17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren styringsprofil med souscheffunktion til agilt udviklingskontor - internationalt samarbejde

Er du en erfaren IT-udviklingsleder og har du evnerne til at sikre den daglige fremdrift i en udviklingsafdeling? Brænder du for at arbejde med kompetente udviklere, testere, scrum masters og andre teknikere i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vi søger dig, som brænder for at gøre en forskel.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Unik mulighed – vil du stå i spidsen for udvikling af statens lønsystem – erfaren seniorprojektleder søges

Statens Lønløsning skal fremtidssikres – vil du stå i spidsen for at sikre projektets succes? Vi mangler dig, der ønsker at bruge dine erfaringer med at drive og udvikle it-projekter inden for et komplekst område i samarbejde med eksterne leverandører og interne samarbejdspartnere.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Software Asset Management

We are seeking a highly skilled and experienced professional to join our Software Asset Management department as Senior Manager. This is a key leadership role that offers the opportunity to contribute to the success of our IT organisation through effective contract management, financial oversight, and strategic leadership in the IT domain.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Kompetent kontorchef med udsyn til tværgående digitaliseringskontor

Har du ledelsesmæssigt et bredt udsyn, har erfaring med personaleledelse og mod på at få et stort ansvar for drift og udvikling af digitale løsninger som alle danskere og danske virksomheder benytter - Så er det måske dig, som vi søger til kontoret Digitale Kanaler og Design.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Leder, der også kan være spillende træner i arbejdet med informationssikkerhed i IT Security

Vi søger en leder til IT Security (din titel bliver sektionschef), som kan stå i spidsen for et team bestående af dygtige specialister, der hele tiden stræber efter at levere sikre løsninger til gavn for det danske samfund. Du sikrer den rette forankring og et højt kompetenceniveau indenfor IT-sikkerhed i organisationens første forsvarslinje.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Afdelingschef til Operations, der kan levere sikker, compliant og effektiv IT-kapacitet til hele ATP

Som en del af Operations sørger du for, at en lang række af landets velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst. Det er fundamentet for alt digital udvikling i ATP.

Jobindex søger for kunde

IT-teamleder - få ansvar og bliv bannerfører for IT-afdeling

Kunne du tænke dig en stilling, hvor du kombinerer ledelse, drift og service med udvikling på IT-området?

Du får ansvar fra dag 1, når du bygger vores IT-afdeling op som et led i den spændende udviklingsrejse, vi er på.

BEC
Roskilde or Herning Se rejsetid

Development Director Credit Risk

Do you demonstrate a comprehensive understanding of how to build complex Credit Risk IT? Are you a talented people manager with experience in driving innovation and making your organisation deliver to customers? Then we are looking forward to hearing from you.

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Teamleder for IT-service i RUC Digital

Brænder du for ledelse og IT-support? Kan du motivere medarbejdere og samtidig sætte dagsordenen for, hvordan RUC Digital lykkes med at professionalisere sin IT-support med brugeren i fokus? Så kan du være den nye Teamleder, som vi har behov for til IT-Service i RUC Digital.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Tech Team Lead

If you thrive in the mix of executing projects, creating a great environment, and managing people, then you might be the new Tech Team Lead for our web developers.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Kontorchef til it-udviklingsteams på ejendomsområdet

Jobbet vil være præget af en spændende, dynamisk og omskiftelig hverdag, og du vil stå overfor svære opgaver – men vi er præget af en kultur med et super-gå-på-mod, og kan virkelig mærke vores resultater. Der vil, udover det daglige arbejde med it-udviklingen, være perioder med mere fokus på it-planlægning, test, idriftsættelse og fejlrettelser.

SEGES Innovation
Aarhus Se rejsetid

People Lead til digitale produktteams hos SEGES Digital

Vi søger en dygtig og passioneret People Lead til vores digitale produktudviklingsteams. Som People Lead spiller du en afgørende rolle i at skabe, fastholde og videreudvikle en agil og samarbejdsorienteret kultur i en value stream, samt støtte hele SEGES Digital i at forbedre vores arbejdsmetoder, leveranceevne og trivsel.
EnviDan A/S
Silkeborg Se rejsetid

IT-chef til spændende stilling i vandbranchen

Er du på udkig efter en udfordrende rolle, hvor drift, ledelse og faglighed er nøgleord? Er det lige dig at have ansvaret for at lede vores it-projekter og komme i mål i samarbejde med dit team? Og motiverer det dig at arbejde ind i den grønne dagsorden sammen med Envidan, som er et nordisk fyrtårn indenfor rådgivningsbranchen?

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Har du erfaring med udvikleropgaver? Og kan du se dig selv i en afgørende rolle, hvor du er med til at sikre fremdriften for et større og komplekst projekt? Vil du være med til at sikre, at vi leverer en løsning af høj kvalitet til kunden? Så er du måske vores nye Senior IT Consultant i Netcompany.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

A challenging and exciting Team Lead role in Healthcare-IT

Capgemini DK is seeking a talented and experienced Practice Lead to join our EPIC System Delivery practice. As a Practice Lead, you will be responsible for successfully managing a team of certified EPIC Systems consultants, who work on high-profile engagements in the health sector both in- and outside of Denmark.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Head of Logos Connect

Du får ledelsen af det team, der er ansvarlig for udvikling og support omkring Logos Connect, der består af produkterne Netfuel og Webfuel. Det er de backoffice systemer hos Logos Payment Solutions, der styrer brændstofpumper, elladepunkter, bilvaske og meget mere for deres kunder i hele Nord Europa.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Kubernetes Product Owner for Hybrid Computing Platform

Are you a digital wiz and adept at people management? And would you like to help develop a brand-new team and define new ways of working in an agile environment?

Then grab this opportunity to impact our Hybrid Computing Platform as a product owner in DSV’s newest Infrastructure platform area.