16 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

16 jobannoncer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

It-projektledere til stor og kompleks modernisering af legacy-systemer

Er du en erfaren it-projektleder og kan du sammen med os drive komplekse projekter lige fra den første idémodning til implementering? Vil du indgå i et centralt ledelsesteam, hvor vi koordinerer drift, videreudvikling og modernisering af de systemer, der understøtter personbeskatningen i Danmark? Så læs videre her.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Hillerød

Graduate - Software Automation Program

Cognizant Denmark is currently seeking applications from Graduate Engineers for our Graduate Program in 2024 based in Hillerød, Denmark.

This Program is an intensive 8-week Training Program that consists of Classroom Training, Workshops, Theory, Practical Training, and a Simulation Project.

Knud E. Hansen A/S
Helsingør Se rejsetid

IT-supporter søges

Som vores nye IT-supporter vil du blive en vigtig del af vores dynamiske team, hvor du vil tage ansvar for at sikre en effektiv IT-support og vedligeholdelse af vores applikationslandskab. Det er vigtigt at give brugerne en hurtig og effektiv hjælp, samt løse problemerne professionelt.

Andel Holding A/S
Sjælland Se rejsetid

Optimer og opsæt indkøbsprocesser som vores nye SAP S/4HANA P2P Applikationskonsulent

Vil du være med til at videreudvikle indkøbsprocesserne i vores nye SAP S/4HANA system? Vi leder efter dig, som vil være med til at videreudvikle forretningsprocesserne for indkøb med afsæt i SAP-funktionalitet.

ATP
Hillerød Se rejsetid

IT-proceskonsulent, der vil tage vores DevOps-modenhed til det næste niveau

Vil du være med til at sætte retning for værktøjer og metoder på tværs af udviklingsområder? Har du styr på udviklings- og testprocesser? Så er det dig, vi søger til teamet Agile Acceleration – en del af Development i ATP’s område for IT, data og digitalisering, Digital Solutions.
Recruit IT ApS søger for FTZ
Hele Danmark

Digital Konsulent til FTZ

Du bliver en del af et engageret team og får en alsidig hverdag med implementeringer af digitale løsninger ude på værkstederne samt service både der og på supporttelefonen. Mindre administrative opgaver og oplæg på kundeaftener er også en del af det meget selvstændige og afvekslende job.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Technical Architect, der kan afprøve og implementere nye teknologier hos en af Danmarks største investorer

Vil du være med til at sætte retningen for valget af teknologier, metoder og processer hos en af Danmarks største investorer? Betragter du dig selv som en generalist? Og kunne du tænke dig et job, hvor du kommer til at arbejde hands-on med tværgående teknologier? Så er det dig, vi søger.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Configuration Manager til infrastrukturen bag nogle af landets vigtigste systemer

Har du indgående kendskab til ITIL Configuration Management-processen? Vil du arbejde med nogle af landets vigtigste digitale systemer? Og er du en dynamisk holdspiller, der vil gøre det endnu bedre hver dag? Så er du den Configuration Manager, vi søger.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Platform Engineers/Private Cloud-udviklere til nyoprettet Private Cloud-team

Vil du være med til at opbygge et spritnyt team og rykke Danmark digitalt? Kan du udvikle software til at understøtte udvikling og brug af softwareapplikationer? Så er du en af dem, vi leder efter i ATP’s område for it, data og digitalisering, Digital Solutions.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Data Scientist til full-stack udvikling af algoritmer, ML-modeller og NLP

Vil du arbejde med alt fra simple algoritmer til avancerede AI-modeller? Kan du dykke dybt i data? Og har du styr på SQL, Python og statistiske modeller? Så er du den full-stack Data Scientist, vi søger til vores NLP-team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg eller Kongens Lyngby Se rejsetid

Deltidsstilling som økonomipartner i en spændende it-organisation (30 timer)

Har du lyst til gennem en data- og analysedrevet tilgang at understøtte ledelsen i at træffe de rigtige beslutninger og på den måde bidrage til at sikre fundamentet for fremtidens digitale skatteforvaltning? Så er du måske vores nye kollega!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg, Kongens Lyngby Se rejsetid

Økonomipartnere til økonomistyring i en spændende it-organisation

Har du lyst til gennem en data- og analysedrevet tilgang at understøtte ledelsen i at træffe de rigtige beslutninger og på den måde bidrage til at sikre fundamentet for fremtidens digitale skatteforvaltning? Så er du måske vores nye kollega!

ATP
Hillerød Se rejsetid

Application Manager til at sikre stabile og værdiskabende it-leverancer

Vil du være med til at forme fremtiden? Kan du agere bindeleddet mellem systemleverandører, it og ATP's forretning, når det handler om at skabe stabile og effektive it-leverancer? Så er det dig, der skal hjælpe os med at håndtere driftsudfordringer, dokumentation og arkitekturmæssige overvejelser.

Hørsholm Kommune
Hørsholm Se rejsetid

GDPR-medarbejder

Drømmer du om at være med til at forme fremtidens datasikkerhed i Hørsholm Kommune? I TeamIT søger vi en engageret og initiativrig GDPR-koordinator til at arbejde tæt sammen med vores nuværende specialist. Bliv en del af et inkluderende og fagligt udfordrende miljø, hvor din indsats gør en reel forskel.

Bloom søger for Lattec
Allerød Se rejsetid

Lead softwareudvikler til backend i AWS

Spændende selvstændig stilling til dig, som har erfaring med at udvikle backend til AWS Lambda Services – og hvor resultatet af dit udviklingsarbejde kan være med til at forbedre dyrevelfærd

Vi søger en erfaren backendudvikler, som har lyst til at være lead på udvikling af backend til virksomhedens Cloud-baserede forretningsplatform.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Forretningskonsulent til behovsafdækning af it-udvikling baseret på nye teknologier

Kan du bygge bro mellem kunden og udvikleren? Er du nysgerrig på nye teknologier som fx algoritmer, Machine Learning og Natural Language Processing? Og er du analytisk anlagt, men udfordrer samtidig ”plejer”? Så er du den kollega, vi søger i teamet Fraud Detection & AI Solutions.