7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

7 jobannoncer

Jobindex søger for Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

Technical Lead for OpenSouce produkter til et af Københavns dygtigste driftsteams

Vil du være en del af et område, der sikrer stabil og sikker drift af undervisningssektorens it-løsninger? Har du erfaringen til at tage fagligt ansvar for 26 kolleger og sætte retningen for vores applikationer og hvilke teknologier, der skal præge vores fremtid?

Matas A/S
Lystrup Se rejsetid

Team Lead Development hos Matas Group Digital

Matas Group Digital er en af Nordens mest succesfulde e-commerce-aktører, og de søger en dygtig Team Lead til deres Udviklingsteam, som har det primære ansvar for udviklingen af deres Apoteker-services. Teamet er en del af Matas Group Digital, som består af tre udviklingsteams: ét søsterteam i Lystrup og et team i Pakistan.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus N Se rejsetid

Head of Development

Vil du være med til at udvikle og implementere innovative løsninger, der understøtter vores kunder i deres hverdag? Er det at lede og motivere et team af kompetente og alsidige mennesker det, der giver dig et kick i hverdagen?

Genitor ApS søger for Gentofte Kommune
Charlottenlund Se rejsetid

Chef for Digitalisering og IT

Vil du gerne arbejde i en kommune, som med et jobløfte lover dig mulighed for at præge dine arbejdsrammer, så de passer til dig? Så bør du søge den ledige stilling som chef for Digitalisering og IT i Gentofte Kommune.

Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

Technical Lead for OpenSouce produkter til Styrelsen for It og Læring

Har du en stærk teknisk baggrund, en bred og flerårig erfaring med operationel it-drift samt flair for at sætte teknisk retning og fagligt kunne lede teams? I så fald står en sjældent ledig mulighed åben netop nu.

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Director of Technology

We are sailing towards new technological horizons – towards service architecture, a scaled agile framework, software recycling and alignment between product teams. Are you ready for the opportunity to take the helm and keep us on the right course?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Arkitekturchef – vær med til at tegne next level af IT-arkitekturen i Region Sjælland

Er du en inspirerende og visionær leder, der har lyst til at stå i spidsen for at styrke vores arkitekturfunktion, der skal sikre, at vores it-løsninger og it-infrastruktur understøtter Region Sjællands behov for innovative, værdiskabende og robuste it-løsninger. Så er det måske netop dig, vi mangler!