105 job matcher din søgning 105 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SAM International søger for M&J Recycling
Horsens Se rejsetid

Control System Owner

Vil du være ansvarlig for at sætte retningen for fremtidens styringsløsninger til en global green-tech virksomhed? Har du erfaring med softwareudvikling og PLC-programmering, og kan du samtidig omsætte det til at fremtidssikre styringsløsningerne på det samlede produktprogram? Så er det lige netop dig vi leder efter.

InCommodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Scrum Master with a practical approach

Would you like to take part in building the energy trading company of tomorrow? Are you motivated by pushing development forward? If so, you might be our new Scrum Master to join our IT team. Your main target is to ensure we deliver on our most business-critical IT initiatives.

Softværket
Kolding Se rejsetid

Product Owner til forsyningsbranchen

Vi søger en ny kollega der vil være med til at designe og bygge vores fremtidige ERP og forbrugsafregningsløsning til forsyningsbranchen. Du vil i tæt samarbejde med udviklingsteamet, produktansvarlige, domain eksperter, brugere og leverandører, opbygge en værdiskabende backlog.

Region Syddanmark
Esbjerg

Web-koordinator til Esbjerg og Grindsted Sygehus

Vil du være en del af en spændende og dynamisk hverdag, på en af områdets mest markante arbejdspladser? Og vil du sætte dit præg på Esbjerg og Grindsted sygehus' digitale universer – med patienten i centrum? Det har du mulighed for nu! Sygehusets kommunikationsafdelingen søger en ny kollega.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudvikler til PrivatProdukter

Du vil indgå i Squad PrivatProdukter, som har ansvaret for løbende at udvikle og optimere produkter, koncepter og løsninger til koncernens kunder og brugere. Vores primære målgruppe er privatkundesegmentet, og vores mål er at tilbyde kunderne markedets bedste produkter.

Region Syddanmark
Vejle

Regional IT søger Product Manager til digital modern workplace

Vil du være med til at sikre Region Syddanmarks ansatte det bedste grundlag for at de har en velfungerende it-arbejdsplads? Så kan du blive en del af det team, der vedligeholder og udvikler mere end 30.000 it-arbejdspladser i Region Syddanmark i tæt samarbejde med kollegaer fra Regional IT og it-funktionerne på sygehusene.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

Azure Architect & Azure Developer

Are you ready to step into a key role on a series of ongoing large-scale projects? Capgemini is looking for senior architects and developers within specific technology areas and with experience in digital transformation, preferably from multi-national/global organizations.

Me’ning
Aarhus eller København Se rejsetid

Salgschef til Me'ning

Vi søger en erfaren salgschef, der nyder at skabe relationer og som gennem en løsningorienteret tilgang brænder for at lukke en ordre. Så har du det der ægte huntergén, kan du trives i en fremadstormende og ambitiøs IT-vækstvirksomhed samt kunne du tænke dig at få et lille salgsteam under dig? Så er du måske vores nye salgschef.

Me’ning
Aarhus Se rejsetid

Backend BI-udvikler med indgående viden om Microsoft BI søges

Brænder du for at arbejde med data og for at hjælpe vores kunder med at skabe ny viden og indsigt i deres forretning? Er du klædt fagligt godt på inden for Microsofts BI-teknologi, og har du lyst til at følge med udviklingen og blive udfordret af ny teknologi?

Banedanmark
København, Aarhus eller Fredericia Se rejsetid

CAD- og BIM-koordinator til digitale jernbaneprojekter

Vi står overfor den praktiske realisering af den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, som binder Danmark bedre sammen. Har du lyst og mod på at arbejde med CAD og BIM i en praktisk virkelighed?

Unik System Design A/S
København, Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent

Dine primære opgaver bliver at finde løsninger sammen med vores kunder. Det er både vores eksterne kunder, der bruger vores to produkter Unik Bolig og Unik Advosys og dine kolleger internt i huset. Det er vigtigt for os, at du ser IT i den verden kunderne befinder sig i, og du vil i samarbejde med kunderne finde ud af hvad deres behov er.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til Team IT Operations

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemspecialist til Microsoft Cloud

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs systemspecialist med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Cloud-miljøer, såsom Azure Infrastructure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Blokhus Se rejsetid

Systemudvikler med .NET-erfaring, der tør udfordre og ønsker frihed under ansvar

Kan du trylle med .NET? Vil du præge fremtiden i et agilt udviklingsteam med frihed under ansvar og sætte dit personlige touch på udviklingen af og samspillet mellem vores backend-applikationer og de eksterne APIs? Så er det lige dig, vi leder efter hos Sol og Strand Feriehusudlejning!

Jobindex søger for Perfion ApS
Aalborg Se rejsetid

IT-systemadministrator med kendskab til cloudløsninger

Er du til SaaS? Nye teknologier? Og vil du dygtiggøre dig sammen med et fagligt stærkt supportteam i Aalborg, som du kan dele dine succeshistorier med? Så bliv en del af en global virksomhed med vokseværk – samt hovedkvarter i Danmark og kontorer i USA, Tyskland, Holland og Storbritannien.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior Azure System Engineer

Are you experienced in Azure administration and architecture? Then come join our Infrastructure team, immerse yourself in the world Azure and get the opportunity to develop your skills within Azure architecture and design.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior End-User Device Engineer

Are you experienced in all aspects of End-user management and development through Intune? Then come join our Infrastructure team, immerse yourself in the world of Intune / Azure / MS365 and get the opportunity to develop your skills within End-user management and development.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior Microsoft 365 Administrator / Developer

Are you skilled in Microsoft 365 administration and development and like to work with Exchange online / Teams / SharePoint and the rest of the portfolio? Then join our Infrastructure team and immerse yourself in Microsoft 365 with focus on Exchange Online / SharePoint / Teams and the world of other Microsoft technologies.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior Network Systems Engineer

Are you experienced in network design, architecture, SD-WAN and management in both cloud (Azure) and on prem? Then come join our Infrastructure team, immerse yourself in the world of network design, architecture, and management and get the opportunity to develop your skills within all aspects of network.

Jobindex A/S søger for RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Vil du udfordres med IT-support på højt niveau, mens du udvikler dig?

Er du helt hjemme i Microsoft 365? Og vil du sætte din ekspertise i spil, samtidig med at du tilegner dig nye kompetencer? Så har vi jobbet til dig her. Du får mulighed for selvstændigt at varetage og løse supportopgaver for vores mange forskellige kunder.

OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

Skal du i praktik til efteråret, men kan starte i et studiejob nu? Og brænder du for E-mobilitet og er stærk i excel og BI? – så læs med her

Ja du læste rigtigt - OK’s E-mobilitetsteam er i rivende udvikling og derfor søger vi 2 dygtige og engagerede kollegaer til produkt- og konceptudvikling til det offentlige lade netværk. Du vil starte i et studiejob og overgå til en praktik stilling til efteråret.

Recruit IT ApS søger for Fertin Pharma
Vejle Se rejsetid

SAP BI-specialist til Fertin Pharma

Vil du være omdrejningspunktet i Fertin Pharmas etablering af en levende BI-platform i konstant udvikling? Du får en ansvarsfuld rolle på denne spændende rejse, hvor du skal sætte fokus på en funktionel datadreven rapportering.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus, Odense Se rejsetid

Implementeringskonsulent KMD Opus Økonomi

Du vil arbejde inden for produktområdet KMD Opus Økonomi og som konsulent vil du – udover at servicere og vedligeholde – få mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på videreudviklingen af de eksisterende konsulentydelser samt på udviklingen af helt nye produkter og ydelser.

Jobindex søger for RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

IT Consultant – fasttrack din IT-karriere

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kolleger? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid?

Lowell Danmark A/S
Horsens Se rejsetid

Udvikler til dataintegrationsplatform 

Vi søger en ny kollega til vores Data Integration Team, hvor vi arbejder med integrering og automatisering af kunders data til Lowells collectionsystem. Dine primære opgaver handler om at videreudvikle vores nuværende integrationsplatform, og vores nuværende integrationer på tværs af interne og eksterne systemer.