5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for Lector ApS
Charlottenlund Se rejsetid

Engageret Java-udvikler

Til vores kunde Lector i Ordrup nord for København søger vi en dygtig og engageret softwareudvikler til det team, som har fuld fokus på at videreudvikle deres toldsystem – et forretningsområde med stor efterspørgsel hos danske og globale virksomheder.

Forca A/S
Hellerup Se rejsetid

Stærk procesejer og intern Delivery Manager

Har du brugerne i fokus, og kan du styre vigtige processer på tværs af organisationen? Brænder du samtidig for at gøre tingene rigtigt hele vejen igennem værdikæden? Til en nyoprettet stilling søger vi dig, som både kan tage ansvar for centrale processer på tværs af organisationen og samtidig tage medansvar i den løbende procesmæssige udvikling.

Forca A/S
Hellerup Se rejsetid

Udvikler til ny datahub, der skal skabe øget værdi for pensionsmedlemmet

Forca ønsker at skabe nye førende serviceoplevelser og en endnu bedre medlemsoplevelse ved at øge brugen af data og indsigter om de enkelte pensionsmedlemmer. Til det søger vi en IT-udvikler, der kan være med til at opbygge en datahub og udvikle nye løsninger og modeller baseret på medlemsdata.

MOL Chemical Tankers Europe A/S
Hellerup Se rejsetid

IT Infrastructure Specialist

For the MOL Chemical Tankers Europe IT Department, we are looking for a new infrastructure colleague with Cloud skills who will help us manage, support and upgrade the IT infrastructure of all systems in our global locations.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!