353 job matcher din søgning 353 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Plesner Advokatpartnerselskab
København Se rejsetid

Erfaren IT Operations Specialist

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en erfaren teknisk person med faglige kompetencer inden for end user computing. Vi søger en person, der brænder for at arbejde med vedligehold af applikationer og Windows OS som third level IT-driftspecialist.

Recruit IT ApS søger for Vitec Aloc A/S
Odense Se rejsetid

Project Manager til Vitec Aloc

Vi søger en Project Manager til Vitec Aloc i Odense, der udvikler software til kunder på det finansielle marked og dækker med produktudbuddet behovet for portefølje- og risikostyring, treasury og børshandel. Som Project Manager i Vitec Aloc vil du få en varieret arbejdsdag med mange berøringsflader i organisationen.

NaviPartner
København Se rejsetid

Sr. Webkonsulent til udvikling af brancheførende webshops

I jobbet som Sr. webkonsulent kommer du til at deltage og sætte retning i hele processen med kunden – fra presales til endelig idriftsættelse og vil have en meget bred berøringsflade internt hos NaviPartner. Du kommer til at analysere, designe og hjælpe med implementering af store integrerede omnichannel løsninger til den moderne forretning.

Justitsministeriet
København Se rejsetid

Justitsministeriets departement søger en erfaren projektleder til at lede et stort og tværgående digitaliseringsprojekt

Vi tilbyder en spændende projektlederstilling i spidsen for et afgørende projekt, der skal lægge grundstenene for den videre digitalisering af straffesagskæden. Stillingen vil være præget af stor selvstændighed, og der vil være rig mulighed for at præge projektets retning.

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Senior Data Specialist – GIS og offentlige datakilder

Geoinfo A/S har travlt og fortsætter væksten. Derfor søger People Company for Geoinfo A/S en erfaren og skarp Senior Data Specialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

Jobindex A/S søger for Chr. Olesen Synthesis A/S
Hvidovre Se rejsetid

IT compliance-specialist til succesfuld GMP-virksomhed

Som vores nye IT compliance-specialist er du med til at sikre, at vores GMP-regulerede IT-systemer overholder interne procedurer og eksterne krav ift. håndtering og tilgængelighed af data, sikkerhed og compliance. Dette gør du i samarbejde med eksterne IT-leverandører og dine kolleger, som bruger vores IT-systemer til daglig.

Berlingske Media
København Se rejsetid

React udvikler til Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv

Berlingske Media vil være førende på audio og video. Derfor søger vi en engageret og skarp React-udvikler til udvikling af audio og video på nogle af Danmarks største og vigtigste frie medier: Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Java Developer – new backend e-commerce platform

As a Java Developer, you will be responsible for developing our various applications. You will also be involved in specifying and refining features and tasks, in corporations with different business areas.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Java Developer, Site Reliability & Operations (SRO)

Do you want to be a part of the development of our new Unified Commerce platform with more than 3.000 stores and 28 web shops? In that case, come and join our 50 Java Developers in the IT department at JYSK.

EasySearch ApS søger for EazyProject
Roskilde Se rejsetid

Software implementeringskonsulent

EazyProject A/S har de seneste 6 år ekspanderet salget af deres Software-as-a-Service løsning til project management, som i dag benyttes af mere end 400 kunder og over 10.000 brugere. Vi har succes, alle nøgletal peger den rigtige vej og potentialet i markedet er stort. Derfor søger vi endnu en konsulent til implementeringsteamet.

DANISH CROWN A/S
Viby J

SAP FI/CO Business Consultant, Randers 

Are you an experienced SAP FI/CO Consultant who would like to contribute to the development and support of finance solutions in a global company? Do you want to work on several large and interesting SAP projects including a S/4 Hana upgrade?

SCR Rekruttering A/S søger for DANISH CROWN A/S
Randers Se rejsetid

SAP Material Management Business Consultant, Randers

Are you an experienced SAP MM Consultant who would like to make a real impact and contribute within a global company? Do you want to work on several large and interesting SAP projects including a S/4 Hana upgrade? SCR Rekruttering is on behalf of Danish Crown looking for a SAP Material Management Business Consultant.

Shipmondo ApS
Odense Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du være en del af teamet bag Danmarks Bedste E-handelsværktøj? Er du udvikler med stort U, og kan du lide at være drivkraften bagved, der får alt til at spille foran? Der er fuld fart på hos Shipmondo, og vi leder derfor lige nu efter DIG, der har lyst til at blive en del af vores tech-team som backend-udvikler.

UNIwise ApS
Aarhus Se rejsetid

Frontend-udvikler

Til vores kontor i Aarhus søger vi en Frontend-udvikler til vores feature-team som brænder for frontend-teknologier som bl.a. React. Vi søger en som kan hjælpe os med at bygge fantastiske frontend-løsninger for vores kunder.

Configit A/S
Copenhagen Se rejsetid

Software Consultant

Are you a developer by heart and consultant by skills? We have an exciting opportunity for Software Consultants who love to code, but at the same time enjoy being the customer’s trusted advisor.

Wunderman A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Data Engineer

Are you a Senior Data Engineer with a passion for data management? Are you interested in working with the largest global brands and complex challenges in the media analytics space? Then you might be the Senior Data Engineer we’re looking for!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Lead backend-udvikler til ambitiøst team

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger med kort time-to-market? Kan du bringe din erfaring i spil og løfte dine kollegaers faglighed? Som Lead backend-udvikler går du forrest i teamet og sætter dit præg på den samlede løsning gennem godt løsningsdesign, testbar kode og et solidt overblik.

Continia Software A/S
Aalborg Se rejsetid

Partner Account Manager – Nordic Market Team

Are you looking for a job as a Partner Account Manager? If you’re interested in growing a partner ecosystem, then come join our Nordic Market Team! You will be a key player in strengthening and growing our business together with our partners on the Scandinavian market where the focus will be to continue our exciting Cloud journey.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

IT-udviklere til Operativt Teknisk Center

Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på den nyeste teknologi? Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for Danmarks sikkerhed? Synes du at det lyder spændende, at arbejde med hvordan IT-udvikling kan bruges til at understøtte efterretningsoperationer? Så har vi jobbet til dig!

Godske Group A/S
Sunds Se rejsetid

Erfaren IT-supporter til daglig styring og ansvar for IT-administrationen

Kunne du tænke dig at have en central rolle i en IT-afdeling, og ikke mindst trives du med at have en meget afvekslende og selvstændig hverdag, hvor service og godt humør er en vigtig værdi i dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i en international virksomhed.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Erfaren it-proceskonsulent - vær med til at øge procesmodenheden i IT

Som proceskonsulent er du med til at sikre, at processerne mellem IT og forretningen og internt i IT er effektive, så der er fuld klarhed over, hvem der gør hvad og hvornår. Du sikrer, at procesdesign overholder eventuelle eksterne eller interne krav samt sikrer, at de tværgående processer er sammenhængende.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

GDPR-konsulent til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Kan du sætte strøm til Energinets høje mål for behandling af persondata? Vi har brug for dig, der er motiveret af at arbejde med persondata og databeskyttelse og har interesse i at arbejde i noget af Danmarks mest kritiske infrastruktur i en koncern, hvor GDPR er et strategisk fokusområde.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Vil du være en del af en godt sammentømret afdeling, hvor stemningen er præget af et højt kompetenceniveau, godt humør og sparring på tværs? Som it-sikkerhedsarkitekt får du et tæt samarbejde med såvel andre sikkerhedsarkitekter som cloud-, software- og infrastrukturarkitekter.

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Cryptomathic - Softwareudvikler

Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at blive en del af et passioneret team, der udvikler markedets bedste sikkerhedsløsninger? Du bliver en del af et stærkt team, hvor faglig stolthed, sparring med dygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder er nøgleordene.

Thales Denmark A/S
København Se rejsetid

Thales søger kollega til Service Desk (SPOC)

Ønsker du at arbejde med brugeradministration eller har du erfaring med arbejdet i en Service Desk – og kunne du tænke dig at kombinere det med brugeradministration - så er det nu, at du skal læse videre.