19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Vi søger en It Service Management ansvarlig til Fælles Understøttelse af Telemedicin i Region Midtjylland

Vil du bidrage til, at Fælles Understøttelse af Telemedicin, FUT, har en professionel drifts- og supportorganisation? Og ser du charmen i at holde leverandørerne til ilden og sikre et dynamisk samarbejde? Så kom med på vores team - vi mangler dig!

PFA
København Se rejsetid

Service delivery manager

Interesserer du dig for mennesker, drift og kvalitetssikring? Fungerer du optimalt i et team med gode kolleger, der sætter opgave og dialog i fokus og bakker dig op i din faglige og personlige udvikling?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT Change Manager for Global IT

Within our large IT Organization, Process & Master Data Governance, you will find your new Governance team. You’ll join a fantastic team, formed by enthusiastic, active and cooperative colleagues, and you will work with them to take our Change Management process to the next level.

Magenta ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Ansvarsbevidst implementeringskonsulent

Vi søger en implementeringskonsulent, der er hurtig til at tilegne sig forretningsindsigt, er dygtig til at foretage analyser, har godt fat i moderne it-arkitektoniske principper, og som gerne vil være med til at effektivisere og automatisere kundernes arbejdsgange.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Copenhagen Se rejsetid

Building Information Modelling (BIM) IT application Consultant

Are you passionate about working with BIM and IT applications, and do you have a constant eye for potential improvements that create value for the business? The Metro company and the Greater Copenhagen Light rail are on a digitization journey and are therefore looking for an IT staff member who wants to work with BIM applications.

Norlys A/S
Silkeborg Se rejsetid

Situation Manager med et godt overblik

Kan du kommunikere præcist og effektivt i pressede situationer? Og kan du holde mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Situation Manager. Vi er en ung organisation med en afslappet og uformel ledelsesstil, og du vil få mulighed for at bidrage aktivt til afdelingens og funktionens udvikling.

Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

IT Specialist til drift og optimering hos Assure Wealth

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Support & Operations Engineer til vores Linux-team

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du Linux-kompetencer og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Så har vi stillingen til dig!

Recruit IT ApS is recruiting for IFU
Copenhagen Se rejsetid

IT Service Manager for IFU – the Investment Fund for Developing Countries

Are you thrilled about IT, supporting users, and would you like to take part in a great IT transformation, AND want to do all of this in an independent government-owned fund that makes the world a better place through our investments, then please read on.

Recruit IT ApS is recruiting for IFU
Copenhagen Se rejsetid

IT Project Manager for IFU – the Investment Fund for Developing Countries

Be a pivotal part in transforming our entire IT set-up as you procure and implement our new investment management and people systems. Are you thrilled about working with international suppliers and being close to top management?

Sentia Denmark A/S
Glostrup Se rejsetid

Datacenter Engineer

Vil du være en del af en spændende digital rejse? Har du erfaring med Datacentre og vedligeholdelse af hardware? Kan du se dig selv indgå i et team af dygtige kollegaer og trives du med at arbejde struktureret både i Datacentre og systemer? Så har vi stillingen til dig!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

It-projektleder til arbejde med NFR og risk management

Vil du være med til at arbejde med NFR-området i en stor it-organisation? Har du mod på at bistå en stor udviklingsorganisation i overgangen til DevOps samt at koordinere og sikre den fortsatte drift og vedligeholdelse af det nye system, der er udviklet til brug for den offentlige ejendomsvurdering? Så er er du måske vores nye kollega.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Sikkerhedsanalytiker til at udvikle og styrke vores indsats inden for cybersikkerhed

Vi søger en ny medarbejder til vores Detection And Response Team (DART), som har ansvaret for at forebygge, opdage og håndtere sikkerhedshændelser i Statens It og for vores aktuelt mere end 100 kunder og 35.000 brugere. Vi leverer en række ydelser vedrørende sikkerhed både internt i Statens It og til vores kunder.

Unit it
Kolding, Middelfart eller Aarhus Se rejsetid

Service Delivery Manager

Brænder du for et job, hvor du kan bruge din tekniske viden og erfaring i rådgivning af kunder? Vil du være en del af Service Delivery teamet i Unit-IT, hvor vi dagligt bidrager med leverance af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting & cloud-løsninger, sikkerhed, SQL-drift og BI.

Human Point Recruitment søger for Intermail Danmark A/S
Hvidovre eller Malmø Se rejsetid

Teknisk projektleder med C# erfaring søges til InterMail

Er du en dygtig projektleder? Og har du også erfaring med C#? Vil du være med på en spændende digital rejse? Er du god til at være bindeleddet i en koordinerende rolle? Hvis du kan svare ja til dette, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Recruit IT ApS is recruiting for Digizuite A/S
Odense Se rejsetid

Incident Manager

Do you master the incident management discipline – balancing the priority of our highly valued customers and their support needs as well as the people involved? Then read more here.

AURA A/S
Viby eller Odder Se rejsetid

Projektleder til IT-udvikling

Skal du spille en central rolle på denne rejse som vores nye, passionerede IT-projektleder? Hvis du har en god forretningsforståelse evt. erfaring med projektledelse fra IT-projekter, så er det muligvis dig, vi søger. I denne stilling bliver du en del af Koncern IT, der har til opgave at skabe værdi for alle AURAs forretningsområder.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Skarp pensions Business Developer til Pension & Investment Maintenance team

Om din baggrund er fra en kundevendt stilling som pensionsrådgiver eller om du har varetaget opgaver i en middle-/backoffice-funktion, er ikke det afgørende kort. Det vi leder efter, er en frisk kollega med et godt fagligt fundament og erfaring fra pensionsbranchen.

OK a.m.b.a.
Viby Se rejsetid

Change- og transition manager – få stor indflydelse i en nyoprettet stilling

Vil du stå i spidsen for at skabe klare og veldokumenterede processer? Og dermed spille en nøglerolle, der understøtter forretningens ønsker og behov? Så bliv en del af OK og træd ind i en indflydelsesrig stilling.