5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigspolitiet
Hvidovre eller Glostrup Se rejsetid

Integrationsudvikler til Rigspolitiet

Vil du arbejde med en bred vifte af spændende teknologier i en dynamisk organisation i udvikling? Så har du nu muligheden for at indtage en central rolle i en lang række spændende it-udviklingsprojekter, hvor du som udvikler er hjernen bag de tekniske løsninger.

Rigspolitiet
Hvidovre eller Glostrup Se rejsetid

App-udvikler til Android – gør en forskel for Politiets arbejde i felten

Politiet er i gang med den nok mest spændende it-udvikling nogensinde. Brænder du for udvikling af apps og har du lyst til at gøre en forskel for, at politimanden på gaden kan udføre sit arbejde så effektivt som muligt? Så er dette muligvis jobbet for dig.

Jobindex A/S søger for Chr. Olesen Synthesis A/S
Hvidovre Se rejsetid

IT compliance-specialist til succesfuld GMP-virksomhed

Som vores nye IT compliance-specialist er du med til at sikre, at vores GMP-regulerede IT-systemer overholder interne procedurer og eksterne krav ift. håndtering og tilgængelighed af data, sikkerhed og compliance. Dette gør du i samarbejde med eksterne IT-leverandører og dine kolleger, som bruger vores IT-systemer til daglig.

Hvidovre Kommune
Hvidovre

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) til kommuner i Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening (DSD)

Kommunerne i Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening søger hurtigst muligt en DPO med indgående viden om databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven og med en baggrund som jurist eller tilsvarende. DPO-funktionen dækker foreningens medlemskommuner.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?