16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Geo
Kgs. Lyngby eller Brabrand Se rejsetid

Full Stack-udviklere

Har du lyst til at arbejde med systemudvikling af førende platforme inden for visualisering, databehandling og digitalisering af Danmarks undergrund? Så kan vi bruge dig i Geo’s data- og modelleringsafdelinger i København og Aarhus.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Systemejer med ansvar for bestillinger og opfølgning på Årsopgørelsen

Som administrativ systemejer kan du lide både at planlægge og at passe mere driftsbetonede ansvarsområder inden for håndtering af bestillinger, økonomi og leverandøropfølgning. Du har kontakt til mange interessenter og indgår i koordineringen af den årlige versionering af Årsopgørelsen.

Bloom recruiting on behalf of Datto
Lyngby

Staff Software Engineer II

Are you sharp on technologies and do you have a high motivation for solving highly complex problems? On behalf of our client, Datto, Bloom IT Recruitment is looking for a highly Senior Software Engineer to join their growing team in Lyngby. You will report to the Director of Software Engineering, also located in Denmark.

Andel Holding A/S
Virum, Svinninge eller Haslev Se rejsetid

Test management strategy lead til visionær energivirksomhed med grønne ambitioner

Vil du være en del af en IT-organisation, hvor kursen er sat i en spændende forandringsproces? Og kunne du tænke dig at få ansvar for at definere og implementere Andels nye testkoncept?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Testmanagere og testdesignere til samfundsvigtigt transformationsprogram

Er du en alsidig testprofil, og har du lyst til at være en del af et samfundsmæssigt vigtigt transformationsprograms testteam? Kan du indgå i arbejdet med at udarbejde operationelle testplaner og få både leverandørernes og forretningens test til at gå hånd-i-hånd? Så er det dig, vi søger!

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Bliv graduate i Data Science

Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med dataanalyse, udvikling af datamodeller og algoritmer, automatisering og big data? Som graduate hos os får du mulighed for at arbejde med data science midt i den grønne omstilling.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Bliv graduate i IT & Digital Innovation

Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og er du klar til at udfordre din viden inden for IT? Er du nysgerrig på at arbejde med Agile IT og IT-governance eller måske emner som IoT, machine learning og AI?

TryghedsGruppen
Virum Se rejsetid

IT-projektleder

Vi søger en projektleder med mange facetter til at hjælpe os med at sikre overblik og fremdrift i vores IT-projekter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Projektorienteret business analyst til Forskud og Bolig

Vil du booste din karriere som business analyst med at spille en central rolle i nogle af Danmarks største it-projekter?? Har du en end-to-end procestankegang og evnen til at koble forretningen med IT? Så er du måske vores nye kollega i Forskud og Bolig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Engageret Business Analyst til Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatning til 5 mio. skatteydere i Danmark? Har du lyst til at arbejde med at koble forretningen med IT i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så er du måske vores nye kollega i Forskud og Bolig.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Strategisk IT-indkøber

Vil du udvikle og eksekvere indkøbsstrategier inden for IT i Danmarks største energiselskab? Vores indkøbsafdeling vokser, og vi leder derfor efter en strategisk IT-indkøber, der har lyst til at blive en del af vores fælles rejse mod en grønnere fremtid med energivenlig strøm.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Fagdirektør med ansvar for samfundsvigtige it-systemer, der understøtter person- og ejendomsbeskatningen i Skatteforvaltningen

Har du en stærk beslutnings- og dømmekraft, og har du erfaring med gennemførelse af store it-projekter og kendskab til arbejdet og beslutningsprocesserne i en politisk organisation med mange interessenter? Så er du måske vores nye fagdirektør.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Fuldmægtig til Product Management – Ejendomsvurdering

Vil du booste starten af din it-karriere med at spille en central rolle i forretningsudviklingen af et komplekst program med høj politisk bevågenhed? Så er du måske vores nye kollega i Product Management i ejendomsvurderingsprogrammet.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Recruit IT ApS søger for Itavis ApS
Klampenborg Se rejsetid

IT-driftskonsulent til Itavis

Brænder du for IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig vi leder efter. På vegne af Itavis søger vi en IT-driftskonsulent til deres profesionelle team. Itavis er en højt kvalificeret leverandør af professionelle Cloud-produkter.

FDM
Kongens Lyngby Se rejsetid

Dedikerede Frontend-udviklere til FDM Digital

Brænder du for webteknologier, og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi inspirerer hinanden og arbejder på tværs af IT og forretning med et stærkt fokus på digitalisering? Trives du med at arbejde med stor frihed og ansvar, i et felt i rivende udvikling? Så er det dig, vi mangler.