5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Det Danske Filminstitut
København og Glostrup Se rejsetid

IT-Systemadministrator

Det Danske Filminstitut søger en løsningsorienteret systemadministrator til udvikling og drift af husets IT-systemer. Et væsentligt ansvar vil være it-driften på filmarkivet i Glostrup, hvor Filminstituttet arbejder med digitalisering, bevaring og formidling af Danmarks filmarv.

Twins Consulting ApS søger for National Enhed for Særlig Kriminalitet
Glostrup

Cyber specialist til Politiets Nationale Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK)

Vil du bidrage med dine tekniske kompetencer til politiets efterforskning af avanceret digital kriminalitet og specialisere dig inden for bl.a. efterforskning af ransomware, DDoS-angreb og andre typer cybercrime? Så er denne stilling noget for dig.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Glostrup Se rejsetid

IT-projektleder i en agil verden

Er du projektleder med stor interesse for det digitale og den agile verden? Eller måske er du allerede certificeret Scrum Master, Product Owner eller Product Manager? Vi søger flere nye medarbejdere!

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

IT Security Controller til IT-sikkerhed og beredskab

Vi søger to ildsjæle inden for IT-sikkerhed, der vil bidrage til at danskerens foretrukne bank for 13. år i træk fortsat kan give vores kunder den bedste oplevelse, fordi vi løbende udvikler, implementerer og kontrollerer IT-sikkerhedsforanstaltninger.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup Se rejsetid

Frontend Developer til FTZ+

FTZ har fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og de har derfor brug for nye kollegaer til IT-afdelingen. Der er mange spændende opgaver/projekter på deres roadmap, som omfatter FTZ+/Digitale Løsninger, og der kommer kun flere til. Så kom og vær med på rejsen.