23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Master Data Specialist til Matas Master Data Team

Vi søger lige nu en ekstra kollega til vores kommercielle Master Data Team så hvis du er analytisk, har en høj detaljesans og arbejder struktureret - så er det måske lige dig vi står og mangler. Master Data teamet står for at oprette alle varer i vores system, og har ansvaret for at sikre, at vi opretholder en høj datakvalitet.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Dataanalytiker til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Vil du arbejde med tal og statistikker til gavn for danskerne? Har du styr på SAS Enterprise Guide, SAS Visual Analytics eller tilsvarende? Så er det dig, vi søger. I analyseområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk, og derfor er vi på udkig efter en dataanalytiker.

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

Systemudvikler til Data management

Har du lyst til at være en del af et team, der leverer data til kolleger i både filialer og stabsfunktioner? Vi søger lige nu en systemudvikler til danskernes foretrukne bank for 13. år i træk. Som systemudvikler bliver du en del af vores Data management team, der er en del af IT-afdelingen.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Business Analyst - Operational Insight

Do you want a role where you can develop your skill set by taking on exciting operational challenges and responsibilities? And do you want to work closely with data, with the result of making a difference across our entire IT organization?

Københavns Kommune
København

Power BI-udviklere til Koncern IT

Vi leder efter en ny kollega til at få sat fuld fart på anvendelsen og udviklingen af Business Intelligence. Vi skal effektivt kunne tage fat i de enorme datamængder, som kommunen har i bl.a. vores cloud-baserede databank, zoome ind på de centrale elementer og kunne udstille dem, så de er lette at forstå og handle på.

Unit it
Aarhus Se rejsetid

Senior Data Developer

Elsker du at gå foran og få den nyeste teknologi og kundens forretning til at gå op i en højere enhed? Brænder du for at udvikle løsninger, der gør en forskel? Stillingen som Senior BI Developer giver dig mulighed for at gå foran med den nyeste teknologi hos kunderne i deres rejse mod at skabe ægte værdi med data.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Vil du kickstarte din IT-karriere som BI-udvikler i Skatteforvaltningen?

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI) løsninger vores kunder har behov for? Har du gode samarbejdsevner og kan du kommunikere klart og effektivt til mange interessenter? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

ATP
Hillerød Se rejsetid

Frontend Business Intelligence Consultant til Danmarks mest interessante datasæt

Kan du se det store perspektiv, forstå forretningens behov og videreformidle, så dine kolleger i backend er med på problemstillingen? Har du erfaring med projektkoordinering og udvikling i Power BI? Og vil du arbejde med landets mest interessante datagrundlag? Så er det dig, vi søger.

Netcompany
København Se rejsetid

Managing Architect til spændende Data Management projekter

Brænder du for at lave komplekse dataløsninger og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende dataløsninger i Danmark? Kan du håndtere hele løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrationsdesign og continious integration? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Managing Architect i Netcompany.

C2IT
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Herning Se rejsetid

Erfaren BI-konsulent til en spændende konsulentvirksomhed

Kom med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger. Vi søger en senior konsulent til udvikling af løsninger i Microsofts Power Platform. Så kan du møde kunderne i øjenhøjde og omsætte ønsker til systemer, så er det helt sikkert dig vi venter på.

TP Aerospace Solutions ApS
Hvidovre Se rejsetid

BI developer

Are you looking for new challenges where you can help drive digitalization efforts and develop your career within a global growth company? Then you are in luck, because we are looking for a BI talent to help us implement the right solutions in our global organization!

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Døren til BI-maskinrummet er åben – vil du med? Ambitiøs medarbejder søges til Kriminalforsorgens arbejde med datavarehus, BI og ledelsesinformation

Vil du være med til at styrke arbejdet med data i en af landets største styrelser og være en central nøgleperson i arbejdet med at varetage og drive datavarehus, BI-løsninger og ledelsesinformation? Så er du måske vores nye kollega i Koncern Økonomi i Kriminalforsorgen, hvor bl.a. ansvaret for datavarehus, BI og ledelsesinformation er placeret.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

Dataassistent med et godt overblik

Vil du være med til at gøre en teknologisk forskel i Banedanmark og blive udfordret med spændende dataopgaver? Vi er netop nu på udkig efter en dygtig dataassistent til team Banedata, der arbejder med opdatering og vedligeholdelse af Banedanmarks asset data i SAP-PM.

Norlys Holding A/S
Esbjerg, Silkeborg or Aalborg Se rejsetid

Data & Analytics Specialist to HR

Are you motivated by translating data into insight? Would you like to leave your mark on the choice of direction and tools when it comes to data in HR? And do you enjoy the balance between setting the direction and performing the work in the data-room? If so, we have a newly created position for you.

Norlys Holding A/S
Esbjerg, Silkeborg or Aalborg Se rejsetid

We are looking for a Data Engineer, who will be working on our new strategic data platform

As our new Data Engineer, you will build the right infrastructural software required to activate valuable data and serve our Business Units in their quest to improve their business and minimize environmental impact.

Inspari A/S
Lyngby eller Lystrup Se rejsetid

Senior Data Engineer

Har du et stærkt, teknisk mindset, og er du vild med teknologi? Er du også bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så vil du elske at være Senior Data Engineer i Inspari!

OK a.m.b.a.
Viby Se rejsetid

Web- og app-analytiker

Vil du gå forrest i arbejdet med data, hvor du gennem skarp formidling leverer anbefalinger til interne interessenter? Og vil du samtidig være en del af et engageret og dygtigt team? Så er det nu, at du kan blive en del af OK’s digitale afdeling, hvor vi altid har fokus på at skabe den bedste brugeroplevelse for vores kunder.

J. H. Schultz Information A/S
Valby Se rejsetid

Business Intelligence-udvikler

Vil du være med til at designe og udvikle vores datawarehouse-løsning? Har du flair for data, dataintegrationer og ledelsesinformation? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så er det måske dig, vi mangler i vores team.

Visit Vesterhavet
Hvide Sande Se rejsetid

Destination Vesterhavet søger Business Intelligence-udvikler

Til nyoprettet fast stilling søger vi en ambitiøs og forretningsorienteret Business Intelligence udvikler til at omsætte data til viden - og bistå ledelsen med at drive destinationsselskabets udvikling på data og analyseområdet.

K.W. Bruun & Co A/S
Glostrup Se rejsetid

BI-backend udvikler med passion for biler og data

Vi har brug for dig og dine evner inden for udvikling af BI-løsninger på vores digitale rejse! Kom og hjælp os med at skabe de optimale betingelser for beslutningstager og kollegaer på tværs af en spændende branche, hvor vi udvikler skræddersyede digitale løsninger.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Nyoprettet funktion: Medarbejder der kan sikre overblik i ATP’s data warehouse

Vil du være med til at sørge for, at vi udnytter potentialet i landets største og mest interessante datagrundlag? Så er det dig, vi leder efter til en nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at sætte rammerne for datakvalitet, sammenhæng mellem forretningslogik og data samt dokumentation i ATP’s data warehouse.

Deloitte
Copenhagen Se rejsetid

ITS BI & Integration, Cross-train to SAP HANA Data Warehouse Solution Designer Developer

Are you an experienced developer who wants to advance your career? And do you want to be part of an international and multi-disciplinary team to deliver a global SAP transformation project, using SAP leading technology? Then we have an exciting opportunity for you as SAP HANA Data Warehouse Solution Designer Developer.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Business Intelligence-udvikler til Statens It’s dataplatform

Brænder du for at arbejde med data, og vil du være med til at udvikle Statens It’s dataplatform? Har du lyst til at lære en masse om Datavarehus, Business Intelligence (BI) og udstilling af data? Så læs endelig videre.