5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Twins Consulting ApS recruiting on behalf of Aeven
Søborg

3 x Senior Network Architects - Enterprise

We are looking for 3 experienced Network Architects to join our network services architect team in Søborg.

Do you have a passion for delivering network solutions to your clients? Would you like to influence the short- and long-term design of a business-critical client network infrastructure solutions?

Twins Consulting ApS recruiting on behalf of Aeven
Søborg

3 x Senior Network Architects - Security

We are looking for 3 experienced Network Architects to join our network services architect team in Søborg.

Do you have passion for delivering network solutions to your clients? Would you like to influence the short- and long-term design of a business-critical client network infrastructure solutions?

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Informations- og IT-sikkerhedsspecialister til PET - Genopslag

Vil du arbejde med sikkerhed på et højt niveau, og vil du være en del af en organisation, som hver dag arbejder for et mere sikkert Danmark?

Vi søger kollegaer til vores sektion for informations- og IT-sikkerhed. PET er i gang med en digital udvikling, som du har muligheden for at blive en del af.

Scifeon ApS
Søborg Se rejsetid

Softwareudvikler til spændende startup

Farma-branchen står overfor en kæmpe digitaliseringsudfordring – og Scifeon vil gerne have dig med på den rejse. Din indsats vil bidrage til at skabe bedre lægemidler og vacciner, og du kommer til at arbejde med nogle af de mest komplekse og dynamiske processer.

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.