15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

15 jobannoncer

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense SØ Se rejsetid

Embedded Softwareudvikler

Vil du være med til at udvikle software til nogle af Danmarks mest innovative og kendte selvbetjente betalingsløsninger?

Du kommer til at arbejde pragmatisk og fleksibelt med design og udvikling af embedded software. Det er fordel hvis du har arbejdet med design og arkitektur af distribuerede systemer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg, Middelfart Se rejsetid

Data Engineers til bekæmpelse af skatteunddragelse

Vi søger flere Data Engineers til vores udviklingsteams, der arbejder agilt inden for SAFe med ca. 140 medarbejdere med forskellige fagligheder, der sammen arbejder på en række tiltag til at styrke skatteforvaltningens bekæmpelse af skatteunddragelse.

MedCom
Odense M Se rejsetid

Konsulent til standardteamet

Har du lyst til at blive en vigtig del af moderniseringen af det danske sundhedsvæsen, hvor du kan være med til at præge den næste generation af standardiseret datadeling? Så er du måske vores nye kollega i MedComs standardteam!

Til gengæld får du et fleksibelt job med mulighed for at udvikle dine arbejdsopgaver over tid – alt efter ønske og behov.

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Microsoft CRM Consultant for Bunker Holding

As a CRM Consultant, you will be responsible for designing, developing, implementing, and optimizing Microsoft Dynamics CRM solutions to meet the unique needs of the business. You will work closely with stakeholders to understand business requirements, configure CRM systems, and provide ongoing support and guidance.

Danoffice IT
Svendborg, Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Hybrid Cloud Infrastructure Architect, Managed Services

Drømmer du om at fortsætte din karriere inden for Hybrid Cloud-feltet i en virksomhed med store ambitioner? Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og vil du arbejde sammen med nogle af feltets dygtigste hoveder? Så er du måske vores nye kollega.

Svendborg Kommune
Svendborg Se rejsetid

Vi søger 4 ambitiøse informationssikkerhedskonsulenter

Har du interesse for informationssikkerhed og GDPR? Så håber vi, at du vil søge en af 4 spændende stillinger som informationssikkerhedskonsulent i Svendborg Kommune. De fire stillinger kommer til som led i en opnormering på området, der skal opbygge en ny og stærk funktion omkring arbejdet med informationssikkerhed.

Itm8
Viby J, Odense S, København Ø, Skovlunde Se rejsetid

Business Intelligence Konsulent

Er du passioneret omkring dataanalyse og business intelligence? Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med at omdanne data til indsigt, der driver forretningsbeslutninger? Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent.

Itm8 A/S
Odense S, Kolding, Skovlunde eller Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

TV2
Odense C Se rejsetid

Staff Software Engineer til Audience Interactions

I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Audience Interactions, hvor TV 2 Play, tv2.dk samt vores apps udvikles og vedligeholdes. Vores digitale services bruges på daglig basis af flere millioner danske brugere.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Hele Danmark

Digital Konsulent til FTZ

Du bliver en del af et engageret team og får en alsidig hverdag med implementeringer af digitale løsninger ude på værkstederne samt service både der og på supporttelefonen. Mindre administrative opgaver og oplæg på kundeaftener er også en del af det meget selvstændige og afvekslende job.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense SV Se rejsetid

Senior Supporter til FTZ

Din rolle vil til at starte med centrere sig om at håndtere komplekse fejl og problemer samt ønsker fra kunderne. Du skal være garant for, at alle kritiske fejl og forespørgsler bliver håndteret professionelt og effektivt.

Kinematic
Odense M Se rejsetid

Vi søger en skarp backend-udvikler

Vi søger en dygtig backend-udvikler til vores cloud-team. Du vil være med til at definere og implementere backenden for vores maskinstyringssystemer til bygge- og anlægsbranchen. Vi leder efter en kandidat med ekspertise inden for Java/Kotlin eller C# og moderne cloud-infrastruktur.

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Director of Technology

We are sailing towards new technological horizons – towards service architecture, a scaled agile framework, software recycling and alignment between product teams. Are you ready for the opportunity to take the helm and keep us on the right course?

TV2
Odense C Se rejsetid

Support og Service Specialist med interesse for digitale produkter

Kan du analysere data, udvikle og effektivisere digitale supportprocesser, og vil du bidrage til, at vores brugere og kunder får den bedste kvalitetsoplevelse, når de møder os digitalt? Så er det dig, der er vores nye Support og Service Specialist på TV 2 i Odense.

TV2
Odense C eller København SV Se rejsetid

Staff Software Engineer til Content Creation

Trives du med at sparre med gode kollegaer om softwareudvikling og løst koblet arkitektur? I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Content Creation, hvor der udvikles og vedligeholdes applikationer til hundredvis af redaktionelle medarbejdere.