243 jobannoncer matcher din søgning 243 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Riskpoint A/S
Copenhagen Se rejsetid

Software Tester

Test – Fix – Document, Test – Fix – Document, sounds the same, but the Software Tester we are looking for to join our growing company will be responsible for a vast portion of variation and tasks.

Primary areas of responsibility will be to test, ensure quality, update and further develop tests as applications are updated with new functionalities.

PICit A/S
Århus Se rejsetid

IT-supporter med fokus på software og kundeservice søges

Kunne du tænke dig at blive en del af vores supportteam, som supporterer vores logistikløsninger til transportbranchen? PICit tilbyder et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde i et arbejdsmiljø med en afslappet omgangstone.

Center For IT og Medicoteknologi
Kbh. Ø Se rejsetid

IT-systemkonsulent til Center for IT og Medicoteknologi & Akutberedskabet

Har du lyst til at arbejde med IT-systemer til Akutberedskabet? Har du samtidig lyst til at være en del af det faglige fællesskab i den største offentlige medicoteknologiske organisation i Danmark med omkring 1.000 kollegaer i CIMT? Så skal du søge stillingen som IT-systemkonsulent hos os.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

IT System Administrator

I Capgemini Danmark vokser vores AMS-forretning og vi søger derfor flere tekniske konsulenter indenfor drift og support. For at understøtte vores spændende rejse har vi brug for dig, som kan levere fantastisk service, drift og support til vores kunder indenfor forskellige platforme og teknologier.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Driftsmedarbejder med et blødt punkt for Microsoft-produkter til Statens It

Vil du arbejde med fagapplikationsdrift i krydsfeltet mellem kundernes ønsker og udfordringer og de tekniske muligheder - og har du samtidig en lille Sherlock Holmes i maven? Så læs med her.

SCR Freelance ApS
Midtjylland

Overvejer du at blive freelancer eller søger du din næste freelance-opgave?

Hos SCR Freelance får vi løbende IT-opgaver ind fra kunder – og i øjeblikket er ingen undtagelse, for vi har rigtig travlt. Der er for tiden stor efterspørgsel efter dygtige IT-konsulenter, så mulighederne for at få spændende opgaver er rigtig gode.

9altitudes Denmark
Kolding, Hinnerup eller Odense Se rejsetid

Dynamics 365 CE Field Service konsulent

Kan du lide at arbejde med Customer Engagement og ser du dig selv værende et bindeled mellem forretning og teknologi? Vi søger en erfaren konsulent, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CE), med fokus på Field Service, samt være med til strømline kundernes processer på tværs af enheder.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Software Developer for KMD Arbejdsmarked

I KMD Føniks søger vi dygtige Angular- og .NET-udviklere. Du kan forvente et arbejdsliv med fokus på samarbejde, tid til fordybelse og et højt fagligt niveau. Dine fremtidige kollegaer besidder dyb viden på vores område og er klar til at oplære dig både på det tekniske og forretningsmæssige.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

IT-specialist med Microsoftkompetencer

Har du arbejdet med Microsoft Azure, Sharepoint Online og SQL? Så er du måske den, der skal hjælpe Lomax videre på vores rejse i Microsoft-teknologiernes verden.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job med over 200 engagerede kolleger. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist med flair for ledelsesrapportering og koordinering

Vil du arbejde med kommunikation og ledelsesrapportering tæt på projektledelsen i et dynamisk miljø med en omskiftelig hverdag? Er du struktureret, skriftligt stærk og formidabel til at skrive korrekt og formelt med sans for detaljen? Så kunne du være vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Controller til centralt projektkontor

Har du erfaring med projekt- og programøkonomi, og vil du arbejde tæt sammen med ledelsen i et dynamisk miljø med en omskiftelig hverdag? Og vil du være en del af et stærkt fagligt team, der arbejder på at forbedre opkrævningsområdet? Så er det måske dig, vi mangler på holdet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen!

NOVAX A/S
Lystrup Se rejsetid

Technical Sales Assistant

Er du teknisk stærk og brænder du for at snakke med kunderne? Hvis du samtidig motiveres af at være salgsafdelingens interne ankermand, mens sælgerne er på landevejen, så er du måske vores nye Technical Sales Assistant.

Scleroseforeningen
Valby Se rejsetid

CRM Manager

Savner du et job som giver mening og fleksibilitet i dit arbejdsliv? Så har du muligheden nu. Vi søger en CRM Manager, der er dygtig inden for Dynamics 365 og som, sammen med vores projektledere, interessenter og leverandører, kan sikre optimal udnyttelse af platformen.

Jobindex søger for AVK Holding A/S
Galten Se rejsetid

Senior project manager – Template projekt til global ERP-implementering

Vil du lede udviklingen af en template for, hvordan vi bedst implementerer et fælles ERP-system for vores selskaber? Og vil du være en del af en virksomhed i vækst, der hele tiden udvider og dermed udvikler sin IT-organisation? Kom og bliv en del af AVK – en global markedsleder inden for ventiler og brandhaner.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Agile coach

Are you motivated by helping others succeed? Do you have experience in agile approaches and ways of working? And are you skilled at facilitating meetings and workshops that make teams work better together and keep improving? Then grab this opportunity to become our new agile coach!

Erhvervsstyrelsen
København Ø Se rejsetid

Kan du facilitere og styrke agile processer, og har du mod på at drive projekter og forandringer i et område med stor kompleksitet?

Vi leder efter en medarbejder med kompetencer og erfaring i forandringsprocesser, projektledelse og procesoptimering til Erhvervsstyrelsens “PMO”. Din hovedopgave bliver i første omgang at bidrage til at styrke styrelsens omfattende analysearbejde for at sikre lige konkurrence på internetforbindelser i Danmark.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
København K Se rejsetid

Client Partner – Banking and Financial Services – BFS

We are looking for a business leader with deep domain experience in Danish and Financial Services industry, to work with our clients in this sector and to drive their strategic business transformation agenda.

Lindhardt og Ringhof Uddannelse
Copenhagen Se rejsetid

DevOps Team lead

Are you a skilled DevOps Engineer with a passion for streamlining operations and optimizing infrastructure, and wants to join a team where we strive at making a difference for the teachers and students in the Danish Educational system? Then maybe we have what you are looking for at Lindhardt & Ringhof Uddannelse.

Styrelsen for Patientsikkerhed
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskoordinator til Styrelsen for Patientsikkerhed

Synes du informationssikkerhedsarbejde er spændende? Har du erfaring med implementering og drift af informationssikkerhed baseret på ISO 27001? Vil du være med til at styrke informationssikkerhed i en større statslig styrelse? Så har vi brug for dig!

itm8
Skovlunde, Aalborg eller Viby Se rejsetid

Infrastruktur-konsulent søges til itm8

Får du et kick af at arbejde med IT-infrastruktur, vil du arbejde med de nyeste teknologier og være med til at fremtidssikre it-platformen? Motiveres du af løbende at optimere og udvikle løsninger, samt at gennemfører automatiseringsprojekter, så er det dig, vi søger, til stillingen som infrastruktur-konsulent hos itm8.

itm8
København Ø Se rejsetid

Senior Software Consultant to help Denmark’s largest companies with digital transformation projects

Are you our new teamm8? We’re a bunch of nerds who are passionate about solving real problems with software. Acting as trusted advisors, we help our clients with a range of challenges and produce high quality software that makes an impact to their business. Read more about the job here.

itm8
Kolding, Odense V, Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/ Endpoint Manager Konsulent til Trekantområdet/Fyn/Odense

Er du klar til at være en del af vores team?

Du får en spændende og udviklende stilling med en alsidig hverdag, som byder på mange typer opgaver på tværs af virksomheden. Et job med fremtidige muligheder, medbestemmelse og strategisk indflydelse.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Cyber Security Consultant

Har du lyst til at arbejde med overvågning af IT-Sikkerhed i en af Danmarks største banker? Så er jobbet som Cyber Security Consultant på Sydbanks hovedkontor i Aabenraa måske noget for dig.

AP Pension
København Se rejsetid

Forretningsudvikler med forståelse for It, pension og forsikring

Vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for rådgiverne i mere end 30 danske pengeinstitutter? Nærpension søger en dygtig og engageret forretningsudvikler, der skal være med til at omsætte vores kunders ønsker til konkrete forbedringer.

Specsavers
Copenhagen Se rejsetid

Commercial Product Operations Specialist

Support our Product team with technical deliveries! We are looking for an important asset to our Product team to support technical delivery into our 5 markets. If you want to be a part of a great team, working with migration processes, Microsoft servers, Azure and legacy into cloud? Then keep on reading.