5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Foodjob Nordic søger for Herlev Gentofte Hospital
Hellerup Se rejsetid

Systemansvarlig til Ernæringsenhedens IT-kostsystem

Kan du tage stafetten videre og sikre fuldt udbytte for brugerne? Foodjob Nordic søger en selvstændig og IT-stærk specialist, som er klar til at tage ejerskab for IT-kostsystemet hos Herlev Gentofte Hospital.

Bloom søger for Lector ApS
Charlottenlund Se rejsetid

Virkelig dygtig Java-udvikler

Her kan du få udfordrende og komplekse opgaver i udvikling af et avanceret toldsystem! Du bliver en del af et team af erfarne Java-udviklere, som har fuld fokus på at vedligeholde og videreudvikle dette modulopbyggede toldsystem.

Twins Consulting ApS søger for Forsikring & Pension
Hellerup Se rejsetid

Nysgerrig og engageret Java-udvikler med lyst til at arbejde med cloud

Kunne du tænke dig at være en del af et lille dynamisk team, der er dedikeret til at gøre en forskel for forsikringsselskaber og autoværksteder? Er du nysgerrig og savner du udfordringer? Så vil vi meget gerne møde dig.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Sampension A/S
Hellerup Se rejsetid

IT Servicedesk søger erfaren supporter

Vil du være med til at levere god service til 350 kolleger? Sampension søger medarbejder til IT Servicedesk. Din primære opgave er 1. og 2. level support inden for bl.a. brugeradministration, Office-pakken, MDM og Windows på laptops.