11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

11 jobannoncer

Unique Human Capital søger for LARS LARSEN GROUP
Silkeborg Se rejsetid

Project Manager, Digital & It

Vil du være med til at drive den digitale agenda på tværs af Lars Larsen Group?

Du vil komme til at bidrage til prioritering og implementering af værdiskabende projekter på tværs af virksomheden, herunder at understøtte udvælgelse, udvikling og implementering af nye eller eksisterende systemer, der berører de enkelte teams og organisationen.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Umbraco-specialist og IT-multikunstner til Statens IT

Er du Umbraco-specialist og samtidig en analytisk holdspiller og multikunstner på mange teknologier, der kan yde professionel service til kunder, leverandører og kolleger? Er du tiltalt af tanken om at arbejde med driftsopgaver, projekter og opgaver i feltet mellem kundeforventninger, brugerbehov og leverandørønsker?

Sindico Group A/S
Ikast Se rejsetid

Business Central Specialist

Vi er en vækstorienteret virksomhed med flere spændende projekter i støbeskeen inden for Business Central (BC) og LS Retail, og vi leder efter en dedikeret specialist til at bidrage til vores udvikling, implementering og optimering. Arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af data-validering, test, procesoptimering og opfølgning på IT-processer.

Danoffice IT
Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Modern Workplace Consultant, Professional Services

Brænder du også for at gøre hverdagen lettere for dine kunder? Kan du lide at tage ejerskab over dine opgaver og er du nysgerrig, når det kommer til nye opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig en erfaren Modern Workplace Consultant.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

IT-specialister til et af Danmarks vigtigste it-systemer: Region Midtjyllands Elektronisk Patient Journal (EPJ)

Hos os kommer du til at spille en afgørende rolle i at sikre stabil drift og løbende udvikling af MIDTEPJ, som er klinikkens vigtige kliniske arbejdsplads. Du er derfor med til at gøre en direkte forskel for kollegerne på hospitalerne.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København S Se rejsetid

SharePoint-administrator – læg IT-grundstenen til den kollektive transport

Vil du sætte dine IT-kompetencer i spil på en arbejdsplads med stor samfundsmæssig betydning? Og er du hjemme i SharePoint? Så bliv en del af Metroselskabet Digitalisering og IT-afdeling, hvor du bl.a. får:

  • Et udviklende og udfordrende job
  • Mulighed for at påvirke din rolle og de opgaver der er
Bloom søger for Arbit Cyber Defence Systems ApS
Hvidovre Se rejsetid

Erfaren System Specialist til vigtige Cybersecurity løsninger

Hos vores kunde Arbit Cyber Defence Systems (Arbit) har de travlt med at levere deres løsninger med fokus på netværkssikkerhed. Derfor skal de nu have ansat en erfaren system specialist med baggrund i IT-sikkerhed, netværk, eller Linux til installation og service af deres Cyber Defence løsninger.

Netcompany A/S
Aarhus, Aalborg, København Se rejsetid

Microsoft Operations Engineer

Brænder du for forretningskritisk applikationsdrift? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i Netcompany Operations, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende it-løsninger.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

System Engineer

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defense projects, you might be one of our new colleagues in the System Engineering team.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Junior System Engineer

We are looking for Junior System Engineers to join our growing organization. You will become part of a large team of experienced and highly competent System Engineers where you will be able to learn from them and grow into the role as System Engineer.

Centrica Energy
Aalborg Se rejsetid

Microsoft Dynamics 365 CE Software Engineer

We are looking for a Software Engineer for our Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement platform to join our CRM and ERP Solutions team in Denmark.

If you're passionate about the Dynamics 365, Power and Azure platforms and ready for a significant challenge, we want to hear from you.