36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for System Admins
Søborg Se rejsetid

IT-konsulent – du kan udvikle dig hos os

Leder du efter et job, hvor du kan udleve din passion for de teknologier, som du synes er spændende? Lige nu søger vi IT-konsulenter til System Admins. Vi har udfordringer til dig, hvad end du har flere års erfaring eller er mere ny i faget – vigtigst er det, at du har teknisk flair og forståelse.

ILLUM A/S
København Se rejsetid

IT Operation Technician

ILLUM IT er på jagt efter en erfaren IT Operation Technician med stærke kompetencer inden for IT-systemer, projektledelse samt en passion for drifteffektivisering og viljen til at drive innovationen fremad i vores spektakulære oplevelseshus. Kunne det være dig?

Patienterstatningen
København Se rejsetid

IT-supporter

Som IT-supporter er din fornemmeste opgave at sikre tilgængelighed, effektivitet og kvalitet i IT-supporten af vores medarbejdere og kunder. Du skal supportere, identificere, løse og følge op på medarbejdere og kunders dag-til-dag udfordringer, og have lyst til at arbejde med en bred vifte af IT-relaterede opgaver i arbejdsgangen.

PensionDanmark
København Se rejsetid

PensionDanmark søger IT Operations Specialist

om It Operations Specialist kan du se frem til en travl hverdag i et professionelt miljø med teknisk stærke kolleger. Vi har det sjovt sammen, og vi er gode til at sparre med hinanden.

PensionDanmark
København Se rejsetid

PensionDanmark søger it-supporter

Dine arbejdsopgaver vil omhandle support og brugerorienteret service til medarbejderne i PensionDanmark samt til de eksterne kollegaer, som sidder i huset. Der vil primært være tale om 1. line support .

Lantmännen Schulstad A/S
Horsens Se rejsetid

IT-koordinator

Vi søger en operationel person, som ønsker at tage del i driften i en travl hverdag, hvor virksomhedens succes er afhængig af, at IT-systemerne kører stabilt 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Derfor er det et krav, at du har kendskab til Cisco netværk og MS server operativsystemer samt ITIL for at kunne bestride denne stilling.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Data-jonglør til meteorologiske data

Er du kvalitetsbevidst data-jonglør? Har du stærke kompetencer inden for kodning, afsendelse og modtagelse af data, Linux-miljøer og netværkskommunikation? Brænder du for at arbejde med IT, der sikrer menneskeliv og understøtter den grønne omstilling? Så er du måske vores nye kollega!

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København Se rejsetid

Systemadministrator søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Koncern It søger en systemadministrator med brede it-kompetencer til support, drift og vedligehold af Koncern It´s systemportefølje. Har du lyst og mod på at arbejde med systemer til at understøtte Udlændinge- og Integrationsministeriets digitaliseringsstrategier? Så er du måske vores nye medarbejder!

Høje-Taastrup Kommune
Høje Taastrup Se rejsetid

Erfaren IT-specialist (MS Azure) til spændende hverdag i Høje-Taastrup Kommune

Vil du bidrage til Høje-Taastrup Kommunes digitale udvikling? Drømmer du om at bruge dine kompetencer sammen med dygtige kollegaer? Vil du gøre en grundlæggende forskel i en spændende kommune i kraftig udvikling? Så læs mere her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Toolspecialist med Ansible og Terraform erfaring

Vil du være med til at implementere, drifte og supporte standardiserede værktøjer i en DevOps-toolchain, som bruges af en masse udviklingsteams på nogle af landets største IT-projekter? Så er du måske den kollega vi søger som Toolspecialist i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens DevOps-kontor.

Capgemini Danmark A/S
Viby Se rejsetid

IT System Administrator

Opgaverne består i analyse, fejlfinding, SLA monitorering, i driftsættelse og opfølgning på supportsager baseret på ITIL. Du kommer til at indgå i vores AMS team, som består af dygtige supportmedarbejdere indenfor forskellige teknologier.

CSIS Security Group A/S
Copenhagen Se rejsetid

Security Analyst in cutting-edge Managed Detection and Response (MDR) Team

Are you passionate about Cyber Security, and could you see yourself making a real difference? Would you like to have a good work-life balance and the possibility to work from home? Then join our fantastic, ambitious, international, and social MDR-team!

AK Techotel A/S
Brøndby Se rejsetid

Systemadministrator/Systemarkitekt med motiverende ledelsesstil

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftsupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

PensionDanmark
København Se rejsetid

IT System Administrators

Vi udvider teamet og søger derfor yderligere to dygtige IT System Administrators, som har lyst og drive til at arbejde i et professionelt it-driftsteam, der består af 13 medarbejdere med ansvarsområder inden for applikationer, infrastruktur, sikkerhed og support.

Nuuday
Tranbjerg J Se rejsetid

System- og netværksadministrator

Er du interesseret i netværk og kan du godt lide at fordybe dig i komplekse miljøer? Er du klar på at få fingrene både i legacy servere og de mest moderne Cloud løsninger? Kan du kommunikere med hosting partners og stakeholders, og er du parat til at tage ansvar? Så er dette job rigtigt for dig!

DKTV
København Se rejsetid

Windows driftstekniker

Føler du dig hjemme i et virtualiseret Windows Server miljø, og har du et generelt solidt fundament indenfor drift og vedligeholdelse af Microsoft servere og systemer? Trives du i et uformelt miljø, hvor det at tage ansvar er helt naturligt? Så vil jobbet som Windows driftstekniker hos DKTV være noget for dig.

Recruit IT ApS søger for Advokatsamfundet
København Se rejsetid

IT-konsulent til Advokatsamfundet

For Advokatsamfundet søger vi en it-konsulent som kan være drivkraft i og samtidig holde styr på deres mange større og mindre it-opgaver og -projekter. Du bliver specialisten i deres systemer og sparringspartner for deres to it-supportere. Du bliver sammen med dem bindeled mellem husets brugere og eksterne leverandører, herunder hostingleverandør.

Kalundborg Refinery A/S
Kalundborg Se rejsetid

IT-infrastruktur og cyber security specialist

Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Vi leder efter en kandidat, som har et stærkt ønske om at arbejde med IT-infrastruktur og cyber security. Samtidig har du stor fokus på at løse problemer, og du stræber altid efter at levere de bedste løsninger til slutbrugerne.

Silhorko-Eurowater A/S
Stilling Se rejsetid

Erfaren systemadministrator til IT-afdelingen

Silhorko-Eurowater søger en systemadministrator til IT-afdelingen, der skal være med til at supplere det eksisterende team i driften og vedligeholdelsen af virksomhedens IT-systemer, samt yde 3rd level support til vores brugere. Vi tilbyder et udfordrende arbejde, i et uformelt internationalt miljø, indenfor et af fremtidens vækstområder – VAND.

IT Forum Gruppen
Aarhus, Odense eller Ballerup Se rejsetid

IT-systemkonsulenter

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske vores nye kollega.

Kapacity A/S
København Se rejsetid

Business Analytics Consultant til Customer Care

Som Business Analytics Consultant i Customer Care bliver du sammen med teamet ansvarlig for at supportere og videreudvikle de dataløsninger, vi leverer til vores kunder.

& friends cph søger for C WorldWide
København Se rejsetid

Systemadministrator – Office365/Azure til C WorldWide

Brugersupport er en del af jobbet; så hvis du er typen, som gerne vil gemme dig på dit kontor, er dette måske ikke jobbet for dig. Du kommer til at have kontakt med mennesker på tværs af virksomheden fra hele Skandinavien og længere væk

Jobindex søger for RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Vil du udfordres med IT-support på højt niveau, mens du udvikler dig?

Er du helt hjemme i Microsoft 365? Og vil du sætte din ekspertise i spil, samtidig med at du tilegner dig nye kompetencer? Så har vi jobbet til dig her. Du får mulighed for selvstændigt at varetage og løse supportopgaver for vores mange forskellige kunder.

Softværket
Kolding Se rejsetid

IT Operations Specialist søges

Softværket søger nemlig lige nu en IT Operations Specialist, der er klar til en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Som leverandør til forsyningsbranchen – og særligt de danske fjernvarmeværker – har vi lige nu mere at se til end nogensinde. Udviklingen går stærkt, og der skal løses mange nye opgaver i digitaliseringen af sektoren.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus og Odense Se rejsetid

Modern Workplace Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for alle Cloud-ting og har erfaring med at arbejde med M365-platformsteknologier? Kan du lide at implementere løsninger og yde rådgivning til kunder? Så har vi stillingen til dig!