13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Syddanmark
Odense

EPJ-konsulent til opgradering af EPJ SYD

I løbet af de næste 1½ år skal Region Syddanmark opgradere sin elektroniske patientjournal (EPJ SYD) til en række nyere versioner. Dette arbejde bliver planlagt og gennemført i en række opgraderingsprojekter og Klinisk IT på OUH søger 1 EPJ-konsulent til at bistå projekterne med denne opgave.

BEC
Roskilde Se rejsetid

System engineer

Do you want to work with critical and central payment infrastructure in the Danish financial sector, where high quality and stable operations are in focus? Are you in the beginning of your career and are you looking for a position with purpose and you will learn something new everyday? Then you are the one we are looking for.

Region Sjælland
Sorø Se rejsetid

Systemkonsulent til Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Brænder du for at udvikle automatiserede løsninger til kollegerne i Regnskab og Finans, så deres hverdag bliver nemmere, så har vi en ledig plads på holdet i Finans og Systemer. Vi søger en ny kollega, der drømmer om en dagligdag, hvor du automatiserer og drifter forskellige opgaver inden for regnskab og økonomi.

Region Midtjylland
Aarhus eller Holstebro Se rejsetid

Linux systemadministrator, der er brænder for sikker og stabil drift

Vil du være en del af et team, der brænder for Linux, i en organisation, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for både hospitaler og patienter? Vi søger en engageret systemadministrator, der vil bidrage aktivt til hverdagen i Region Midtjyllands it-afdeling.

Domstolsstyrelsen
København Se rejsetid

Systemejer til helt ny løsning i stort digitaliseringsprogram

Har du lyst til at sikre drift og vedligehold af en helt ny og egenudviklet løsning til domstolene? Har du erfaring med application management i en kompleks kontekst? Så er du måske den nye systemejer til Domstolsstyrelsens store Straffe- og skifteprogram.

Region Hovedstaden
Herlev Se rejsetid

Systemspecialister til IT-teknisk support af Region Hovedstadens nye sterilcentraler

Vi søger systemspecialister med relevant IT-baggrund og en analytisk tilgang. Dit primære ansvar vil være teknisk support til understøttelse af sterilproduktionen og opretholdelse af leverancesikkerhed til Region Hovedstadens operationsafdelinger.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Teknisk specialist - Microsoft Cloud

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs teknisk specialist med masser af gå-på-mod og viden om løsninger i Microsoft Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Jobindex søger for Imerco
Herlev Se rejsetid

Systemkonsulent til en af Danmarks førende virksomheder

Som en del af vores digitale strategi bliver der satset benhårdt på omnichannel, og derfor søger vi en systemkonsulent med fokus på integrationer mellem de forskellige systemer.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Lead IT Expert - Quality Control

Do you want to help us ensure an IT set-up that guarantees safe transport and logistics of vital medical products all over the world? And are you ready to be involved from the start of our new Center of Excellence (CoE)?

TimeComputer A/S
Brøndby

IT-konsulent Microsoft 365

Er du vores nye IT-konsulent? TimeComputer søger lige nu en dygtig og alsidig IT-konsulent til vores lille team i Brøndby. Vi er en del af TimeGruppen, der tilbyder uvildig rådgivning inden for områderne – revision, IT, investering samt forsikring og pension.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Inspektør inden for medicinsk udstyr til Lægemiddelstyrelsen

Kunne du tænke dig et alsidigt arbejde med mange kontaktflader? Har du god teknisk forståelse, godt branchekendskab og lyst til at gå myndighedsvejen? Er du skarp til vurdering af medicinsk udstyr og/eller computersystemer? Så er du måske den vi søger.

DK Hostmaster A/S
København Se rejsetid

Linux systemadministrator til .dk

Som systemadministrator indgår du i vores IT-team. Her arbejder vi hele tiden for at sikre en høj tilgængelighed og sikkerhed på vores it-systemer, bl.a. gennem automatisering ved hjælp af Ansible.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

IT-ingeniør / stærkstrømsingeniør til daglig drift af overvågningssystem

Er du klar til at træde ind i en vigtig specialistrolle, hvor du understøtter den daglige drift af et af vores kritiske IT-systemer? Så bliv en del af Andel, hvor du spiller en vigtig rolle i den grønne omstilling, når du er med til at drifte og vedligeholde IT-systemer.