3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ATP
Hillerød Se rejsetid

Operations Flow Specialist til IT

I rollen som Operations Flow Specialist bliver dit primære ansvar at sikre, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt, og ved driftsforstyrrelser er det dit ansvar at løse problemerne hurtigt og effektivt for afdelingen ”Pensions & Investments”, så den normale service for medarbejderne der genoprettes hurtigst muligt.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Udvikler til håndtering af komplekse data

Kan du håndtere store datasæt? Og vil du være med til at udvikle løsninger inden for teknologier som Java, Spring, Maven m.v.? Så er det dig, vi søger. Der kan være flere indgange til jobbet – du kan være nyuddannet med det rigtige mindset i forhold til at skulle arbejde med store datamængder, eller du har måske solid erfaring inden for området.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Business Intelligence-forretningsanalytiker til Danmarks mest interessante datasæt

Vil du arbejde med store mængder af data? Og kan du skabe mening i data ved hjælp af forretningsanalyser? Så er det dig, vi søger. Der er store udviklingsmuligheder i jobbet, og du kommer til at arbejde med Danmarks mest interessante datasæt. Du er, med andre ord, med til at gøre en forskel for ATP og dermed for det danske samfund.