84 job matcher din søgning 84 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Softwaretester

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende vækst, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Test-teamet består pt. af 2 testere, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

CMDB Proces Manager med stort overblik og gode samarbejdsevner

Vil du være med til at forme, hvordan vi i Region Midtjylland for fremtiden skal arbejde med CMDB-processer? Og kan du bevare overblikket og se de store sammenhænge mellem databaser, servere og applikationer? Så er vi sikre på, at du vil passe godt ind som vores nye procesmanager med fokus på Configuration Management Database (CMDB).

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

App-designer

Vil du være med til at designe fremtidens bolig apps og kender du Human Interface Guidelines og Material Design ud og ind? Så har vi stillingen til dig!

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Vi søger testere, der vil være med til at teste it til hospitalerne i Region Midtjylland

Har du lyst til at teste Region Midtjyllands kritiske, kliniske og administrative systemer? Og vil du være med til at sørge for en effektiv og professionel testfunktion i en af landets største it-afdelinger, der sikrer høj kvalitet og sikkerhed til glæde for regionens patienter? Så er det her det rigtige job for dig!

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Erfaren registreringskonsulent med mod på komplekse opgaver

Har du lyst til at arbejde med data fra sygehusenes EPJ-System og andre kliniske IT-systemer? Arbejde med aktivitetsopgørelser, monitorering af kvalitetsmål, kræftpakker m.v., kvalitetssikring af data samt understøtte arbejdet med udvikling af rapportering og meget, meget mere, så er det lige dig, vi mangler.

Genitor ApS søger for Tønder Kommune
Tønder

Digitaliserings- og IT-chef

Du kommer til at lede tre teamledere og 22 medarbejdere, der med stærke faglige kvalifikationer og ildhu hver dag skaber de bedst mulige løsninger for kommunens medarbejdere og borgere. Kompleksiteten på fagområdet er stor, kontaktfladerne er mange, og du får lov til at jonglere med de mange bolde.

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Umbraco-udvikler

Vi leder efter flere erfarne og ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. I Unik-koncernen, som Logicmedia er den del af, er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg or Vilnius Se rejsetid

Business Central Support Engineer – Payment Management

Positive, service-minded, decisive, and structured - if that’s you, keep reading! Continia Software is looking for a Business Central Support Engineer to join our Payment Management support team.

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen? Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.

Aarhus Universitet
Aarhus Se rejsetid

Business Intelligence-konsulent

Vi søger en stærk BI-konsulent, der formår at afdække og forstå brugernes behov. Du skal kunne indgå i hele analyseprocessen, hvor dine vigtigste opgaver vil være at omdanne forretningsbehov til nye løsninger.

Recruit IT ApS søger for BESTSELLER
Aarhus and Brande Se rejsetid

Network Specialist for BESTSELLER

They are looking for another Network Specialist to expand their network team of six people. You will become part of a self-organized agile team of highly skilled Network Specialists with end-to-end responsibility for the global network infrastructure.

al dente software a/s
Hørning Se rejsetid

IT-supporter

Drømmer du om at gøre en mærkbar forskel for landets tandlægeklinikker, så se her! al dente A/S søger en IT-supporter til produkt-afdelingen, der gennem telefonisk support hjælper kunderne.

Vikan A/S
Skive Se rejsetid

IT Manager - Vikan Group

Brænder du for at gøre en forskel i en succesfuld og forandringsparat virksomhed? Og vil du være en del af Vikans fremtid, hvor IT og digitalisering genererer forretningsudvikling og fortsat vækst? Så er du måske den nye IT Manager, som vi er på udkig efter til at styrke og udvikle IT.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Medarbejder til indkøb, administration og licensstyring

Med reference til vores CIO søger vi en kollega til vores afdeling i Vejle til at varetage indkøb samt daglig administration af it-hardware, -software og licensstyring. Derudover skal du hjælpe med at sikre, at vi til stadighed er compliant i forhold til brugen af 3. partslicenser.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler til Advosys

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med de nyeste teknologier (Azure, Cloud m.v.), og som er blandt Danmarks Bedste IT-arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere? Så har du nu chancen.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Scrum Master – IT-afdeling

Til vores teknisk funderede platformsteams søger vi en erfaren Scrum Master, som vil være med til at løfte os til nye højder. Vores teams arbejder med drift, vedligehold og udvikling af flere forskellige it-platforme, som både vores kunder og vi selv bruger som grundlag for it-løsninger.

Jyske Bank
Silkeborg eller Lyngby Se rejsetid

DevOps, udviklingsplatforme og infrastrukturspecialist

Som vores nye kollega vil du få mulighed for at anvende dine færdigheder til at udvikle, vedligeholde og konfigurere værktøjerne, der anvendes af it-udviklerne. Udviklerne arbejder primært på C# og Java platformene og vi understøtter begge platforme ligeværdigt, med fokus på effektivitet, sikkerhed og understøttelse af et DevOps-mindset.

Det Kgl. Bibliotek
København eller Aarhus Se rejsetid

Java-udvikler

Vil du gøre en forskel for den danske kulturarv og samtidig arbejde på en af Danmarks største kulturinstitutioner, så er stillingen som Java-udvikler på Det Kgl. Bibliotek helt sikkert noget for dig. Du kommer til at arbejde med kolleger, der har et højt fagligt niveau og et stort engagement.

Bunker Holding A/S
Middelfart or Aarhus Se rejsetid

Azure Cloud Engineer - Group IT

Do you strive for leading an ambitious cloud journey across a truly global organisation? Are you able to see holistically at problems, and do you want to play an important part of the future success of our Cloud endeavour? Do you feel motivated by joining a team with highly skilled, passionate, and ambitious colleagues?

Continia Software A/S
Copenhagen or Aalborg Se rejsetid

System Engineer - Infrastructure

Continia is looking for a versatile and ambiutious System Engineer who will be a key part of running and supporting our internal IT infrastructure based on Microsoft. You will be working in an agile environment where we value clean, robust solutions and architecture that supports our future growth.

mySupply ApS
Aabybro Se rejsetid

Er du vores nye .NET/C# Systemudvikler?

Er du frisk på at udvikle fremtidens faktureringsløsninger? Trives du med at have flere bolde i luften og ansvar for større projekter? Vil du indgå i et team, hvor vi løfter i flok. Så send din ansøgning allerede i dag!

Unit it
Aarhus Se rejsetid

Erfaren C# Developer til Danmarks mest anbefalede virksomhed

Elsker du at gå foran og få den nyeste teknologi og kundens forretning til at gå op i en højere enhed? Brænder du for at udvikle løsninger, der gør en forskel? Stillingen som Senior BI Developer giver dig mulighed for at gå foran med den nyeste teknologi hos kunderne i deres rejse mod at skabe ægte værdi med data.

Bloom recruiting on behalf of Turnpikes
Støvring, Copenhagen or Stockholm Se rejsetid

Microsoft Power BI Consultant

Do you like working in Power BI and do you want to help improve the day-to-day workload for finance workers in large enterprises? For our customer, Turnpikes, we are looking for a MS Power BI Consultant to be a part of their international and fast-growing company.

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Softwareudvikler til continuous integration og automatisering

Hvis du er softwareudvikler, og elsker at arbejde med continuous integration, automatisering og intern tooling, har du her mulighed for at folde dig ud, og tage ejerskab for udviklernes fælles værktøjskasse. Cryptomathic søger en erfaren softwareudvikler, der skal arbejde med at videreudvikle deres continuous integration (CI) miljø.

Tvilum A/S
Fårvang Se rejsetid

ERP-konsulent og -arkitekt

Kom og vær en del af en data- og digitaliseringsafdeling med dygtige og dedikerede kollegaer. For at sætte skub på vores mål om at løfte ERP- platformen og i det daglige at understøtte Tvilums organiske vækst og digitaliseringsbehov, åbner vi nu en nyoprettet stilling som ERP-konsulent og Enterprise-arkitekt.