11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

11 jobannoncer

Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

Dygtige teknikere til applikationsdrift af OpenSource-produkter til Styrelsen for It og Læring

Vil du med på et af vores dygtige teams, der sikrer stabil og sikker drift af undervisningssektorens it-løsninger, med særligt fokus på vores samfundskritiske system, Unilogin?

Vi søger dygtige og tekniske medarbejdere til vores applikationsdrift i København, der primært arbejder med OpenSource-produkter, og hvor dagene sjældent er ens.

Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

It-driftsmedarbejder søges til specialiseret applikationsdriftsteam

I Styrelsen for It og Læring (STIL) søger vi lige nu en it-medarbejder til applikationsdrift i København, som skal indgå i vores team som bl.a. står i spidsen for vores databasedrift, hovedsageligt Postgres.

Saint-Gobain Nordic
København S Se rejsetid

Vil du tage ansvar for drift og udvikling af vores infrastruktur?

Kan du se potentialet i at være en del af en stor international koncern med alle de udviklingsmuligheder, det giver? Og har du lyst til at samarbejde med et stærkt team af kolleger, der arbejder for at influere de services og it-løsninger, som forretningen har brug for?

Danmarks Meteorologiske Institut
København Ø Se rejsetid

Databaseadministrator (Linux) til understøttelse af samfundskritiske opgaver

Du vil have særligt fokus på de relationelle databaser, vi bruger til vores systemer.

Du er med til at udvikle vores toolchain, så de værktøjer vi bruger, hænger sammen og hjælper os og vore kolleger ved at levere en IT-platform i konstant udvikling, og så servermiljøet bliver stadigt mere strømlinet.

IT-Universitetet i København
København Se rejsetid

Linux-systemadministrator til IT-afdelingen

Vi søger en erfaren og passioneret Linux-systemadministrator til vores Infrastruktur Core-team. Dette er din chance for at blive en del af en dynamisk og innovativ it-organisation, hvor vi tror på, at sikker drift, standardisering, automatisering, og godt kollegaskab er nøglen til at lykkes.

IT-Universitetet i København
København Se rejsetid

Infrastrukturspecialist til IT-afdelingen

Vi søger en nysgerrig og passioneret infrastrukturspecialist til vores team for core infrastruktur. Dette er din chance for at blive en del af en dynamisk og innovativ it-organisation, hvor vi tror på, at sikker drift, standardisering, automatisering og godt kollegaskab er nøglen til at lykkes.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Teknisk IT-specialist til området EPJ Integrationer

Brænder du for at arbejde med vores succesfulde elektroniske patientjournal MidtEPJ? Og ønsker du et job med stor betydning? Så kan du nu blive del af et fantastisk hold, som har stor indflydelse på aktiviteter med konkret og meningsfuld betydning for hospitaler og patienter.

Bloom søger for Arbit Cyber Defence Systems ApS
Hvidovre Se rejsetid

Erfaren System Specialist til vigtige Cybersecurity løsninger

Hos vores kunde Arbit Cyber Defence Systems (Arbit) har de travlt med at levere deres løsninger med fokus på netværkssikkerhed. Derfor skal de nu have ansat en erfaren system specialist med baggrund i IT-sikkerhed, netværk, eller Linux til installation og service af deres Cyber Defence løsninger.

Schultz
Valby Se rejsetid

DevOps Engineer til juridiske løsninger

Vil du være med til at sikre høj driftsstabilitet i kritiske juridiske løsninger?

Lige nu søger vi en skarp DevOps Engineer, som kan grave sig ned i dybden i et komplekst systemlandskab og bidrage til at sikre stabile miljøer og effektive pipelines, der bringer værdi helt ud til brugeren.

Infomedia A/S
København K Se rejsetid

System Administrator & IT Support

Infomedia is looking for a skilled System Administrator to join our dynamic team of tech specialists to maintain our Danish product platform and provide essential office support.

If you are passionate about ensuring smooth operations and would like to work with cutting-edge technology, you could be our new colleague!

RISMA Systems A/S
Glostrup Se rejsetid

Senior PHP Udvikler med bredt ansvar

RISMA søger en PHP-udvikler der kan holde mange bolde i luften, både i PHP-kodebasen og i vedligehold af RISMAs over 50 Linux-servere hos flere forskellige cloud-udbydere.