9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Dedikeret Incident Management Procesejer med gode samarbejdsevner

Vi søger en passioneret kollega med praktisk erfaring indenfor IT-drift, som har beskæftiget sig med brugerinddragelse og interessenthåndtering. Du vil primært skulle beskæftige dig med incident, men vil også blive involveret i de øvrige operationelle ITSM-processer, som dit kommende team er ansvarlige for.

PensionDanmark
København Ø Se rejsetid

Product Owner til PensionDanmark

Vil du være med til skabe værdi gennem innovative IT-løsninger i pensionsselskabet med de største digitale ambitioner? Er du nysgerrig efter at se, hvor langt du kan nå med branchens bedste kollegaer, og trives du i krydsfeltet mellem forretning og teknologi? Så er du måske vores nye Product Owner i vores team for eksterne systemer.

Digitaliseringsstyrelsen
København K Se rejsetid

Kombineret incidentmanager og systemforvalter til samfundskritisk it-løsning

Vil du gerne forvalte Digital Post-løsningen, som anvendes af størstedelen af alle borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark? Har du erfaring og interesse for drift, vedligehold, incidenthåndtering og videreudvikling af it-løsninger? Så er du måske vores nye medarbejder.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Risk & Security business partner

We are looking for a business partner with deep knowledge and understanding of enterprise risk management and generation of overall risk picture from risk assessments performed in business units.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Operations Specialist (SecOps) til arbejdet med at sikre nogle af landets vigtigste digitale løsninger

Har du antennerne ude, erfaring med håndtering af sikkerhedshændelser og evnen til at finde sprækker i muren? Vil du bidrage til sikringen af det digitale landskab i Danmark? Så er det dig, vi søger.

Arbejdsmarkedets Tillægspension
Hillerød Se rejsetid

Sektionschef til etablering og drift af nyt Operationscenter, der skal håndtere incidents på tværs af ATP's systemer

Er du leder med erfaring inden for it og Incident Management-processer? Går du forrest, når komplekse og kritiske fejl skal håndteres? Og vil du have et arbejde med mening, hvor du er med til at holde en af velfærdsdanmarks grundpiller kørende? Så er du den sektionschef, vi søger til at etablere og senere drive ATP’s nye Operationscenter.

Riskpoint A/S
Copenhagen Se rejsetid

Application Support Specialist

As our new Application Support Specialist, you will primarily be focusing on providing backend support and performing common configuration tasks for Microsoft Business Central, other applications, and business critical systems.

The position can be located in any of our European offices.

Scan Global Logistics
Hvidovre Se rejsetid

IT Infrastructure Specialist - drift af Microsoft Enterprise løsninger

Vi søger en IT Infrastructure Specialist til vores IT Operations team i København. Du kommer primært til at arbejde med Azure og Microsoft løsninger, i en transformation af vores on-prem miljø. Vi implementerer og drifter alle firmaets IT-løsninger, og du deltager i både drift og projekter.

TDC Erhverv
København eller Aarhus Se rejsetid

Business Architect

Trives du i spændingsfeltet mellem forretning, IT, strategi og eksekvering, og er du en digital blæksprutte med stor forretningsforståelse, stor nysgerrighed og færdigheder for eksekvering? Så er det dig vi mangler!