4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Banedanmark
Fredericia Se rejsetid

Projektleder til store og spændende infrastrukturprojekter ved jernbanen

Som vores nye projektleder, vil du deltage i komplekse anlægsprojekter med udgangspunkt i gennemførelsen af Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, der binder Danmark bedre sammen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Senior Risk Management-konsulent til IT-organisation

Som vores nye Senior Risk Management- konsulent bliver du ansvarlig for at modne vores IT-risikostyring herunder væsentlige processer og aktiviteter og således være ansvarlig for en helhedsorienteret og tværgående risikostyring.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

IT compliance-konsulent til videreudvikling compliance excellence

Motiveres du af at arbejde med kvalitetssikring og IT-compliance? Og vil du være med til at videreudvikle og rammesætte compliance excellence i Energinet IT? Som IT compliance-konsulent er du med til at understøtte IT-ledelsen i at sikre, at Energinet er compliant med international og dansk lovgivning, direktiver og retningslinjer.