8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Novo Nordisk A/S
Kalundborg Se rejsetid

Senior Project Manager for IT & OT solutions

Would you like to be responsible for driving IT and OT solutions in one of our strategic expansion projects in Novo Nordisk Manufacturing Area? Are you interested in working with one of the best IT organisations in the pharmaceutical industry? Then we have the right opportunity for you. Join us for a life-changing career.

Kalundborg Refinery A/S
Kalundborg Se rejsetid

IT-infrastruktur og cyber security specialist

Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Vi leder efter en kandidat, som har et stærkt ønske om at arbejde med IT-infrastruktur og cyber security. Samtidig har du stor fokus på at løse problemer, og du stræber altid efter at levere de bedste løsninger til slutbrugerne.

Kalundborg Refinery A/S
Kalundborg Se rejsetid

SAP basis IT-specialist

Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Vi leder efter en kandidat, som har et stærkt ønske om at arbejde med SAP. Samtidig har du stor fokus på at løse problemer, og du stræber altid efter at levere de bedste løsninger til slutbrugerne.

Kalundborg Refinery A/S
Kalundborg Se rejsetid

IT-supporter

Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Vi leder efter en kandidat, som har et stærkt ønske om at arbejde som IT-supporter. Samtidig har du stor fokus på at løse problemer, og du stræber altid efter at levere de bedste løsninger til slutbrugerne.

Kalundborg Refinery A/S
Kalundborg Se rejsetid

IT-applikationsspecialist

Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Er du klar til at blive en del af en nyetableret IT-afdeling, hvor fokus er på at levere et sikkert og pålideligt IT-landskab samt søge efter nye løsninger, der kan forbedre vores forretning?

2do IT, ERP & WEB Solutions ApS
Rødovre eller Kalundborg Se rejsetid

2do IT søger ERP-konsulenter til vores afdelinger i Rødovre og Kalundborg

Få højt til loftet, frihed under ansvar og mulighed for at få erfaring i en nytænkende IT-virksomhed. Lyder det som noget for dig? Så er du måske den ERP-konsulent, vi søger til vores afdeling i Rødovre eller Kalundborg.

2do IT, ERP & WEB Solutions ApS
Rødovre eller Kalundborg Se rejsetid

2do IT søger servicemindede/ambitiøse IT-supportere til vores afdelinger i Rødovre og Kalundborg

Brænder du for at yde service og support af høj kvalitet, og er du klar til at tage din faglighed til næste niveau? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere som vores nye kollega i enten 2do IT i Rødovre eller Kalundborg.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.