84 jobannoncer matcher din søgning 84 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Immeo
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Studiejob i ambitiøst it-konsulenthus

Du bliver tilknyttet et af vores mange spændende projekter, og du kommer til at løse opgaver for vores kunder på lige fod med vores fuldtidskonsulenter. Opgaver, som du oftest først ville få lov til at prøve kræfter med som færdiguddannet. Og jo dygtigere du bliver, jo mere ansvar får du.

Bloom søger for OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

Ambitiøs IT-softwareudvikler/arkitekt til OK

Vil du være med til at udvikle de energiløsninger, der udvikler Danmark i dag og i fremtiden – så er dette måske det helt rette job for dig. Til vores kunde OK i Aarhus søger vi en dygtig softwareudvikler/arkitekt til deres logistikteam.

Systematic A/S
Aarhus C Se rejsetid

Internship: Software Test Engineer

As a Software Test Engineer Intern, you play a vital role in ensuring the quality of our products. We work in a professional and inspiring environment with exciting challenges, and you will become an integrated part of a team from day one, receiving the sparring and feedback you need to succeed.

Systematic A/S
Aarhus C Se rejsetid

Internship: Software Developer

Dreaming of being able to develop and deliver valuable software solutions that can make a real difference? If so, we can offer an exciting and well-established internship, where the emphasis is on your development and your skills and where your ideas are heard and appreciated!

Intempus
Viby J Se rejsetid

Kundekonsulent til IT-virksomhed i vækst

Vi har en mission om at gøre arbejdstidsregistrering så nemt, effektivt og intelligent som muligt for vores mere end 40.000 daglige brugere! Trives du med en arbejdsdag, hvor problemløsning og kommunikation er i fokus? Brænder du for den gode service? Kan du skabe gode relationer med forskellige kundetyper? Så er det måske dig, vi leder efter!

Cruit Consult ApS søger for Visiolink ApS
Viby J Se rejsetid

DevOps Engineer

Vil du være med til at udvikle et nyt byggesystem og værktøjer til automatisering? Ser du dig selv arbejde med forskellige udviklingsværktøjer, og motiveres du af alsidige og udfordrende udviklingsopgaver? Og har du lyst til at blive en del af en markedsledende virksomhed, der udvikler software til "Online Publishing"?

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Operations and process controller

Are you fluent in German? Are you skilled in Excel, SQL or Power BI, with a key interest in data? And would you like to make a difference for renewable energy asset owners, especially in the German market? If yes, then you might be our new operations and process controller!

Sygehus Lillebælt
Vejle Se rejsetid

IT-chef til IT-Afdelingen

Kan du lede og understøtte en høj service og stabil IT-drift og samtidig sikre, at vi som sygehus får de bedste gevinster af digitale løsninger til gavn for vores patienter? Har du strategisk flair, og evner du at skabe retning, struktur og overblik i en organisation i løbende udvikling?

Blue Water Shipping A/S
Esbjerg Se rejsetid

Senior Data Developer

Are you ready to embark on an ambitious digital transformation journey in Denmark?

As a Senior Developer, you will be at the forefront of our data integration efforts, working with both internal and external systems to establish a data-as-a-service infrastructure.

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

Test Manager

Vil du være med til at kvalitetssikre fremtidens teknologiske landskab hos AURA? Brænder du for teamarbejde og at være med til at gøre en forskel? Så er du måske vores nye Test Manager til vores dygtige udviklingsteam.

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

IT-systemudvikler til udviklingsteam

Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab hos AURA? Vi søger en IT-systemudvikler, som har interesse i arkitektur samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Man vil sammen med resten af udviklerne være med til at bygge AURAs fremtidige systemlandskab.

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

Full-stack webudvikler til udviklingsteam

Vi søger en IT-webudvikler til vores voksende udviklingsteam, som gerne vil deltage i udviklingen af vores nye selvbetjeningsløsning samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Du vil sammen med resten af IT-holdet være med til at bygge AURAs fremtidig IT-landskab.

AURA A/S
Odder Se rejsetid

IT-servicechef

AURA er i øjeblikket midt i et omfattende digitaliseringsprogram, der involverer udskiftning af en betydelig del af vores administrative systemer. Vores IT-afdeling består p.t. af 30 dedikerede medarbejdere, og vi søger en IT-servicechef, der kan bidrage til vores mål om at skabe en agil, effektiv og moderne IT-organisation.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med regnskabsforståelse

Med base i Vejle står IT-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen, og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder, søger vi at udvide og styrke IT-udviklingen på flere niveauer.

Pharma Nord
Vejle, Vojens Se rejsetid

Netværkstekniker

Vil du være med til at skabe og vedligeholde en stabil netværksinfrastruktur i en international virksomhed, hvor du kommer til at supportere kollegaer fra hele verden?

Træd ind i en spændende rolle som netværkstekniker hos Pharma Nords IT-afdeling og vær med til at optimere vores netværksinfrastruktur.

Solita
Glostrup, Vejle Se rejsetid

Erfaren Public Business Developer

Din hovedopgave er at åbne nye salgsdialoger, sikre forventningsafstemning og øget værdi for begge parter. Salg sker enten via direkte salg af mindre opgaver i form af analyse og prototype-salg under udbudsgrænsen, SKI-tildelinger eller skriftlige udbudsbesvarelser på EU-udbud og miniudbud.

Solita
Glostrup, Vejle, Aalborg Se rejsetid

Dynamics365 CRM Developer

Do you enjoy Dynamics365 CRM coding and quality? And do you want to develop your skills further in an IT consultancy, in which you will have the opportunity to work with business-critical software solutions and improve your skills within areas such as Azure and AWS?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Aalborg Se rejsetid

Studentermedhjælper til Bestilling & Telefoniteamet i IT Center Aalborg

Har du lyst til at komme tæt på en spændende arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver og gode kollegaer og vil du være med til at yde en professionel support til vores kolleger i skatteforvaltningen? Så grib muligheden nu og bliv en del af Bestillings & Telefoniteamet (BTT).

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Visionær leder for Capital Market Development

Er du motiveret af at udvikle og lede kapitalmarkedsområdet, hvor medarbejderudvikling er en prioritet? Så kan denne stilling være den rette for dig.

Som Tribe Lead for Capital Market Development sætter du den overordnede retning for området, og har herunder det samlede ansvar for udvikling af både medarbejdere, produkter og systemlandskab.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Er du kandidatstuderende og IT-interesseret? Sydbank tilbyder Danmarks fedeste studiejob

En unik og spændende mulighed for at færdiggøre dit studie samtidig med et spændende studie job i Transformation Office i Sydbanks hovedkontor i Aabenraa. Hos os vil du kunne dygtiggøre dig og supplere din teoretiske faglighed med studierelevant erhvervserfaring.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Database Developer

Som databaseudvikler bliver du en del af vores DBA-team i Aalborg. Du bliver en del af et lille team, som arbejder meget på tværs af forskellige afdelinger. Du vil i samarbejde med teamet analysere, specificere og implementere SQL Serverløsninger baseret på Microsoft SQL Servers databaseteknologi.

Jobindex søger for Traels.It
Glamsbjerg eller remote Se rejsetid

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Du har haft fingrene godt nede i back-end i Ruby on Rails og meget gerne også front-end.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus C, Odense C Se rejsetid

Cloud Operations Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for Azure Cloud-teknologi? Kan du lide at arbejde med Cloud-operation og supportere kunder? Så har vi stillingen til dig!

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Odense SØ, Aarhus N Se rejsetid

Solution Architect

Er du klar på en ny udfordring og har du lyst til at bruge dit talent, din personlighed og dine stærke kompetencer som Solutions Architect til at hjælpe os med at vinde nye opgaver og modernisere, standardisere og udvikle vores applikations- og driftsarkitektur?

Centrica Energy
Aalborg, København S Se rejsetid

Senior Software Developer

We are hiring a senior developer for our IT department. This position is for you, if you enjoy a varied workday where the fruits of your labor are used immediately, and if you want influence within a leading energy trading company.