8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Hovedstaden
København Se rejsetid

Cloud Engineer der brænder for at gøre en forskel – og vil være med i vores ny-etablerede cloud-team

Vær med til at udvikle og præge fremtidens it-løsninger gennem anvendelsen af cloud-teknologier på en af Danmarks største IT-arbejdspladser. For at kunne tilbyde de mest moderne teknologiske løsninger til vores sundhedsvæsen, er Region Hovedstaden i fuld gang med at opbygge og udvikle vores nye cloud-team – og vi vil have dig med ombord.

Recruit IT ApS søger for Trafikselskabet Movia
Valby Se rejsetid

IT-driftskonsulent til Movia

For vores kunde, Trafikselskabet Movia, søger vi en engageret og kompetent kollega, der kan indgå i deres IT-team med ansvar for deres Azure tenant og onsite Microsoft baserede it-miljø.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Passioneret Presales Architect

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Evner du at gennemskue kunders forretnings-udfordringer og skabe holdbare løsninger baseret på de nyeste Cloud-teknologier? Så har vi stilling til dig!

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup eller Ikast Se rejsetid

Cloud Infrastrukturspecialist, med fokus på sikkerhed

Vi har mange spændende opgaver, hvor vi fagligt bliver udfordret, og hvor vi samtidigt udfordrer os selv og vores forretning på, hvor den digitale udvikling bevæger sig hen. Vi har travlt og vil derfor gerne have flere på holdet. Derfor søger vi en Cloud Infrastrukturspecialist med stærkt fundament i IT-sikkerhed, til vores hybrid setup.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Cyber Security Consultant (f/m/x)

Experienced Cyber Security Consultant with a keen eye on the ball and what it takes to live your best work life. We are looking for candidates with a strong background in Cybersecurity who want to be part of an enthusiastic, successful, and growing consulting practice.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT Netværksadministrator

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye Netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Bloom søger for Egmont
København Se rejsetid

Erfaren Cloud Infrastrukturarkitekt

Vil du være en af de drivende kræfter i Egmonts cloud rejse, hvor de fleste nye løsninger bygges med udgangspunkt i cloud native arkitektur i Azure eller AWS? Egmont er midt i en spændende cloud rejse, hvor migrering fra on-prem og transformation til moderne cloud arkitektur, står højt på agendaen.

Twins Consulting ApS søger for Acubiz
Birkerød og København Se rejsetid

Udadvendt IT Operations Specialist (Acubiz - en del af Visma)

Stræber du efter høj oppetid og kan du lide at følge op på SLA’er? Brænder du desuden for at arbejde med sikkerhed, overvågning og fejlfri programmering, så skal du endelig læse videre. Acubiz søger lige netop dig, som har lyst til at indgå i erfarent team på 7 medarbejdere, som hver dag har udfordrende opgaver men samtidigt også har det sjovt.