6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eltronic Group A/S
Hedensted Se rejsetid

IT Operations Engineer

Ønsker du at arbejde med markedets nyeste IT-løsninger, hvor du sikrer infrastrukturen på store og komplekse projekter? Og vil du være med til at udvikle Eltronic Groups globale IT-platforme?

Du bliver du en del af en professionel IT-afdeling bestående af 8 dygtige og serviceorienterede kolleger, hvor kompetencer, udvikling og teamwork er nøgleord.

Secher Security
Silkeborg Se rejsetid

Security Consultant

Secher Security er på en vækstrejse, og vi udvider igen. Vi har brug for en dedikeret teamplayer, der har lyst til at arbejde med den nyeste teknologi indenfor automatisering og simplificering af global cyber security infrastruktur med det revolutionerende SASE-platform fra Cato Networks.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk or Aarhus Se rejsetid

Sr. Data Engineer Consultant for our fast-growing Insights & Data team

Join our fast-growing Insights & Data practice as a Data Engineer/Cloud Engineer to develop your consulting skills and break the boundaries of data engineering while living your best work life.

Københavns Lufthavne A/S
Kastrup Se rejsetid

IT Delivery Agent

Vores samarbejdspartnere har brug for IT-løsninger og IT-setups, som du bidrager til at etablere.

Fra den indledende dialog over tilbudsfasen til endelig leverance – du har kunden hele vejen. Det kan være alt fra internetforbindelse i shopping center, wi-fi i en midlertidig skurby eller en af de mange andre opgaver i lufthavnen.

NetIP A/S
Herlev Se rejsetid

IT-konsulenter

Søger du spændende tekniske udfordringer, og er du mester i at levere den bedste kundeservice? Så læs med her!

Som IT-konsulent ved netIP vil du blive tilknyttet en række kundeteams, hvor du, sammen med dine dygtige kollegaer, har ansvaret for, at kunden til enhver tid er glad og tilfreds med netIP som samarbejdspartner.

IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

IT-systemkonsulent

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Og trives du med teamwork?

IT Forum Gruppen søger en erfaren it-systemkonsulent til at udføre opgaver for vores kunder. Jobbet forudsætter, at du har god erfaring med IT-infrastruktur og som systemkonsulent generelt og har arbejdet med hybridløsninger omkring Microsoft 365 / Azure.