88 job matcher din søgning 88 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Wunderman A/S
Copenhagen Se rejsetid

Product Owner

Are you eager to learn about innovative technologies and create world-class experiences for some of the best brands out there? Are you product-minded and have a troubleshooting attitude? Are you interested in developing your (technical) skills and building a product for the cookieless future? Then you might be the one we’re looking for!

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Unik System Design A/S
København, Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent

Dine primære opgaver bliver at finde løsninger sammen med vores kunder. Det er både vores eksterne kunder, der bruger vores to produkter Unik Bolig og Unik Advosys og dine kolleger internt i huset. Det er vigtigt for os, at du ser IT i den verden kunderne befinder sig i, og du vil i samarbejde med kunderne finde ud af hvad deres behov er.

Nuuday
Copenhagen and Aarhus Se rejsetid

Security Architect

We are looking for a technically sound security architect to strengthen our operational security team. Your responsibilities include reviewing new projects and recommending enhancements as well as assisting in designing the new areas we are moving towards.

PFA
København Se rejsetid

AI & Data - Graduate

Vil du specialisere dig i data science, AI og innovative dataløsninger? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Graduate til IT Infrastructure Planning

Går du med en IT-arkitekt i maven, og vil du være med til at sætte scenen for, hvordan PFA styrer og planlægger IT-infrastruktur på tværs af teknologier? Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Graduate til Kommerciel strategi

Vil du være med til at anvende data til at skabe kundeindsigter og sætte den strategiske retning fremad? Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Graduate til Product & Digital offering

Vil du være med til at udvikle, drifte og lancere fremtidens pensionsprodukter og digitale løsninger til PFA’s kunder? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Marketing automation - Graduate

Vil du lære alt det, der er værd at vide om dialog-markedsføring af de mest engagerede specialister? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

Unik System Design A/S
Vejle, København eller Aalborg Se rejsetid

Systemtekniker til hostingløsninger

Sammen med resten af teamet vil du få ansvaret for drift og videreudvikling af den it-platform, som vi baserer både vores egen forretning og Unik Hosting på. Du vil også møde de mere komplekse problemstillinger i 3rd line supporten. Platformene er baseret på Microsoft serverteknologi og VMWare.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Vil du være med til at drive, supportere og udvikle en Talent Management Løsning i det offentlige?

Har du lyst til at arbejde med drift, support og udvikling af en digital kompetenceudviklings- og læringsplatform? Så er det nu du har chancen, da vi søger en Driftsspecialist.

Infomedia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer

As a backend developer at Infomedia, you will take an active role in driving the development of our many microservices and webapps, which make up our application landscape, aimed at changing the way professionals in the Nordics work with media content and technology.

Jobindex søger for Saint-Gobain Nordic
København Se rejsetid

IT-specialist til en af verdens førende byggematerialekoncerner

Som det nyeste skud på stammen i vores nordiske Datacenter Services-team er du – sammen med dine 3 dedikerede kolleger – med til at drifte vores datacenter, designe nye løsninger og tjenester samt yde third-level support til forretningen på en bred vifte af systemer og løsninger.

PensionDanmark
København Se rejsetid

Business Analyst til PensionDanmarks IT- og procesområde

Som Business Analyst bliver du en del af et procesteam, der fungerer som bindeled mellem forretningen og IT. I teamet er vi bl.a. ansvarlige for at afdække og analysere krav fra forretningen, såvel som at sikre udvikling og vedligeholdelse af PensionDanmarks proceslandskab.

Patienterstatningen
København Se rejsetid

IT-supporter

Som IT-supporter er din fornemmeste opgave at sikre tilgængelighed, effektivitet og kvalitet i IT-supporten af vores medarbejdere og kunder. Du skal supportere, identificere, løse og følge op på medarbejdere og kunders dag-til-dag udfordringer, og have lyst til at arbejde med en bred vifte af IT-relaterede opgaver i arbejdsgangen.

PA Consulting Group
Copenhagen Se rejsetid

Experienced managing consultants for our Operations & Improvement team

As a managing consultant you will play a key role in selling and delivering our services to our clients, and you will have a varied everyday life with the opportunity to develop and influence the direction of the team.

Banedanmark
København Se rejsetid

IT-server og infrastrukturspecialist

Kunne du tænke dig at arbejde med IT-infrastrukturværktøjer og serveropgradering, samt deltage i opgaver indenfor planlægning og design af tekniske infrastrukturændringer i vores store IT-testcenter med over 45 racks og 105 servers? Så er det måske dig, vi leder efter.

Banedanmark
København Se rejsetid

Nyuddannede til Banedanmarks IT-afdeling

Er du nyuddannet eller afslutter du snart din uddannelse? Og har du et ønske om at komme til at arbejde med IT? Banedanmark søger tre nyuddannede til 1-årige graduate-forløb i vores IT-afdeling.

Banedanmark
København Se rejsetid

Test Manager til Banedanmarks store IT-testcenter

Som Test- og Test Tool Manager i Banedanmark er du med til at understøtte klimavenlig transport til gavn for alle danskere. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en transportkorridor til Europa. Det er stort. Vil du være med?

Banedanmark
København Se rejsetid

Studentermedhjælper med interesse for digitalisering, der ønsker at gøre en forskel for samspillet mellem IT, ledelse og forretning i Banedanmarks IT-stab

Som studentermedhjælper vil du få erfaring med at arbejde i en stabsfunktion, som understøtter it-området med at levere brugervenlige og sikre it-løsninger til Banedanmark. Du vil medvirke til løsningen af de ad hoc-opgaver, der får dagligdagen til at fungere samt få egne ansvarsområder med støtte fra kollegaer.

Banedanmark
København Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent (barselsvikar) der brænder for samspillet mellem IT, ledelse og forretning

Vil du være med til noget stort? Ligesom resten af Banedanmark har vi i IT et højt ambitionsniveau, hvor du fra første arbejdsdag vil få stort ansvar. Til Banedanmarks IT-stab søger vi en forretningsorienteret digitaliseringskonsulent, der har erfaring med processer, analyse og implementering.

Banedanmark
København Se rejsetid

IT-server og infrastrukturspecialist

Lige nu sætter vi strøm til banen, så der kan køre endnu flere klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en transportkorridor til Europa. Det er stort. Vil du være med?

Banedanmark
København Se rejsetid

Test Manager til Banedanmarks store IT-testcenter

Vil du facilitere og deltage i planlæggelsen af udrulningstests, og vil du være med til at gøre en ekstraordinær forskel? Som Test- og Test Tool Manager i Banedanmark er du med til at understøtte klimavenlig transport til gavn for alle danskere. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en transportkorridor til Europa. Vil du være med?

Wiredelta ApS
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer (Node.js)

We're looking for a Backend Developer with a high level of skill in Javascript technologies and is motivated to build new and exciting projects. As a Backend Developer, you will experience alternating work, offering multiple kinds of tasks.

PFA
København Se rejsetid

Forretningskonsulent

Kan du se dig selv som en slags Sherlock Holmes, der gransker detaljerne i forretningsbehov og formidler dem videre som klare og enkle it-krav? Vil du være med til at bane vej for effektive interne it-systemer til PFA’s medarbejdere? Som forretningskonsulent i PFA får du en karriere med mere mening og spændende opgaver.