8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BetterBoard
Kolding Se rejsetid

Full-stack .net-udvikler

Er du full-stack .net-udvikler som ønsker at arbejde med cloudbaseret løsninger? Ønsker du at være med i hele udviklingsprocessen i tæt samarbejde med CTO’en i en ung succesfuld virksomhed med flad struktur og passionerede kollegaer?

Region Syddanmark
Kolding

Scrummaster til teams der udvikler vigtige sundhedssystemer

Brænder du for det agile mindset? Og vil du være med til at videreudvikle det og arbejdet med Scrum i udviklingsområdet i Regional IT, så er det måske dig, vi gerne vil have med på holdet.

RPA Danmark ApS
Kolding Se rejsetid

RPA-konsulent med flair for udvikling

Brænder du for at hjælpe virksomheder med at udnytte digitaliseringspotentialet? Har du lyst til at udvikle og konfigurere software, der optimerer forretningsprocesserne i en virksomhed? Motiveres du af at hjælpe kunderne og skabe synlig værdi? Så er du måske vores nye RPA-konsulent.

Softværket
Kolding Se rejsetid

IT Operations Specialist søges

Softværket søger nemlig lige nu en IT Operations Specialist, der er klar til en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Som leverandør til forsyningsbranchen – og særligt de danske fjernvarmeværker – har vi lige nu mere at se til end nogensinde. Udviklingen går stærkt, og der skal løses mange nye opgaver i digitaliseringen af sektoren.

Bellcom Udvikling ApS
Kolding Se rejsetid

Full-stack Udvikler

Har du lyst til at blive en del af Bellcom, hvor vi hver eneste dag arbejder og bidrager til en nemmere fremtid for os alle igennem intelligente IT-løsninger i Open Source -regi? Der er også mulighed for, at du kan arbejde hjemmefra 3 dage om ugen.
Region Syddanmark
Kolding

Informationssikkerheds- og beredskabskoordinator

Har du interesse for beredskab mod cyberangreb, og brænder du for at holde Danmarks samfundskritiske infrastruktur passende sikker, så er det dig, vi søger som beredskabskoordinator til vores team for cybersikkerhed.

DSV
Horsens or Kolding Se rejsetid

Senior Solution Architect

As a Solutions Architect in DSV Solutions IT, you will join a team of solution architects that are responsible for automations and IT used in the solutions division in DSV. Here is where the fun begins as Solutions works with the latest technologies, including drones and robots used in the DSV warehouses.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.