8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Norlys A/S
Aarhus Se rejsetid

Dedikeret og initiativrig Network Engineer

Har du lyst til at arbejde med den nyeste teknik fra de største leverandører? Motiveres du af at designe og implementere robuste og skalerbare løsninger? Og kommer du med viden om - og interesse for netværk, som du har opnået enten via din uddannelse eller via tidligere erfaring, så skal du læse videre her…

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

It-sikkerheds- og netværksspecialist

Vil du være med til at sikre et fornuftigt sikkerhedsniveau i vores it-løsninger både internt og eksternt? Formår du at sætte dig ind i og forstå både vores egen og kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Jobindex søger for SPECTRA SYSTEMS A/S
Odense Se rejsetid

IT-Administrator med interesse for server- og netværksinfrastruktur

Du bliver en del af Operationsteamet og her får du 4 dedikerede kollegaer, som glæder sig til, at du starter. Vi er et dynamisk team, som støtter hinanden også på hektiske tidspunkter. Vi forventer, du har en velvillighed til at dele dine kompetencer og herigennem hæver vi alle løbende niveauet på hele teamet.

Frederikssund Kommune
Slangerup Se rejsetid

Genopslag - Erfaren Netværksadministrator til IT-afdelingen

Er du træt af at pendle hele vejen til København og brænder du lige som os for IT-netværk, så læs endelig videre.IT-afdelingen i Frederikssund kommune søger, i en nyopslået stilling, en ny kollega til netværksteamet. Vi søger en netværksadministrator med stærk faglighed, der trives i en stilling med stor medindflydelse.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT Netværksadministrator

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye Netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Netværksarkitekt – kan du samle gammelt og nyt og skabe fremtidens netværk?

Andel er blevet til i sammenlægningen af flere forretningsområder, og med det skal vi nu konsolidere forskellige IT-platforme og -services for at skabe et fælles IT-landskab. Som netværksarkitekt får du en stor rolle i transformationen. Vi har skabt rammerne – nu er det op til dig at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Netværksspecialist til OT / SCADA / fjernkontrolnetværk – meget mere end bare drift

Vi er midt i en stor omstillingsproces, der skal skabe et fælles IT-landskab på tværs af organisationen. Vil du være med? Andel er blevet til i sammenlægningen af flere forretningsområder. Og med det skal vi nu konsolidere forskellige IT-platforme og -services.

Jobindex A/S søger for EET Group
Birkerød Se rejsetid

Infrastrukturprofil til Europas førende niche-IT-distributør

Som vores nye generalist til infrastruktur får du ansvaret for at opretholde driften af vores datacenter på ca. 250 servere, som er fordelt på fysiske Windows Server-maskiner og virtuelle VMware hosts. Derudover sikrer du, at alle vores kontorer kører stabilt op imod det ovennævnte datacenter.