12 job matcher din søgning 12 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JP/Politikens Hus
København eller Aarhus Se rejsetid

Netværkstekniker

Er du til breaking news? Ønsker du faglige udfordringer med ny teknologi? Og vil du gerne arbejde et sted med højt til loftet og med lokationer fordelt i store dele af landet?

Så kan det være, det netop er dig vi søger hos JP/Politikens hus, da vi søger en netværkstekniker til udvikling og drift af vores netværksinfrastruktur.

Politi
Hvidovre Se rejsetid

IT-sikkerhedsspecialist til Rigspolitiet

Er du en skarp netværksspecialist med stor erfaring inden for it-sikkerhed? Og har du lyst til at bruge dine evner i et komplekst it-sikkerhedssetup, som understøtter politiets arbejde?

Vi leder efter en kollega, der har flere års praktisk erfaring og solid viden om netværk og hvordan man bygger sikkerhed ind i netværk.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Netværksspecialist

Har du erfaring eller interesse for at arbejde med netværk? Ønsker du at bidrage til en effektiv netværksinfrastruktur i en virksomhed, der benytter de nyeste teknologier og hvor et godt arbejdsmiljø vægtes højt? Så se lige her!

Vi er på udkig efter en dygtig netværksspecialist.

Comby Denmark A/S
Nuuk eller Slagelse Se rejsetid

Netværksspecialist

Vil du være medarbejder i et firma, hvor vækst er et nøgleord? Og vil du være med til at skabe udvikling i firmaet?

Dine opgaver blandt andet vil være at designe og implementere vores netværksløsninger, vedligeholde og udbygge vores ISP-setup samt at arbejde på diverse kundeprojekter.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Network Architect

As a Network Architect, you have an important role, being at front to help our clients create the sustainable, inclusive future we all want and need. Going beyond designing IT systems to deliver business change while securing sustainability.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus, Odense Se rejsetid

Infrastructure Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med installation og drift af VMware og forskellige Storage-typer? Kan du se dig selv indgå i et miljø med professionelle kollegaer, der løfter i flok? Trives du med at arbejde selvstændigt og finde løsninger på tekniske udfordringer? Så har vi stillingen til dig!

Textilia Group A/S
Smørum Se rejsetid

Bliv IT-administrator hos Textilia Danmark

Trives du i en bred IT-administratorrolle med ansvar og opgaver, der inkluderer alt lige fra support og drift af en større IT-installation til involvering i både store og små IT-projekter? Så læs med her!

IT Forum Gruppen
Ballerup Se rejsetid

IT-supportere til Service Desk

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi?

Du vil blive en del af et kundeteam og vil selvstændigt eller i tæt samarbejde med dit team have ansvaret for at håndtere indkommende incidents og requests via vores Service Desk-telefon og ITSM-system.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Intern System Manager til IT-drift afdeling hos virksomhed i vækst

Brænder du for at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere samt IT-udstyr?

Din førsteprioritet vil være drift og vedligehold af serverne: både interne i huset og eksternt. Derudover vil du komme til at indgå i planlægning, opsætning og test af nye servere samt versioner af server-software m.m.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Security Architect

As our new Security Architect, you will be responsible for transforming customer security and IT security network requirements into deliverable solutions. You will be the network and security expert in projects and document the solution in close cooperation with other security architects and system engineers.
Banedanmark
København Se rejsetid

Netværksarkitekt

Som vores nye netværksarkitekt får du ansvar for projekteringen på nogle af Danmarks mest spændende it-infrastrukturprojekter. Vi gennemfører projekter inden for fagene datacentre, it-miljøer, faste kredsløb, MPLS-infrastruktur, trafikinformationsanlæg, telefoni, radioanlæg og GSM-R radio.

Mentor IT
Esbjerg, Kolding, Silkeborg og Ballerup Se rejsetid

Sup­port­kon­su­lent – bliv fagligt udviklet i et familiært miljø

Trænger du til at prøve din faglighed af i nye omgivelser, og trives du rigtig godt med at dykke ned i dine kunders IT-problemstillinger og sikre, at de får den optimale løsning? Og samtidig have en hverdag fyldt med sparring fra dine gode kolleger og en nærværende og erfaren leder?