289 job matcher din søgning 289 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PFA
København Se rejsetid

Graduate til Product & Digital offering

Vil du være med til at udvikle, drifte og lancere fremtidens pensionsprodukter og digitale løsninger til PFA’s kunder? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Marketing automation - Graduate

Vil du lære alt det, der er værd at vide om dialog-markedsføring af de mest engagerede specialister? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Officer til IT

Du løser en bred vifte af opgaver og samarbejder med et stort udvalg af interne og eksterne interessenter. Du har dyb faglig viden om cybersikkerhed og ekspertise inden for områder som Active Directory, Azure eller SIEM-løsninger.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Business Developer inden for rådgivning, bolig og kredit

Er du god til at visualisere de tekniske processer og kan du hurtigt sætte dig ind i konkrete problemstillinger. Kan du løse dem gennem din forretningsmæssige viden indenfor rådgivning og kredit fra et pengeinstitut? – så læs endelig videre!

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

Full Stack Web Developer

Vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk? Drømmer du om at implementere de bedste løsninger i C#, samt udvikle Frontend-løsninger, der giver kunderne den bedste oplevelse? Så er her en unik mulighed.

Timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

Vi søger endnu en kollega til vores Cloud Operations, hvor du vil blive en del af et team af erfarne kollegaer. Her arbejder vi med kundernes cloudløsninger og har fokus på at levere en høj kvalitet af services gennem automatisering og dyb forståelse af, hvad der er kundernes behov.

Cloud Teams
Remote

Senior Modern Workplace Konsulent

Brænder du for at arbejde med de nyeste 365 teknologier, optimere processer, understøtte forandringer, og være drivkraft for udvikling af Modern Workplace området? Så er det dig, vi søger, til stillingen som Senior Modern Workplace Konsulent hos Cloud Teams.

Cloud Teams
Remote

Senior Azure Konsulent

Får du et kick af at udtænke og udvikle de bedste løsningsdesign? Er du en ambitiøs og faglig udvikler, og har du godt kendskab til diverse cloud services og teknologier? Så er det dig, vi søger, til stillingen som Senior Azure Konsulent hos Cloud Teams.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler med styr på kernesystemer og Data Migration

Det faglige fundament er forudsætningen for succes i jobbet – dvs. solid erfaring med bank processer og anvendelse af understøttende it-systemer. Når vi siger kernesystem og tilhørende konfiguration/kernesnedkeri, så ved du lige præcis hvad vi taler om.

itm8
Herning eller Aarhus Se rejsetid

Datacenter netværksspecialist til Herning eller Aarhus

Itm8 er i hastig vækst, og søger derfor en passioneret Datacenter netværksspecialist til Herning eller Aarhus. Søger du fantastiske kollegaer, fleksible arbejdstider og er du vild med at arbejde med de nyeste brands indenfor netværk – så kan du meget vel være vores kommende kollega.

Bunker Holding A/S
Middelfart or Aarhus Se rejsetid

People Lead

Your role will be that of a great people leader, focused on empowering individuals across BHG IT to grow in their teams and enabling them to excel and create value in a large, growing company.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Vil du være med til at drive, supportere og udvikle en Talent Management Løsning i det offentlige?

Har du lyst til at arbejde med drift, support og udvikling af en digital kompetenceudviklings- og læringsplatform? Så er det nu du har chancen, da vi søger en Driftsspecialist.

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Head of Agile People Capabilities & Development

In this newly established position, your main goal will be to take our people agenda to the next level to better meet future capability needs of Group IT. To do so, you will create a new people development strategy and build a team of people leaders, that will directly guide and develop the IT organisation.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Head of Digital Development and User Experience

Som Head of Digital Development and User Experience arbejder du på tværs af forretningen og bliver en ledestjerne for hele virksomhedens digitale rejse. Du indgår i vores digitale ledergruppe og bliver ansvarlig for både at drive udviklingen af nye funktioner og services samt optimere eksisterende flows.

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Head of Technology - Lead Technological Advances in a Sea of Changes

We are sailing towards new technological horizons – towards service architecture, a scaled agile framework, software recycling and alignment between product teams. Are you ready for the opportunity to take the helm and keep us on the right course?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Chief Technical Officer i Statens It

Statens It søger en selvstændig kollega, som kan stå i spidsen for den teknologiske udvikling og nye teknologier i Statens It, der udgør fundamentet for den fortsatte digitalisering i staten, så Statens It fortsat kan måle sig med de bedste i branchen inden for de it-services, Statens It leverer.

SCR Rekruttering A/S søger for SCALES A/S
Aarhus, Aalborg eller Odense

Senior D365 Finanskonsulent

Som senior konsulent kommer du til at arbejde med at definere, analysere og implementere Dynamics 365 F&O-løsninger, som understøtter kundernes behov. Du vil blive en del af et stort kundeprojekt og skal sammen med andre kollegaer skabe relationer til kundens stakeholders i projektet samt løbende rådgive om løsninger i de forskellige projektfaser.

SCR Rekruttering A/S recruiting on behalf of BioMar Group
Aarhus Se rejsetid

Global Data Warehouse Consultant

Our client, BioMar, offers a truly unique opportunity to utilise your skills in BI and data warehouse to create solutions that will transform how they work with data/BI – now and in the future. You will collaborate with stakeholders across departments and cultures while improving a dataware house set-up that will be implemented on a global scale.

SCR Rekruttering A/S søger for kunde
Aarhus

Full Stack Developer

Er du en skarp udvikler, der både har styr på dine frontend og backend-teknologier? Har du mod på at videreudvikle dig og dygtiggøre dig? Vil du arbejde et sted, hvor der er et stærkt sammenhold? Du bliver en del af et kompetent og erfarent udviklingsteam på 9 medarbejdere.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande Se rejsetid

OT Cybersecurity Specialist – SOC analyst

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

SCR Rekruttering A/S søger for Cryos International – Denmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Business Central / NAV Developer

Vil du være med til at implementere Cryos’ ambitiøse strategi om standardisering af forretningsprocesser? Brænder du for Business Central udvikling og vil hjælpe med at gøre en forskel for barnløse par og singler over hele verden? Så læs mere her.

SCR Rekruttering A/S søger for Vindenergi Danmark
Aarhus Se rejsetid

Systemudvikler

Ønsker du at bidrage til den grønne omstilling? Har du lyst til at indgå i et mindre udviklingsteam med stor medbestemmelse? Har du erfaring med SCRUM? Som systemudvikler vil du komme til at arbejde med videreudvikling af systemer og applikationer.

Infomedia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer

As a backend developer at Infomedia, you will take an active role in driving the development of our many microservices and webapps, which make up our application landscape, aimed at changing the way professionals in the Nordics work with media content and technology.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Ka’ du BPM og vil du være med til at bygge et CoE op?

Ka’ du BPM - har du forretningsforståelse - og vil du være med til at bygge et CoE op? Hos SDC er vi først med det sidste – og vi er godt i gang med at implementere BPM værktøj i form af et open-source arbejdsgange og en ny beslutningsautomatiseringsplatform.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Bankkyndig Forretningsudvikler, der ved noget om Data Migration

Hvor tit har du ikke hørt ” Kan du bygge bro mellem IT og forretningen”. Men altså! Det er jo lige præcis det, du kommer til at lave. Så den er god nok, for hverdagen byder på masser af dialog med vores kunder og analyse og faglig sparring i SDC’s maskinrum, hvor tingene også skal passe ind og fungere i den store sammenhæng.