9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

9 jobannoncer

Itm8
Viby J, Odense S, København Ø, Skovlunde Se rejsetid

Business Intelligence Konsulent

Er du passioneret omkring dataanalyse og business intelligence? Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med at omdanne data til indsigt, der driver forretningsbeslutninger? Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent.

Itm8 A/S
Odense S, Kolding, Skovlunde eller Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

TV2
Odense C Se rejsetid

Staff Software Engineer til Audience Interactions

I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Audience Interactions, hvor TV 2 Play, tv2.dk samt vores apps udvikles og vedligeholdes. Vores digitale services bruges på daglig basis af flere millioner danske brugere.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense SV Se rejsetid

Senior Supporter til FTZ

Din rolle vil til at starte med centrere sig om at håndtere komplekse fejl og problemer samt ønsker fra kunderne. Du skal være garant for, at alle kritiske fejl og forespørgsler bliver håndteret professionelt og effektivt.

Kinematic
Odense M Se rejsetid

Vi søger en skarp backend-udvikler

Vi søger en dygtig backend-udvikler til vores cloud-team. Du vil være med til at definere og implementere backenden for vores maskinstyringssystemer til bygge- og anlægsbranchen. Vi leder efter en kandidat med ekspertise inden for Java/Kotlin eller C# og moderne cloud-infrastruktur.

Recruit IT ApS søger for IntelliFinder A/S
Odense SØ Se rejsetid

Account Manager til IntelliFinder

For vores kunder IntelliFinder, søger vi en dygtig hunter, til at indgå i deres salgsteam, og som vil være med til fortsat at styrke IntelliFinder’s position på markedet.

IntelliFinder søger en medarbejder, som har gå-på-mod og god energi. Du skal kunne spørge og lytte til kundens behov med en naturlig interesse for kunden.

Familieretshuset
København, Aarhus, Odense eller Aabenraa Se rejsetid

Engageret IT-konsulent til digitalisering

Vil du være med til at understøtte den digitale transformation i Familieretshuset til gavn for børn og familier i ændrede livssituationer i Danmark?

Du vil møde opgaver som at omsætte forretningsprocesser til digitale processer, fx i vores EDSH-system, samt vedligeholdelse og udvikling af forskellige fagapplikationer.

TV2
Odense C Se rejsetid

Support og Service Specialist med interesse for digitale produkter

Kan du analysere data, udvikle og effektivisere digitale supportprocesser, og vil du bidrage til, at vores brugere og kunder får den bedste kvalitetsoplevelse, når de møder os digitalt? Så er det dig, der er vores nye Support og Service Specialist på TV 2 i Odense.

TV2
Odense C eller København SV Se rejsetid

Staff Software Engineer til Content Creation

Trives du med at sparre med gode kollegaer om softwareudvikling og løst koblet arkitektur? I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Content Creation, hvor der udvikles og vedligeholdes applikationer til hundredvis af redaktionelle medarbejdere.