7 job matcher din søgning 7 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HCLTech Denmark ApS
Hellerup Se rejsetid

SAP Manufacturing Subject Matter Expert

Vi leder lige nu efter en SAP Manufacturing Subject Matter Expert til en ledende pre-sales rolle i vores voksende EMEA-team. Du vil blive en del af vores client facing operation, med fokus på presales, løsningsdesign og implementering.

HCLTech Denmark ApS
Hellerup Se rejsetid

Operation & IAM Architect

Vi leder lige nu efter en Operation & IAM Architect til en central stilling i vores voksende team, med henblik på large scale integrations- og implementeringsprojekter, i vores samarbejde med en globalt ledende logistik- og transportvirksomhed.

HCLTech Denmark ApS
Hellerup Se rejsetid

IT-projektleder

Vi leder lige nu efter en projektleder til en ledende stilling i vores voksende team, til at stå i spidsen for large scale integrations- og implementeringsprojekter, i vores samarbejde med en globalt ledende logistik- og transportvirksomhed.

HCLTech Denmark ApS
Hellerup Se rejsetid

Integration Architect

Vi leder lige nu efter en Integration Architect til en central stilling i vores voksende team, med henblik på large scale integrations- og implementeringsprojekter, i vores samarbejde med en globalt ledende logistik- og transportvirksomhed.

Sampension A/S
Hellerup Se rejsetid

Udvikler af kernesystemer til pension

Kan du omsætte vores ambitiøse it-mål til gode stabile løsninger? Vil du løse komplekse og udfordrende opgaver, og vil du være med til modernisere og videreudvikle vores it-systemer? Vi søger en stærk udvikler, der skal tage en vigtig rolle i vores tværfaglige teams.

Forsikring & Pension
Hellerup Se rejsetid

Erfaren Product Owner til forretningskritisk system i forsikringsbranchen - Autotaks

Har du erfaring i rollen som Product Owner på større udviklingsprojekter? Trives du godt i krydsfeltet mellem forretning, IT og udvikling i en mellemstor organisation? Og motiveres du af at arbejde med forretningskritiske systemer med mange interessenter, leverandører og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Product Owner.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.