4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

COMM2IG A/S
Kokkedal, Aarhus og Aalborg Se rejsetid

Løsningsorienteret salgsspecialist til Chrome Enterprise

I den nyoprettede stilling som salgsspecialist for Chrome Enterprise får du en unik chance for at være med til at udbrede Chrome OS og Chromebooks til Enterprise-markedet i Danmark.

COMM2IG A/S
Aalborg, Aarhus og Kokkedal Se rejsetid

Microsoft 365 konsulenter til COMM2IG i Aalborg, Aarhus og Kokkedal

COMM2IG søger nye kollegaer med erfaring indenfor Microsofts Cloud-løsninger såsom Microsoft Security, Microsoft Endpoint Manager, Microsoft Teams. Samtidig ser vi dig også have et bredt kendskab til samtlige produkter i Microsoft 365 på et professionelt niveau.

COMM2IG A/S
Kokkedal Se rejsetid

Udbudskoordinator til IT-forhandler i vækst

Har du arbejdet med udbud enten som indkøber eller i salg? Har du interesse for IT? Så er COMM2IG en oplagt mulighed for dig. Da vi fortsat vækster og har travlt, søger vi en assistent til vores udbudsteam med base i vores lyse, moderne og venlige lokaler på hovedkontoret i Kokkedal.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?