48 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

48 jobannoncer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business Analyst med sans for teknik og samarbejde til MOMS drift

Er du en teamplayer, som brænder for at levere stabil applikationsdrift, motiveres af samfundsvigtige opgaver, og kan skabe værdifulde relationer i dit daglige arbejde? Har du en naturlig nysgerrighed for at forstå, hvordan incidents og problems opstår og ikke mindst hvordan man undgår, at de opstår igen? Så læs mere her.

Politi
København V Se rejsetid

Vil du være drivkraften bag forandring i politiet? Skab en agil fremtid med os i Rigspolitiet som Scrum Master eller Agil Coach og vær med til at løse nogle af samfundets vigtigste opgaver.

Er du passioneret omkring at facilitere og optimere udviklings- og arbejdsprocessen for agile teams? Bliv en central del af vores agile transformation og bidrag til effektivitet og innovation i politiets arbejde. Vi søger dedikerede Scrum Masters og Agile Coaches med stærke kommunikationsfærdigheder og evnen til at skabe selvkørende teams.

Styrelsen for Patientklager
Aarhus N Se rejsetid

IT- og digitaliseringskonsulent

Har du en interesse for IT og digitalisering? Og kunne du tænke dig en central rolle som bindeled mellem IT og forretningsbehov i et ambitiøst og velfungerende team? Så har du nu chancen for at blive vores nye kollega i Styrelsen for Patientklager.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Markeds manager til en portefølje af Danmarks største IT-udbud og IT-indkøb

Er du den, der aktivt og systematisk kan sikre viden om markedet for potentielle leverandører med relevans for Udviklings- og Forenklingsstyrelsens portefølje af kommende udbud og indkøb af IT-ydelser? Så er du måske vores nye kollega i kontoret Udbud.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Configuration Manager til kampen mod terror og spionage

Vi tilbyder en central rolle som Configuration Manager i vores enhed Platform, hvor du bliver kollega med andre dedikerede tekniske specialister. Du bliver en del af et hold af dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde. Vi har en uformel omgangstone, og du vil få stor indflydelse på dit arbejde.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Udviklingsorienteret Service Level Manager til PET

Er analytisk og udviklingsorienteret ord, du bruger om dig selv? Vil du være med til at implementere PET’s IT-servicekatalog og en SLA-orienteret tilgang? Og har du lyst til at drive en stor IT-servicekulturændring? Så er du måske vores nye Service Level Manager.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfarne generalister til koordinering mellem ledelse, forretning og it-fagligheder

Er du en haj til at finde hoved og hale i komplekse organisationer og problemstillinger? Evner du at jonglere mellem forskellige roller i løbet af en travl hverdag? Er du struktureret, og kan du smidigt skifte fokus og målrette din kommunikation til fagnørder, brugere, ledelse og det politiske system? Så er du måske vores nye kollega.

Erhvervsstyrelsen
København Ø Se rejsetid

Vil du være med til at udtænke og forme fremtidens digitale løsninger som Product Owner i Erhvervsstyrelsen

Som Product Owner brænder du for at løse forretningens behov via den agile proces og går forrest for at sikre den bedste løsning i forhold til opgaven, tiden og økonomien. Du har ansvaret for at skabe forretningsværdi ved løbende at opdatere og prioritere produktenhedens backlog i henhold til forretningens ønsker og behov.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Webanalytiker til digitale løsninger

Vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser, når vi udvikler fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen til gavn for hele Danmarks befolkning? Trives du med at klæde forretningen på, lære den om brug af data, samt konkret at opsætte statistikværktøjer på hjemmesider, selvbetjeningsløsninger og apps?

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Tekniske konsulenter søges - både nyuddannede og erfarne

Vil du med på rejsen? I Formpipe Software udvikler vi vores egne softwareprodukter og -løsninger, som understøtter den fortsatte digitalisering af Danmark.

For at kunne følge med den stigende efterspørgsel, er vi nu på udkig efter flere forretningskonsulenter – nyuddannede som erfarne med mod og lyst til at lære nyt.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist med flair for økonomi i projekter og drift

Vil du være en del af et nyoprettet kontor, og vil du stå i spidsen for at vores drift og projekter gennemføres på det korrekte og løbende opdaterede økonomisk grundlag? Så er det måske dig, vi søger.

Gyldendal A/S
København K Se rejsetid

Erfaren CRM application manager med kompetencer i Power Apps søges

Med din 365CRM-værktøjskasse hjælper du os med at udnytte vores eksisterende brug. Du hjælper med at sparre med forretningen ift. at sikre løsninger, som hjælper kollegaer i deres hverdag. Du er vant til at håndtere interessenter på mange niveauer og have eksterne konsulenter som en del af dine projekter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalister med flair for ledelsesrapportering og koordinering

Vil du arbejde med kommunikation og ledelsesrapportering tæt på projektledelsen i et dynamisk miljø med en omskiftelig hverdag? Er du struktureret, skriftligt stærk og formidabel til at skrive korrekt og formelt med sans for detaljen? Så kunne du være vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business Analyst med interesse for læring og teknisk flair

Har du lyst til at arbejde i et offentligt it-projekt, der både gør en samfundsmæssig forskel og er et af de største i Danmark? Og har du interesse for læring og organisatoriske omstillinger, så har vi det helt rigtige job til dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business analysts til forretningskritiske projekter i Skatteforvaltningen

Er du analytisk anlagt og skarp til at afdække- og kravstille komplekse forretningsbehov? Kan du navigere i spændingsfeltet mellem forretningsprocesser, jura og it? Kan du omsætte mål og krav til gode forretningsløsninger? Vil du være med til at udvikle processer og systemer til opkrævning af skatter og afgifter? Så er det måske dig, vi søger!

Banedanmark
København V Se rejsetid

Systemudviklere – vær med til at understøtte vores projekt- og porteføljestyring

Brænder du for at være med til at udvikle nye og sikre videreudvikle af eksisterende IT-løsninger og dermed være med til at understøtte den grønne dagsorden i en stor styrelse, så er dette job måske noget for dig.

BUPL
København Ø Se rejsetid

IT-konsulent til samtale- og beskæftigelsesområdet til IT & Digitalisering i BUPL/-A

Er du en dygtig CRM-konsulent med erfaring indenfor Modulus og Dynamics-CRM med primært fokus på det arbejdsmarkedspolitiske område?

Du vil indgå i et team med fokus på høj digitaliseringsgrad og udarbejdelse af nye løsninger/optimeringer/fejlhåndtering i samarbejde med kolleger og vores leverandør.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business Analysts til samfundsvigtige it-projekter

Brænder du for at anvende dine analytiske evner, og har du lyst til at spille en central rolle i udviklingen af nye it-systemer i Skatteforvaltningen? Så kan du komme med fra starten af projekterne ”Modernisering af udbytteskat” eller ”Implementering af global minimumsbeskatning”, hvor vi til projekternes analysefaser er ved at sætte holdet.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

It-specialist til komplekst it-system, der understøtter hverdagen på sygehusene

Kan du jonglere med komplekse it-systemer til den kliniske virkelighed? Og kan du levere på kravene fra vidt forskellige interessentgrupper og it-brugere? Hvis en god dag for dig samtidig er, at du gør en vigtig forskel for både klinikere og patienter ved at understøtte sygehusene med avanceret it, så er det dig, vi har brug for!

Udlændinge- og Integrationsministeriet
Valby Se rejsetid

Forretningsudvikler med fokus på digitalisering og AI

Kontoret for Forretningsudvikling i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger en ny kollega, der kan spotte og analysere digitale muligheder, omsætte forretningens behov til kravspecifikationer og understøtte, at de nye løsninger kommer ud og leve i organisationen til gavn for vores brugere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Scrum Master

Er du tillidsvækkende, struktureret og brænder du for at skabe udvikling og optimering? Som Scrum Master bliver du en del af et team, hvori din rolle er at sikre, at teamet arbejder agilt, og at teamet trives. Det gøres bl.a. ved at facilitere agile events og arbejdsmetoder og coache og undervise teamet i det agile mindset.

MAN Energy Solutions
København SV Se rejsetid

Junior Business Analyst in Data Management - Digital Solutions

As a Business Analyst in Data Management, you will be the primary contact for Primeserv DK, the Danish aftersales organization, focusing on eChannels and process optimization. You will be bridging the technology and business to improve processes and the efficiency of our organization.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejere / Application Managers med stort samarbejdsgen

Kan du nikke genkendende til at du, via empatisk og inkluderende dialog, formår at indsamle viden fra fagligt dygtige kollegaer og samarbejdspartnere? Så er det dig, vi søger.

Som systemejer hos os er du med til at koordinere drift, support, vedligehold og videreudvikling af vores it-systemer på toldområdet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfarne forandringskonsulenter til udvikling af fremtidens skatteforvaltning

Har du erfaring med komplekse transformationsprocesser i store organisationer? Er du drevet af at udvikle og motivere en organisation på et område med politisk bevågenhed, mange interessenter og store forandringer? Tænker du i værdier, kommunikation og forankring? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

IT-generalister til rollen som systemejer

Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Og drives du af faglige udviklingsmuligheder gennem mange forskelligartede opgaver? Så er det dig vi har brug for!