12 job matcher din søgning 12 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
København Se rejsetid

Ambitiøs digitaliseringskonsulent med specialistviden om M365

Interesserer du dig for at drive og udvikle adoption samt implementering af M365? Og har du et skarpt øje for governance, arkitektur og konfiguration?

Hos InfoDok kan du se frem til en sjov hverdag med ambitiøse og dygtige kolleger og med mange forskelligartede opgaver både på kontoret og ude i Banedanmarks mange afdelinger.

Søfartsstyrelsen
Korsør Se rejsetid

Forretningsorienteret Applikation Manager til at videreudvikle Søfartsstyrelsens IT-systemer

Vores portefølje af systemer skal videreudvikles og vedligeholdes. Systemerne er med til at sikre at Danmark har et højt niveau af sikkerhed til søs og at vi understøtter det maritime erhverv. Vi leder efter en ny kollega, der tager medansvar for at videreudvikle og vedligeholde systemerne i samarbejde med vores brugere og eksterne leverandører.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Senior business specialist - i rollen som teknisk regelspecialist

Du bliver en del af et skarpt hold, hvor faglighed og viljen til at lykkes er central. Desuden tror vi på, at man godt kan være ambitiøs og have en spændende karriere, samtidig med at man har en god work-life balance.

Er det dig, vi leder efter?

extri:co A/S
Ballerup, Odense, Aarhus eller Herning Se rejsetid

Senior Sharepoint- og Azureudvikler

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at indgå i et projektteam, hvor der vil være mange parallelle aktiviteter kørende samtidigt, og hvor du - sammen med den øvrige del af udviklingsteamet - skal sikre en succesfuld implementering.

Envo IT A/S
København Se rejsetid

Microsoft 365-specialist

Vi søger en Microsoft 365-specialist, der vil stå i spidsen for at optimere, automatisere og sikre vores løsninger på tværs af vores kunder via Microsoft Intune.

Vi kan tilbyde dig en afvekslende hverdag med skiftende arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde fra hvor du vil – kontoret, hjemme eller ude hos kunden.

Netcompany
Aalborg eller København Se rejsetid

Linux systemadministrator

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux?

Så er du måske vores Linux systemadministrator til en af vores Operations-afdelinger, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

Arbit Cyber Defence Systems ApS
København Se rejsetid

Systemtekniker til Cyber Defence Produkter

Vil du arbejde med højt specialiserede Cyber Defence og SECRET netværksløsninger både i Danmark og internationalt?

Arbit søger nu en systemtekniker til vores specialudviklede Cyber Defence-produkter, som er verdensførende indenfor kommunikation til og fra hemmelige netværk.

UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole
Odense Se rejsetid

Adjunkt/lektor til undervisning på Datamatikeruddannelsen

Vil du være med til at udvikle fremtidens it-medarbejdere? Og vil du gøre en forskel for studerende og det lokale erhvervsliv? Vi søger en underviser, som brænder for sit fag og arbejdet med de studerendes læring. Du vil indgå i et underviserteam med kompetente kollegaer.

Simteq A/S
Ringsted eller Herning Se rejsetid

Senior financial consultant

SIMTEQ A/S søger en senior financial consultant. En stilling hvor du i tæt samarbejde med kunderne skal optimere, udvikle, digitalisere og automatisere kundernes arbejdsgange og processer i deres økonomiafdeling.

SOS International A/S
Frederiksberg el. Aarhus Se rejsetid

System Specialist

Har du erfaring med Microsofts produkter og specielt SCCM/Intune, og vil du være en del af et team med erfarne kolleger? så har du muligheden for at blive en del af en fantastisk nordisk virksomhed, som lever af at assistere og hjælpe kunder i nød.

SDC A/S
Ballerup (Hjemmefra) Se rejsetid

Forretningskonsulent med viden om Advisor-produktet samt interesse og kendskab til pengeinstitutternes IT-systemer

Da vi oplever stor interesse for nyt supportområde - nemlig Advisor-produktet - søger vi en ny kollega til teamet. Stillingen er skræddersyet til dig, som er selvstændig og dedikeret med en (virtuel) team spirit. Du får nemlig mulighed til at arbejde med base på dit eget hjemmekontor – med verdens bedste team i ryggen.

Unit it
Middelfart Se rejsetid

Service Delivery Manager

Vi søger en erfaren profil til jobbet som Service Delivery Manager, som kan sit håndværk, har en solid kommerciel baggrund og som har erfaring med drift af IT-­løsninger baseret på Microsoft-teknologi, både on ­premise og i Cloud.