11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

11 jobannoncer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejere / Application Managers med stort samarbejdsgen

Kan du nikke genkendende til at du, via empatisk og inkluderende dialog, formår at indsamle viden fra fagligt dygtige kollegaer og samarbejdspartnere? Synes du, at det er spændende at omsætte din viden til processer, der giver mening i en it-driftsorganisation, hvor sikker og stabil drift er i højsædet? Så er det dig vi søger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-asset manager med flair primært for teknik og koordinering

Du har mulighed for at blive en nøgleperson i arbejdet med udbygning af It-Asset Management (ITAM) i UFST.

Du bliver en del af et team, som består af dygtige og dedikerede teknikere, der hver eneste dag er med til at skabe overblik gennem data til brug for styring og forbedring.

Kriminalforsorgen
København K Se rejsetid

It-supporter i Kriminalforsorgens Servicedesk

Vil du være med i it-supportens frontlinje? Og trives du med at have mange forskellige typer opgaver om ørerne? Er du samtidig til opfølgning på - og løsning af – en bred vifte af opgaver? Så har vi stillingen til dig, da vi udvider vores ServiceDesk med en ekstra stilling og søger derfor en it-supporter til vores Servicedesk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Dedikeret Problem Management Procesejer med gode samarbejdsevner

Drift, løbende forbedring og forankring af tværgående systemer og processer. Vi søger en passioneret kollega med praktisk erfaring indenfor IT-drift, som har beskæftiget sig med brugerinddragelse og interessenthåndtering og brænder for at omsætte processer til praksis.

Evida
Viborg Se rejsetid

IT Security Operations Engineer

Er du passioneret omkring at bygge sikre platformsløsninger samt at bidrage til den generelle IT- sikkerhed? Så har du chancen for at indgå i et stærk fagligt team, der håndterer driftsmæssige infrastruktur og it-sikkerhedshændelser samt sikre og styrke IT-sikkerheden så vi understøtter Danmarks kritiske infrastruktur.

Københavns Kommune
København S Se rejsetid

Teknisk systemejer til Teknik- og Miljøforvaltningen

Har du erfaring med systemdrift og systemunderstøttelse? Har du lyst til at samarbejde med de faglige enheder om en styrket informationssikkerhed og databeskyttelse for de centrale fagsystemer? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i enheden IT-systemer og Compliance i Område for Digitalisering.

Høje-Taastrup Kommune
Taastrup Se rejsetid

Erfaren IT-specialist til spændende stilling i Høje-Taastrup Kommune

Vil du bidrage til Høje-Taastrup Kommunes digitale udvikling? Drømmer du om at bruge dine kompetencer sammen med dygtige kollegaer? Vil du gøre en grundlæggende forskel i en kommune i kraftig udvikling? Så skal du endelig læse videre.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Configuration Manager til infrastrukturen bag nogle af landets vigtigste systemer

Har du indgående kendskab til ITIL Configuration Management-processen? Vil du arbejde med nogle af landets vigtigste digitale systemer? Og er du en dynamisk holdspiller, der vil gøre det endnu bedre hver dag? Så er du den Configuration Manager, vi søger.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København S Se rejsetid

IT Applikationsmanager

Kan du professionalisere måden, hvorpå vi i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane arbejder med drift af vores IT-applikationer - fra at definere governance, processer, support, vedligeholdelse og udvikling m.m. til den videre dialog med forretningen omkring den fremtidige digitale retning?

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Service Management ansvarlig søges til Fælles Udbredelse af Telemedicin - FUT

Vil du bidrage til, at FUT har en professionel drifts- og supportorganisation? Ser du charmen i at holde leverandøren ved ilden og sikre et dynamisk samarbejde? Vil du være med i vores team, der forvalter en fælles national infrastruktur, der understøtter telemedicinske løsninger til medarbejdere og borgere i hele landet?

TV2
Odense C Se rejsetid

Support og Service Specialist med interesse for digitale produkter

Kan du analysere data, udvikle og effektivisere digitale supportprocesser, og vil du bidrage til, at vores brugere og kunder får den bedste kvalitetsoplevelse, når de møder os digitalt? Så er det dig, der er vores nye Support og Service Specialist på TV 2 i Odense.