10 job matcher din søgning 10 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Netcompany
København eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren Linux Operations Engineer

Brænder du for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsninger. Vi søger en Operations Engineer til vores Netcompany Operations med solide færdigheder indenfor Linux.

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

Underviser med serverkompetencer

Vi søger pr. 1. oktober 2023 eller snarest muligt en underviser til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT.

Du har gode kompetencer inden for nogle af uddannelsens fagområder, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen.

Textilia Group A/S
Smørum Se rejsetid

Bliv IT-administrator hos Textilia Danmark

Trives du i en bred IT-administratorrolle med ansvar og opgaver, der inkluderer alt lige fra support og drift af en større IT-installation til involvering i både store og små IT-projekter? Så læs med her!

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Statens It søger Linux/Windows serverspecialist

Statens It søger en erfaren og dygtig serverspecialist, der vil være med til at udbygge og vedligeholde vores nuværende driftsmiljø.

Er du derfor tiltalt af tanken om at arbejde med driftsopgaver og projekter i tæt samarbejde med vores kunder? Så er Statens It måske noget for dig.

Statens IT
Balleup eller Aarhus Se rejsetid

Monitoreringsspecialist

Vi mangler dig, der har lysten og evnerne til at blive del af vores lille specialistgruppe, som drifter, vedligeholder og udvikler Statens It's overvågningsplatforme på serverniveau.

Dit arbejde vil blandt andet indeholde samarbejde om udvikling af arkitektur og processer omkring opsætning af overvågning.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Intern System Manager til IT-drift afdeling hos virksomhed i vækst

Brænder du for at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere samt IT-udstyr?

Din førsteprioritet vil være drift og vedligehold af serverne: både interne i huset og eksternt. Derudover vil du komme til at indgå i planlægning, opsætning og test af nye servere samt versioner af server-software m.m.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Gør en forskel for hospitaler og patienter: Bliv databaseadministrator i en It-afdeling med hjerne og hjerte

Er du vores nye kollega, hvor du med din erfaring i og viden om databasedrift og -administration på SQL Server og Oracle, kommer til at indgå i et stærkt hold af databaseadministratorer, hvor vi hver dag hjælper hinanden og sparrer om opgaverne?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus Se rejsetid

Erfaren Linux Support & Operation Engineer

Er du en stærk holdspiller, som motiveres af spændende og udfordrende opgaver? Brænder du for IT og leverer første klasses kundeservice? Har du lyst til at udvikle og servicere kundernes IT-løsninger? Drives du af ansvar, og har du lyst til at gøre en forskel i markedet? Så er du måske vores nye kollega.

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

Software Development Engineers to Critical Core Functionalities

Would you like to be part of developing the secure remote access management platform that enable companies to connect, monitor and optimise industrial machines from anywhere around the globe?

For our client Secomea, we are looking for experienced C developers to be an important part of their Tunnelling and Networking development team.

Netcompany
Aalborg eller København Se rejsetid

Linux Operations Engineer

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.