6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Software Tester til Workpoint

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende vækst, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Test-teamet består p.t. af 2 testere, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Education Esbjerg
Esbjerg Se rejsetid

Programleder for digitalisering

Programlederen bliver ansvarlig for etableringen af den digitale platform. Strategi og udkast til målarkitektur for platformen er udarbejdet – nu venter opstart, ansættelse af team, udvikling og senere drift. Det forventes, at første version af platformen idriftsættes til september 2023.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Applikationsspecialist

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende udvikling, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Du vil blive en del af et team på tre, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Recruit IT ApS søger for 2care4 ApS
Esbjerg Se rejsetid

Softwareudvikler til 2care4

Brænder du for kode og er opsøgende ift. nye teknologier? Kan du lide at udvikle dig og formår du at omsætte teori til praksis? Kan du holde styr på store datamængder? Hvis du kan svare ja til flere af disse spørgsmål – så er det måske lige præcis dig, vi leder efter!

Recruit IT ApS søger for 2care4 ApS
Esbjerg Se rejsetid

IT specialist til 2care4

På vegne af vores kunde, 2care4, søger vi en IT specialist, som kan være med til at tage ejerskab af den samlede IT-løsning og sætte retningen for deres fremtidige setup. Det indebærer en bred vifte af arbejdsopgaver med infrastruktur samt Microsoft løsninger som fx: Azure, Microsoft 365, Exchange, Intune, 365 Defender og Dynamics 365 løsninger.