22 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

22 jobannoncer

Center For IT og Medicoteknologi
Kbh. Ø Se rejsetid

Windows Platform Engineer med fokus på automatisering

Vær med til at udvikle og præge fremtidens it-løsninger, på en af Danmarks største IT-arbejdspladser, gennem anvendelsen af automatisering af Windows Server-teknologier.

For at kunne tilbyde de mest moderne teknologiske løsninger til vores sundhedsvæsen, er Region Hovedstaden i gang med at udvikle vores Windows-team – og vi vil have dig med ombord.

Timengo
Ballerup Se rejsetid

Serviceminded Cloud Operation Engineer

Du får en central rolle i driftsafdelingen og vil i samarbejde med den øvrige driftsafdeling, samt in-house konsulenter, sikre den bedst mulige IT-drift og udvikling. Du vil varetage løbende support og vedligeholdelse af vores kunders Microsoft 365 platform samt styre og implementere en række udviklingsopgaver omkring IT-infrastrukturen internt.

NEM IT-Solutions A/S
Herlev Se rejsetid

IT-driftskonsulent

Som IT-driftskonsulent kommer du primært til at sidde i vores drift- og supportteam. I dagligdagen vil du være med til at vedligeholde vores egne og kunders IT-systemer, samtidigt med at du indgår i supporten. Vi har forskellige og atypiske opgaver for vores kunder, så 2 dage er sjældent ens.

Itm8 A/S
Odense S, Kolding, Skovlunde eller Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

IT & Co ApS
Rødekro Se rejsetid

IT-tekniker

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Du kommer med solid erfaring fra lignende stilling og har et godt kendskab til Windows-servere, heri AD, GPO, Remote desktop.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Senior driftskonsulent

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder. Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du ansvar for vores supportafdeling.

Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

It-driftsmedarbejder søges til specialiseret applikationsdriftsteam

I Styrelsen for It og Læring (STIL) søger vi lige nu en it-medarbejder til applikationsdrift i København, som skal indgå i vores team som bl.a. står i spidsen for vores databasedrift, hovedsageligt Postgres.

Erhvervsstyrelsen
København Ø Se rejsetid

Talentfuld Windows it-driftskonsulent til Erhvervsstyrelsen

Har du lyst til at være en del af Erhvervsstyrelsen datacenterteam og arbejde med Microsoftteknologier og Azure. Er du derudover i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines? Så er du måske vores nye it-driftskonsulent i Erhvervsstyrelsen. Vores team skal styrkes, hvorfor vi søger en ny medarbejder.

Høje-Taastrup Kommune
Taastrup Se rejsetid

Erfaren IT-specialist til spændende stilling i Høje-Taastrup Kommune

Vil du bidrage til Høje-Taastrup Kommunes digitale udvikling? Drømmer du om at bruge dine kompetencer sammen med dygtige kollegaer? Vil du gøre en grundlæggende forskel i en kommune i kraftig udvikling? Så skal du endelig læse videre.

Devoteam A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfaren Power Platform Consultant til næste skridt som Solution Architect

Vil du hjælpe med at modernisere spændende virksomheders IT Landskab med Power Platformen som strategisk værktøj? Er du klar på at tage ansvar for løsningsarkitektur og udvikling af applikationer? Så læs videre, og bliv vores kommende kollega i Devoteam Digital Impulse.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Ø Se rejsetid

Databaseadministrator (Linux) til understøttelse af samfundskritiske opgaver

Du vil have særligt fokus på de relationelle databaser, vi bruger til vores systemer.

Du er med til at udvikle vores toolchain, så de værktøjer vi bruger, hænger sammen og hjælper os og vore kolleger ved at levere en IT-platform i konstant udvikling, og så servermiljøet bliver stadigt mere strømlinet.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Infrastructure Specialist - Storage, Professional Services

Er du datacenterekspert med fokus på storage? Drømmer du om at sparre med fagligt dygtige kolleger inden for samme felt og sætte dit præg på datacenterområdet? Så er Danoffice IT måske din næste arbejdsplads. Vi er nemlig på udkig efter en dedikeret konsulent, der kan bidrage med erfaring og indsigt.

IT-Universitetet i København
København Se rejsetid

Linux-systemadministrator til IT-afdelingen

Vi søger en erfaren og passioneret Linux-systemadministrator til vores Infrastruktur Core-team. Dette er din chance for at blive en del af en dynamisk og innovativ it-organisation, hvor vi tror på, at sikker drift, standardisering, automatisering, og godt kollegaskab er nøglen til at lykkes.

IT-Universitetet i København
København Se rejsetid

Infrastrukturspecialist til IT-afdelingen

Vi søger en nysgerrig og passioneret infrastrukturspecialist til vores team for core infrastruktur. Dette er din chance for at blive en del af en dynamisk og innovativ it-organisation, hvor vi tror på, at sikker drift, standardisering, automatisering og godt kollegaskab er nøglen til at lykkes.

Familieretshuset
Aabenraa Se rejsetid

Erfaren server- og infrastrukturspecialist til forretningsunderstøttelse

Vil du være med til at understøtte den centrale IT-infrastruktur, bidrage til at sikre stabil drift og skabe et solidt fundament for den digitale understøttelse af Familieretshuset?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med drift af Windows Server-miljøer samt rettighedsstrukturer for brugere og privilegerede roller SQL-databaser.

inforevision a/s
Søborg Se rejsetid

IT-supporter til infrastruktur- og supportteam

Skal Windows-servere, VMware, Veeam backup og Microsoft 365 være nøgleord i dit arbejde? Kan du lide en hverdag, hvor du skifter mellem IT-support og at arbejde på projekter? Vil du også gerne arbejde med cloud og infrastruktur uden at slippe support helt?

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Teknisk IT-specialist til området EPJ Integrationer

Brænder du for at arbejde med vores succesfulde elektroniske patientjournal MidtEPJ? Og ønsker du et job med stor betydning? Så kan du nu blive del af et fantastisk hold, som har stor indflydelse på aktiviteter med konkret og meningsfuld betydning for hospitaler og patienter.

Bloom søger for Arbit Cyber Defence Systems ApS
Hvidovre Se rejsetid

Erfaren System Specialist til vigtige Cybersecurity løsninger

Hos vores kunde Arbit Cyber Defence Systems (Arbit) har de travlt med at levere deres løsninger med fokus på netværkssikkerhed. Derfor skal de nu have ansat en erfaren system specialist med baggrund i IT-sikkerhed, netværk, eller Linux til installation og service af deres Cyber Defence løsninger.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Driftskonsulent for Hostingcenter

Vi søger en driftskonsulent, der skal bidrage til en stabil og sikker drift af vores hostingmiljø. Har du erfaring med og passion for IT-drift og hostingmiljøer, og har du kendskab til VMware, Microsoft Hyper-V og backup-løsninger?

Du vil indgå i et stærkt fællesskab og blive en del af en virksomhed, der er blandt Danmarks bedste arbejdspladser.

Danoffice IT
Hinnerup, Ballerup Se rejsetid

Virtual Workplace Consultant, Professional Services

Brænder du for Citrix og for den kreativitet det kan kræve at finde de gode løsningerne for kundernes udfordringer? Er du velbevandret i det virtuelle workplace-landskab og drømmer om at være en del af et af de stærkeste Citrix-teams i Europa, i en virksomhed der har høje internationale ambitioner for området? Så læs med her.

DLA Piper
Aarhus C Se rejsetid

IT-konsulent

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og -værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark?

Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og professionelt arbejdsmiljø og i fællesskab yder support til vores to kontorer.

Infomedia A/S
København K Se rejsetid

System Administrator & IT Support

Infomedia is looking for a skilled System Administrator to join our dynamic team of tech specialists to maintain our Danish product platform and provide essential office support.

If you are passionate about ensuring smooth operations and would like to work with cutting-edge technology, you could be our new colleague!