lead as you create DSV’s data reference architecture (DRA) and steer the projects in implementing compliant deliverables?

At DSV, you will do just that while you support our global projects from a data architecture perspective.

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Taler du flydende Citrix?

Vi mangler en skarp Citrix-specialist, der har lyst til at arbejde med understøttelsen af forretningskritiske operative it-løsninger. I denne stilling får du mulighed for at arbejde med implementering, drift og vedligehold af vores Citrix-miljøer og sikre, at vores betjente får hurtig og sikker adgang til vores it-systemer.

KommuneKredit
København Se rejsetid

IT-teknisk wing(wo)man til en helt særlig finansiel virksomhed

Vi søger en dygtig og løsningsorienteret IT Procurement and Security Analyst, der har lyst til at arbejde i en finansiel virksomhed i stor udvikling – ikke mindst på it-området.

Din primære opgave bliver at guide os igennem IT-kontrakter, leverandørstyring og sikkerhed.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior MLOps Platform Engineer

Do you want to contribute to the digital development of one of the world’s leading transport and logistic companies while you apply your MLOps skills and technical understanding? Join our Data Science & AI department in Digital Enterprise Transformation in DSV Global IT in this next ambitious step in your career.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

IT Service Integration Manager

Du sikrer en koordineret, samlet serviceleverance til en stor vigtig kunde hos Statens it, og med baggrund heri opbygges processer, procedurer, samarbejdsfora, rapporter og interne netværk mm., som grundlag for etablering af SIAM, som en funktion hos os.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Informations- og IT-sikkerhedsspecialister til PET - Genopslag

Vil du arbejde med sikkerhed på et højt niveau, og vil du være en del af en organisation, som hver dag arbejder for et mere sikkert Danmark?

Vi søger kollegaer til vores sektion for informations- og IT-sikkerhed. PET er i gang med en digital udvikling, som du har muligheden for at blive en del af.

iHeadHunt ApS søger for Rosenfelt & West Engineering A/S
Ølstykke Se rejsetid

Test og Integrationsansvarlig (Nyoprettet stilling)

Vi søger en teknisk dygtig og nysgerrig medarbejder til at udvikle, kvalitetssikre og dokumentere vores testsystemer, herunder simulering af banegårdsobjekter (WinMod).

Vi er i alt 25 personer i virksomheden og du bliver vores første dedikerede test og integrationsansvarlige og kan derfor få masser af ansvar.

iHeadHunt ApS søger for Rosenfelt & West Engineering A/S
Ølstykke Se rejsetid

Systemadministrator

Drømmer du om at arbejde med tekniske løsninger for en grønnere jernbaneindustri i en internationalt orienteret mindre virksomhed? Vil du være en del af et engageret team i Ølstykke? Er du klar til at udfordre dig selv i et varieret arbejdsmiljø, hvor du bidrager til sikrere og mere effektiv jernbanedrift?

Så læs mere her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejer/Application Manager til vedligehold og udvikling af outsourcede IT-systemer

Ønsker du en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus? Vil du være med til at vedligeholde og udvikle komplekse IT-løsninger i samarbejde med leverandør?

Vi lægger vægt på vidensdeling, læring, og at vi har det sjovt og udfordrende, når vi arbejder.