10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

10 jobannoncer

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Cloud Engineer

If terms like Cloud Engineering and DevOps peeks your interest; we may have opportunity for you to embark on as part of your career journey. Think international career with great possibilities of making a difference as you help our product teams level up in their journey to design and optimize cloud solutions.

Bloom søger for OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

SharePoint infrastrukturspecialist

Du får ansvaret for at implementere og vedligeholde deres Sharepoint backend infrastruktur, så de fortsat opfylder forretningsbehov og sikrer optimal ydeevne.

Du bliver en del af det team, som varetager kernedriften – og du får især et tæt samarbejde med automatiseringsudviklerne, som er en del af Integrationsteamet.

C2IT
Kolding Se rejsetid

Supportansvarlig

C2IT A/S har etableret et nyt forretningsområde hvor vi tilbyder vores kunder at outsource driften af deres it til os med udgangspunkt i Microsoft 365 platformen. Vi er godt i gang og leder nu efter endnu en dygtig kollega til en hovedrolle i opbygning af vores support-team.

Jobindex søger for Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

It-tekniske profiler til et af Københavns dygtigste driftsteams

Vil du være en del af et team, der sikrer stabil og sikker drift af undervisningssektorens it-løsninger, med særligt fokus på Linux og vores samfundskritiske system, Unilogin?

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med Linux, Ubuntu, OpenSource, Ansible, AWX Tower, eller driftserfaring med Postgres, Patroni eller tilsvarende.

Timengo
Ballerup Se rejsetid

Serviceminded Cloud Operation Engineer

Du får en central rolle i driftsafdelingen og vil i samarbejde med den øvrige driftsafdeling, samt in-house konsulenter, sikre den bedst mulige IT-drift og udvikling. Du vil varetage løbende support og vedligeholdelse af vores kunders Microsoft 365 platform samt styre og implementere en række udviklingsopgaver omkring IT-infrastrukturen internt.

IT & Co ApS
Rødekro Se rejsetid

IT-tekniker

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Du kommer med solid erfaring fra lignende stilling og har et godt kendskab til Windows-servere, heri AD, GPO, Remote desktop.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk or Aarhus Se rejsetid

Sr. Data Consultant for our fast-growing Insights & Data team

Join our fast-growing Insights & Data practice as a Data Engineer/Cloud Engineer to develop your consulting skills and break the boundaries of data engineering while living your best work life.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Senior driftskonsulent

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder. Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du ansvar for vores supportafdeling.

AURA A/S
Odder Se rejsetid

Senior Devops Engineer

Vi søger derfor en Senior Devops Engineer, der brænder for at designe, udvikle og implementere effektive CI/CD-pipelines, automatiseringsscripts og infrastruktur som kode. Du vil være bindeled mellem IT-Drift teamet og Udviklings Teamet og samtidig kunne tilføje solid viden til vores afdeling.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Driftskonsulent for Hostingcenter

Vi søger en driftskonsulent, der skal bidrage til en stabil og sikker drift af vores hostingmiljø. Har du erfaring med og passion for IT-drift og hostingmiljøer, og har du kendskab til VMware, Microsoft Hyper-V og backup-løsninger?

Du vil indgå i et stærkt fællesskab og blive en del af en virksomhed, der er blandt Danmarks bedste arbejdspladser.