10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Senior Software Developer

Vi står og mangler en senior software developer på ét af vores teams, der vil være med til at bygge fremtidens SaaS baserede administrationssystem til ejendomsbranchen. Vi har fokus på work-life balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Rigsadvokaten
København Se rejsetid

Udviklere søges til spændende opgaver, der understøtter anklagemyndighedens arbejde med kriminalitetsbekæmpelsen

Vil du være en drivkraft bag udvikling af digitale løsninger baseret på større datamængder inden for straffesager? Har du en god teknisk værktøjskasse og lyst til at bruge den i praksis til at understøtte retssystemet og det lovgivende arbejde? Så er det måske dig, vi søger i Rigsadvokatens Økonomi- og analysesektion.

Forca A/S
Hellerup Se rejsetid

Udvikler til ny datahub, der skal skabe øget værdi for pensionsmedlemmet

Forca ønsker at skabe nye førende serviceoplevelser og en endnu bedre medlemsoplevelse ved at øge brugen af data og indsigter om de enkelte pensionsmedlemmer. Til det søger vi en IT-udvikler, der kan være med til at opbygge en datahub og udvikle nye løsninger og modeller baseret på medlemsdata.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

Software Engineer

Really exciting things are coming our way and it couldn’t be a better time to join Capgemini than now! We are seeking experienced lead developers, who wants to work with leading technology, in a growing and ambitious team with high competences, that will make a difference for our customers.

Recruit IT ApS søger for Popermo
Odense Se rejsetid

IT-udvikler (Azure/C#/.Net)

Til vores kunde Popermo Forsikring søger vi en C# senior Azure/IT-udvikler. Med reference til IT-chefen, kommer du til at indgå i udviklingsfunktionen, og du får sammen med teamet ansvaret for at tilpasse og videreudvikle Popermos eget forsikringssystem.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Product Owner til udviklerteam med fokus på forsyningskritisk IT

Glæd dig til en bred rolle med direkte indflydelse på udvikling af forsyningskritisk IT. Som Product Owner bliver du tilknyttet et nyt DevOps-team med fokus på it-understøttelse af kritiske forretningsprocesser. Integration af mere vedvarende energi på markedsvilkår kræver de næste mange år udvikling af de underliggende it-systemer.

Human Point Recruitment søger for Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Teamleder til infrastruktur og DevOps hos Danske Spil

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på automatisering, containers og CI/CD? Har du erfaring med IT-drift? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Rambøll Management Consulting
Aarhus Se rejsetid

Lead Software Engineer hos Rambøll Stakeholder Intelligence

Vi søger en Lead Software Engineer, som brænder for at udvikle webbaserede produkter. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du vil være med til at udvikle produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

LEGO® House
Billund Se rejsetid

Technology Engineer

Are you driven by building outstanding digital solutions, that provide an awesome experience for the users? Then you should read further here, as we are looking for Engineers to join our Digital Team in LEGO House.

Magenta ApS
Aarhus, København eller Nuuk Se rejsetid

Dygtig Python-udvikler til open source projekt-team

Kunne du tænke dig at bidrage til fremtidens it-løsninger i open source, som gør hverdagen nemmere for medarbejdere i det grønlandske selvstyre? Du kommer til at arbejde med Python, Django og relevante frontend-teknologier i en række løsninger til forskellige myndigheder under det grønlandske selvstyre.