21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejere/Application Managers til Workzone ESDH system

Vil du være med til at drifte, vedligeholde og videreudvikle et system med stor betydning for finansieringen af den offentlige sektor? Brænder du for at sikre og udbygge optimal it-understøttelse og automatisering af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kollegaer?

Acrelec Danmark
Rødovre Se rejsetid

IT-supporter

Acrelec søger en IT-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil, fra vores kontor i Rødovre, yde support til vores kunder via vores helpdesk, med alt fra software og hardware til PC, netværk og servere.

Norlys A/S
Aarhus Se rejsetid

Dedikeret og initiativrig Network Engineer

Har du lyst til at arbejde med den nyeste teknik fra de største leverandører? Motiveres du af at designe og implementere robuste og skalerbare løsninger? Og kommer du med viden om - og interesse for netværk, som du har opnået enten via din uddannelse eller via tidligere erfaring, så skal du læse videre her…

Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

IT Specialist til drift og optimering hos Assure Wealth

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

TORM A/S
Hellerup Se rejsetid

Technical Security Manager

Group IT in TORM is looking for a Technical Security Manager to help us continue to stay ahead of the cyber pirates as part of our cross functional cyber and information security team. We offer a competitive salary, which will reflect your experience and qualifications, and an attractive benefits package including bonus and pension.

Jobindex søger for SPECTRA SYSTEMS A/S
Odense Se rejsetid

IT-Administrator med interesse for server- og netværksinfrastruktur

Du bliver en del af Operationsteamet og her får du 4 dedikerede kollegaer, som glæder sig til, at du starter. Vi er et dynamisk team, som støtter hinanden også på hektiske tidspunkter. Vi forventer, du har en velvillighed til at dele dine kompetencer og herigennem hæver vi alle løbende niveauet på hele teamet.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Teknisk guru, der har lyst til at blive SWIFT-specialist hos SDC

You are the type who reads the manual and finds all the grammatical errors when reading the Sunday newspaper. Because it is fun! - and the devil is in the detail. And guess what - here is the job that allows you to live out your nerdism with a bunch of cool equals.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Cyber Security Consultant (f/m/x)

Experienced Cyber Security Consultant with a keen eye on the ball and what it takes to live your best work life. We are looking for candidates with a strong background in Cybersecurity who want to be part of an enthusiastic, successful, and growing consulting practice.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Specialist i Load Balancing og Core netværk?

Har du interesse for og erfaring med netværksteknologier, og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for Load Balancing og Core netværk? Så kan du meget vel være vores kommende kollega i området for Infrastruktur og Datacenter.

Det Kgl. Bibliotek
Aarhus Se rejsetid

It-systemadministrator og netværksadministrator til Digital Transformation i Aarhus

Vi søger til ansættelse snarest muligt en it-systemadministrator til afdelingen Teknologi og basissystemer. Vi kan tilbyde en stilling hvor du arbejder med det nyeste inden for IT, og hvor du desuden spiller en væsentlig rolle for Danmarks største universiteter og i betjeningen af folkebibliotekerne i hele Danmark.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Specialist til Firewall og sikkerhedsløsninger

Har du interesse og erfaring med netværksteknologier, og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for netværkssikkerhed? Har du tilmed lyst til at stå for implementering og drift af sikkerhedsløsninger, så kan du meget vel være vores kommende kollega i området for Infrastruktur og Datacenter.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Team Leader, IT Network & Security Optimization (ITNSO)

Utrolig global vækst, voksende krav til netværket og et hastigt skiftende trusselsbillede. Alt dette, plus en stor fokus på IT i JYSKs strategi, betyder flere netværks- og sikkerhedsopgaver. Det er baggrunden for at det nye ITNS Optimization team blev dannet. Teamet er klar til udfordringerne, men har brug for en teknisk stærk leder. Er det dig?

Frederikssund Kommune
Slangerup Se rejsetid

Genopslag - Erfaren Netværksadministrator til IT-afdelingen

Er du træt af at pendle hele vejen til København og brænder du lige som os for IT-netværk, så læs endelig videre.IT-afdelingen i Frederikssund kommune søger, i en nyopslået stilling, en ny kollega til netværksteamet. Vi søger en netværksadministrator med stærk faglighed, der trives i en stilling med stor medindflydelse.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT Netværksadministrator

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye Netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Jobindex A/S søger for Codeex ApS
Herlev Se rejsetid

IT-driftskonsulent til udvikling, drift og support af MS 365

Er du skarp til Microsoft 365 platformen? Og vil du hjælpe vores kunder med at skabe en gnidningsfri hverdag via en IT-infrastruktur i verdensklasse? Lige nu søger vi en IT driftskonsulent, IT-administrator eller tilsvarende. Du kommer i berøring med alt i Microsoft 365 fra Endpoint Manager til Azure AD – og meget mere – som vil udvikle dig hos os.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Netværksarkitekt – kan du samle gammelt og nyt og skabe fremtidens netværk?

Andel er blevet til i sammenlægningen af flere forretningsområder, og med det skal vi nu konsolidere forskellige IT-platforme og -services for at skabe et fælles IT-landskab. Som netværksarkitekt får du en stor rolle i transformationen. Vi har skabt rammerne – nu er det op til dig at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Netværksspecialist til OT / SCADA / fjernkontrolnetværk – meget mere end bare drift

Vi er midt i en stor omstillingsproces, der skal skabe et fælles IT-landskab på tværs af organisationen. Vil du være med? Andel er blevet til i sammenlægningen af flere forretningsområder. Og med det skal vi nu konsolidere forskellige IT-platforme og -services.

Twins Consulting ApS søger for Acubiz
Birkerød og København Se rejsetid

Udadvendt IT Operations Specialist (Acubiz - en del af Visma)

Stræber du efter høj oppetid og kan du lide at følge op på SLA’er? Brænder du desuden for at arbejde med sikkerhed, overvågning og fejlfri programmering, så skal du endelig læse videre. Acubiz søger lige netop dig, som har lyst til at indgå i erfarent team på 7 medarbejdere, som hver dag har udfordrende opgaver men samtidigt også har det sjovt.

GolfMore
Ry

Er du stærk inden for svagstrøm, automatik og IT? Så søger vi hjælp til at digitalisere europæiske golfklubber

Har du lyst til at komme med på vores vækstrejse? Vi søger en selvstændig og ansvarsfuld person, som søger nye spændende udfordringer, til vores kontor i Ry. Gode kolleger, udviklingsmuligheder, frihed under ansvar, engagement, fleksibilitet og humor er nøgleord i teamet i vores international orienterede virksomhed.

FlexDanmark
Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Du får det faglige ansvar for FlexDanmarks 3 vigtige områder: IT-drift, -udvikling og -arkitektur sammen med 12 erfarne specialister og 1-2 elever. Du bringer din operationelle erfaring indenfor de 3 områder i spil ved koordinering og videreudvikling af FlexDanmarks IT-område der er fundament for FlexDanmark og FlexDanmarks ejere.

Alumeco A/S
Odense Se rejsetid

IT-systemadministrator

Er du en dynamisk profil med flair for detaljer, evner og vilje til at udvikle dig i en spændende international organisation, så har vi stillingen til dig! Som System administrator vil du i samarbejde med de øvrige kolleger i afdelingen varetage support af koncernens brugere i ind- og udland.