16 job matcher din søgning 16 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sentia Denmark A/S
Odense Se rejsetid

Service Delivery Manager

Er du i stand til at yde verdens bedste service og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og kundesupport i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunder. Så har vi stillingen til dig!

Orifarm
Odense Se rejsetid

BI Specialist

You have experience working with BI, either as a BI Analyst or a Power BI super user, and you would like to take the next step in your BI career. At the same time, you have a solid business understanding and know how to manage expectations from different stakeholders in an organization.

Orifarm
Odense Se rejsetid

Business Intelligence Specialist

You are a skilled BI professional with several years of experience working with the entire BI value-chain, preferably using Microsoft Technology. At the same time, you know how to navigate complex business requests and can give advice in what solutions could provide most value given their challenges and needs.

Unicontrol
Odense Se rejsetid

DevOps & test automation engineer

Are you experienced with automated SW testing for apps/cloud/SaaS systems? Do you have experience with BitBucket, Jira, and/or CI/CD systems? And is your ambition to ensure the highest possible quality of state-of-the-art solutions for highly engaged end-users in a global industry? Then this job could be just the thing for you!

Unicontrol
Odense Se rejsetid

Frontend cloud/SaaS developer

Are you experienced with frontend development of cloud/SaaS solutions? Do you have experience with React/Typescript? And is your ambition to develop state-of-the-art solutions for highly engaged end-users in a global industry? Then this job could be just the thing for you!

AIR SUPPORT A/S
Odense M Se rejsetid

Appudvikler

Vi søger en dygtig appudvikler til at hjælpe os med at videreudvikle den software, der dagligt sørger for, at vores kunders fly har de bedste betingelser før, under og efter flyvningen. Det er alt fra traditionel systemudvikling, live tracking af fly overalt i verden, til komplekse ruteberegninger og optimering af brændstofforbrug.

AIR SUPPORT A/S
Odense M Se rejsetid

Scrum Master

SCRUM Master til softwarevirksomhed indenfor luft­farts­branchen. Drømmer du om at være med til at gøre luftfartsindustrien mere bæredygtig ved at bl.a. spare brændstof samt sikre at sikkerhed og procedurer forsat er i top? Så kom og bliv en del af holdet.

Jobindex søger for GASA GROUP Denmark A/S
Odense Se rejsetid

Nav-udvikler med ambitioner inden for Business Central

Har du erfaring med NAV, og vil du hjælpe med at sætte retningen for vores BC-rejse? Ønsker du et fleksibelt job med mulighed for hjemmearbejde ved behov? Og vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads med en grøn strategi på dagsordenen?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus og Odense Se rejsetid

Modern Workplace Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for alle Cloud-ting og har erfaring med at arbejde med M365-platformsteknologier? Kan du lide at implementere løsninger og yde rådgivning til kunder? Så har vi stillingen til dig!

Region Syddanmark
Odense

FynBus søger erfaren systemadministrator

FynBus står overfor en spændende periode med implementering af ny brugerrettet software, øget digitalisering og videreudvikling af IT-infrastruktur. Derfor søger vi 1-2 nye kollegaer, der vil være med til at understøtte virksomheden med sikker drift i et fællesskab med en faglært medarbejder og en kommende IT-elev.

Orifarm
Odense Se rejsetid

IT System Administrator

Are you a skilled system administrator? Are you ready to operate within an international and constantly developing company? Are you comfortable working in a team and with the business to deliver top notch infrastructure? If this is you, we might have a job for you in our IT Operations team.

Nordfyns Bank
Odense Se rejsetid

IT-konsulent

I Nordfyns Bank har vi fokus på at bruge så meget af vores tid som muligt til at tale med vores kunder. Det kræver maksimal IT-anvendelse, og en væsentlig del af opgaven bliver at medvirke til en fortsat styrkelse af IT- og forretningsudviklingsområdet - både i forhold til optimering af interne processer og til den forretningsmæssige del.

Recruit IT ApS søger for Ecreo
Odense Se rejsetid

Project Manager

For vores kunde, Ecreo, søger vi lige nu en stærk Project Manager, som trives i et stærkt digitalt bureau med fokus på design og udvikling af løsninger indenfor e-handel og online selvbetjening, baseret på Umbraco, Ucommerce, Struct PIM suppleret med andre teknologier.

Recruit IT ApS søger for Ecreo
Odense Se rejsetid

Backend Developer

For vores kunde, Ecreo, leder vi efter en backend udvikler og frem for alt en god kollega, som trives i et stærkt fællesskab med fokus på design og udvikling af løsninger indenfor e-handel og online selvbetjening til ambitiøse og spændende kunder.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus Se rejsetid

Windows Server Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og verdensmester i at yde god service og support? Så er du måske vores nye kollega!

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup Se rejsetid

Frontend Developer til FTZ+

FTZ har fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og de har derfor brug for nye kollegaer til IT-afdelingen. Der er mange spændende opgaver/projekter på deres roadmap, som omfatter FTZ+/Digitale Løsninger, og der kommer kun flere til. Så kom og vær med på rejsen.