405 job matcher din søgning 405 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Director for Air & Sea IT in Global IT

Are you ready to maintain and drive growth and digitalisation forward for DSV Air & Sea, ensuring we meet our 2025 strategic goals? And do you want to be responsible for an IT division which currently counts 60 colleagues and that will only grow as we continue our merger and acquisition strategy?

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Content Creator & SoMe-studentermedhjælper

Kunne du tænke dig at være med til at bygge et brand op på sociale medier? Vil du være en del af en global teknologi virksomhed og få indsigt i hvordan man digitaliserer internationale brands? Hvis ja, så tilbyder vi et studierelevant job, hvor du får ansvaret for vores kommunikation på sociale medier.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Leder til Netkommunikation

I denne rolle får du mulighed for at arbejde med udvikling og digitalisering af kritisk kommunikations-infrastruktur, med ansvar for at sikre datakommunikation i det danske el- og gastransmissionssystem. Dette er en afgørende rolle i forbindelse med Danmarks grønne omstilling.

Shoreline
Stavanger, Esbjerg or Hamburg Se rejsetid

Senior Frontend Developer

Do you want to use your skills and experience in frontend development to contribute to the global renewable energy transition? Our cloud platform is used by the largest renewable energy companies and manufacturers in the world to develop, construct and operate wind farms across the globe.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med skarpe Delphi-kompetencer til Unik Bolig

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som laver business management brancheløsninger, og som også er blandt Danmarks Bedste IT arbejdspladser? Hos Unik Bolig, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere, da vi er i en rivende udvikling.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwaretester med kendskab til automatisering af test til Unik Bolig

Bliv softwaretester i Unik Bolig og vær bindeleddet mellem udviklere og kundevendte funktioner på en af Danmarks Bedste IT Arbejdspladser. Du bliver en del af vores PropTech produkt, Unik Bolig, som er en markedsledende brancheløsning til alle typer af ejendomsadministration.

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent til kriminalforsorgen

Har du erfaring med informationssikkerhed, og har du lyst til at arbejde med området i bl.a. de danske fængsler? Så har du nu chancen for at få en masse spændende opgaver og bidrage til kriminalforsorgens ambitiøse indsats vedrørende databeskyttelse og informationssikkerhed.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Back End Software Developer

Kan du kode i .Net og C#? Vil du være med til at udvikle nogle af Europas mest moderne Ecommerce, CMS PIM og online marketing løsninger? Vil du indgå i et team, hvor vi ikke bare bruger tid bag skærmen, men har et stærkt socialt sammenhold?

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Data Scientists til Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab

Har du lyst til at være med til at udnytte de teknologiske muligheder i machine learning til at hjælpe virksomheder med at indberette oplysninger korrekt og identificere mønstre og tegn på svindel, som ellers ikke ville være blevet opdaget. Så er du måske én af vores nye kollegaer i Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Midtjylland

Freelance agil coach og proceskonsulent til produktionsvirksomhed

Til stor produktionsvirksomhed i Midtjylland søges en erfaren agil coach, der kan hjælpe med at analyse og implementere processer til en ny fuldautomatisk produktion.

Egmont
Copenhagen Se rejsetid

Automation Specialist

Egmont IT is looking for an Automation Specialist who, in collaboration with our Product Owner and business partners, will help identify potential automation development tasks in the business and develop these in collaboration with our divisions.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Data Engineer til Erhvervsstyrelsens intelligente kontrolplatform

Det skal være let at drive virksomhed, og svært at være svindler. Har du lyst til at være med til at understøtte Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab med data så de kan udnytte de teknologiske muligheder i machine learning til netop at opnå dette? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Digital Innovation i Erhvervsstyrelsen.

CGI Danmark A/S
København/Ballerup Se rejsetid

Er du professionel og agil Java-troldmand?

…og har du lyst til at bruge dine evner til at udvikle både dig selv, dit team og vores kunder? Hvis du kan kode og trives i en kultur båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold, så er du den vi leder efter!

Søfartsstyrelsen
Korsør Se rejsetid

Driftsansvarlig projektleder til ambitiøs IT-Drift- og Udviklingsafdeling

Søfartsstyrelsen er i gang med en stor omlægning af vores IT-systemer, så vi i højere grad arbejder digitaliseret og datadrevet. Det stiller også nye krav til vores it-drift. Du kan være med til at præge udviklingen og få det til at ske.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IAM DevOps Operations Engineer

We are currently working on delivering an Identity Governance platform to DSV – a major, multi-year project meant to take identity governance to the next level. To enable the technical delivery, we are building an international IAM team – and we need you!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Lead Database Administrator

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med Microsoft SQL? Trives du med at være teknisk lead, hvor du vil blive ansvarlig for performance optimering og tuning? Så har vi stillingen til dig!

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Netværksadministrator søges til DMI

Har du det tekniske overblik over netværk og firewalls, og motiveres du samtidig af, at arbejde med it-infrastruktur, der sikrer menneskeliv og bidrager til økonomisk og miljømæssig planlægning i samfundet? Så vil jobbet som Netværksadministrator på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) være noget for dig!

TEC – Technical Education Copenhagen
Ballerup eller Frederiksberg Se rejsetid

Netværks- og infrastrukturspecialister der vil være en del af noget større

Har du rygsækken fuld af viden og erfaring om netværk og infrastruktur? Kan du lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde og dele din viden med andre? Og vil du være med til at sikre, at der også i fremtiden findes kompetencer inden for dit felt? Så har vi jobbet til dig.

Energinet
Ørestaden Se rejsetid

Application Development Lead

Would you like a challenging and inspiring position as our Application Development Lead? Do you have a passion for software quality and the ability to engage in dialogue with both developers and business specialists? Then we are seeking an Application Development Lead to manage the development team.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Enterprise-arkitekt med forståelse for koblingen mellem teknologi og forretning

Som enterprise-arkitekt er du med til at sikre en sammenhængende arkitektur-retning for it-landskabet i Energinet. Du operationaliserer visioner og strategi gennem formulering af rammer og road-maps til brug i forbindelse med projektgennemførelse og produktudvikling.

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Senior Backend Developer

Would you like to use your talent where it matters and work on a high-volume payment system that supports large scale financial corporations? Then look no further, as this might be the challenge you need to make your 2021 the beginning of an exciting new career journey.

Nets.as
Ballerup

Cloud engineer - join an ambitious PayTech company (relocation offered)

As the Cloud Engineer in the team, you will primarily work with the Azure PaaS as well as the associated technologies and processes. You will work in an exciting international and environment with experienced colleagues and stakeholders throughout Europe.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Enterprise / Solution Architect with telecom background (f/m/x)

A We are increasing our focus on the telecom sector and are therefore looking for experienced enterprise and solution architects with background in the sector to architect, design and drive complex IT solutions in large-scale transformations.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Experienced Telecom Engagement Manager (f/m/x)

We are increasing our focus on the telecom sector and are therefore looking for an experienced engagement manager / project lead with background in the sector to manage projects or work streams in large-scale transformations.

Bloom søger for Turnpikes
Støvring Se rejsetid

SAP-konsulent til konsulenthus i rivende udvikling

Elsker du at hjælpe organisationer med at automatisere vigtige forretningsprocesser og kunne du tænke dig at arbejde med predictive analytics, AI og Machine Learning inden for SAP? For vores kunde Turnpikes søger vi i øjeblikket en IT-konsulent, der skal være en del af deres ekspertteam og have fokus på VIM (Vendor Invoice Management).