52 job matcher din søgning 52 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler, der brænder for hele investeringsområdet

En god bankoplevelse handler ikke om teknik. Den handler om nærvær og relevant, personlig rådgivning. Og det er præcis derfor, at fællesskabet om en nordisk IT-platform bliver dyrket med så stor dedikation hos vores kunder – for så kan de bruge deres tid og energi på det, der skaber ægte værdi for deres kunder: den gode bankoplevelse.

& friends søger for Letpension
København

Udvikler til team Drift & Automatisering

Vil du arbejde med tekniske løsninger og skabe værdi for kunderne i Letpension?

Til Letpension søger vi en motiveret og alsidig udvikler, der dagligt skal være med til at løse drifts- og udviklingsopgaver samt tekniske supportopgaver, og som derfor trives med mange forskellige opgaver – ofte med flere samtidig.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Kender du til IT-udvikling og vil du arbejde med processer & metode

Kan du engagere kolleger med stærke fagligheder indenfor udvikling af IT og være den drivende kraft, der sikrer, at samarbejdet bliver omsat til metoder, der virker i praksis? Så har vi brug for dig.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Digital Transformation Manager

Would you like to take on a brand-new position at the centre of our digital transformation?

At DSV, you will experience plenty of opportunities to influence our digital transformation – and you will be able to shape your role as the business develops. Join our digital journey and step into the future with us.

Søfartsstyrelsen
Korsør Se rejsetid

Forretningsorienteret Applikation Manager til at videreudvikle Søfartsstyrelsens IT-systemer

Vores portefølje af systemer skal videreudvikles og vedligeholdes. Systemerne er med til at sikre at Danmark har et højt niveau af sikkerhed til søs og at vi understøtter det maritime erhverv. Vi leder efter en ny kollega, der tager medansvar for at videreudvikle og vedligeholde systemerne i samarbejde med vores brugere og eksterne leverandører.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Agile delivery consultant

As a Lean Agile Process Consultant you are offered the opportunity to improve our processes for delivering value to our customers from start to end. You will work together with various stakeholders from IT development to staff function to ensure a lean delivery process.

People Company søger for Geodata AS
Glostrup Se rejsetid

Senior Presaleskonsulent/løsningskonsulent

Geoinfo A/S søger en Senior Presaleskonsulent/Løsningskonsulent, der vil være med til fortsat at udvikle Salgs- og marketingafdelingen i en vækstorienteret software-distributør og konsulentvirksomhed.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Release Train Engineer til Danske Spils digitale produktudvikling

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Vil du sætte dine erfaringer med agile og SAFe i spil i digital produktudvikling?

Så har vi en spændende nyoprettet stilling til dig, som Release Train Engineer i Danske Spils IT-afdeling.

Forsvaret
Hvidovre Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent eller it-partner; vær med til at digitalisere Forsvaret

Brænder du for at arbejde i krydsfeltet mellem brugeren og it?

Vil du gerne bruge dine evner til at digitalisere forsvaret? Eller vil du understøtte at Cyberdivisionens kunder bliver mere klar til digitalisering? Så vil vi gerne høre fra dig.

Banedanmark
København Se rejsetid

To dokumentationskoordinatorer til afdelingen Handover og Review i Banedanmark

Vi søger derfor to dokumentationskoordinatorer, som bliver nøglepersoner i forhold til at støtte vores forskellige projekter i to forskellige dokument review faser 1) Detailed Design og 2) Handover.

Rigspolitiet
Glostrup Se rejsetid

Product owner til digital understøttelse af politiets udlændinge- og grænsekontrolopgaver

Drømmer du om at være med til at understøtte løsning af politiets kerneopgaver? Og vil du være det naturlige bindeled i drift og videreudvikling af politiets operative it-systemer? Så har vi jobbet til dig.

Som Product owner ligger din faglige profil i spændingsfeltet mellem forretningsanalyse og it-projektledelse.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Senior business specialist - i rollen som teknisk regelspecialist

Du bliver en del af et skarpt hold, hvor faglighed og viljen til at lykkes er central. Desuden tror vi på, at man godt kan være ambitiøs og have en spændende karriere, samtidig med at man har en god work-life balance.

Er det dig, vi leder efter?

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

IT- og managementkonsulent til Epic-løsninger

Gennem tæt samarbejde med hospitaler og offentlige styrelser skaber vi bedre løsninger, der gør en forskel for både vores kunder og deres patienter. Vil du være med til at gøre den store forskel ved at udfordre den elektroniske patientjournal, som den ser ud i dag? Så bliv en del af Capgemini.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsanalytiker, der brænder for investerings-backoffice

Jobbet har mange facetter, og hverdagen er et miks af bl.a. analysearbejde og udarbejdelse af kravsspecifikationer på nye og eksisterende systemer.

Du skaber værdi på styregruppemøder og i sounding boards, hvor du som analytisk forretningsudvikler sætter dig i kundernes sted, når det kommer til forretningskrav og forventninger til IT-løsningen.

AS3 A/S
Viby J. Se rejsetid

Software Developer

Du vil i samarbejde med resten af udviklingsteamet få ansvaret for ny- og videreudvikling af vores Microsoft Dynamics-baserede CRM-platform – en løsning som er stærkt tilpasset forretningens behov, og hvor vi er blandt landets dygtigste til custom-udvikling.

extri:co A/S
Ballerup, Odense, Aarhus eller Herning Se rejsetid

Senior Sharepoint- og Azureudvikler

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at indgå i et projektteam, hvor der vil være mange parallelle aktiviteter kørende samtidigt, og hvor du - sammen med den øvrige del af udviklingsteamet - skal sikre en succesfuld implementering.

Elos Medtech Pinol A/S
Gørløse Se rejsetid

Technical IT Specialist

We are seeking a highly skilled Technical IT Specialist with experience in Active Directory both on-prem and Azure, as well as infrastructure. As a Technical IT Specialist, you will be responsible for managing and maintaining our company's IT infrastructure, ensuring that all systems are running smoothly and efficiently.

Metro Service A/S
Copenhagen Se rejsetid

IT Business Partner

Can you see yourself in a newly established role as IT Business Partner where you proactively anticipate Metro Service’s technology needs and manage the delivery of these IT solutions? Then this job might be something for you.

It will be your responsibility to understand the specific goals for the department and Metro Service overall.

Magenta ApS
Nuuk Se rejsetid

IT-projektleder – få en hverdag hos vores kunder i Grønland

Er du klar på et nyt eventyr? Og vil du have en hverdag i Grønlands smukke natur blandt høje fjelde og udsigt til fjorden? Bliv IT-projektleder i Magenta. Her kommer du til at udvikle dig fagligt, når du hjælper vores kunder med at drive IT-projekter, der skaber værdi.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Dygtig it-professionel til administrative systemer i stor it-afdeling

Vil du gerne håndtere vigtige administrative it-systemer i en stor organisation? Vil du stemple ind, hvor samarbejde og faglig dygtighed går hånd i hånd? Og vil du bruge dit engagement til at gøre det nemmere at være borger, patient og medarbejder i Region Midtjylland?

Så er du den rette person, vi leder efter!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-generalister med flair for kommunikation til et produktionsstøtteteam

Er du en ambitiøs IT-generalist med stærke kommunikative og samarbejdsevner? Vil du arbejde med nye teknologier og indgå i et team, hvor dine arbejdsopgaver gør en forskel for samfundet? Så er det dig, vi søger til kontoret Gældssystemer Komponenter i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Vurderingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Specialister til dataopgaver på ejendomsområdet

Vil du være med når vi sammen øger vores datamæssige modenhed med målet at blive datadreven og proceseffektiv? Kan du lide at arbejde med data og programmering? Og vil du gerne udvikles i en organisation med uanede muligheder? Så tilbyder Vurderingsstyrelsen en spændende stilling som specialist på ejendomsområdet i et nyoprettet ejendomsdatakontor.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Aalborg Se rejsetid

Erfaren generalist til souscheffunktion i stor IT-supportafdeling i Aalborg

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med souschefopgaver, og har du evnerne til at sikre den daglige drift og support af IT Centret i Aalborg? Du lander i organisationen på et interessant tidspunkt, hvor store initiativer er sat i gang, og hvor du får rig mulighed for selv at sætte dit eget aftryk på jobbet og udvikle dig fagligt og personligt.

Netcompany
København Se rejsetid

FPA graduate position in Group Finance

Vi leder efter en målrettet Business Controller, der har et drive udover det sædvanlige. Du er nyuddannet eller i begyndelsen af din karriere og kommer til at spille en central rolle i at sikre en rettidig og præcis ledelsesrapportering samt dybdegående analyser af vores forretning og finansielle KPI’er.

Nextway Software Denmark A/S
København Se rejsetid

Business Consultant (IT) – Spændende karrieremuligheder i et internationalt team

Har du lyst til at tage del i internationale digitale eventyr og blive ekspert i automatisering af dokumentprocesser? Til Nextway Softwares kontor i København leder vi efter en konsulent med IT-kompetencer, der brænder lige så meget for at være med til at skabe en mere effektiv og papirløs fremtid, som vi gør. Er det dig?