5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

X-link A/S
Odder Se rejsetid

Microsoft 365 konsulent

Vi er et innovativt, allround it-konsulenthus i vækst, og lige nu mangler vi endnu en dygtig Microsoft 365 konsulent. Her får du en række dygtige og engagerede kollegaer og et hyggeligt arbejdsmiljø, præget af høj faglighed, innovativ tankegang og et godt sammenhold.

X-link A/S
Odder Se rejsetid

Microsoft Dynamics Business Central konsulent

Kunne du tænke dig at arbejde med alt fra superligaklubber, store entreprenørfirmaer og landsdækkende medlemsorganisationer til små snedkerværksteder og lokale busselskaber? Vi er et innovativt, allround it-konsulenthus i vækst, og vi mangler lige nu endnu en dygtig Microsoft Dynamics Business Central konsulent til vores kontor i Odder.

X-link A/S
Odder Se rejsetid

Microsoft Dynamics Business Central-udvikler

Drømmer du om et spændende og alsidigt job, hvor nysgerrighed, udvikling og sparring er en stor del af hverdagen? Sætter du pris på at kunne planlægge din egen tid? Vi søger lige nu endnu en dygtig Microsoft Dynamics Business Central udvikler til vores hyggelige kontor i Odder.

AURA Energi
Odder Se rejsetid

IT-supporter

Vi søger en selvstændig, løsningsorienteret kollega til vores IT-drift afdeling. Du skal være god til at arbejde struktureret og have sans for kvalitet. Vi har hele tiden brug for at arbejde smartere, og udtænke gode løsninger, så du skal have lyst til at hjælpe andre, tage ansvar for opgaverne og bidrage med ny viden.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?