28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for Tier1 Asset A/S
Allerød Se rejsetid

Account Manager - sælg bæredygtigt IT-udstyr, der mindsker CO2-aftrykket

Er du en hunter, der elsker at få nye kunder i hus – og efterfølgende opbygge relationer til dem? Og vil du have chancen for at skabe dig en god salgskarriere?

Bidrag til en grønnere fremtid i en international virksomhed, der reducerer elektronisk spild og gør en forskel for miljøet.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Processpecialist og UX'er der kan designe de bedste løsninger til vores arbejdsskadesystem

Vil du være med til at sikre, at vores systemer og løsninger er brugervenlige for sagsbehandlere, rådgivere og eksterne interessenter? Kan du gøre vores processer smidige, enkle og effektive, når dine kolleger skal håndtere sager? Og vil du være en del af et team, der arbejder agilt og prioriterer det gode samarbejde?

ATP
Hillerød Se rejsetid

Studentermedhjælper til arbejdet med kommunikation og markedsføring i employer branding-team

Vil du hjælpe med at tiltrække de rigtige medarbejdere med målrettede kampagner på sociale medier? Kan du skrive tekster, der får folk til at klikke? Og vil du blive endnu bedre til annoncering og employer branding i en stor virksomhed? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til vores Employer Branding-team.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Forretningsspecialister, som kan omsætte data og viden til samfundsvigtige IT-løsninger

Vil du arbejde med landets mest interessante datagrundlag? Kan du se, forstå og omsætte forretningsbehov til de rigtige løsninger? Og vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer? Så er du en af de forretningsspecialister, vi søger i Digital Solutions – en del af ATP.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Innovationskonsulent til at spotte nye muligheder og omsætte dem til konkrete initiativer og bedre brugeroplevelser

Kan du spotte nye digitale muligheder og tage teten på at omsætte dem til konkrete initiativer? Kan du navigere ubesværet blandt mange forskellige typer aktører? Og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau? Så er du den innovationskonsulent, vi søger.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Studentermedhjælper til Intelligent Process Automation

Vil du kickstarte din karriere inden for digitalisering, automatisering og procesoptimering? Og vil du prøve kræfter med implementering af nye teknologier såsom Robotic Process Automation (RPA) og Robotic Desktop Automation (RDA)? Så er du muligvis den studentermedhjælper, vi søger i sektionen Intelligent Process Automation.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Integrationsspecialist, der kan få data til at flyde på tværs af ATP

Er du interesseret i at forstå forretningens faglige udfordringer? Kan du bygge integrationer? Og vil du arbejde agilt i en afdeling, hvor vi spiller en vigtig samfundsrolle? Så er du den integrationsspecialist, vi søger i Digital Solutions.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Head of Enterprise Architecture til Digital Solutions

Som Head of Enterprise Architecture bliver din vigtigste arbejdsopgave at sikre god personaleledelse – både på det faglige og det personlige plan. Det betyder bl.a., at du sætter engagerende og prioriterende mål for dine medarbejdere, og at du kan sørge for løbende udvikling og effektivisering af arbejdsopgaverne.
Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

En dygtig og vedholdende NAV/Business Central-udvikler

Vil du være med til at optimere, udvikle og klargøre vores Microsoft Dynamics NAV 2015 til at blive opgraderet? Har du lyst til at blive en del af en intern IT-udviklingsafdeling, som gør en forskel for hele virksomheden? Så er det måske dig, som vi leder efter til at blive vores nye NAV/BC-udvikler hos Lomax!

Bloom søger for Lattec
Allerød Se rejsetid

IT-ansvarlig

Vores kunde Lattec i Allerød har brug for en alsidig IT-ansvarlig, som sørger for at løse interne IT-drifts- og netværksproblemer i samarbejde med deres IT-supporter. Du bliver en del af en virksomhed med glade og dedikerede medarbejdere i en flad organisation med en uformel atmosfære og med fokus på team-sammenhold.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Product Manager til Ejendomsvurderingsprogrammet

Vil du være med til at spille en central rolle i forretningsudviklingen af et komplekst program med høj politisk bevågenhed? Har du en end-to-end procestankegang og evnen til at koble forretningen med IT? Og er du samtidig struktureret og kan holde mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega i Product Management teamet.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Lead Developer til ATP’s New Tech-team

Vil du sætte nye standarder for arbejdet med teknologi i den offentlige sektor?

Lige nu søger vi en erfaren Lead Developer til vores New Tech-team. Her sætter vi ikke alene retningen for, hvor ATP skal hen, når det gælder ny teknologi. Vi sætter også nye standarder for, hvad man kan med teknologi i den offentlige sektor.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Engagerede og forandringsparate systemejere til Forskudsopgørelsen med fokus på udvikling og implementering af nye lovtiltag

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave – at levere Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatning til 5 mio. skatteydere i Danmark? Har du lyst til at arbejde med at koble forretningen med IT i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så er du måske en af vores nye kolleger i Forskud og Bolig.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Leder, der også kan være spillende træner i arbejdet med informationssikkerhed i IT Security

Vi søger en leder til IT Security (din titel bliver sektionschef), som kan stå i spidsen for et team bestående af dygtige specialister, der hele tiden stræber efter at levere sikre løsninger til gavn for det danske samfund. Du sikrer den rette forankring og et højt kompetenceniveau indenfor IT-sikkerhed i organisationens første forsvarslinje.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Afdelingschef til Operations, der kan levere sikker, compliant og effektiv IT-kapacitet til hele ATP

Som en del af Operations sørger du for, at en lang række af landets velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst. Det er fundamentet for alt digital udvikling i ATP.

iHeadHunt ApS søger for Rosenfelt & West Engineering A/S
Ølstykke Se rejsetid

Test og Integrationsansvarlig (Nyoprettet stilling)

Vi søger en teknisk dygtig og nysgerrig medarbejder til at udvikle, kvalitetssikre og dokumentere vores testsystemer, herunder simulering af banegårdsobjekter (WinMod).

Vi er i alt 25 personer i virksomheden og du bliver vores første dedikerede test og integrationsansvarlige og kan derfor få masser af ansvar.

iHeadHunt ApS søger for Rosenfelt & West Engineering A/S
Ølstykke Se rejsetid

Systemadministrator

Drømmer du om at arbejde med tekniske løsninger for en grønnere jernbaneindustri i en internationalt orienteret mindre virksomhed? Vil du være en del af et engageret team i Ølstykke? Er du klar til at udfordre dig selv i et varieret arbejdsmiljø, hvor du bidrager til sikrere og mere effektiv jernbanedrift?

Så læs mere her.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Udvikler, der vil specialisere sig i cloud og arbejde med samfundsvigtige IT-løsninger

I ATP’s Cloud & Network hjælper vi vores applikationsteams med at udvikle applikationer hurtigt og sikkert, og lige nu er vi på udkig efter ny, dygtig kollega. Dig, der er udvikler og har lyst til at beskæftige dig med Cloud-platformen og spille en central rolle ift. drift af platformen og dens løsninger.

Jobindex søger for Tier1 Asset A/S
Allerød Se rejsetid

Tag ansvaret for drift og support af vores IT-udstyr i en bæredygtig virksomhed

Er du klar til at supportere IT-udstyr sammen med de bedste kolleger? Og vil du bidrage til en grønnere fremtid i en international virksomhed, der reducerer elektronisk spild og gør en forskel for miljøet?

Bliv en del af Europas førende virksomhed inden for køb og salg af brugt IT-udstyr med fokus på bæredygtighed.

Region Hovedstaden
Hillerød Se rejsetid

Webkonsulent med teknisk viden og indsigt i UX-design

Har du lyst til at være en del af webteamet i Region Hovedstaden? Så er det måske lige præcis dig, vi står og mangler på vores hold. Vi er et erfarent team på otte medarbejdere, som står for at udvikle hjemmeside- og intranetløsninger til regionens hospitaler og andre enheder i samarbejde med et udviklingshus.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Kontorchef til it-udviklingsteams på ejendomsområdet

Jobbet vil være præget af en spændende, dynamisk og omskiftelig hverdag, og du vil stå overfor svære opgaver – men vi er præget af en kultur med et super-gå-på-mod, og kan virkelig mærke vores resultater. Der vil, udover det daglige arbejde med it-udviklingen, være perioder med mere fokus på it-planlægning, test, idriftsættelse og fejlrettelser.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Application Manager til at sikre stabile og værdiskabende IT-leverancer

Vil du være med til at skabe værdi gennem proaktivitet og gode relationer?

Som Application Manager er du i stand til at skabe gode relationer internt og eksternt, trække på din brede tekniske IT-erfaring og være opsøgende og proaktiv. Du kommer ikke til at udvikle i IT systemerne – det gør leverandørerne.

SkanTech ApS
Hørsholm Se rejsetid

Systemudvikler med et innovativt mindset

Som en del af vores vækstrejse søger vi nu en erfaren og passioneret systemudvikler, der har lyst til at deltage i udviklingen af fremtidens IT- og softwaresystemer til transportbranchen.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Officer til området for cyber- og informationssikkerhed

Vil du være med til at passe på en af Europas største pensionsselskaber? Har du solid viden om cyber- og informationssikkerhed?

Du vil blive en del af sektionen Security, der er en del af ATP’s 2. forsvarslinje. Vi sikrer en effektiv risikostyring på cyberområdet med udgangspunkt i det konkrete trusselsbillede, avanceret cyberovervågning mv.

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.