18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KMD A/S
Aarhus, Odense eller Ballerup Se rejsetid

Senior Solution Architect for KMD Elements

Kan du designe og udvikle komplekse softwareløsninger? Har du erfaring med softwareløsninger, der skal kunne beregne og udveksle store datamængder på tværs ud fra et datadrevet beslutningsgrundlag?

Bliv en del af arkitektteamet, hvor du møder en uformel organisation med stærke relationer, og fokus på at bringe talenter og kompetencer i spil
Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Head of Logos Connect

Du får ledelsen af det team, der er ansvarlig for udvikling og support omkring Logos Connect, der består af produkterne Netfuel og Webfuel. Det er de backoffice systemer hos Logos Payment Solutions, der styrer brændstofpumper, elladepunkter, bilvaske og meget mere for deres kunder i hele Nord Europa.

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Skarp fullstack-udvikler

Du er en dygtig softwareudvikler, som har erfaring med C# og meget gerne også Angular. I hvert fald har du interesse for at kode fullstack.

Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer, som konstant udfordrer teknologier indenfor luftfartsindustrien, hinanden og sig selv for at levere det bedste resultat.

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

C#-softwareudvikler

Vi søger en skarp C# udvikler til deres team inden for flight planning-systemer. Arbejdsopgaverne kan variere fra Systemudvikling, API-udvikling til implementering af nye sikkerhedsberegninger fra luftfartsmyndighederne i deres beregningsmotor.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus, or Odense Se rejsetid

License Manager

Would you like to be part of an exciting transformation journey?

Your role encompasses a diverse array of responsibilities, all of which involve ensuring internal reporting, operational monitoring of customer and system licensing, and the provision of expert guidance and consultancy to our clients on how to optimize their licensing portfolios.

TV2
Odense Se rejsetid

Cloud Platform Engineer til TV 2

Har du interesse for at skabe en moderne og skalerbar cloud-platform til TV 2s dygtige udviklere?

Hvis svaret er ja, så har du en spændende mulighed for at blive en central del af vores platform-team, der er på en mission om at bygge en moderne cloud-platform, og bidrage til at forme fremtiden for TV 2s digitale udvikling.

TV2
Odense Se rejsetid

Senior Software Engineer – Integrationer

Kan du bringe os til næste best practise-niveau inden for systemintegrationer?

Dit specifikke fokus bliver at udvikle og vedligeholde sikre, stabile og effektive integrationer mellem vores HR-system og det omkringliggende applikationslandskab.

Sentia Denmark A/S
Herlev eller Odense Se rejsetid

Internal IT Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse og have en central rolle i drift og support af vores interne it-infrastruktur? Brænder du for intern IT og leverer du Best in Class support til dine kolleger - så er det dig vi mangler!

TV2
Odense eller København Se rejsetid

Android-udvikler til TV 2

Har du også stor entusiasme omkring Android-platformen, og betyder kvalitetskode noget for dig, så har vi det helt rigtige job klar til dig. På TV 2 bliver du en nødvendig del af produktudviklingen på TV 2s apps med tilhørende mulighed for at sætte dit personlige mærke og se dit arbejde blive brugt af mere en million kunder over hele Danmark.

KMD A/S
Odense SØ Se rejsetid

Technical Senior Consultant

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger?

Dine arbejds- og ansvarsområder i KMD vil blandt andet omfatte:

  • Vedligehold af OnPremise TFS/Azure på Windows .NET platform, DevOps og Build servere
  • Installation, konfiguration og opdatering af Build agents
Bloom søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

C#/.NET-udvikler til automatisering af produktionsanlæg

Vil du være med at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

TV2
København eller Odense Se rejsetid

Network Specialist til TV 2

Vil du bruge og udvikle dine kompetencer i en rolle som Network Specialist i TV 2 og være en del af et dygtigt og velfungerende team med sund worklife balance?

Kan du tilbyde up-to-date viden og erfaring inden for netværksdesign, planlægning, implementering og fejlfinding, så er du måske vores ny kollega.

TV2
Odense Se rejsetid

Senior Software Engineer – D365FO

Kender du D365FO i sådan en grad at du kan spille en vigtig rolle, når vi nu tager udvalgte dele af udvikling og vedligehold på vores forretningskritiske ERP-system hjem? Har du evnerne og motivationen, er der tale om en unik mulighed for at påvirke både det samlede setup og konkrete løsninger i Corporate Function i Danmarks mest populære mediehus.

9altitudes Denmark

Dynamics 365 CE/CRM Developer

Har du interesse for softwareudvikling?

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder inden for et bredt felt af forskellige brancher. Du kommer til at udvikle kundespecifikke tilpasninger og udvidelser inden for Dynamics 365 CE samt vedligeholdelse og udvikling af vores egne udviklede IP-løsninger.

Quadsat ApS
Odense Se rejsetid

Frontend Developer

You will join the software team that develops the underlying platform for Quadsat’s advanced technology. We are extending our current SaaS platform to provide additional analytics services to our customers. In this role you will be a key contributor in the scaling of our system.
Human Engage ApS
Odense Se rejsetid

Studentermedhjælper: Softwareudvikling i ungt og ambitiøst konsulenthus

Trives du med stor selvstændighed, er du dygtig til teknisk problemløsning og er du klar på at blive en fast del af et ungt konsulenthus som softwareudvikler? Så er du måske den helt rigtige tilføjelse til Human Engage.

Dymak A/S
Odense SV Se rejsetid

IT-supporter

Vi søger en IT-supporter til first level-support fra vores hovedkontor i Odense.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte first level-support, fjernsupport til vores ca. 150 pc'er samt support til Windows 10/11, webportaler, Microsoft 365 og Azure.

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.