65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Vi søger en It Service Management ansvarlig til Fælles Understøttelse af Telemedicin i Region Midtjylland

Vil du bidrage til, at Fælles Understøttelse af Telemedicin, FUT, har en professionel drifts- og supportorganisation? Og ser du charmen i at holde leverandørerne til ilden og sikre et dynamisk samarbejde? Så kom med på vores team - vi mangler dig!

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Commercial Contract & Automation Manager

Vi søger lige nu en detaljeorienteret og selvkørende kollega til vores Commercial Financial & Analytical Support afdeling. Som Commercial Contract & Automation Manager vil du få ansvaret for at drive en øget automatisering i tæt samarbejde med vores Category Managers, og ud fra de rammer der er skabt via vores standardkontrakter.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Service Level Manager til Koncern IT

Brænder du for IT og for at levere god service? Og har du lyst til at arbejde med Service Level Management, så har vi måske stillingen til dig i Koncern IT - Region Sjælland. Du kommer til at indgå i et fagligt netværk med dygtige Proces Managers i din afdeling og vil have et tæt samarbejde med disse i dagligdagen.

IST ApS
Roskilde Se rejsetid

Product Owner, som vil være med til at udvikle løsninger, der gør en forskel

Har du lyst til at udfolde dine evner som Product Owner på en arbejdsplads med højt til loftet, masser af ansvar og en god, sund social kultur? Vi søger en Product Owner til vores kontor i Roskilde, som vil være med til at udvikle fremtidens digitale løsninger til dagtilbud og skole. Er det dig?

BEC
Roskilde or Herning Se rejsetid

Business analyst for the Custody team

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Do you want to be the one, who understand our customers’ needs and are able to transform these into IT requirements? Then, you are the one we are searching for.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Solution Manager med styr på teknik og relationer

Danske Spil er markedsleder på det danske marked, men vi er i liga med de store internationale spiludbydere. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en Solution Manager – vil du med på holdet?

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Test Manager til SAP Kompetencecenter i Koncernservice

Har du erfaring med test management i relation til en SAP-løsning? Vil du være med til at kvalitetssikre og effektivisere test af vores SAP-løsning? Så er du måske vores nye kollega i SAP Kompetencecenter i Københavns Kommune.

J. H. Schultz Information A/S
Valby Se rejsetid

Struktureret Product Owner til Legal Tech

Vil du være med til at skabe brugervenlige IT-løsninger med høj forretningsmæssig værdi? I Schultz søger vi en struktureret product owner, som sætter en ære i samarbejde og behændigt jonglerer en backlog, så vi sikrer høj kvalitet i vores legal tech-løsninger, herunder platformen Schultz Fundament.

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Ferring Pharmaceuticals A/S
Copenhagen or Lisbon Se rejsetid

Global OT Application & Data Integration Manager

Does it sound interesting to be a Global OT Application & Data Integration Manager in a newly created position? Does an international working environment where a key priority is to be data driven sound challenging? You will be joining a newly created team of five people, with a desire to expand by 2 team members.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejere/Application Managers til Workzone ESDH system

Vil du være med til at drifte, vedligeholde og videreudvikle et system med stor betydning for finansieringen af den offentlige sektor? Brænder du for at sikre og udbygge optimal it-understøttelse og automatisering af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kollegaer?

BEC
Roskilde Se rejsetid

System engineer

Do you want to work with critical and central payment infrastructure in the Danish financial sector, where high quality and stable operations are in focus? Are you in the beginning of your career and are you looking for a position with purpose and you will learn something new everyday? Then you are the one we are looking for.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Implementation Manager, der brænder for organisatorisk implementering, kommunikation og forandringsledelse

Vi leder efter en Implementation Manager til vores team, Organisatorisk Implementering, som kan hjælpe med at sikre, at SDC’s løsninger altid understøtter gode kundeoplevelser og bliver succesfuldt implementeret.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT Process Management Consultant

Would you like to use your process optimisation experience in a role with global reach where you help build up a brand-new process management function in one of Denmark’s largest IT organisations?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Business Analyst - Operational Insight

Do you want a role where you can develop your skill set by taking on exciting operational challenges and responsibilities? And do you want to work closely with data, with the result of making a difference across our entire IT organization?

Magenta ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Ansvarsbevidst implementeringskonsulent

Vi søger en implementeringskonsulent, der er hurtig til at tilegne sig forretningsindsigt, er dygtig til at foretage analyser, har godt fat i moderne it-arkitektoniske principper, og som gerne vil være med til at effektivisere og automatisere kundernes arbejdsgange.

Banedanmark
København Se rejsetid

Transition Manager

Vil du sikre en professionel styring af interfacet mellem projektafdelingen og driften? Vi søger en erfaren og professionel profil til at styrke transition af IT og transmissionssystemer fra projekt til idriftsættelse samt skabe overblik og styre vores aktiviteter i projektpipelinen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Agile Coach til Lean-Agile Center Of Excellence (LACE)

Har du interesse for at arbejde med agilt mindset, principper og praktikker? Motiveres du af at arbejde med agil transformation på tværs af en hel organisation? Lever og ånder du ”agile” hver dag? Så kom og vær med!

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Proces Manager med stort overblik og gode samarbejdsevner

Vil du være med til at forme, hvordan vi i Region Midtjylland for fremtiden skal arbejde med processer? Og kan du bevare overblikket og se de store sammenhænge mellem databaser, servere og applikationer? Så er vi sikre på, at du vil passe godt ind som vores nye procesmanager med fokus på CMDB.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Copenhagen Se rejsetid

Building Information Modelling (BIM) IT application Consultant

Are you passionate about working with BIM and IT applications, and do you have a constant eye for potential improvements that create value for the business? The Metro company and the Greater Copenhagen Light rail are on a digitization journey and are therefore looking for an IT staff member who wants to work with BIM applications.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Product Owner for OT Infrastructure & Automation

Do you want to solve complex technical challenges as you bridge colleagues working in IT with our Operations Technology Environment? And can you see yourself thriving in a company where our level of ambition is through the roof? Your main task will be to manage the development process of one or more of our products as we transform our IT/OT setup.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Business Analyst til området for offentlige ejendomsvurderinger

Trives du med struktureret og kommunikativt at nedbryde forretningskrav, designe processer og omsætte det relevante til operationelle mål til udvikling? Og har du samtidig lyst til at udvikle dig indenfor applikationsudvikling, vedligehold og drift af it-systemer?

HCL Technologies Denmark ApS
Remote

Ecosystem Business Analyst

Are you passionate about making great change happen? As the Ecosystem Business Analyst, you work closely with affiliate and product experts to understand business and IT needs within specific areas, like commercial, medical, digital and data.

C2IT
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Herning Se rejsetid

Erfaren BI-konsulent til en spændende konsulentvirksomhed

Kom med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger. Vi søger en senior konsulent til udvikling af løsninger i Microsofts Power Platform. Så kan du møde kunderne i øjenhøjde og omsætte ønsker til systemer, så er det helt sikkert dig vi venter på.

Chr. Hansen A/S
Avedøre Se rejsetid

Production IT Application Specialist

Chr. Hansen søger dig, der kan være med fra behovsafdækning til implementering, test og validering af vores Produktions-IT-løsninger. Du vil indgå i et specialistteam, som blandt andet arbejder med udvikling og support af MES og OEE-løsninger.

Domstolsstyrelsen
København Se rejsetid

Systemejer til helt ny løsning i stort digitaliseringsprogram

Har du lyst til at sikre drift og vedligehold af en helt ny og egenudviklet løsning til domstolene? Har du erfaring med application management i en kompleks kontekst? Så er du måske den nye systemejer til Domstolsstyrelsens store Straffe- og skifteprogram.