7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus og Odense Se rejsetid

Modern Workplace Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for alle Cloud-ting og har erfaring med at arbejde med M365-platformsteknologier? Kan du lide at implementere løsninger og yde rådgivning til kunder? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Cloud Architect

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for Azure Cloud-teknologier? Kan du se dig selv samarbejde med Cloud Operation og rådgive kunder? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense og Aarhus Se rejsetid

Cloud Operations Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for Azure Cloud-teknologi? Kan du lide at arbejde med Cloud-operation og supportere kunder? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Internal IT Engineer

Er du klar til at gå en spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovation teknologiske løsninger? Leverer du ”best in class” IT-support til dine kolleger? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus Se rejsetid

Windows Server Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og verdensmester i at yde god service og support? Så er du måske vores nye kollega!

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Support & Operations Engineer til vores Linux Team

Har du Linux kompetencer og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Trives du med at hjælpe kunderne med hvilken som helst problemstilling, de introducerer os for? Så har vi stillingen til dig!

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.