8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Secure Spectrum Fondsmæglerselskab A/S
Kongens Lyngby Se rejsetid

Studenterudvikler til egenudviklet RoR ERP- og porteføljesystem

Som studenterudvikler vil du skulle bidrage til videreudvikling og drift af vores interne rapporterings- og ERP-system SAILS. SAILS er en webapplikation udviklet med afsæt i VueJS-frameworket samt en API skrevet med afsæt i Ruby On Rails-frameworket.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Genopslag - 2 testmanagere til nyoprettet afdeling i Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern

Har vi bygget det rigtige produkt, og er det bygget rigtigt? Det er testen med til at afgøre, og det er din opgave at facilitere dette. Kan du planlægge og styre testen i et projekt, bidrage til hvordan vi skal teste i fremtiden, og samtidig coache dine kolleger i, hvordan vi bedst sikrer os, at et produkt er testet godt nok?

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

.Net udvikler til udviklingsteam

Ønsker du at blive én af de dygtigste udviklere, og motiveres du at udvikle dine kompetencer. Er du passioneret omkring din kode, og elsker du at få feedback. Så er det måske dig, vi leder efter!

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Erfarne .Net udviklere til udviklingsteam

Er du passioneret omkring din kode, og værdsætter du at sparre med dygtige kollegaer? Motiveres du af det gode kodehåndværk og vægter at skrive kode, der er let at vedligeholde – både for dig og dine kolleger. Så er det måske dig, vi leder efter!

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Bliv graduate i IT & Digital Innovation

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer.

Twins Consulting ApS
Lyngby Se rejsetid

Key Account Manager søges til salg af IT-rekruttering

Er du en dygtig sælger og motiveres du af at skabe resultater og vækst? Vi er et professionelt team af 9 kolleger, der er eksperter i IT-rekruttering, men vi mangler en kollega som dig. Du tilbydes et spændende, udviklende og selvstændigt job i et godt arbejdsmiljø med hovedkontor i Lyngby.

Ceko Sensors ApS
Lyngby Se rejsetid

Embedded software developer

Would you like to test and develop your skills in a young and growing company? We are looking for an ambitious and multi-talented software developer who thrives assuming responsibility and developing solutions from scratch.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.