5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEC
Herning Se rejsetid

Development manager for Custody team

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Administrations- og Servicestyrelsen
Herning Se rejsetid

IT-projektleder til Power Platform i Herning

Trives du med IT-projektledelse af applikationer med fokus på digital understøttelse og automatisering af administrative processer? Motiveres du af samarbejde på alle niveauer i en stor organisation? Har du evnen og lysten til, at være med til at opbygge og vedligeholde et forholdsvist nyt forretningsområde? Så er dette et job lige for dig.

Simteq A/S
Herning Se rejsetid

Business Central-udvikler

Det er vigtigt for os, at du har kompetencerne til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver som dækker alt lige fra den lille supportopgave til det store projekt som løses i samarbejde med konsulentteamet. Du vil også blive stillet overfor at skulle håndtere flere projekter ad gangen.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

BEC
Roskilde or Herning Se rejsetid

Domain architect to join BEC’s Credit Risk area

In this role you will be part of our domain architect team. You will be working in the Credit Risk domain. Here you will be an integral part of the domain leadership. You will help set the overall direction for the domain and orchestrate an architectural vision together with team and enterprise architects.