4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Godske Group A/S
Sunds Se rejsetid

Erfaren IT-supporter til daglig styring og ansvar for IT-administrationen

Kunne du tænke dig at have en central rolle i en IT-afdeling, og ikke mindst trives du med at have en meget afvekslende og selvstændig hverdag, hvor service og godt humør er en vigtig værdi i dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i en international virksomhed.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

SCR Rekruttering A/S søger for Kyocera Unimerco
Herning-området Se rejsetid

Business Applications Specialist med ERP- og BI-erfaring, Herning-området

Brænder du for at blive specialist indenfor dit fagområde i bl.a. ERP- og BI-systemer? Trives du med at dykke ned i komplekse dataopgaver og vedholdende arbejde med opgaven, til ’du regner den ud’? Trigger det dig at få en central rolle, når nye IT-forretningsunderstøttende systemer skal udvikles, automatiseres og digitaliseres?

SCR Rekruttering A/S søger for Kyocera Unimerco
Herning-området Se rejsetid

Business Applications Consultant med projektledererfaring, Herning-området

Er du en dygtig projektleder med digital flair og interesse? Har du masser af gode ideer, der kan digitalisere og forbedre eksisterende forretningsprocesser og IT-løsninger, og kan du omsætte disse til konkrete initiativer, der optimerer forretningen?