7 job matcher din søgning 7 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Alm. Brand
Frederiksberg, København Se rejsetid

IT ServiceDesk-medarbejder

Teamet står for den daglige 1. line support (SPOC) via mail, portal, telefon og ved fremmøde på vores kontor på Midtermolen. Vi udarbejder løbende vejledninger til brug for både vores kollegaer og internt i ServiceDesk, samt er den styrende del af kommunikation vedrørende driftssituationen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Fagkoordinator til kommunikation og brobygning mellem it og forretning

Vil du indgå i et ledelsesteam, der sammen sætter retningen og understøtter udvikling og udbredelse af kunstig intelligens, machine learning og procesautomatisering? Er du god til at veksle mellem fordybelse og koordinering? Formår du at kommunikere på tværs af fagligheder? Så har vi brug for dig!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

BI-analytiker med godt kendskab til Power BI søges til PMO Gældssystemer

Du bliver en vigtig del af den funktion i PMO-kontoret, der leverer styringsdata i Power BI. Kontoret består af ca. 15 medarbejdere og en kontorchef, og du bliver kontorets og områdets go-to-person i forhold til vores styringsdashboard og mulighederne for anvendelse af Power BI.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Er du vores nye Machine Learning Engineer med et MLOps/DevOps mindset?

Brænder du for at understøtte udvikling, kvalitetssikring og drift af løsninger inden for machine learning og AI? Kan du lide at arbejde i et team med at implementere DevOps og MLOps principper? Vil du være med til at gøre en forskel for at sikre finansieringen af velfærdssamfundet ved at bygge fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejere til EEE Systemer og Udvikling

Som Systemejer hos os kommer du til at arbejde med systemporteføljen, som understøtter erhvervsvirksomheders skatte- og afgiftsangivelse og betaling. Din rolle er bl.a. at være det kritiske bindeled mellem vores procesejere i Skattestyrelsen og eksterne leverandører, og din opgave bliver at være garant for sikre stabile og stærke IT-løsninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-generalist til rollen som systemejer/application manager til udbytteområdet

Er du en engageret IT-generalist, der brænder for at sikre og vedligeholde optimal IT-understøttelse af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kolleger? Så kan det være dig, vi står og mangler i kontoret for selskabssystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.