41 job matcher din søgning 41 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

dn­pVi­sio­sign
Karlslunde Se rejsetid

IT-supporter – kun­desup­port af CMS og skærme til dnpVisiosign

Trives du i en support-rolle og elsker du at give den bedst mulige service til kunder, via telefon og mail? Har du arbejdet med cloudbaserede service-løsninger og har du samtidig en bred IT-teknisk indsigt?

Som IT-supporter hos os får du et spændende og alsidigt job med udfordringer og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

IT-projektleder til Semler IT

Vil du med på den digitale rejse mod fremtidens mobilitetsforretning?

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning og kunne du samtidig tænke dig at præge udviklingen af Danmarks største bilaktør? (Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, Porsche m.fl.), så er du måske den nye kollega, som vi søger.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

AD-specialist til Koncern IT

Som Active Directory (AD) specialist har du ansvar for identitetsstyringsløsninger til gavn for alle brugere og enheder i politiet. Du finder det spændende at løse opgaver på tværs og drives af at have et tæt samarbejde med en lang række forskellige forretningsområder.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Serverspecialist med fagligt mod til Rigspolitiets infrastruktur

Vil du være med til at understøtte de forretningskritiske operative it-løsninger i Rigspolitiet? Og har du lyst til at sikre, at alle politibetjente har hurtige og sikkerhedsmæssigt forsvarlige adgange til vores it-systemer? Så er du måske vores nye serverspecialist.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Gør en forskel for politiet som Linux-specialist

Har du lyst til at arbejde med administration og videreudvikling af Linux Server-platformene? Og vil du være med til at understøtte en samfundsmæssig vigtig opgave ved at sikre stabil drift af politiets systemer? Så er du måske vores nye Linux-specialist.

TP Radio
Greve Se rejsetid

Softwareudvikler til elektronikvirksomhed

Er du en dygtig softwaredesigner som finder det interessant at være med fra ide til færdigt produkt? Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, som byder på spændende udfordringer og stor kreativ frihed? Hvis svaret er ja, så kunne TP Radio måske være det rette sted for dig…

Tabellae A/S
Vejle og Brøndby Se rejsetid

Implementeringskonsulent til Configurable Business Documents for Dynamics 365 F&O

Vil du være med til at opbygge et nyt forretningsområde i en dansk succesvirksomhed med gode kollegaer, humor, fællesskab og spændende opgaver?

Så er det måske dig, der fremover skal hjælpe vores partnere og kunder med at få succes med Microsoft Dynamics 365 projekter.

Netcloud A/S
Glostrup Se rejsetid

Senior Backend Software Engineer

As a Senior Backend Developer, you will be taking ownership of our backend system and will work closely with other developers and product designers in lean ways using cutting-edge technologies powering highly available RESTful services and back-end systems.

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup eller Ikast Se rejsetid

Data Engineer

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til at Patent- og Varemærkestyrelsens dataløsninger understøtter både kunders, samarbejdspartneres og medarbejdernes behov på en effektiv og hensigtsmæssig måde? Så er det dig, vi leder efter.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

IT- og managementkonsulent til Epic-løsninger

Gennem tæt samarbejde med hospitaler og offentlige styrelser skaber vi bedre løsninger, der gør en forskel for både vores kunder og deres patienter. Vil du være med til at gøre den store forskel ved at udfordre den elektroniske patientjournal, som den ser ud i dag? Så bliv en del af Capgemini.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Information Security Manager - build a strong culture of cyber security

We imagine that you possess a keen interest in behavioural change and organisational risk. At the same time, you have a strong analytical skillset and a self-driven attitude that enables you to seamlessly navigate different levels of the organisation, as well as work effectively across diverse countries and cultures.

Hvidovre Kommune
Hvidovre Se rejsetid

Ny DPO: Vi udvider teamet af Databeskyttelsesrådgivere for 12 storkøbenhavnske kommuner

Hvordan kan kommunerne tage vare på borgernes data og samtidig drive en effektiv offentlig virksomhed? Hvordan rådgiver og formidler man viden om komplekse spørgsmål inden for databeskyttelse til kollegaer? Er du også optaget af disse spørgsmål, så søg jobbet som DPO hos de 12 kommuner i Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening (DSD).

Capgemini Danmark A/S
København og Viby J. Se rejsetid

Oracle Database Administrator

AMS er en vigtig del af strategien for Capgemini Danmark og vores fokus på dette forretningsområde bærer heldigvis frugt. Vores AMS-forretning vokser, og vi søger derfor en Oracle Database Ad­mi­ni­stra­tor.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

IT-sikkerhedsspecialist

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på cloud-sikkerhed og CIS-18? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, IT-sikkerhed og netværk, som IT-sikkerhedsspecialist.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

Frontend-udvikler

Til FTZ+ teamet søges en Frontend Developer – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

C# softwareudvikler

Til FTZ+ teamet søger vi en C# softwareudvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Lead app-udvikler til Android – gør en forskel for Politiets arbejde i felten

Som Lead Android-udvikler har du ansvar for kvaliteten af den udviklede kode. Du kommer du til at arbejde i et SCRUM team, som i tæt samarbejde med forretningsanalytikere, testere og brugere, udvikler mobile løsninger, der kan effektivisere politiets opgavevaretagelse i felten.

ALD Automotive Danmark A/S
Taastrup Se rejsetid

IT Application Support

As our new IT Application Supporter, you'll be the superhero who helps our internal employees in the ALD Nordic region when they're having technical issues with our ERP solution for car leasing. You will work closely with customers to troubleshoot and fix their problems, making sure they're happy and satisfied with our product.

Dustin A/S
Brøndby, Aarhus Se rejsetid

Network Specialist

Do you have the passion and the right competence to lead Dustin's internal network infrastructure? We are looking for a Network Specialist lead. In this role you will be responsible for Dustin´s internal Network structure, including setting the vision, coordinating work tasks, and maintaining the existing platform.

K.W. Bruun Import A/S
Glostrup Se rejsetid

Backend-udvikler med flair for DevOps søges til bilimportør med store ambitioner

Vil du være med til at skabe næste generation af digitale løsninger til bilindustrien i Danmark og Sverige? Som backend-udvikler vil du bl.a. være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde systemer og integrationer mellem vores eksisterende systemer, kunder og en lang liste af tredjepartssystemer, herunder danske og svenske myndigheder.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT Compliance & Assurance specialist

Do you want to secure the compliance of our critical information and make sure that what we say is what we do? Can you make sure our clients feel secure and informed about our information security?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Product Owner (Manager) - Maintain a broader perspective

As a Product Owner, you will be working closely with solution and business architects, developers, and vendors to articulate and design products to best serve the Road Business while maintaining a broader perspective to ensure the application can eventually scale to be used across business vertical.

Bloom recruiting on behalf of MindFuture
Taastrup Se rejsetid

Computer Vision Python Engineer

Our client MindFuture is busy building innovative projects for startups and themselves – and we are looking for an experienced engineer with strong skills in Computer Vision and Python. You will also take care of the architecture/design of software, development and you will ensure that the product quality meets the needs of their projects.

WSP Danmark A/S
Høje Taastrup Se rejsetid

Forretningskonsulent til nye IT-løsninger indenfor affaldshåndtering

Bliv Future Ready sammen med os! Som forretningskonsulent får du sammen med fagligt dygtige kollegaer ansvar for, at sikre forretningens mål med løsningen nås. Du vil indgå som konsulent i teamet og deltage aktivt i både udvikling, planlægning, projektledelsen, salg og marketing.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Technical Consultant

You’ll be working across a wide spectrum of industry sectors, from Consumer Products, Automotive to Telecommunications. You’ll be working with our clients to transform their business using the Salesforce.com platform supported by the one of the largest eco system of Salesforce apps.