7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bellcom Udvikling ApS
Kolding Se rejsetid

Senior PHP-udvikler

Kan du lide et agilt udviklingsmiljø? Og brænder du for at levere værdiskabende løsninger? Vil du gerne have god balance mellem privatliv og arbejdsliv, hvor du får gode muligheder for at arbejde fleksibelt og på tidspunkter som passer dig og dine, og hvor du har mulighed for at arbejde hjemmefra/delvist remote 3 dage om ugen? Så læs videre….

Recruit IT ApS søger for Softværket
Kolding Se rejsetid

Scrum Master til Softværket

Som Scrum Master refererer du til Softværkets udviklingschef, og du er ansvarlig for at sikre, at den agile arbejdsform forankres, og at der arbejdes optimalt gennem hele udviklingsprocessen med både støtte og coaching.

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret ArcGIS Enterprise-systemspecialist til landets førende softwaredistributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

Recruit IT ApS søger for EWII
Kolding Se rejsetid

IT Business Analyst

Er du drevet af nysgerrighed, og vil du være med til at implementere EWII’s strategi lige der, hvor digitaliseringen i virkeligheden sker? Motiveres du samtidig af at bygge bro mellem forretningsmæssige udfordringer og digitale muligheder? Så er det helt sikkert dig, vi står og mangler.

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Senior Data Specialist – GIS og offentlige datakilder

Geoinfo A/S har travlt og fortsætter væksten. Derfor søger People Company for Geoinfo A/S en erfaren og skarp Senior Data Specialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

Softværket
Kolding Se rejsetid

Salgschef der brænder for it og forsyningsbranchen

Sætter du en ære i at udvikle kunder ved at tilbyde dem innovative og værdiskabende it- løsninger og services? Mestrer du værdiskabende rådgivning og salg, og kan du drive vores salgsteam til næste niveau? Så har du nu muligheden for at stå i spidsen for et fantastisk team.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?