12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

Performance Marketing Manager

We are looking for a talented and ambitious Performance Marketing Manager to join Secomea’s marketing team and help them accelerate their growth. The role has a global scope and will focus on establishing, optimizing, and scaling Secomea’s digital acquisition channel.

NetIP A/S
Herlev Se rejsetid

IT-konsulenter

Vil du være med til at løse IT-problemer for Danmarks bedste kunder sammen med Danmarks bedste kolleger? Vi har både en god base og tilgang af kunder og opgaver i Herlev - og nu også rigtig god plads til dig i vores nye lokaler.

Jobindex A/S søger for CTGlobal A/S
Herlev Se rejsetid

Konsulent til Cloud-løsninger – tag del i vores vækst -og udviklingsrejse

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor vi er internationalt anerkendte for vores specialistviden, og hvor vi aldrig stopper med at lære nyt? Og vil du skabe solide løsninger for store, betydningsfulde kunder med komplekse setups? Du vil indgå i vores Microsoft Azure-team, hvor vores Principal er MVP og vidensniveauet er højt.

NEXT Uddannelse København
Rødovre og Herlev Se rejsetid

IT-supporter til IT Service på NEXT

Brænder du for at yde god IT-support, og vil du spille en vigtig rolle i driften af IT-service på NEXT? Så kan du blive vores nye IT-supporter. Overordnet set skal du deltage i det daglige arbejde med drift og vedligeholdelse, løse diverse ad hoc it-opgaver samt give en god brugersupport.

ADDvision a/s
Herlev Se rejsetid

Senior Dynamics C5-udvikler

Vi vil gerne have en rigtig udvikler med stærke kompetencer inden for C5-applikationen. Er du skarp til at oversætte kundernes forretningsprocesser til funktionalitet i applikationen, bliver vi ekstra glade. Som udvikler holder du af udfordringer, uanset om du arbejder selvstændigt eller i team sammen med os i vores visionære it-virksomhed.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Passioneret Presales Architect

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Evner du at gennemskue kunders forretnings-udfordringer og skabe holdbare løsninger baseret på de nyeste Cloud-teknologier? Så har vi stilling til dig!

Region Hovedstaden
Herlev Se rejsetid

Systemspecialister til IT-teknisk support af Region Hovedstadens nye sterilcentraler

Vi søger systemspecialister med relevant IT-baggrund og en analytisk tilgang. Dit primære ansvar vil være teknisk support til understøttelse af sterilproduktionen og opretholdelse af leverancesikkerhed til Region Hovedstadens operationsafdelinger.

Twins Consulting ApS søger for ADDvision a/s
Herlev Se rejsetid

Senior Dynamics C5-udvikler

Som Microsoft Dynamics C5-udvikler bliver du en del af et stærkt C5-team, og du vil i samarbejde med dine kolleger være med til at rådgive om og videreudvikle Dynamics C5-løsninger til virksomheder i Danmark.

Twins Consulting ApS søger for ADDvision a/s
Herlev Se rejsetid

Bliv ADDvision’s nye IT-konsulent

Vi søger IT-konsulent med solid viden om Microsofts serverteknologier til at hjælpe dem i infrastruktur-teamet med løbende effektivisering af deres kunders forretningsprocesser. Du har fundamentet i orden, nogle års erfaring og er tryg ved den selvstændige kontakt til kunderne, ligesom du heller ikke er ked af at løse opgaverne på stedet.

Bloom recruiting on behalf of Microchip Denmark
Herlev

SW Project Manager

For our client, Microchip Denmark, we are looking for an experienced Project Manager of embedded software solutions projects. You will ensure that the projects are developed as intended, and you will collaborate with software and system engineers as well as architects and stakeholders in Denmark and in several countries.

Bloom søger for Printix
Herlev Se rejsetid

Great Java Developer for Microservice Architecture

For our client Printix we are again looking for one more passionate and clever Java Developer to be part of their team. They develop a SaaS solution which revolutionizes print processes in companies all over the world. Printix use state-of-the-art technologies, and they are on the microservice landscape since 2014.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!