19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Vi søger en It Service Management ansvarlig til Fælles Understøttelse af Telemedicin i Region Midtjylland

Vil du bidrage til, at Fælles Understøttelse af Telemedicin, FUT, har en professionel drifts- og supportorganisation? Og ser du charmen i at holde leverandørerne til ilden og sikre et dynamisk samarbejde? Så kom med på vores team - vi mangler dig!

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Service Level Manager til Koncern IT

Brænder du for IT og for at levere god service? Og har du lyst til at arbejde med Service Level Management, så har vi måske stillingen til dig i Koncern IT - Region Sjælland. Du kommer til at indgå i et fagligt netværk med dygtige Proces Managers i din afdeling og vil have et tæt samarbejde med disse i dagligdagen.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT Change Manager for Global IT

Within our large IT Organization, Process & Master Data Governance, you will find your new Governance team. You’ll join a fantastic team, formed by enthusiastic, active and cooperative colleagues, and you will work with them to take our Change Management process to the next level.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT Process Management Consultant

Would you like to use your process optimisation experience in a role with global reach where you help build up a brand-new process management function in one of Denmark’s largest IT organisations?

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Copenhagen Se rejsetid

Building Information Modelling (BIM) IT application Consultant

Are you passionate about working with BIM and IT applications, and do you have a constant eye for potential improvements that create value for the business? The Metro company and the Greater Copenhagen Light rail are on a digitization journey and are therefore looking for an IT staff member who wants to work with BIM applications.

Capgemini Danmark A/S
Viby Se rejsetid

Teknisk konsulent

Opgaverne består i analyse, fejlfinding, SLA monitorering, i driftsættelse og opfølgning på supportsager baseret på ITIL. Du kommer til at indgå i vores AMS team, som består af dygtige supportmedarbejdere indenfor forskellige teknologier.

Domstolsstyrelsen
København Se rejsetid

Systemejer til helt ny løsning i stort digitaliseringsprogram

Har du lyst til at sikre drift og vedligehold af en helt ny og egenudviklet løsning til domstolene? Har du erfaring med application management i en kompleks kontekst? Så er du måske den nye systemejer til Domstolsstyrelsens store Straffe- og skifteprogram.

Norlys A/S
Silkeborg Se rejsetid

Situation Manager med et godt overblik

Kan du kommunikere præcist og effektivt i pressede situationer? Og kan du holde mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Situation Manager. Vi er en ung organisation med en afslappet og uformel ledelsesstil, og du vil få mulighed for at bidrage aktivt til afdelingens og funktionens udvikling.

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Support & Operations Engineer til vores Linux-team

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du Linux-kompetencer og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Så har vi stillingen til dig!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Middelfart eller Frederiksberg Se rejsetid

Projektkoordinator til drift og videreudvikling af dataanalyseplatforme

Vil du være med til at løfte en meget vigtig samfundsmæssig opgave med at sikre stabil, effektiv og sikker drift af Data & Analytics platforme i Skatteforvaltningen? Brænder du for at arbejde med Data Warehouse -teknologier og -værktøjer, bidrage til forbedringer samt drift? Så har vi et spændende job til dig!

Sentia Denmark A/S
Glostrup Se rejsetid

Datacenter Engineer

Vil du være en del af en spændende digital rejse? Har du erfaring med Datacentre og vedligeholdelse af hardware? Kan du se dig selv indgå i et team af dygtige kollegaer og trives du med at arbejde struktureret både i Datacentre og systemer? Så har vi stillingen til dig!

Region Syddanmark
Odense

Klinisk IT, Odense Universitetshospital søger Product Owner til Region Syddanmarks nye elektroniske patientjournal EPJ SYD

Som Product Owner for EPJ SYD skal du have erfaring med at koble IT og forretning i en kompleks virkelighed på en arbejdsplads med stor politisk opmærksomhed. Vi tilbyder en spændende og travl hverdag, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på processer og opgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Middelfart eller Frederiksberg Se rejsetid

Vil du kickstarte din IT-karriere som Data Engineer i Skatteforvaltningen?

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab og arbejde teambaseret i et agilt udviklingsmiljø? Har du evnen til at automatisere og strømline datapipelines? Brænder du for at løse en samfundskritisk opgave? Så har vi brug for dig som ny Data Engineer!

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Specialist i Load Balancing og Core netværk?

Har du interesse for og erfaring med netværksteknologier, og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for Load Balancing og Core netværk? Så kan du meget vel være vores kommende kollega i området for Infrastruktur og Datacenter.

Sentia Denmark A/S
Odense eller Glostrup Se rejsetid

Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

Unit it
Kolding, Middelfart eller Aarhus Se rejsetid

Service Delivery Manager

Brænder du for et job, hvor du kan bruge din tekniske viden og erfaring i rådgivning af kunder? Vil du være en del af Service Delivery teamet i Unit-IT, hvor vi dagligt bidrager med leverance af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting & cloud-løsninger, sikkerhed, SQL-drift og BI.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Windows-Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring Microsoft server platforme, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og en god samarbejdspartner for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

OK a.m.b.a.
Viby Se rejsetid

Change- og transition manager – få stor indflydelse i en nyoprettet stilling

Vil du stå i spidsen for at skabe klare og veldokumenterede processer? Og dermed spille en nøglerolle, der understøtter forretningens ønsker og behov? Så bliv en del af OK og træd ind i en indflydelsesrig stilling.

FlexDanmark
Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Du får det faglige ansvar for FlexDanmarks 3 vigtige områder: IT-drift, -udvikling og -arkitektur sammen med 12 erfarne specialister og 1-2 elever. Du bringer din operationelle erfaring indenfor de 3 områder i spil ved koordinering og videreudvikling af FlexDanmarks IT-område der er fundament for FlexDanmark og FlexDanmarks ejere.