81 jobannoncer matcher din søgning 81 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Optum Computational Engineering ApS
Copenhagen Se rejsetid

SW developer

We are looking for a highly motivated and experienced C++ software developer with good experience in developing applications for Windows. You will start by taking part in a very exciting and ambitious project in the area of next-generation FE tools for geotechnology and structural engineering.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Do you get a kick out of translating customer needs into practical solutions? Do you go the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you! ORTEC Nordic is growing fast and now offering an exiting role as Implementation Consultant for our Workforce Optimization Solutions for our Swedish customers.

Region Hovedstaden
København Ø Se rejsetid

IT-systemkonsulenter til Center for IT og Medicoteknologi (CIMT)

Har du lyst til at arbejde med it-systemer til forskning og det kliniske område på vores hospitaler? Har du lyst til at være en del af den største offentlige medicoteknologiske organisation i Danmark med omkring 1.000 kollegaer? Motiveres du af at gøre en forskel og skabe værdi for samfundet via læger, sundhedspersonalet og patienterne?

Systematic A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Software Test Engineer – be the driver of quality for our team in Copenhagen

New year, new job? Look no further! We have a great opportunity for you if you are not afraid to take the driver's seat in quality assurance, run new initiatives and ensure that testing is essential to every step in the development process. As our new Test Engineer colleague, you will create test designs, test cases and focus on risk assessment.

Fagligt Fælles Forbund
København V Se rejsetid

3F søger Applikationsarkitekt til specialist-rolle

Er du erfaren applikationsarkitekt og har du lyst til en drivende rolle ift. at skabe 3F’s fremtidige applikationsarkitektur? Har du et godt overblik og solid erfaring i udvikling af servicebaserede applikationer på Microsoft-platformen?

Så er du måske vores nye kollega.

Sund & Bælt Holding A/S
Korsør eller København Se rejsetid

IT System Manager

Har du erfaring med at kvalitetssikre den daglige applikationsdrift? Vil du levere driftssikkerhed og sikre høj system performance? Får du energi af at samarbejde og kommunikerer med interne og eksterne samarbejdspartnere? Så har vi jobbet til dig.

Nordic RCC
København S Se rejsetid

Application Architect / Principal Developer at the heart of the Nordic Green Tranformation

Are you eager to make a difference in the Green Transformation in the Nordics and in Europe, working towards a fully carbon neutral, sustainable energy system? Do you enjoy working in a diverse and international team balancing many stakeholders? Are you structured and organized? Then you may be just the person we are looking for.

PensionDanmark
København Se rejsetid

Senior Data Specialist

Vil du med på holdet som data specialist i en organisation, hvor det digitale område har højeste prioritet for, at vi kan nå vores mål? Har du erfaringen, færdighederne og nysgerrigheden til at være med til at videreudvikle brugen af data i PensionDanmark? Så er du måske vores nye Senior Data Specialist.

Jobindex recruiting on behalf of client
Copenhagen Se rejsetid

Software Test Lead – get close to the satellite industry

Curious about what’s going on behind the scenes in the space industry when satellites are being designed?

As our new Software Test Lead, you will be responsible for coordinating and leading testing activities for TICRAs satellite antenna modeling software.

Bloom søger for Nine A/S
København K Se rejsetid

Skarp .Net-udvikler/konsulent

Er du passioneret omkring udvikling af kvalitetsløsninger til det offentlige og den finansielle branche i Danmark – løsninger du kan være stolt af? Så er denne stilling en unik karrieremulighed for dig!

Devoteam A/S
København Se rejsetid

Vil du som konsulent være med til at skabe det digitale fundament for vores kunders succes? Permanent contract

Som konsulent i vores praksis Digital Enablement hjælper du kunder med at skabe de rette forudsætninger og det rette fundament for en effektiv og succesfuld anvendelse af digitalisering i forretningen. Vi tilbyder en global stærk faglig profilering, langsigtede investeringer i din faglighed gennem kontinuerlig læring og et inspirerende netværk.

Købstædernes Forsikring
København Se rejsetid

Er du vores nye senior IT-infrastruktur konsulent?

Er du den gode blanding af at være en erfaren IT-infrastruktur konsulent og samtidigt gerne vil arbejde med hands-on infrastruktur? Og er du god til at holde dig strategiens mål for øje i hverdagen? Så kunne vi være et godt match til hinanden.

Finanstilsynet
København Se rejsetid

BI-udvikler til modellering af Danmarks samlet finansielle data

Vil du være med til at modellere, udvikle og drive analytiske løsninger og arbejde med data, der fungerer som beslutningsgrundlag for en vigtig dansk institution? Så søger Finanstilsynet en BI-udvikler til vores datateam.

Infomedia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Seeking skilled DevOps Engineer

If you're a skilled DevOps engineer, join a team committed to creating and enhancing cutting-edge systems. The position offers a unique opportunity to engage with various technologies and languages, fostering continuous learning and skill development.

Shure Scandinavia A/S
Copenhagen or Edinburgh, Scotland Se rejsetid

Software Test Developer

We are a company of passionate and dedicated people and, as we are expanding our product range, we are looking for a talented Software Test Developer to join our team in either Copenhagen, Denmark or Edinburgh, Scotland.

Styrelsen for Patientsikkerhed
København S Se rejsetid

Webstudent i Styrelsen for Patientsikkerhed

Kan du lide at arbejde med digital kommunikation og interesserer du dig for UX, SEO og opbygning af hjemmesider? Så er jobbet som studentermedhjælper i webredaktionen måske lige noget for dig.

Du får et meningsfuldt arbejde i en spændende organisation med høj faglighed og mange interessenter.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.
Netcompany A/S
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Data Management Consultant

Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle af de mest komplekse og moderne dataløsninger? Så er du måske vores nye kollega.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent. Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Hans Just A/S
København Ø Se rejsetid

Alsidig IT-Specialist med solid erfaring til Hans Just A/S

Er du IT-teknisk velfunderet, serviceminded og projektorienteret? Drømmer du om en bred IT-specialistrolle, hvor du har mange bolde i luften og får lov til at udvikle dine kompetencer? Brænder du for IT herunder at servicere, optimere og innovere – og motiveres du generelt af at finde de bedste løsninger? Så er du måske vores nye IT-Specialist.

Københavns Kommune
København

Supporter til Koncern IT's IAM-kontor (Identity and Access Management)

Er du en brugerorienteret problemknuser, trives du med driftsopgaver og teamarbejde? Og har du tilmed måske erfaringer med bruger- og adgangsstyring? Koncern IT i Københavns Kommune (KK) søger en supporter til at løfte support- og driftsopgaver, i arbejdet med bruger- og adgangsstyring på tværs af Københavns Kommune.

Banedanmark
København Se rejsetid

Teknisk direktør til Infrastruktur i Banedanmark

Vil du være med til at sætte rammen for fremtidens grønne og attraktive jernbane og være med til at implementere Banedanmarks nye strategi? Er du en stærk strategisk og teknisk faglig leder, der trives i en ambitiøs organisation? Så har vi en spændende stilling som teknisk direktør i Banedanmark.

LB Forsikring
København Se rejsetid

Afdelingsleder til Sitecore, Web & Integration

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også målet om at gøre forsikring overflødig.

Netcompany A/S
København Se rejsetid

Test Specialist

Vil du fordybe dig i test og kvalitetssikring af store og komplekse softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark? Er du systematisk og har du øje for detaljen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Test Specialist til vores kontor i København.
PensionDanmark
København Ø Se rejsetid

Product Owner til PensionDanmark

Vil du være med til skabe værdi gennem innovative IT-løsninger i pensionsselskabet med de største digitale ambitioner? Er du nysgerrig efter at se, hvor langt du kan nå med branchens bedste kollegaer, og trives du i krydsfeltet mellem forretning og teknologi? Så er du måske vores nye Product Owner i vores team for eksterne systemer.