26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nuuday
Aarhus Se rejsetid

Team Manager, Nuuday Mobile Partners

Drømmer du om at lede og motivere verdens bedste medarbejdere? Synes du, at det kunne være spændende at skabe digitale forretningsmuligheder for vores mobilpartnere, og samtidig være med til at bygge en helt ny platform i rollen som teknisk leder? Så læs mere her…

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Teamleder til Coreservices, Koncern IT, Region Sjælland

Vi søger en teamleder, der kan være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse? Er du en erfaren og dygtig personaleleder med flair for it? Så er dette en spændende mulighed for dig, som både kan og vil gøre en forskel.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Teamleder til Decentralt Netværk

Vil du være en nøgleprofil, der varetager driften af netværk hos Statens It’s kunder? Så hvis du finder det udfordrende og sjovt at arbejde med en stor og kompleks it-installation med mulighed for specialisering og bred faglig udvikling, så læs endelig videre.

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Teknisk Team Lead til Cryptomathic

Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at arbejde med sikkerhed på iOS og Android? Vores kunde, Cryptomathic, søger en dygtig teknisk team lead til det team, der udvikler deres sikkerhedsløsning til mobilplatforme, Cryptomathic MASC (Mobile App Security Core).

Banedanmark
København Se rejsetid

Teamleder med erfaring inden for Requirement management

Er du vores nye dygtige teamleder og vil du arbejde med requirement management i IT-projekter vedrørende fremtidens løsninger inden for togdrift? Så er det måske dig, vi søger

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København Se rejsetid

Struktureret teamchef med interesse for digitalisering

Vil du være del af et dynamisk kontor med ambitioner om at være frontløber i den offentlige digitalisering? Og brænder du for at skabe god, nærværende og motiverende ledelse? Så er du måske vores nye teamchef i Digitalisering og Support.

Djurslands Bank
Grenaa og Hornslet Se rejsetid

Teamleder til IT-afdeling

Har du lyst til at stå i spidsen for vores IT-afdeling med seks dygtige og erfarne medarbejdere? Vil du være en del af succesen hos en stærk og veldreven lokalbank? Vi søger en dygtig IT-teamleder, der får ansvaret for bankens IT-afdeling, som p.t. består af 6 dedikerede kolleger.

Folketinget
København Se rejsetid

Teamleder til Folketingets It-supportteam

Vil du lede og koordinere arbejdet i Folketingets it-supportteam? Har du erfaring med teamledelse og it-support? Brænder du for at give den bedste it-support og brugeroplevelse? Så er stillingen som teamleder i it-supportteamet måske noget for dig. Vores nuværende teamleder går på pension, og vi søger derfor en ny teamleder.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
København Se rejsetid

Kontorchef til It-drift og Sikkerhed i Fødevareministeriets departement

Kan du være garant for effektive og sikre digitale løsninger i et ministerium med stor betydning for samfundet? Har du erfaring med at fremme informationssikkerhed i offentlige organisationer? Er du en dygtig og dedikeret personaleleder? Så er du måske den kontorchef, vi søger til kontoret for It-drift og Sikkerhed.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Direktør til Rigspolitiets Koncern IT

Politiet er en af de bærende og samlende funktioner i det danske samfund. Vi arbejder hver dag for at sikre sikkerhed, fred og orden i et samfund i hastig udvikling. Dét skal Koncern IT understøtte, og vi har brug for en direktør, der kan føre os igennem store og spændende forandringer i de kommende år.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Team lead til noget med banker og edderkoppespind…

Fangede vi din interesse? Der er faktisk mening med galskaben… for teamet i Core Banking Foundation & Payments har fingrene nede i mange af de helt tunge projekter som fx ”Spider”, der handler om GDPR og intelligent håndtering af forgrenet data.

Bone Consult A/S
Aalborg Se rejsetid

IT-supporter/IT-support-lead

Til vores kontor i Aalborg, søger vi en udadvendt og tillidsskabende IT-supporter evt. IT-support-lead, som har flair for at forstå forretning og yde support til vores kunder, i et højt fagligt niveau.

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)
København Se rejsetid

IT-ansvarlig til GEUS

Kan du se dig selv være spydspids i det kommende samarbejde med vores eksterne IT-leverandør? Er du IT-kyndig, og brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem strategiske udviklingsopgaver og operationelle driftsopgaver i samarbejde med en stor IT-leverandør, så er du måske vores nye IT-ansvarlige. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager for IT Integrations Development

Do you want to take charge of the global integration development for one of the world’s leading transport and logistic companies? And are you ready to manage an international team of talented developers working on translating the requirements from DSV Business into real integrations?

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

IT Manager for our growing organization

Do you want to work as a manager in a company that develops systems to help keep people and society safe? We are looking for an IT Manager, who can work closely with our skilled IT professionals and stakeholders in the organization. 

Rejsekort & Rejseplan A/S
Søborg Se rejsetid

Vil du stå i spidsen for digitaliseringen af Rejsekort? Så kan du blive vores nye Programdirektør

Vil du være med til at stå for transformationen af den måde, danskerne køber billetter og tilgår den kollektive transport? Strategien for digitalisering af Rejsekort er netop blevet godkendt, og vi søger derfor en Programdirektør, som skal sikre, at vi kommer i mål med implementeringen af de nye, digitale produkter.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

CCO til IT Forum Gruppen

Brænder du for ledelse og moderne IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig, vi leder efter. På vegne af IT Forum Gruppen, søger vi en erfaren CCO, der forstår at sætte retningen og skabe rammerne for et stærkt team af dygtige kolleger.

Region Syddanmark
Kolding

Funktionschef til Netværk og Operationel Sikkerhed i Regional IT

Regional IT søger en funktionschef og personaleleder til det vigtige funktionsområde i IT Drift – Netværk og Operationel Sikkerhed. Funktionsområdet har gennemgået en rivende udvikling og sporene er lagt for den videre kurs. Funktionsområdet består af to teams. Et med fokus på vores netværk og et med fokus på den operationelle sikkerhed.

CGI Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Director Consulting Services til at lede CGI’s Life Science-område

Til vores Life Science-enhed, som har ansvaret for vores kunders kerneapplikationer til fremstilling af farmaceutiske produkter, søger vi en dedikeret leder med solid erfaring indenfor Life Science-området. Vi håndterer et bredt udvalg af teknologier, som anvendes i bl.a. MES / SCADA / DCS-systemerne.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Director of IT process excellence and IT governance

Would you like to lead a department that makes a difference for over 2000 colleagues across a global IT setup? As a director, it is up to you to secure IT excellence and ensure that all IT processes are governed according to industry and company standards.

Københavns Universitet
København Se rejsetid

Digitaliseringschef til HR Digital på Københavns Universitet

Vil du spille en afgørende rolle i KU’s målsætning om at levere digitale ydelser med brugeren i centrum samt benytte digitalisering til at skabe en mere effektiv organisation? Vi søger en digitaliseringschef til den tværgående HR-enhed på Københavns Universitet.

Jobindex A/S søger for Intrum A/S
Valby Se rejsetid

Team lead til en af de førende credit management-virksomheder i Europa

Kunne du tænke dig at bruge dit IT-flair og din viden om forretningsprocesser til at hjælpe med at forbedre og drifte systemløsninger? Du sætter retningen, når du arbejder hands-on sammen med dit team – og sørger for, at vi skaber bæredygtige løsninger til vores interne og eksterne kunder.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Customer Success Head of Department

Vil du være med til at sikre løsninger med kunde- og brugeroplevelsen i centrum, og brænder du samtidigt for at lede og motivere andre mennesker? Bliver du motiveret ved tanken om at være i spidsen af et kompetent team af problemknusere? Så er du måske den Customer Success Head of Department vi søger til WorkZone lige nu.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Manager for the Global IT Monitoring Team

Join us to apply your knowledge about IT monitoring and take on this exciting and challenging leadership position. In your role as Senior Manager, you will have the functional and people management responsibility for the newly established Global IT Monitoring team.

Region Sjælland
Ringsted

Teamleder til Systemplatforme, Koncern IT, Region Sjælland

Bliv en del af Koncern ITs driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer. Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for både borgere og klinikere.