11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Robot Linux Platform Engineer

Are you curious about technology, a real techie who thrives building platforms that others bring to life? Do you enjoy working in an environment where the tech stack is deep, and you need to collaborate with colleagues within many disciplines? Does this sound appealing? Then let’s connect about this position – we can’t wait to hear from you!

Region Midtjylland
Aarhus eller Holstebro Se rejsetid

Linux systemadministrator, der er brænder for sikker og stabil drift

Vil du være en del af et team, der brænder for Linux, i en organisation, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for både hospitaler og patienter? Vi søger en engageret systemadministrator, der vil bidrage aktivt til hverdagen i Region Midtjyllands it-afdeling.

Adesso Danmark
Copenhagen Se rejsetid

Senior AWS Cloud Consultant

As a Senior AWS Cloud Consultant, you will be working on internal or customer projects. Your tasks include, but not limited to, migration to cloud, building new infrastructure, or improving existing solutions on AWS.

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Support & Operations Engineer til vores Linux-team

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du Linux-kompetencer og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Så har vi stillingen til dig!

Statens IT
Aarhus Se rejsetid

Iderig og alsidig it-konsulent til Statens It

Er du en analytisk holdspiller og multikunstner på mange teknologier, der kan yde professionel service til kunder, leverandører og kolleger? Kan du lide at arbejde med driftsopgaver, projekter og opgaver i feltet mellem kundeforventninger, brugerbehov og leverandørønsker? Så stillingen som it-konsulent i Statens It måske noget for dig.

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup eller Ikast Se rejsetid

Cloud Infrastrukturspecialist, med fokus på sikkerhed

Vi har mange spændende opgaver, hvor vi fagligt bliver udfordret, og hvor vi samtidigt udfordrer os selv og vores forretning på, hvor den digitale udvikling bevæger sig hen. Vi har travlt og vil derfor gerne have flere på holdet. Derfor søger vi en Cloud Infrastrukturspecialist med stærkt fundament i IT-sikkerhed, til vores hybrid setup.

Det Kgl. Bibliotek
Aarhus Se rejsetid

It-systemadministrator og netværksadministrator til Digital Transformation i Aarhus

Vi søger til ansættelse snarest muligt en it-systemadministrator til afdelingen Teknologi og basissystemer. Vi kan tilbyde en stilling hvor du arbejder med det nyeste inden for IT, og hvor du desuden spiller en væsentlig rolle for Danmarks største universiteter og i betjeningen af folkebibliotekerne i hele Danmark.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Gør en forskel for hospitaler og patienter: Søg et job som en af vores nye it-specialister til drift af Elektronisk Patient Journal

Få et meningsfyldt job med drift og udvikling af Elektronisk Patient Journal (EPJ), som er Region Midtjyllands største og vigtigste it-system. Du har et godt kendskab til servermiljøer baseret på Linux/Solaris og/eller Windows, og har sandsynligvis en relevant uddannelse, muligvis som ingeniør, sundhedsteknolog, datamatiker eller lignende.

Jobindex søger for Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

IT-infrastrukturkonsulenter til en af Danmarks bedste IT-virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift

Du bliver en del af vores konsulentorganisation, der udarbejder og leverer IT-serviceydelser af højeste kvalitet til både private og offentlige kunder. I den forbindelse bliver du enten fast tilknyttet vores kunde, der er et større medicinalfirma, eller også kommer du til at arbejde for flere forskellige firmaer.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Selvkørende System Manager til virksomhed i vækst

Elsker du at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere og sætter du en ære i at tingene fungerer - så er dette det helt rette job for dig! Din første prioritet vil være drift og vedligehold af serverne: både interne i huset og dem der står ude hos kunderne.

DK Hostmaster A/S
København Se rejsetid

Linux systemadministrator til .dk

Som systemadministrator indgår du i vores IT-team. Her arbejder vi hele tiden for at sikre en høj tilgængelighed og sikkerhed på vores it-systemer, bl.a. gennem automatisering ved hjælp af Ansible.