22 job matcher din søgning 22 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Officer til IT

Du løser en bred vifte af opgaver og samarbejder med et stort udvalg af interne og eksterne interessenter. Du har dyb faglig viden om cybersikkerhed og ekspertise inden for områder som Active Directory, Azure eller SIEM-løsninger.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

Full Stack Web Developer

Vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk? Drømmer du om at implementere de bedste løsninger i C#, samt udvikle Frontend-løsninger, der giver kunderne den bedste oplevelse? Så er her en unik mulighed.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Head of Digital Development and User Experience

Som Head of Digital Development and User Experience arbejder du på tværs af forretningen og bliver en ledestjerne for hele virksomhedens digitale rejse. Du indgår i vores digitale ledergruppe og bliver ansvarlig for både at drive udviklingen af nye funktioner og services samt optimere eksisterende flows.

9altitudes
Kolding, Odense, Aarhus, Aalborg eller Hørsholm Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central Konsulent med erfaring indenfor produktion eller logistik

Brænder du for at optimere processer i virksomheder med produktion, handel og logistik? Vi vækster kraftigt og søger to virksomhedskonsulenter, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central og drive projekter succesfuldt i mål.

Twins Consulting ApS
Lyngby Se rejsetid

Ambitiøs, erfaren og selvstændig it-rekrutteringsspecialist med hunterprofil

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister og motiveres du af tæt kunde- og kandidatkontakt? Kan du finde det rigtige match og ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 10 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig?

FOSS
Hillerød Se rejsetid

Senior C# Developer with an interest in platform development

Join our friendly and fast-paced R&D software department at FOSS – an international company delivering complex instruments and world-class innovative solutions to the food and agriculture industries.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

C# Developer with an interest in instrument development

We are looking for you as a backend developer to work closely together with your colleagues in our instrument development team. Your core team will consist of other software developers, a tester and a Product Owner. Together, we follow an agile development process and welcome your contribution.

Fredensborg Kommune
Kokkedal Se rejsetid

Vi søger en IT-driftsmedarbejder med fokus på AD og sikkerhed

Fredensborg Kommunes IT-afdeling søger en engageret og dygtig tekniker med vægt på AD og sikkerhed, da vi udvider indenfor IT-sikkerhedsområdet. Det er lige nu, at vi udvikler de nye services og sikkerhedstiltag, så du vil få indflydelse på, hvordan it-sikkerhed og rettighedsområdet skal udformes nu og i fremtiden.

Evaxion Biotech A/S
Hørsholm Se rejsetid

IT Operations Manager

Take on an exciting career at a disruptive biotech company that develops pioneering treatments of cancer and infectious diseases using advanced machine learning methods. We are seeking a motivated and ambitious person to develop and operate the IT infrastructure to our aspirations.

Chr. Hansen A/S
Hørsholm Se rejsetid

Passionate Salesforce Developer to help shape Salesforce and the digital future of Chr. Hansen

We are looking for a curious and passionate Salesforce Developer (potentially a Senior Salesforce Developer) to take part in strengthening our team and competencies. Salesforce is a backbone in our digital strategy, and in this newly established role you will have the opportunity to make a significant contribution to Salesforce in Chr. Hansen.

Fremsyn ApS
Kgs. Lyngby Se rejsetid

IT System Engineer – develop solutions within green energy in a new role

Would you like to develop digitized platform solutions within GreenTech, making our products transparent and useful for our customers? We design, deliver and operate customer-focused solutions that enables us to collaborate with suppliers and communicate with customers – e.g., our sister-company – a leading bio-gas consultancy house.

TD SYNNEX Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Solutions Architect, Dell EMC

Motiveres du af at være en del af et superenergisk team og være med til at udvikle, konfigurere samt sælge Dell EMC-datacenterløsninger? Derudover har du mulighed for hele tiden at udvikle dig kompetencemæssigt, hvor du har adgang til træninger & certificeringer.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Erfaren Scrum Master til to teams inden for Selvbetjeningsløsninger til Boligfinansiering

Motiveres du af at skabe gode rammer for dine kollegers trivsel og effektivitet? Kan du få kolleger omkring dig og teamet som helhed til at blomstre? Har du en interesse i ledelse? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en erfaren Scrum Master til vores to teams, der arbejder bredt med koncernens selvbetjeningstilbud indenfor boligfinansiering.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

.NET/C#-udviklere med styr på udviklingshåndværket

Jyske Bank søger nu to dygtige .NET-udviklere, så hvis arbejdsglæde, jobindhold og udvikling er faktorer, du sætter pris på, så kan det være den helt rigtige stilling for dig. Stillingerne er åbne både for nyuddannede og udviklere med erfaring, herunder også lead udviklere.

Lessor Group
Allerød Se rejsetid

Modern Workplace Architect

Lessor Group søger en erfaren Modern Workplace Architect som sætter en ære i at sikre høj driftsstabilitet og at afvikle services så effektivt og hurtigt som muligt. Vi er i gang med at restrukturere vores Operation og mangler en erfaren ressource, som har fokus på Client Management og Office 365.

Lessor Group
Allerød Se rejsetid

Serviceminded og struktureret IT-supporter

Brænder du for at yde den bedste brugersupport og skabe den bedste brugeroplevelse? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Du vil fungere som 1. level support for alle supportsager i vores Service Desk og periodisk som dispatcher på opgaverne.

Logos Consult A/S
Allerød Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV-konsulenter til Allerød

Du får mulighed for at tage ansvar for projekter og indgå tæt samarbejde med kunderne. Vi arbejder i teams i forbindelse med Dynamics 365 Business Central implementeringer, og du vil derigennem få den rolle, der passer bedst muligt ind i dit speciale. Har du ikke erfaring som ERP-konsulent, tilbyder vi et internt uddannelsesforløb.

ATP
Hillerød Se rejsetid

M365 Power Platform Specialist til IT

Vil du være med til at vedligeholde og udvikle ATP’s brug af Microsofts Power Platform? Har du en udvikler gemt i dig? Og er du teknisk skarp og i stand til at levere kvalitetssikre IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Så er det dig, vi søger til finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Serverless software engineers til hurtigt voksende fintech-bank

Bliver du motiveret af at bygge noget nyt? Og vil du have indflydelse på afgørende beslutninger i en serverless og cloud-baseret bank? Så læs videre her. Vi leder lige nu efter serverless software engineers, der kan hjælpe os videre på rejsen.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Frontend-udviklere med flair for UX

Vil du have indflydelse på, hvordan systemer designes, udvikles og implementeres? Og kunne du tænke dig at blive en integreret del af en hurtigt voksende fintech? Så læs endelig videre. Vi leder lige nu efter front-end udviklere, der kan hjælpe os videre på rejsen.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

We are looking for Analytical Business Developers

Do you want to use your strong commercial analytical thinking as a Business Developer at FOSS? We are looking for 4 business developers to grow and expand our business and support operational tasks of strategic importance.