7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

7 jobannoncer

Itm8
Viby J, Odense S, København Ø, Skovlunde Se rejsetid

Business Intelligence Konsulent

Er du passioneret omkring dataanalyse og business intelligence? Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med at omdanne data til indsigt, der driver forretningsbeslutninger? Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent.

NRGi
Horsens Se rejsetid

GIS-konsulent

Vil du være med til at sikre, at NRGi’s GIS-applikationer kører perfekt, så vi kan fokusere på udvikling af grønne løsninger?

Dit primære arbejdsområde bliver GIS herunder de systemer, der integreres med og de forretningsprocesser, der understøttes.

Netcompany A/S
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Data Management Consultant

Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle af de mest komplekse og moderne dataløsninger? Så er du måske vores nye kollega.

MDSI
Copenhagen Se rejsetid

Satellite Surveillance Team Lead for MDSI

MDSI is looking for a lead to run a team of satellite image analysts. Tasks will include overseeing a team of analysts making sure that events of interest are detected and reported with 24/7/365 coverage, as well as participating in the image analysis. You will also be building and expanding the team.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Storkøbenhavn

Master Data Manager

Har du erfaring med master data management (MDM)? Kan du indsamle og processere vigtige stamdata i tæt dialog med kolleger og interessenter? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du gennem systematisering og automatisering er med til at maksimere den operationelle effektivitet?

Så er du lige den Master Data Manager, vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Data specialist med Power BI-kompetencer

Er du passioneret omkring data og Power BI? Brænder du for et job med mening, og drømmer du om at være en del af et hold, hvor vi sammen sætter retning for modernisering af hele Skatteforvaltningens it-portefølje? Så er du måske vores nye kollega.

VikingGenetics
Randers Se rejsetid

Data Engineer

Are you an experienced Data Engineer (Tech Lead) passionate about data? Then seize the opportunity and join us to shape our future! This newly created position offers the right candidate the chance to lay the groundwork for our company's continued growth and success.