7 job matcher din søgning 7 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

9altitudes Denmark
Kolding, Hinnerup, Odense Se rejsetid

Dynamics 365 Senior CE/CRM Developer

Har du interesse for softwareudvikling? Er du kreativ, nysgerrig og kunne du tænkte dig nye udfordringer og muligheder inden for dit felt? Grundet vokseværk står vi med 2 Senior stillinger, hvor du vil blive en stor del af et lille team - kunne det være noget for dig?

BetterBoard
Kolding Se rejsetid

Er du Full-stack .net udvikler som ønsker at arbejde med cloudbaseret løsninger?

Er du full-stack .net udvikler og har du lyst til at arbejde med Cloud teknologi (Azure)? Drømmer du om at være en del af et mindre, passioneret team, hvor du arbejder direkte sammen med CTO’en i at udvikle og optimere BetterBoard Bestyrelsesportalen?

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Region Syddanmark søger it-sikkerhedskonsulent til Operationel Sikkerhed i Regional IT

Ønsker du at bidrage til at sikre et højt operationelt it-sikkerhedsniveau i Region Syddanmark, hvor medarbejderne er i stand til arbejde effektivt og samtidigt sikre at følsomme data for de 1,2 millioner borgere i Region Syddanmark er godt beskyttet i systemerne?

DSV
Kolding Se rejsetid

IT-supporter - styrk vores IT-setup

Bliv en del af DSV, en af de bedst performende virksomheder i transport- og logistikbranchen. Vi søger en IT-supporter til et team, der står midt i en forandringsproces og kommende systemmigrering.

IT Relation A/S
Herning, Viby, Kolding, Aalborg eller København Se rejsetid

Senior IT Implementation Specialist

Ønsker du at arbejde helt tæt på kunderne og se hvordan dit arbejde har en positiv effekt? Har du et solidt kendskab til IT? Og vil du være med til at udvikle og implementere IT-produkter af høj kvalitet? Så er du måske vores nye kollega i Implementation!

Softværket
Kolding Se rejsetid

Teknisk tester/QA Engineer

Lige nu søger Softværket en teknisk tester/QA Engineer, som trives med at arbejde selvstændigt, og som uopfordret angriber de mest værdiskabende opgaver. Du bliver en del af en afdeling, der anvender scrum som framework. Der arbejdes ud fra en risikobaseret tilgang til test, samt ud fra principperne shift left og Built-in-Quality.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.