25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Backup-medarbejder til team Backup, Print og Storage

Vil du være én af vores nøgleprofiler, der varetager driften af backup hos Statens It’s kunder på mere end 46.000 jobs i døgnet i et separat datacenter udelukkende til backup. Så læs endelig videre. Du vil blive en del af et team, der har blandede opgaver såsom backup og restore, opsætning af print og administration af storage.

ATP
Allerød Se rejsetid

M365-administrator til IT

Har du en bred teknisk viden om M365? Kan du formidle tekniske budskaber til kolleger og kunder? Og vil du have muligheden for at sætte præg på vores implementering af M365-suiten? Så er det dig, vi søger til vores IT-organisation, hvor vi vil gøre M365-platformen til en strategisk platform for medarbejdere og udviklere i ATP.

Kristeligt Dagblad
København Se rejsetid

IT-administrator

Kristeligt Dagblad står midt i en modernisering af sit IT-setup. Derfor har IT-afdelingen brug for en dygtig og ambitiøs kollega, som kan hjælpe med at drifte og implementere Kristeligt Dagblads IT-løsninger.

Domstolsstyrelsen
København Se rejsetid

Transition Manager til stort digitaliseringsprogram

Vil du være med til at idriftsætte komplekse it-løsninger i et af de største offentlige digitaliseringsprojekter lige nu? Har du lyst til at bringe din brede tekniske viden i spil i et miljø, der er præget af høj faglighed og arbejdsglæde? Så er du måske vores nye Transition Manager til Domstolsstyrelsens store Straffe- og skifteprogram.

Scan Global Logistics
Kastrup Se rejsetid

IT Infrastruktur Specialist

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en systemadministrator til vores IT Operations-team i Kastrup. Du kommer til at arbejde primært med Azure og Microsoft-løsninger, i en transformation af vores on-prem miljø.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Systemadministrator søges til Incident Response Teamet i Regional IT

Som systemadministrator er man med til at sikre et stabilt driftsmiljø, primært igennem håndtering af opgaver fra vores Incident system i ServiceNow på 2. og 3. level niveau, men naturligvis også i forhold til proaktivitet på platformen via håndtering af alarmer fra vores overvågningssystem.

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Vil du være sygehusapotekets lokale IT-systemadministrator og hovedperson i Apovision? Så er det dig, vi har brug for på Apoteket Sygehus Lillebælt.

Som forretningsspecialist skal du løbende afdække behov, krav og ønsker til videreudvikling af Apovision, så systemet understøtter forretningen og ikke forældes, men også være primus motor og sparringspartner for at lokale arbejdsgange tilpasses og tilrettelægges, så Apovision anvendes mest optimalt i hverdagen.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Windows-Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring Microsoft server platforme, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og en god samarbejdspartner for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Jobindex A/S søger for EET Group
Birkerød Se rejsetid

Infrastrukturprofil til Europas førende niche-IT-distributør

Som vores nye generalist til infrastruktur får du ansvaret for at opretholde driften af vores datacenter på ca. 250 servere, som er fordelt på fysiske Windows Server-maskiner og virtuelle VMware hosts. Derudover sikrer du, at alle vores kontorer kører stabilt op imod det ovennævnte datacenter.

Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

IT-medarbejder til drift og optimering hos Assure Wealth

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Wintel Engineer

We are now looking to find an IT Systems Administrator with a focus on desktop support to join our team based in Sønderborg, Denmark office. You will work within the IT Services to provide quality services to internal business units as well as external clients.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Talentfuld it-driftskonsulent søges til Erhvervsstyrelsen

Har du lyst til at være en del af Erhvervsstyrelsen datacenterteam og arbejde med Microsoft teknologier, Azure eller Linux? Er du derudover i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines? Så er du måske vores nye it-driftskonsulent i Erhvervsstyrelsen.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Inspirerende IT-konsulent som vil ”forkæle” faste kunder

Er du vores nye kollega, som kunderne har svært ved at slippe, når du er på visit hos dem, som altid er smilende og ved, hvor meget kunderne værdsætter dine faglige inputs og magiske touch, når du løser dagligdagen problemer for dem … så er du vores nye holdspiller.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Backup driftstekniker søges til Koncern IT

Brænder du for data og backup? Er du selvkørende og motiveret for at bringe vores Hosting Services sikkert til næste niveau? Så er du måske den, vi leder efter. Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i en hverdag, hvor teknisk forståelse, bredt IT-kendskab og stærke faglige kompetencer er vigtige parametre for vores succes.

Jobindex A/S søger for Fiks IT
Ikast Se rejsetid

Drifts- og implementeringskonsulent, der vil bidrage til en sikker IT-hverdag

Er du dialogsøgende og løsningsorienteret overfor både kunder og kolleger? Og har du ambitioner om at videreudvikle dig inden for MS365 og Azure? Du bliver primært ansvarlig for et hold af faste kunder, som du rådgiver og projekterer løsninger for, ligesom du bliver sparringspartner for dine kolleger på deres kunder.

Svendborg Kommune
Svendborg Se rejsetid

Vi søger en engageret IT-driftskonsulent med primært fokus på netværk og servere

Vil du være med til at sikre, at Svendborg Kommunes IT-platform fungerer 24/7/365? Drømmer du om et godt arbejdsmiljø, work-life balance og gode udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling i Svendborg Kommunes IT, Data og Digitalisering (IDD).

CTGlobal A/S
Herlev Se rejsetid

Konsulent til IT-sikkerhed

Som konsulent hos CTGlobal har du både danske og internationale kunder. Nogle gange er der en projektleder tilknyttet, andre gange er det dig selv, der sætter retningen i samarbejde med kunden og vores service delivery-afdeling.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Systemkonsulent til Statens It

Er du en analytisk holdspiller og multikunstner på mange teknologier, der kan yde professionel service til kunder, leverandører og kolleger? Er du tiltalt af tanken om at arbejde med driftsopgaver, projekter og opgaver i feltet mellem kundeforventninger, brugerbehov og leverandørønsker? Så er Statens It måske noget for dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

IT-specialist til logning og overvågning i AWS Cloud

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for samfundet med dine Datadog/APM kompetencer? Vil du være med til at sætte dit præg på driften og udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye specialist til logning og overvågning.

iHeadHunt ApS søger for Worldwide Flight Services Denmark A/S
Kastrup Se rejsetid

IT-Manager/IT-driftsspecialist

Worldwide Flight Services (WFS) servicerer mange af verdens ledende flyselskaber med håndteringen af deres fragt, hvor IT er helt central. Som kombineret IT-Manager og IT-driftsspecialist er du ansvarlig for at vi kan levere ’best-in-class’ IT-ydelser. Rollen er meget hands-on, hvor du selv er udførende. Du har ikke medarbejdere under dig.

Sentia Denmark A/S
Herlev eller Odense Se rejsetid

Support & Operations Engineer til Service Desk

Har du erfaring med og mestrer disciplinerne omkring klassisk it-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Trives du med at hjælpe kunderne med en hvilken som helst problemstilling, de introducerer os for? Så har vi stillingen til dig!

Recruit IT ApS søger for Chili Security ApS
Odense Se rejsetid

IT-supporter til Chili Security

Har du generel erfaring med support og administration af M365, samt onboarding af virksomheder og migrering af filer til M365? Så er det måske dig, de søger til Team Onboarding.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

IT-specialist på digitale arbejdspladsløsninger - med flair for projektledelse

Vil du være en del af et ambitiøst team, der håndterer fremtidens digitale IT arbejdsplads for Jyske Bank og dermed sikre, at dine knap 4000 kollegers vigtigste arbejdsredskab - PC’en - fungerer smidigt og effektivt? Hvis du derudover - lige som os – har et højt fokus på eksekvering og koordinering, så er det dig vi søger.

Forsvaret
Hvidovre Se rejsetid

Specialist til drift og udvikling af IT-sikkerhedsprodukter i Forsvaret

IT-sikkerhed og Cyberforsvar er helt centralt for os. Vores team, som driver, udvikler og tilfører ny teknologi, har rygende travlt og har derfor brug dig! Vi skal både være effektive og samtidig levere gode, brugervenlige IT-tjenester til Forsvarets ansatte. Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde hos os.

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Microsoft Windows Systemadministrator

Vil du være med til at sikre stabil drift og udvikle RUC’s Microsoft Infrastruktur og bidrage til driften og udviklingen af dette, både on-prem og i Cloud? Så søger RUC Digital en medarbejder som dig.