16 job matcher din søgning 16 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CODAN Companies ApS
Køge Se rejsetid

IT System Administrator / IT Specialist for System Integration

We are looking for a new colleague who will undertake comprehensive administration of the IT infrastructure, actively contribute to projects aimed at modernizing our entire IT landscape and who will play an active role in our professional team.

Netcompany
København eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren Linux Operations Engineer

Brænder du for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsninger. Vi søger en Operations Engineer til vores Netcompany Operations med solide færdigheder indenfor Linux.

Eltronic Group A/S
Hedensted Se rejsetid

IT Operations Engineer

Ønsker du at arbejde med markedets nyeste IT-løsninger, hvor du sikrer infrastrukturen på store og komplekse projekter? Og vil du være med til at udvikle Eltronic Groups globale IT-platforme?

Du bliver du en del af en professionel IT-afdeling bestående af 8 dygtige og serviceorienterede kolleger, hvor kompetencer, udvikling og teamwork er nøgleord.

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

Underviser med serverkompetencer

Vi søger pr. 1. oktober 2023 eller snarest muligt en underviser til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT.

Du har gode kompetencer inden for nogle af uddannelsens fagområder, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen.

Textilia Group A/S
Smørum Se rejsetid

Bliv IT-administrator hos Textilia Danmark

Trives du i en bred IT-administratorrolle med ansvar og opgaver, der inkluderer alt lige fra support og drift af en større IT-installation til involvering i både store og små IT-projekter? Så læs med her!

Andel Holding A/S
Haslev Se rejsetid

Azure Cloud Engineer – læg fundamentet for vores fremtidige løsninger

Er du typen, der gerne vil udvikle dig på arbejde, uden at det går ud over din fritid?

Her får du en vigtig rolle i at udvikle på Azure-fundamentet til vores Dynamics 365 CE-platform, som kæder alle vores kommercialle virksomheder sammen og er helt central for vores fremtidige setup.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Statens It søger Linux/Windows serverspecialist

Statens It søger en erfaren og dygtig serverspecialist, der vil være med til at udbygge og vedligeholde vores nuværende driftsmiljø.

Er du derfor tiltalt af tanken om at arbejde med driftsopgaver og projekter i tæt samarbejde med vores kunder? Så er Statens It måske noget for dig.

Statens IT
Balleup eller Aarhus Se rejsetid

Monitoreringsspecialist

Vi mangler dig, der har lysten og evnerne til at blive del af vores lille specialistgruppe, som drifter, vedligeholder og udvikler Statens It's overvågningsplatforme på serverniveau.

Dit arbejde vil blandt andet indeholde samarbejde om udvikling af arkitektur og processer omkring opsætning af overvågning.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense og Aarhus Se rejsetid

Support & Operation Engineer

Bliv en del af vores dygtige supportteam og hjælp os med at levere enestående teknisk support til vores kunder! Vi har travlt og har brug for flere kolleger til vores drift og supportteams. Mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger?

IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

IT-systemkonsulent

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Og trives du med teamwork?

IT Forum Gruppen søger en erfaren it-systemkonsulent til at udføre opgaver for vores kunder. Jobbet forudsætter, at du har god erfaring med IT-infrastruktur og som systemkonsulent generelt og har arbejdet med hybridløsninger omkring Microsoft 365 / Azure.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Intern System Manager til IT-drift afdeling hos virksomhed i vækst

Brænder du for at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere samt IT-udstyr?

Din førsteprioritet vil være drift og vedligehold af serverne: både interne i huset og eksternt. Derudover vil du komme til at indgå i planlægning, opsætning og test af nye servere samt versioner af server-software m.m.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Gør en forskel for hospitaler og patienter: Bliv databaseadministrator i en It-afdeling med hjerne og hjerte

Er du vores nye kollega, hvor du med din erfaring i og viden om databasedrift og -administration på SQL Server og Oracle, kommer til at indgå i et stærkt hold af databaseadministratorer, hvor vi hver dag hjælper hinanden og sparrer om opgaverne?

Mentor IT
Esbjerg, Kolding, Silkeborg og Ballerup Se rejsetid

Sup­port­kon­su­lent – bliv fagligt udviklet i et familiært miljø

Trænger du til at prøve din faglighed af i nye omgivelser, og trives du rigtig godt med at dykke ned i dine kunders IT-problemstillinger og sikre, at de får den optimale løsning? Og samtidig have en hverdag fyldt med sparring fra dine gode kolleger og en nærværende og erfaren leder?

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

Software Development Engineers to Critical Core Functionalities

Would you like to be part of developing the secure remote access management platform that enable companies to connect, monitor and optimise industrial machines from anywhere around the globe?

For our client Secomea, we are looking for experienced C developers to be an important part of their Tunnelling and Networking development team.

Jeudan A/S
København Se rejsetid

Senior Operations Engineer

Har du en skarp holdning til hvordan man bedst drifter et servermiljø, sikrer oppetiderne og holder et højt sikkerhedsniveau? Så er du måske vores nye kollega.

Du har et bredt og solidt IT-teknisk fundament, der primært ligger inden for Microsoft-teknologier. Du har derudover flere års erfaring med drift af IT.

Ellab A/S
Hillerød Se rejsetid

Technical Support Team Lead

We seek a leader to build a second-line technical support team with technical expertise, management skills, and a customer-centric approach.

We want you to effectively make the team, manage the processes and resources, and create a high-performing technical support unit that delivers exceptional customer service.