45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Ferring Pharmaceuticals A/S
Copenhagen or Lisbon Se rejsetid

Global CSV Senior Manager OT

Does it sound interesting to be a Global CSV Senior Manager OT in a newly created position? Does an international working environment where the key priority is to be data driven sound challenging? Do you want to make a difference in the fields of reproductive medicine and maternal health, and in specialty areas within gastroenterology and urology?

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Ferring Pharmaceuticals A/S
Copenhagen or Lisbon Se rejsetid

Global OT Application & Data Integration Manager

Does it sound interesting to be a Global OT Application & Data Integration Manager in a newly created position? Does an international working environment where a key priority is to be data driven sound challenging? You will be joining a newly created team of five people, with a desire to expand by 2 team members.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Account Executive

Do you thrive working in an international, dynamic and fast paced environment? Capgemini Denmark’s Life Science sector is seeking an Account Executive to help drive new sales within the life sciences industry. As an account executive, you will become part of a dynamic and fast-growing Life Sciences team.

Jobindex A/S søger for CTGlobal A/S
Herlev Se rejsetid

Konsulent til Cloud-løsninger – tag del i vores vækst -og udviklingsrejse

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor vi er internationalt anerkendte for vores specialistviden, og hvor vi aldrig stopper med at lære nyt? Og vil du skabe solide løsninger for store, betydningsfulde kunder med komplekse setups? Du vil indgå i vores Microsoft Azure-team, hvor vores Principal er MVP og vidensniveauet er højt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Valby Se rejsetid

Vil du gerne udvikle digital drift på et komplekst forretningsområde?

Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør og en stærk holdånd. Vi sparrer med hinanden i et ligefremt sprog. Hos os kan du desuden være sikker på ledelsens kontinuerlige fokus på din faglige og personlige udvikling.

Domstolsstyrelsen
København Se rejsetid

Systemejer til portefølje af økonomisystemer ved Danmarks Domstole

Vil du være med til at sikre optimal anvendelse af økonomisystemerne ved retterne og i Domstolsstyrelsen? Har du lyst til at være en del af et team med høj faglig stolthed i opgaveløsningen og tilgangen til brugerne? Så er stillingen som tværgående systemejer måske noget for dig.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Lægemiddelinspektør GxP IT (Specialkonsulent)

Du har nu chancen for at blive en af vores tværgående lægemiddelinspektører, som inspicerer lægemiddelindustriens validering og drift af kritiske IT-systemer inden for samtlige GxP-regulerede områder og dermed sikring af lægemiddelkvalitet og dataintegritet.

Vejdirektoratet
Hedehusene Se rejsetid

Er du en af vores nye Application Managers?

Er du den, der tager ansvar for, at opgaverne aldrig falder mellem to kontorstole? Er ”godt nok” ikke lige din kop mokka, og vil du kontakten med dine kollegaer lige så meget, som vi vil dig? Så send os fluks dit CV!

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Dygtige it-konsulenter til brugeradministration – Vær med til at sikre at Udenrigsministeriets it-drift er i verdensklasse

Udenrigsministeriets it-drift og -service er på vej til Statens It. Til at løfte opgaverne og understøtte ministeriets it-drift søger vi lige nu dygtige specialister, der skal hjælpe med at indfri målet om at give Udenrigsministeriet it i verdensklasse.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Implementation Manager, der brænder for organisatorisk implementering, kommunikation og forandringsledelse

Vi leder efter en Implementation Manager til vores team, Organisatorisk Implementering, som kan hjælpe med at sikre, at SDC’s løsninger altid understøtter gode kundeoplevelser og bliver succesfuldt implementeret.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Driftsansvarlig for politiets ”Alarmcentral 112-system”

Har du lyst til at gøre en forskel, så dansk politi kan løse deres kerneopgave? Du kan komme til at spille en central rolle i anskaffelsen og implementeringen af Danmarks næste 112-system. Du bliver en del af et hold, der arbejder dedikeret med at sikre en effektiv forvaltning af vores nuværende 112-system.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

IT Specialist til Driftsstøtte

Vil du være med til at sætte retning for vores processer og værktøjer i forbindelse med vores batchafviklingsområde? Har du erfaringer med batch platforme? Vi ønsker os en kollega, der ikke alene kan levere fagligt kvalitetsarbejde, men også har lyst til at indgå i det sociale miljø i afdelingen.

Banedanmark
København Se rejsetid

Transition Manager

Vil du sikre en professionel styring af interfacet mellem projektafdelingen og driften? Vi søger en erfaren og professionel profil til at styrke transition af IT og transmissionssystemer fra projekt til idriftsættelse samt skabe overblik og styre vores aktiviteter i projektpipelinen.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Copenhagen Se rejsetid

Building Information Modelling (BIM) IT application Consultant

Are you passionate about working with BIM and IT applications, and do you have a constant eye for potential improvements that create value for the business? The Metro company and the Greater Copenhagen Light rail are on a digitization journey and are therefore looking for an IT staff member who wants to work with BIM applications.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Business Analysts til Legacy systemer i Vurderingssystemer

Kan du struktureret indsamle informationer, nedbryde forretningskrav, tegne processer og omsætte det konkrete tekniske løsningsforslag? Og har du samtidig lyst til at udvikle dig indenfor vedligehold, optimering og nedlukning af store offentlige it-systemer, så er her en mulighed for dig.

Jobindex A/S søger for Santander Consumer Bank
Hvidovre Se rejsetid

Erfaren Scrum Master til Europas største bank

Vil du være med til at drive vores agile arbejde fremad og skabe forandringer, der har betydning for både dit team og forretningen? Grib muligheden og arbejd med de førende PaaS-teknologier i vores IT-afdeling, hvor vi lige nu søger hele 2 nye Scrum Masters grundet kraftig vækst.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business Analysts med forretningsforståelse til teknologisk modernisering af komplekst sagsbehandlingssystem

Brænder du for at anvende dine analytiske evner, og har du lyst til at spille en central rolle i moderniseringen og videreudviklingen af et forretningskritisk system med høj samfundsrelevans? Så har vi brug for dig i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, hvor Kontoret Selskabssystemer lige nu søger to skarpe business analysts.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-generalist til rollen som application manager/systemejer til selskabsområdet

Er du en engageret IT-generalist, der brænder for at sikre og vedligeholde optimal IT-understøttelse af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kolleger? Så kan det være dig, vi står og mangler i kontoret for selskabssystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-generalist til rollen som application manager/systemejer til selskabsområdet

Er du en engageret IT-generalist, der brænder for at sikre og vedligeholde optimal IT-understøttelse af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kolleger? Så kan det være dig, vi står og mangler i kontoret for selskabssystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Passioneret Presales Architect

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Evner du at gennemskue kunders forretnings-udfordringer og skabe holdbare løsninger baseret på de nyeste Cloud-teknologier? Så har vi stilling til dig!

Statens IT
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

It-medarbejder til Client Management i Statens It

Statens It søger 2 IT-medarbejder til Client Management Asset-teamet. Teamet har ansvar for udstyr til brugernes It arbejdspladser hos vores kunder. Du skal sammen med fire entusiastiske kolleger i Ballerup og Århus arbejde med installation og klargøring at de godt 35.000 PC’ere, vi drifter.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningskonsulent med interesse for og kendskab til pengeinstitutternes IT-systemer

Hjælp vores kunder til en optimal opsætning og dermed brugeroplevelse, når de anvender SDC’s systemløsninger. Stillingen er skræddersyet til dig, som er selvstændig og dedikeret med en (virtuel) teamspirit.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

Experienced Management Consultants (f/m/x)

Do you have what it takes to help shape Capgemini Denmark’s management consulting practice? And are you passionate about future-proofing your clients’ businesses – turning disruption into opportunities and allowing them to succeed in a market increasingly shaped by digital technologies?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Procesejer til adgangsstyring

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af opgaver med høj samfundsrelevans indenfor adgangsstyring, brugerstyring og sikkerhed? Vil du arbejde med koordinering og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så har vi et spændende job til dig!

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Transition Manager, der vil styrke driftsstabilitet og informationssikkerhed i staten gennem konsolidering i Statens It

Vil du bidrage til at konsolidere den statslige it-drift ved at sikre nye kunder en succesfuld transition af it-drift til Statens It? Som Transition Manager i Center for Analyse og Transition har du ansvaret for relationen til den nye kunde, det vil sige alle kunderelaterede aktiviteter og kommunikation gennem transitionsforløbet.