8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arcanic A/S
Kongens Lyngby Se rejsetid

Arcanic A/S søger C# .NET-udvikler

Hos Arcanic udvikler vi primært webløsninger på Microsofts ASP.NET-platform. I den sammenhæng anvendes moderne teknologier og værktøjer som bl.a. MVC, REACT JS, HTML5 og jQuery. Vi laver store og komplekse systemer, der dagligt bruges af en omfattende brugerskare, for hvem værktøjerne er essentielle.

Jyske Bank
Silkeborg eller Lyngby Se rejsetid

Modeludvikler til Kreditrisikoområdet

Som modeludvikler vil du komme til at arbejde i et af i alt seks squads i Kreditmodeller og Datawarehouse. Tre af disse squads udvikler koncernens kreditmodeller, der bidrager med viden til en bred vifte af formål i bankens forretning.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Testanalytikere til samfundsvigtigt transformationsprogram

Har du lyst til at være en del af testteamet i Boligprogrammet - et af de store strategiske programmer i Skatteministeriet? Motiveres du af at analysere og omsætte forretningskrav til konkrete og brugbare testcases og at være med hele vejen igennem testforløbet frem til go-live? Så er det dig, vi søger!

ZS Intomics
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Scrum Master part Full Stack developer

Our Product Development department is looking for the right person to take the role of scrum master while also contributing to development of our software products.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Business analysts der brænder for at gøre en forskel

Har du lyst til at være en del af et af Skatteforvaltningens spændende projekter på ejendomsområdet? Brænder du for at arbejde med forretningsanalyse og oversætte det til it? Og vil du arbejde med ejendomsdata, den nyeste teknologi, høj hastighed og stor kompleksitet? Så søger vi lige nu flere stærke business analysts.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

IT Specialist til Driftsstøtte

Du skal være frontløber på at sikre den fremtidige stabile drift på platformen samt indgå i squadets drifts- og forvaltningsopgaver på andre platforme, hvorfor fejlsøgning på tværs af platforme og teknologier vil være naturligt.
Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Softwareudvikling og Data Science

Har du studieretning inden for softwareudvikling eller Data Science, og ønsker du at bidrage til udvikling af IT-systemer og løsninger til kapitalmarkederne i Jyske Bank? Vi tilbyder oplæring og erfaring i IT-udvikling i den finansielle sektor gennem et spændende og udfordrende studiejob.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.