11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg eller Kongens Lyngby Se rejsetid

Senior UX Designer

Vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser, når vi udvikler fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye kollega i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Danmarks dygtigste testdesigner/testanalytiker til Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark? Du bliver en del af Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen. Det faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Udviklere til agilt team

Vil du være med til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med forretningen og med brug af moderne software udviklingsteknikker? Så søg ind hos os som lead udvikler eller udvikler.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

IT Specialist til Driftsstøtte

Vil du være med til at sætte retning for vores processer og værktøjer i forbindelse med vores batchafviklingsområde? Har du erfaringer med batch platforme? Vi ønsker os en kollega, der ikke alene kan levere fagligt kvalitetsarbejde, men også har lyst til at indgå i det sociale miljø i afdelingen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Business Analysts til Legacy systemer i Vurderingssystemer

Kan du struktureret indsamle informationer, nedbryde forretningskrav, tegne processer og omsætte det konkrete tekniske løsningsforslag? Og har du samtidig lyst til at udvikle dig indenfor vedligehold, optimering og nedlukning af store offentlige it-systemer, så er her en mulighed for dig.

Vurderingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Data Scientists/udviklere til avanceret modellering af ejendomsvurderinger

Vil du spille en central rolle i implementeringen og videreudviklingen af verdens mest model- og datadrevne ejendomsvurderingssystem? Vil du være med til Vurderingsstyrelsens oprustning af sit økonomisk-analytiske og kvantitative modelfaglige miljø? Så kan du være én af de data scientist/udviklere, vi søger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Jurist med interesse for digitalisering

Kan du bygge bro mellem lovgivning og it-udviklingen, og stå i krydsfeltet mellem digitalisering og jura? Vil du være med til at spille en central rolle i at skabe et solidt juridisk fundament under det nye ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye kollega i kontoret ”Produktstyring Vurdering”.

Bloom søger for HusCompagniet A/S
Virum Se rejsetid

IT-projektleder til landsdækkende virksomhed

Vil du skabe store forandringer i en landsdækkende virksomhed, der skaber familiers drømmehuse? Kan du binde forretning og IT sammen og implementere IT-systemer på en måde, hvor du får alle med fra starten? Så står vi klar til at byde dig velkommen indenfor hos HusCompagniet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Teknisk Product Owner til nyudvikling af it-system til boligbeskatning

Er du god til IT, uden at være udvikler eller arkitekt? Er du god til at håndtere forretningsbehov, uden at være specialist? Kan du guide et team til succes med overblik, kommunikation og vejledning? Med andre ord: kan du snakke med alle, og være en helt central spiller i et team?

Venquis Ltd
Lyngby

Senior/Lead Data Engineer

We are offering 2 attractive (Senior/Lead) Data Engineer positions to join our Digitalization department and to deliver advanced IoT connected services to the renewable chemicals market.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!