6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Kontorchef til kontor for data og automatisering i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Vil du bidrage til at københavnerne og byens gæster oplever en inspirerende og vedkommende kultur og fritidsliv, samt at borgere oplever god og relevant service i Borgerservice? Her er muligheden for at understøtte Kultur- og Fritidsforvaltningens mange dygtige ledere og medarbejdere indenfor data og automatisering.

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
København Se rejsetid

Moalem Weitemeyer søger en Head of IT

Vil du være med til at drifte, vedligeholde og videreudvikle systemer og processer hos et af landets førende advokatkontorer? Så er du måske vores nye kollega.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Chefkonsulent med flair for teknisk drift, styring og samarbejde

Motiveres du af ansvar og for at arbejde med styring og forvaltning af it-systemer, der har betydning for udførelsen af politiets samfundsmæssige opgaver? Så har du nu muligheden for at indtage en central rolle som it-generalist til at sikre, at politiet kan udføre deres kerneopgaver.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Team Leader, IT Network & Security Optimization (ITNSO)

Utrolig global vækst, voksende krav til netværket og et hastigt skiftende trusselsbillede. Alt dette, plus en stor fokus på IT i JYSKs strategi, betyder flere netværks- og sikkerhedsopgaver. Det er baggrunden for at det nye ITNS Optimization team blev dannet. Teamet er klar til udfordringerne, men har brug for en teknisk stærk leder. Er det dig?

ATP
Allerød Se rejsetid

Sektionschef til Client Technology

Vil du stå i spidsen for vores Client Technology team, som sikrer stabil og effektiv drift af ATP’s PC-arbejdsplads og vores Callcenter? Kan du skabe overblik og struktur? Og har du erfaring fra et job med udvikling og drift af en PC-arbejdsplads for både PC og callcenter? Så er det dig, vi søger i ATP’s IT-organisation.

Norlys A/S
Silkeborg Se rejsetid

Struktureret og serviceminded Manager til Network Operation & Maintenance

Motiveres du af at lede andre mennesker med fokus på udvikling af den enkelte, samt opretholdelsen af en til stadighed stabil drift? Er du en stærk motivator? Så er det dig vi mangler til at stå i spidsen for vores access afdeling i Network Operation & Maintenance.