93 job matcher din søgning 93 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

IT Career - Initiative Application

We want to make the world a better place and reduce global CO2 emissions by 10 % with our products and solutions. Now to achieve this goal we need not only engineers, but also IT experts - and that's where you come in. Digitalization and decarbonization are the drivers of our company strategy: “Moving big things to zero”.

Bloom søger for Bellagroup
Ørestaden Se rejsetid

Alsidig IT Infrastrukturkonsulent med servicegen

På vegne af Bellagroup i Ørestaden, søger vi netop nu en Infrastrukturkonsulent, som udover en række opgaver indenfor infrastruktur, får ansvar for drift og vedligehold af deres servere.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Teamleder til Statens økonomiløsninger

Leder du efter et job, hvor du kan udnytte din forståelse for at binde forretning og digitale løsninger sammen, og samtidigt gerne vil videreudvikle dine kompetencer inden for agil udvikling og personaleledelse? I så fald har vi det helt perfekte job i Økonomistyrelsen.

PFA
København Se rejsetid

Optimerings- og proceskonsulent til IT

Ser du forbedringsmuligheder, hver gang du møder en proces? Vi leder efter dig, der trives med at analysere, udvikle og designe it-processer, it-services og roller etc. inden for it. Her får du mulighed for at afprøve værdien af at forbedre vores it-processer og måden vi arbejder på i IT

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

Vi søger en medarbejder, der trives i et it-miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, der skal holdes styr på. Du er erfaren it-administrator og kan dermed være med til at sikre, at vores afdeling bliver set som en god og kompetent samarbejdspartner i resten af organisationen.

Finanstilsynet
København Se rejsetid

BI-udvikler til analyse af Danmarks samlede finansielle data

Vil du være med til at udvikle og drive analytiske løsninger og arbejde med data, der fungerer som beslutningsgrundlag for en vigtig dansk institution? Så søger Finanstilsynet en BI-udvikler til dataenheden.

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

I dagligdagen vil du blandt andet fungere 2nd level for vores it-supportere ved blandt andet konkrete problemstillinger med drift af systemer og arkitektur. Du skal sikre dig en grundig forståelse af driftssetup og tage ansvaret for at overbringe det til vores leverandør.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Erhvervsstyrelsen søger en løsningsarkitekt og en forretningsarkitekt

Vil du være med til at skabe nye, innovative it-løsninger og videreudvikle det eksisterende systemlandskab i Erhvervsstyrelsen? Du får stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger de enkelte arbejdsopgaver, og det forventes derfor, at du er meget selvkørende og proaktivt sørger for den nødvendige sparring og dialog.

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-systemadministrator

Kunne du tænke dig at gå på arbejde i en virksomhed, hvor driften og udviklingen af vores it-systemer er lige så højt prioriteret som udviklingen af vores medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye it-systemadministrator bliver det dit primære ansvar at sikre høj driftsstabilitet på vores interne og eksterne systemer.

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-supporter

Er du god til at yde effektiv og kompetent it-support?

Som vores nye it-supporter bliver du hurtigt et populært ansigt i PensionDanmark, når du går en runde på kontoret for at sikre synlig og lettilgængelig it-support.

Din vigtigste opgave er nemlig at yde kompetent og venlig service til alle medarbejdere og eksterne kollegaer i huset.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Ansvarsbevidste netværksadministratorer til DMI

Brænder du for netværk og informationssikkerhed, og vil du gerne arbejde i en IT-afdeling som udvikler samfundskritisk IT-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling, så er du måske vores nye Netværksspecialist.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

IT-operatør søges til DMI

Er du detaljeorienteret og grundig og har du flair for IT? Kunne du tænke dig at være en central medarbejder i 24/7-overvågningen af DMI’s forretningskritiske IT-løsninger til støtte for varsling af farligt vejr og overvågning af vejr, klima og hav? Så er jobbet som IT-operatør på DMI noget for dig!

Netcompany
København Se rejsetid

Ambitiøs og kommercielt orienteret Legal Advisor med fokus på IT

Har du erfaring med IT-kontrakter, og brænder du for at arbejde i en international virksomhed i vækst? Du vil primært arbejde med forhandlinger og gennemgang af IT-kontrakter, hvor du vil agere rådgiver i spændingsfeltet mellem jura og forretning. Du får således en bred berøringsflade med hele forretningen.

Købstædernes Forsikring
København Se rejsetid

Kundeorienteret og struktureret IT-forretningsudvikler

Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. En effektiv og struktureret tilgang til produktudvikling er en væsentlig forudsætning for realisering af vores vækstambitioner, og derfor søger vi endnu en kollega til at styrke vores IT-afdeling.

Københavns Erhvervsakademi
København Se rejsetid

Er du vores nye it-projektleder (junior- eller senior-profil)?

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af Nørrebro på København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Continia Software A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Solution Manager

Continia is looking for a Senior Solution Manager to lead our Document Capture team and product line. A motivated self-starter who is passionate about managing a team and leading the development of cutting-edge solutions within Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Banedanmark
København Se rejsetid

Nysgerrig og skarp Cybersikkerhedsspecialist

Har du interesse for cybersikkerhed, og brænder du for at holde en del af Danmarks samfundskritiske infrastruktur sikker? Så er det dig, vi søger som Cybersikkerhedsspecialist.

Du får et job i et spændende, udfordrende og uformelt miljø, der giver gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Unique Human Capital søger for Danmarks Statistik
København Se rejsetid

It-chef til én af Danmarks største statslige it-afdelinger

Så står et spændende job klar til dig på Østerbro, hvor du som it-chef til dagligt kan beskæftige dig med applikationsudvikling og personaleledelse i forbindelse med udvikling og drift af systemer og processer, der understøtter essentiel viden for samfundet, staten og erhvervslivet.

Continia Software A/S
Aalborg or Copenhagen Se rejsetid

Corporate Counsel

Continia is looking for you – a highly skilled Corporate Counsel passionate about doing the right thing and driving legal and compliance programs in an international setting.

If you are experienced in designing and executing compliance programs and can turn complex information into simple and actionable matter, this role may be for you.

Egmont
København Se rejsetid

End-user specialist til Egmont IT

Danmarks største medievirksomhed Egmont søger en dygtig kollega til vores Modern Workplace afdeling. Med fokus på at styrke vores stærke medie-positioner og nye digitale forretningsområder leder vi efter en kollega, som brænder for IT-service og udvikling.

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg Se rejsetid

Instructional Designer - User Experience

Continia is looking for you – a highly skilled Instructional Designer passionate about digital communication and delivering top-class learning experiences. If you are experienced in creating and implementing effective learning solutions, and you have the ability to make people want to learn more, this job is for you.

PFA
København Se rejsetid

Procurement partner til it-kategoriteam

Vi leder efter dig, der vil være med til at opbygge en værdiskabende procurement funktion i PFA. Du kan se frem til at være med til en masse spændende forandringer og til at få det faglige ansvar for vores it-kategori team, hvor du får indflydelse på, hvilke moderne teknologiske systemer og platforme, PFA skal arbejde med i fremtiden.

Himsa II K/S
København Se rejsetid

IT-support og QA-specialist

Har du flair for IT, teknisk overblik og kan håndtere mange bolde på samme tid? Kan du lide at levere god support og få tilfredse kunder? Så har du måske også lyst til at blive en del af vores Support og QA-team i HIMSA. Vi søger en kollega til 2nd og 3rd line support og samtidigt til at tage fra i forhold til QA-opgaver og test.

Jobindex søger for NaviPartner
København Se rejsetid

Systemadministrator til en af Danmarks førende Business Central-huse

Kunne du tænke dig en rolle, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig inden for IT-drift og teknisk projektledelse? Så er det nu, du skal slå til! Dette er en spændende mulighed for dig med IT-supporterbaggrund eller lignende.

PFA
København Se rejsetid

Digital UX Designer

Her er jobbet for dig, der vil arbejde med UX design på PFA’s største kundevendte digitale kanaler med mere end tre millioner logins om året. I vores teams er du med til at forme løsningerne, du har udviklerne og brugerne helt tæt på dig, og du bliver en del af et team, der arbejder agilt og har fokus på continous improvement.