12 job matcher din søgning 12 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Medarbejder til Event Management i Statens It’s Service Operation Center

Bliv en del af Serviceområdet i Statens It og bidrag til gode brugeroplevelser for de ca. 38.000 ansatte i staten. Lige nu søger vi en kollega i Service Operation Center, som er en del af Servicedesk-området, der samlet består af ca. 35 medarbejdere fordelt på 6 teams.

Comby Denmark A/S
Nuuk eller Slagelse Se rejsetid

Netværksspecialist

Vil du være medarbejder i et firma, hvor vækst er et nøgleord? Og vil du være med til at skabe udvikling i firmaet?

Dine opgaver blandt andet vil være at designe og implementere vores netværksløsninger, vedligeholde og udbygge vores ISP-setup samt at arbejde på diverse kundeprojekter.

Comby Denmark A/S
Nuuk eller Slagelse Se rejsetid

2nd line IT-specialist

Vil du være med til at skabe vækst i et firma, som er i en rivende udvikling?

Dine opgaver blandt andet vil bl.a. være vedligeholdelse af vores kunders løsninger, håndtering af vores event management-system samt deltagelse i kunde- og interne projekter.

Scan Global Logistics
Hvidovre Se rejsetid

IT Infrastructure Coordinator

Du bliver, i en nyoprettet stilling, ansvarlig for at koordinere og implementere alt fra mindre opgaver til større systemopgraderinger og IT-setup til nye kontorer.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer i IT Operations, IT Security og Business IT Teams samt leverandører, eksterne konsulenter og line of business.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-supporter, der vil være med til at gøre en forskel i Region Midtjylland

Som en del af Region Midtjyllands It-Service Desk bliver du et af it-afdelingens ansigter ud i forretningen. Vi yder hver dag vores bedste for at sikre, at personalet på hospitalerne har de it-værktøjer, de har brug for, så de kan hjælpe patienterne. Du får et job, hvor du vil opleve, at din hjælp bliver værdsat og gør en forskel.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus, Odense Se rejsetid

Infrastructure Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med installation og drift af VMware og forskellige Storage-typer? Kan du se dig selv indgå i et miljø med professionelle kollegaer, der løfter i flok? Trives du med at arbejde selvstændigt og finde løsninger på tekniske udfordringer? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense og Aarhus Se rejsetid

Support & Operation Engineer

Bliv en del af vores dygtige supportteam og hjælp os med at levere enestående teknisk support til vores kunder! Vi har travlt og har brug for flere kolleger til vores drift og supportteams. Mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Koordinator til Statens It

Bliv driftskoordinator og få medansvar for koordinering, planlægning og styrring af en bred vifte af arbejdsopgaver i samarbejde med din teamleder.
Du vil indgå i udviklingen af små og mellemstore projekter, ligesom du også blive inddraget i andre tværfaglige opgaver. Desuden vil du have en understøttende rolle til teamlederen i afdelingen.

Banedanmark
København Se rejsetid

IT-Service Architect til Banedanmarks nye Signalløsning

Vil du være helt tæt på vigtige beslutninger, som baner vejen for fremtidens grønne og attraktive jernbane?

Har du lyst til at indgå i Banedanmarks driftsorganisation, og vil du sikre kvaliteten i leverancerne fra Banedanmarks leverandører af signalløsninger? Så kan du være den rette Service Architect for driftssektionen af signalløsningen.

GN Group
Ballerup Se rejsetid

Cybersecurity Team Lead, Group IT, (GN Group)

Do you seek your next challenge managing the daily operations of our Cybersecurity team and develop the way that we operate in a dynamic global environment? You will have a broad range of responsibility to effectively - and efficiently – managing the daily operations of the team and development of our processes, projects, and ways of working.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus Se rejsetid

Erfaren Linux Support & Operation Engineer

Er du en stærk holdspiller, som motiveres af spændende og udfordrende opgaver? Brænder du for IT og leverer første klasses kundeservice? Har du lyst til at udvikle og servicere kundernes IT-løsninger? Drives du af ansvar, og har du lyst til at gøre en forskel i markedet? Så er du måske vores nye kollega.

SCR Rekruttering A/S søger for Palsgaard A/S
Juelsminde Se rejsetid

Intern Dynamics 365 FO Konsulent

Har du erfaring med Dynamics 365 FO? Ønsker du at have en nøglerolle indenfor change og release? Vil du med på rejsen hos en global CO2-neutral produktionsvirksomhed i vækst?

Så er jobbet som intern Dynamics 365 FO Konsulent hos Palsgaard måske noget for dig.