12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ATP
Hillerød Se rejsetid

IT-proceskonsulent, der vil tage vores DevOps-modenhed til det næste niveau

Vil du være med til at sætte retning for værktøjer og metoder på tværs af udviklingsområder? Har du styr på udviklings- og testprocesser? Så er det dig, vi søger til teamet Agile Acceleration – en del af Development i ATP’s område for IT, data og digitalisering, Digital Solutions.
ATP
Hillerød Se rejsetid

New Tech Architect, der vil være med til at gøre ATP til et førende teknologi- og digitaliseringshus

Har du lyst til at eksperimentere med nye teknologier og udvikle innovative løsninger? Kan du fremme den digitale forestillingsevne blandt kolleger? Og vil du med på en vild rejse mod målet om at gøre ATP til et førende it- og digitaliseringshus? Så er det dig, vi søger i vores New Tech-afdeling.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Architect contributing to the protection of the critical IT infrastructure at ATP

Are you vigilant and technologically adept? Do you have a deep understanding of IT infrastructure, security systems and programming? And do you want to contribute to the security of our critical IT infrastructure at ATP, where we work to ensure financial security in Denmark for the benefit of both individuals and society?

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Operations Specialist (SecOps) for some of the most critical IT infrastructure in Denmark

Can you handle security incidents and spot potential vulnerabilities? And do you want to contribute to the security of our critical IT infrastructure at ATP, where we work to ensure financial security in Denmark for the benefit of both individuals and society? Then you might be the perfect addition to our team.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Operations Specialist (SecOps) til arbejdet med at sikre nogle af landets vigtigste digitale løsninger

Har du antennerne ude, erfaring med håndtering af sikkerhedshændelser og evnen til at finde sprækker i muren? Vil du bidrage til sikringen af det digitale landskab i Danmark? Så er det dig, vi søger.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Platform Engineers/Private Cloud-udviklere til nyoprettet Private Cloud-team

Vil du være med til at opbygge et spritnyt team og rykke Danmark digitalt? Kan du udvikle software til at understøtte udvikling og brug af softwareapplikationer? Så er du en af dem, vi leder efter i ATP’s område for it, data og digitalisering, Digital Solutions.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Data Scientist til full-stack udvikling af algoritmer, ML-modeller og NLP

Vil du arbejde med alt fra simple algoritmer til avancerede AI-modeller? Kan du dykke dybt i data? Og har du styr på SQL, Python og statistiske modeller? Så er du den full-stack Data Scientist, vi søger til vores NLP-team.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Forretningskonsulent til at omsætte kundens behov til it-løsninger i Fraud Detection & AI Solutions

Kan du bygge bro mellem kunden og udvikleren? Kan du omsætte kundens behov til konkrete it-løsninger? Og er du analytisk anlagt, men udfordrer samtidig ”plejer”? Så er du den kollega, vi søger i teamet Fraud Detection & AI Solutions.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Enterprise Architect til rådgivning tæt på forretningen i ATP's Technology-enhed

Kan du rådgive inden for teknologianvendelse på alle organisatoriske niveauer? Vil du arbejde helt tæt på forretningen og forbinde teknologiske muligheder med ordninger og ydelsesområder, der er relevante for stort set alle borgere i Danmark? Så er du den enterprisearkitekt, vi leder efter.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Business Intelligence-forretningsanalytiker til Danmarks mest interessante datasæt

Hvis du er typen, der kan trylle med data, så kan vi tilbyde dig et af landets største datagrundlag. Vi er nemlig på udkig efter en Business Intelligence-forretningsanalytiker.

Som vores nye kollega er du med til at udvikle og vedligeholde vores datavarehus-platform.

Hejdoktor
København Ø eller remote Se rejsetid

Senior frontend-udvikler

Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online? Så kan du blive vores næste frontend-udvikler og få lov til at arbejde end-to-end med Hejdoktors løsninger.

Du vil blive en integreret del af et erfarent, internationalt udviklingsteam bestående af 10 dedikerede kollegaer.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Application Manager til forvaltning af it-leverancer for Udbetaling Danmark

Har du erfaring med drift og forvaltning af it-løsninger? Og kan du agere bindeled mellem systemleverandører, it og ATP's forretning, når det handler om at skabe stabile og effektive it-leverancer? Så er det dig, vi søger.

Dine opgaver vil spænde fra akutte driftsudfordringer i de kørende systemer til fremadrettede arkitekturmæssige overvejelser.