14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

14 jobannoncer

Region Hovedstaden
København Ø Se rejsetid

Helhedsorienteret Storage Platform Engineer med fokus på automatisering

Vær med til at udvikle og præge fremtidens IT-løsninger på en af Danmarks største offentlige IT-arbejdspladser gennem anvendelsen af automatisering af Storage-teknologier

Du kan nikke genkendende til beskrivelsen som en, der arbejder proaktivt, struktureret, team- og udviklingsorienteret og som har et godt øje på automatisering.

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

Junior Implementation Engineer

Do you want to jumpstart your career in cybersecurity while assisting global clients daily? Then this job be just the right one for you!

We’re looking for a customer-oriented Junior Implementation Engineer to join the Customer Services team for our client Secomea.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Netværksspecialist til Kompetence Center Netværk

Statens It søger dygtige netværksspecialister, der har lyst til at drifte og udvikle den danske stats nye it-infrastruktur samt sikre, at vores kunder har et stabilt og sikkert netværk.

Med flextid, mulighed for hjemmearbejde og et mødebånd fra 10-14 er der basis for fleksible arbejdstider og ”work-life-balance”.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Director, Global Communication Services in DSV Global IT

Do you want to apply your strategic and commercial mindset to ensure we stay ahead of the curve and continuously support DSV’s growth?

Then join one of the top players within transport and logistics in this ambitious next step of your career.

Itm8 A/S
Skovlunde Se rejsetid

Modern Workplace konsulent

Vi søger en kompetent Modern Workplace konsulent til at være en nøglemedarbejder for vores kunder, med særligt fokus på brugeradministration samt system og netværk.

Hvis du har lidenskab for IT-support og ønsker at være en del af et dynamisk team, så send os din ansøgning og CV.

IT & Co ApS
Rødekro Se rejsetid

IT-tekniker

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Du kommer med solid erfaring fra lignende stilling og har et godt kendskab til Windows-servere, heri AD, GPO, Remote desktop.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Senior driftskonsulent

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder. Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du ansvar for vores supportafdeling.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Netværksspecialist til at drifte og udvikle et af Danmarks største netværk

Vil du arbejde i et stort it-landskab, hvor du hver dag leverer sikker og stabil drift samt digitalisering til nogle af landets bedste hospitaler? Vi søger efter den dygtigste netværkstekniker, som ønsker et meningsfyldt job med rig mulighed for at udvikle og forvalte vores driftsplatform.

Høje-Taastrup Kommune
Taastrup Se rejsetid

Erfaren IT-specialist til spændende stilling i Høje-Taastrup Kommune

Vil du bidrage til Høje-Taastrup Kommunes digitale udvikling? Drømmer du om at bruge dine kompetencer sammen med dygtige kollegaer? Vil du gøre en grundlæggende forskel i en kommune i kraftig udvikling? Så skal du endelig læse videre.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Infrastructure Specialist - Storage, Professional Services

Er du datacenterekspert med fokus på storage? Drømmer du om at sparre med fagligt dygtige kolleger inden for samme felt og sætte dit præg på datacenterområdet? Så er Danoffice IT måske din næste arbejdsplads. Vi er nemlig på udkig efter en dedikeret konsulent, der kan bidrage med erfaring og indsigt.

inforevision a/s
Søborg Se rejsetid

IT-supporter til infrastruktur- og supportteam

Skal Windows-servere, VMware, Veeam backup og Microsoft 365 være nøgleord i dit arbejde? Kan du lide en hverdag, hvor du skifter mellem IT-support og at arbejde på projekter? Vil du også gerne arbejde med cloud og infrastruktur uden at slippe support helt?

MAN Energy Solutions
København SV Se rejsetid

Senior network and security architect

We in MAN Energy Solutions want to make the world a better place and reduce global CO2 emissions by 10% with our sustainable products and solutions. That is our goal and our drive. To achieve this goal, we need experts with skills, interest and enthusiasm to IT and in particular we are looking for a senior network and security architect.

Bloom søger for Arbit Cyber Defence Systems ApS
Hvidovre Se rejsetid

Erfaren System Specialist til vigtige Cybersecurity løsninger

Hos vores kunde Arbit Cyber Defence Systems (Arbit) har de travlt med at levere deres løsninger med fokus på netværkssikkerhed. Derfor skal de nu have ansat en erfaren system specialist med baggrund i IT-sikkerhed, netværk, eller Linux til installation og service af deres Cyber Defence løsninger.

Schultz
Valby Se rejsetid

DevOps Engineer til juridiske løsninger

Vil du være med til at sikre høj driftsstabilitet i kritiske juridiske løsninger?

Lige nu søger vi en skarp DevOps Engineer, som kan grave sig ned i dybden i et komplekst systemlandskab og bidrage til at sikre stabile miljøer og effektive pipelines, der bringer værdi helt ud til brugeren.